Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

sophomore
Reactions: 44
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 3:55 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 10:08 am
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 8:38 pm

χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση αλλά επειδη και σε αλλα ποστ εκθειαζεις συνεχως τον μπαρτζωκα...αν ο μπαρτζωκας ηξερε δεν θα εφερνε τον σικμα ως αντικαταστατη του βεζενκοφ,δεν θα εβαζε τον φαλ βρεξει-χιονισει βασικο οταν ηταν τραγικος,δεν θα ηλπιζε πως θα παρει ευρωλιγκα με γκαρντ γουοκαπ γκος κανααν.ΟΠΟΤΕ θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και να πω οχι ο μπαρτζωκας δεν ξερει και αμφιβαλλω παρα πολυ για τις επιλογες του.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ με τον αταμαν που μπορει προπονητικα να δειχνει ελαχιστα αλλά στην επιλογη παικτων ειναι πολυ καλος ολα τα χρονια πλην γιουρτσεβεν που εμμονικα τον στηριξε μεχρις εσχατων κυριως λογω τουρκιας.δεν με ενδιαφερει να χασω με 30 ποντους σε παιχνιδια αρκει να παιζουν οι σωστοι παικτες καθε φορα οι καλυτεροι,να πουμε πως καναμε οτι μπορουμε.ομοιως και στις μεταγραφες.η ομαδα χρειαζεται εναν μισιτς,οχι εναν φρανσισκο ή να τζογαρουμε με εβανς...οχι αλλα ημιμετρα και άλλα αν.ΜΙΑ βασικη 5αδα με μισιτς φουρνιε γουορντ βεζε μιλου ειναι προς την κατευθυνση οτι ΠΟΙΟΤΙΚΑ καναμε οτι μπορουσαμε για να ειμαστε ετοιμοι ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ
Είστε σίγουρα οπαδός του Ολυμπιακού;
Πέρα από την πλάκα, αυτό το "αν ο Μπαρτζώκας ήξερε" το λες στα σοβαρά ή μας τρολλαρεις;
Άλλο το "έκανε λάθος" κι άλλο το "δεν ξέρει".
Δηλαδή, δεν ξέρει ο Μπαρτζώκας, ο επαγγελματίας προπονητής που έχει σπουδάσει το αντικείμενο, που έχει βγει τρεις φορές καλύτερος προπονητής στην Ευρωλίγκα, που είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που πήρε Ευρωλίγκα, που έχει φτιάξει ομάδες που έπαιξαν καθηλωτικο μπάσκετ, που, που, που...
Δεν ξέρει δηλαδή αυτός και ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι που βλέπουμε την ομάδα από τον καναπέ του σπιτιού μας και θεωρούμε ότι χωρίς μπάτζετ 30 εκατομμυρίων δεν μπορούμε να πάρουμε Ευρωλιγκα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Οταν παιζεις με βασικους 1-5 γουοκαπ-φαλ την πρωτη χρονια λες ναι ας τους δοκιμασουμε,την 2η με τον τελικο με την ρεαλ το 23 που γουοκαπ-φαλ ειχαν μαζι 0 ποντους λες δεν κανουν,την 3η συνεχιζεις με αυτους στον ημιτελικο με την ρεαλ μαζι ειχαν 6 ποντους και αρχιζεις να χανεις την υπομονη,την 4η πλεον με γουοκαπ-φαλ να εχουν μαζι 4 ποντους με μονακο απλα δεν υπαρχει υπομονη και λες ναι ο μπαρτζωκας δεν ξερει.δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν.την αποψη μου παραθετω.θελετε να πιστευετε πως αυτοι οι παικτες ειναι κομβικοι οπως πιστευει ο μπαρτζωκας.δεν προκειται εγω να αλλαξω το ονειρο κανενως.απλα οι συνεχεις αποτυχιες επιβεβαιωνουν ποιος εχει δικιο.αλλά το 23 δεν φταινε οι γουοκαπ-φαλ με 0 αλλά ο βεζενκοφ που εβαλε 29 και οχι 50,φετος εφταιγε ο φουρνιε που δεν εβαλε 31 και οχι 45.μιλαμε για 2 παικτες που σε επανειλλημενα μεγαλα παιχνιδια ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ 4 χρονια.το παιχνιδι λεγεται μπασκετ,βασικος στοχος ειναι να μπορεις να βαλεις καλαθι.αν θες απλα να σπρωχνεις στην αμυνα υπαρχει η ελληνορωμαικη παλη,και δεν κανεις για μπασκετ.Ο βασικος σου ασσος για να παρεις την ευρωλιγκα επιβαλλεται να ειναι παικταρας με προσωπικοτητα και σκορ.Το 5αρι σου οντας 2.20 οφειλει να μπορει να ποσταρει τον καμπατσο σε εναν ημιτελικο ευρωλιγκας.η αληθεια θα λεγεται κι ας μην αρεσει σε καποιους ακομα και αν λεγεται μπαρτζωκας.ΟΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ παιρνουν ευρωλιγκες,οι ξυλοκοποι οχι.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 853
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 14, 2025 3:56 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 3:52 pm
kein έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 3:50 pm

