Προφανώς και δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Οι δημοσιογράφοι των Νάγκετς λένε ότι θέλουν να τον κρατήσουν αλλά και ότι από την ομάδα δεν έχουν μιλήσει με τον παίκτη για να μάθουν τι θέλει. Νομίζω ότι αν βρουν παίκτη θα τον αφήσουν ελεύθερο, πάνω κάτω ότι ίσχυε μια βδομάδα πριν.
Αν δεν έρθει ο Βαλαντσιούνας δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερη επιλογή. Μο Μπάμπα δεν με τρελαίνει. Ίσως ο Achiuwa, που κάνει και νούμερα στο fantasy όταν του δίνουν χρόνο

Τριάρι δεν θα έπαιρνα γιατί δεν βγαίνουν οι χρόνοι. Οι παίκτες για να αποδώσουν θέλουν χρόνο και usage. Με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε για τις θέσεις 1-2-3 (120 λεπτά):
Σορτς-Ναν-Γκραντ-Οσμάν από 25 λεπτά ο καθένας, δηλαδή 100 λεπτά.
Σλούκας 10 λεπτά και περισσεύουν άλλα 10, που μπορούν να μοιραστούν σε Π.Κ, τολιόπουλο, Σλούκα (να παίξει περισσότερο αν είναι σε καλύτερη μέρα), κλπ.
Αν έρθει ο Ρογκαβόπουλος καλοδεχούμενος, αν και παίζει να έχει την πιο "ξενέρωτη" νοοτροπία παίχτη που έχω δει. Από δηλώσεις μέχρι συμμετοχή σε εθνική κλπ βρωμάει σοφτίλα.
Από το να πάρουμε παίκτη για 10 λεπτά προτιμώ να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Γκριγκόνις, αλλιώς παίκτη 10λεπτου βρίσκουμε και τον χειμώνα.
Αντίθετα το SDNA είναι πολύ πιο accurate στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού (ίσως γιατί δεν εξυπηρετούν κανένα συμφέρον;) και είπαν ότι η Ρεάλ όντως μπήκε στο παιχνίδι για Μίσιτς. Για μένα σαν παναθηναϊκός είναι ο 1ος ή 2ος χειρότερος προορισμός για Μίσιτς. Το Μίσιτς, Μαλεντόν και Καμπάτσο είναι πάρα πολύ καλό, ίσως η 2η καλύτερη γραμμή Γκάρντ (δεν θεωρώ ότι κοιτάει στα μάτια το Σορτς, Γκραντ, Ναν (+Σλούκας) σε καμία περίπτωση).
Ιδανικά θα προτιμούσα να πάει σε καμία Χαποέλ ή ακόμα και στον Ολυμπιακό. Σε Φενέρ, Ρεάλ και δευτερευόντως σε Εφές δεν θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο.
Για να το αιτιολογήσω θεωρώ:
1) Το Μίσιτς, Φουρνιέ, Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ εντελώς unplayable (τουλάχιστον στα κρίσιμα)
2) Ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να αλλάξει τη φιλοσοφία του 100%, κάτι που δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένος να κάνει.