Δεν ταιριάζει στον Αταμαν, δεν πιστεύω να τον γουστάρει ο πρόεδρος και έχουμε στην θέση του τον Παναγιώτη. Ευτυχώς το γλιτώνουμε
μπορει να τον παρουμε για καμια καβατζα στα ελληνικα διαβατηρια
λες και εχει σημασια παιχτης που θα εχει σχεδον μηδενικο ρολο

αν και νομιζω οτι θα μεινει στον οσφπ παρα την εξευτελιστικη προταση
οχι οτι θα βρει παραπανω αλλα το να σε φτυνουν με 50% μειωση ειναι λιγο ξεφτιλα
Δεν το θέλω με τίποτα. Δυο παίχτες αντιπαθώ τα τελευταία χρόνια από τον αιώνιο. Τον Μπουρούση και αυτόν ! Ελπίζω να μην κάνω 2/2 στην ατυχία.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 787

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:02 pm

hot (;) take : ο Λάρυ σε σχέση με τον περσινό Παπαπέτρου είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση και πιο χρήσιμος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

αν δε κάτσει του Ρογκαβόπουλου θα ήταν μια χαρά επιλογή, αγωνιστικά πάντα.

θα στενοχωρηθώ αν συμβεί αλλά δε το αποκλείω. σίγουρα θα αισθάνεται αδικημένος από τον Ολυμπιακό, θα έχει την ευκαιρία να ξεθάψει και τα παλιά τουίτς του :D, γιατί όχι;

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7194
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:05 pm

ο λαρε οσο χρονο θα βρει σε μας αλλο τοσο θα βρει και στον παο..εμενα μου φαινεται ψιλο σιγουρακι οτι θα παει αλλα για να δουμε..ηταν και οπαδος του παο πριν ερθει σε μας.
μου φαινεται και πολυ λογικο να τον παρει ο παο αν δεν παρει τον ρογκαβοπουλο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4966
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:12 pm

shaq7 έγραψε:
ο λαρε οσο χρονο θα βρει σε μας αλλο τοσο θα βρει και στον παο..εμενα μου φαινεται ψιλο σιγουρακι οτι θα παει αλλα για να δουμε..ηταν και οπαδος του παο πριν ερθει σε μας.
για φετος δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα ρογκα

γιατι να δωσεις τοσα λεφτα στην μπασκονια ενω μπορεις σε λιγους μηνες να τα δωσεις κατευθειαν στον παιχτη ωστε να τον δελεασεις πιο πολυ
ασε που και ο ιδιος δεν πολυψηνεται οποτε παρακαλαμε τους ξενους θα παρακαλαμε και τις ελληνικες μετριοτητες παει πολυ

1
1 Εικόνα
kraftf

sophomore
Reactions: 100
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:19 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 3:38 am
SteveNashidis έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 1:34 am

Νομίζω πλέον μιας και μεγάλωσε η σεζόν πρέπει να φτιάχνουμε 15αδες. Μην σου πω και 16αδες.

Η 12αδα είναι απαγορευτική διότι ούτε ο Οκτώβριος δεν καλύπτεται με τόσους τραυματισμούς.

Πάμε σε άλλα δεδομένα με τον Lee να είναι το τρίτο δυάρι μας και ο Έβανς ο δεύτερος άσος. Walkup συντήρηση μέχρι να βρει υγεία.
Αν είναι όλοι υγιείς στο τελευταίο 2 λεπτο θα έπαιζα με ( Misic ) Evans Fournier Vezenkov Miloutinov αν ήθελα τρίποντο και αν ήθελα άμυνα Walkup Makisic Ward Papanikolaou (Hall) αν ήθελα να μην φάω καλάθι . Σε παρένθεση οι ευσεβείς πόθοι.

X - Evans - Walkup
Fournier- Dorsey - Lee - Netzipoglou
Ward - Papanikolaou- Makisic
Vezenkov - Peters
Milutinov - X - Adetokubo
Ναι δεν διαφωνώ ότι θες 15 παίχτες, απλώς όχι 15 ισάξιους. Θες 2 καλούς σε κάθε θέση και 1 συμπληρωματικό. Πέρα από βάθος έχει σημασία και η ψυχολογία των παιχτών, να νιώθουν σημαντικοί για την ομάδα τους, να τα δίνουν όλα στη προπόνηση και στους αγώνες, να παλεύουν μέχρι τέλους για τα λεπτά τους, αν ξέρουν ότι δεν θα πατήσουν παρκέ όσο είναι όλοι υγιείς, τότε θα σέρνονται. Δες πχ τον Λορενζο, δεν είχε τον ρόλο που ήθελε και άρχισε να περπατάει. Ο Ντορσει όλη τη σεζόν πετούσε χαρταετό επειδή είχε ξενερώσει, ο Πετρουσεφ έπαιζε άσχημα επίτηδες. Χρειάζεται ισορροπία λοιπόν εδω.

Κι εγώ 15 παίχτες προτείνω πάντως, απλώς αντι για παραμονή Λι, προτείνω παραμονή Λαρεντζάκη. Αυτή είναι η μόνη διαφορά μας. Εγώ νομίζω πως οι αιώνιοι θέλουν 8 ξένους και 7 Έλληνες. Οι 7 Έλληνες για να μην τραυματιζεται 1 και κατεβάζεις 11αδα στην Α1, οι 8 ξένοι για να έχεις βάθος στη γιουρολιγκ. Όσο πιο δυνατό ελληνικό κορμό, τόσο πιο ξεκουραστοι θα είναι οι ξένοι σου στα ευρωπαϊκά ματς by the way. Άρα κακώς υποτιμούμε αυτό το κομμάτι.

Αρα γιατί να έχετε 9 ξένους και ένας από αυτούς να είναι ο Lee σε ρόλο 6ου γκαρντ. Έστω λοιπόν ότι παίρνετε Micic που θα παίζει 25 λεπτά, 15 λεπτά θα παίζει ο Fournier (και άλλα 10 στο "3"), 15 λεπτά ο Walkup, 15 λεπτά ο Evans (μπορεί και 25 αν είναι καλά) και τα υπόλοιπα 5-10 που απομένουν ο Dorsey (ή καθόλου αν ο Evans είναι καλά). Η ύπαρξη του Dorsey στο ροστερ ως 5ος γκαρντ ουσιαστικά αποτελεί δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που τραυματιστεί ένα 2αρι. Αν χτυπήσει άσος θα ανέβει εκεί ο Evans (και θα τον αντικαταστήσει στο "2" ο Dorsey). Αν χτυπήσει 3αρι θα παίξει ο McKissic ή παραπάνω ο Παπ, ο Fournier, o Peters. Αν χτυπήσει 4αρι θα κατεβαίνει εκεί ο Παπ και στο 3 θα αναπληρωνεται από τον Fournier και τον McKissic (και αντίστοιχα ο Dorsey θα παίζει περισσότερο στο "2"). Αν χτυπήσει 5αρι θα παίζει ο Αντετοκούμπο (αν είναι υγιής - λολ). Ουσιαστικά ο 3ος παίχτης σε κάθε θέση είναι παιδιά που αποδέχονται να παίζουν μηδέν λεπτά σε όλη τη σεζόν και ταυτόχρονα μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί. Ο Lee δεν ειναι σε αυτό το επίπεδο. Αντιθέτως ο Λαρε για μένα είναι σημαντικός για να σας καθαρίζει τα ματς στην α1 και να κρατάει ξεκουραστους τους ξένους σας.

ΥΓ. Τα ματς πράγματι είναι περισσότερα, όχι ΠΟΛΥ περισσότερα, αλλά περισσότερα. Έχουμε μπερδέψει κάτι νομίζω όμως. Το ζήτημα δεν είναι να έχεις ροστερ 20 παιχτών και 10 ξένων για να είσαι safe. Μέχρι και στο ΝΒΑ που παίζουν 81 ματς της σεζόν ΧΩΡΙΣ τα πλειοφ (στην Ευρώπη φτάνει τα 81 ματς οποιος πάει τελικό γιουρολιγκ και ο εγχώριος τελικός τραβήξει στα 5 ματς) έχουν ροστερ 15-16 παιχτών. Το ζήτημα λοιπό δεν ειναι να έχεις πολλούς παίχτες αλλά αυτοί που έχεις πρώτον να ΜΗΝ είναι ευπαθείς σε τραυματισμούς και δεύτερον να έχουν αθλητικοτητα. Σε αυτό χάνει ο οσφπ.
συμφωνώ στα περισσότερα.
Για Ντορσευ και Πετρουσεφ είναι ξεκάθαρα προσωπικά τα προβλήματα που παρουσιάσαν αυτοί οι παίκτες. Ο μεν Ντορσευ πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έβγαλε έναν αδικαιολόγητο βεντετισμό που συγκυριακά στο τέλος της χρονιάς η δύσκολη αυτή κατάσταση αμβλύνθηκε από την επιτυχημένη εμφάνιση του στους τελικούς. Ο δε Πετρουσεφ απλά απέδειξε γιατί είναι γυρολόγος στα 25 του. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του. Θα μου πεις προτίμησε να γράψει νούμερα σε μια μέτρια ομάδα. Αυτό ακριβώς...
Χρειάζεται λοιπόν η ισορροπία στις ομάδες αλλά δε μπορείς να είσαι και μάντης για το πως θα συμπεριφερθούν οι παίκτες και δε μπορείς να είσαι safe για καμία επιλογή. Περίμενε κανείς ότι θα τραυματιστεί ο Λεσορ και ο Γουοκαπ? Οι 2 iron men?
Συμφωνώ για την αθλητικότητα που λείπει από τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λες ότι πρέπει να μείνει ο Λαρετζακης αντί του Λι. Και ναι ας μην μπερδευόμαστε. Δεν ήταν ποτε ο Λαρετζάκης 3 ούτε και ο Μακισικ. 2αρια είναι και οι δύο που απλά καλύπτουν το 3(αποτυχημένα κατά την άποψη μου) σε κοντά σχήματα. Οπότε αν θες αθλητικότητα κρατάς τον Λι αλλά χάνεις στο σουτ. Κερδίζεις άλλα πράγματα που δεν τα είδαμε πέρυσι και δεν ξέρω αν θα τα δούμε με τον τρόπο χρησιμοποιείται αλλά και την απόδοση που είχε ο Λι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2568
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:20 pm

shaq7 έγραψε:
Έχει πουλήσει υπερβολικά πολύ οπαδιλίκη στον οσφπ για να έρθει σε εμάς. Δεν θα τον θελει ο πρόεδρος, δεν θα τον θέλει ο σλουκας, αγωνιστικά επίσης δεν νομίζω να τον θέλει ούτε ο Αταμαν. Εγώ πάντως σίγουρα δεν τον θέλω, όχι ότι με χαλάει ως ένα ακόμη διαβατήριο, έτσι κι αλλιώς παλέψαμε για τον Ρογκα και θα φέρουμε έναν ακόμα σε αυτή τη θέση ως 7ο Έλληνα, αλλά γιατί μου είναι εξαιρετικά ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7194
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:23 pm

ο λαρε εχει καλες σχεσεις με τον σλουκα παντως..παικτικα δεν νομιζω ο αταμαν να προτιμαει να βαζει τον καλαιτζακη..ο προεδρος εντωμεταξυ δεν ειναι και πολυ σταθερος στις αποψεις του ενω το να παρει παικτη απο τον οσφπ ειναι το καλυτερο του..καλα δεν λεω οτι θα γινει σωνει και ντε,αλλα μου φαινεται πολυ πιθανο.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 569

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:30 pm

Πάντως να πάρει ο Παναθηναϊκός Λάρυ φέτος και να τσιμπήσουμε Ρογκαβόπουλο του χρόνου ελεύθερο, μου φαίνεται ιδανικό.

5
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
kraftf

sophomore
Reactions: 100
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 3:05 pm
Goss (23 λεπτά) —> 35 παιχνίδια
Walkup (20 λεπτά) —> 25 παιχνίδια
Fournier (26 λεπτά) —> 37 παιχνίδια
Vildoza (18 λεπτά) —> 33 παιχνίδια
Papanikolaou (19 λεπτά) —> 38 παιχνίδια
McKissic (16 λεπτά) —> 38 παιχνίδια
Vezenkov (30 λεπτά) —> 38 παιχνίδια
Peters (16 λεπτά) —> 40 παιχνίδια
Milutinov (20 λεπτά) —> 29 παιχνίδια
Fall (17 λεπτά) —> 35 παιχνίδια

Αυτό ήταν το rotation των 10 παιχτών του Μπαρτζώκα τη χρονιά που μας πέρασε. Δεν υπολογίζω τους Mensah, Evans, Petrusev, Mitru Long, καθώς έπαιξαν από 0 έως 4 παιχνίδια ο καθένας. Τη 12αδα συμπλήρωναν οι Dorsey και Wright που έπαιξαν σε 20 ματς ο καθένας με ένα 10λεπτο μέσο όρο, ενώ αργότερα προστέθηκε και ο Lee που σε 13 ματς έπαιξε 16 λεπτά μέσο όρο (λόγω του τραυματισμού του Walkup). Ο Λαρεντζάκης ήταν ο τελευταίος παίχτης του rotation με 7 λεπτά μέσο όρο σε 17 ματς και βοήθειες κυρίως στην Α1.

Αρα λοιπόν ο ΟΣΦΠ με βάση τις αποχωρήσεις θέλει :

1. Εναν Lead Guard αντί του Goss.
2. Έναν πολύ ποιοτικό Center αντί του Fall.

Τίποτα άλλο. Έχετε ήδη τον Evans αντι του Vildoza, ο Lee δεν χρειάζεται πλέον στην ομάδα από τη στιγμή που επέστρεψε ο Walkup, θεωρητικά θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και ο Dorsey άλλωστε. Εκτός αν κρατήσετε τον Lee ως αντι-Vildoza και θεωρηθεί ο Evans ο lead guard σας (άρα να μην γίνει άλλη προσθήκη εκεί) που δεν νομίζω. Επιπλέον πήρατε και τον Ward σαν έξτρα λύση στη περιφέρεια, χωρίς να αντικαθιστά κανέναν ουσιαστικά, άρα έχετε +1 παίχτη. Τέλος, πήρατε και τον Αντετοκούμπο αντί του Wright (υποβάθμιση εδώ) και σαν έξτρα λύση τον Νετζηπογλου που δεν ξέρουμε αν έρχεται για ν δώσει περισσότερο βάθος ή ως αντι-Λαρεντζάκης.
Πολύ ωραία η καταγραφή των χρόνων του ροστερ.
Συμφωνώ για τις προσθήκες. Διαφωνώ στο χαρακτηρισμό πολύ ποιοτικότερο παίκτη από το Φαλ. Θέλεις σίγουρα καλό ψηλό και σίγουρα όχι πολύ πιο ποιοτικό από το Φαλ. Θέλεις οπωσδήποτε καλό αμυντικό και αθλητικό με κάποιου είδους έφεση στο σκοράρισμα. Ότι δηλαδή ήταν ο Φαλ + την αθλητικότητα. Να βρεις ότι ήταν ο Φαλ στην άμυνα του Ολυμπιακού αλλά και στην επίθεση με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο ψηλός λοιπόν που θα έρθει θα είναι κομβικός και για το μελλοντικό στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού γενικά. Σίγουρα δε μπορεί πάντως να έρθει αμυντικός τουρίστας σε συνδυασμό με την ύπαρξη του Μιλουτίνοφ.
Τώρα για τον Αντετοκουμπο που γράφεις υποβάθμιση σε σχέση με τον Ραιτ προφανώς εννοείς την επίθεση και την έφεση στο σκοράρισμα που είχε ο Ραιτ. Είναι σαφής όμως η αμυντική αναβάθμιση. Μην ξεχνάμε και την άλλη μη δημοφιλή πλευρά του παρκέ όταν συγκρίνουμε 2 παίκτες. Και μην ξεχνάμε και το διαβατήριο που παίζει και αυτό τον ρόλο του.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 853

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:33 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πάντως να πάρει ο Παναθηναϊκός Λάρυ φέτος και να τσιμπήσουμε Ρογκαβόπουλο του χρόνου ελεύθερο, μου φαίνεται ιδανικό.
Νομίζω το ίδιο θα σκέφτεται και το δικό μας τιμ και δεν θα κάνει τη ανοησία να τον αποκτήσει.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1532
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:37 pm

kein έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Νομίζω το ίδιο θα σκέφτεται και το δικό μας τιμ και δεν θα κάνει τη ανοησία να τον αποκτήσει.
Λογική και dpg δεν πάνε μαζί :D

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2636
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:38 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 4:37 pm
kein έγραψε:

Λογική και dpg δεν πάνε μαζί :D
Άλλο το τεχνικό επιτελείο και άλλο ο Γιαννακόπουλος.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 569

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:39 pm

kein έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Εγώ λέω να του κάνετε μια πρόταση στα 500k για να ανεβάσετε το κασέ του :D .

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2568
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:39 pm

Έχει ενδιαφέρον πάντως που ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν τις ίδιες ανάγκες φέτος. Στους ψηλούς έχουμε και οι δύο σούπερ βασικό 5αρι όμως με ερωτηματικά γύρω από την υγεία και τον ρυθμό που έχουν, θέλουμε μπακαπ σεντερ σούπερ αθλητικό και αμυντικό και οι δύο που δυνητικά θα παίζει και ως πρώτος. Επίσης θέλουμε και οι δύο ένα φτερό καλό αμυντικό (εσείς πήρατε Γουορντ, εμείς ακόμα κανέναν), οκ για εσάς ήταν ίσως πιο σημαντική αυτή η προσθήκη γιατί εκεί έχετε Παπανικολάου και οχι Οσμαν, αλλά επίσης είστε πιο πλήρεις στο "4", άρα κι εμείς θέλουμε καλό 3αρι 3&D για να συμπληρώνει ο Τούρκος τα λεπτά ως 4αρι. Τέλος θέλαμε και οι δυο lead guard, εμείς πήραμε έναν εξαιρετικό, εσείς ψάχνετε επίσης για έναν εξαιρετικό. Και φυσικά θέλαμε αναβάθμιση του ελληνικού κορμού, έχουμε κάνει από 2 προσθήκες διαβατηρίων η κάθε ομάδα νομίζω. Με δανεικό εμείς τον Αβδαλα και εσείς τον Καραγιαννίδη. Τρελές ομοιότητες στον σχεδιασμό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”