Ο κύκλος του Γιώργου Μπαρτζωκα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:40 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:32 pm
Παρά τις μπλουπεριές (Μποζίκας-Μένσα), δεν νοείται να είναι παντελώς άσχετοι, ειδάλλως δε θα ήμασταν top ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα.
Τα βιογραφικά τους είναι στο σάιτ της ομάδας btw. Μπορείς να δεις τι έχουν κάνει και να συγκρίνεις. Ο μεγαλύτερος predictor επιτυχίας είναι τα λεφτά που ξοδεύονται.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:45 pm

παω να γραψω τις αποκαλυψεις μου στο θρεντ του μπαρτζωκα μην σας ενοχλω :D παντως ο μποζικας ειναι μαζι με τον μπαρτζωκα απο την χιμκι..οποτε ναι μεν τον πηρε απο καποιο καφενειο αλλα τοσα χρονια στην δουλεια ολο και κατι θα χει μαθει..πολυ πιθανον ο μπαρτζω να μην ακουει κανεναν οποτε δεν εχει νοημα και ποιος ειναι διπλα του..τουλαχιστον αυτος ειναι χοντρουλης και αντεχει τα χτυπηματα :D Το οτι εχει παει τωρα με τον μπαφε και σκαναρουν ειναι ακομα πιο νεξτ λεβελ..αφου δεν πηρε και τον τακη μαζι παλι καλα.

4
4 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:48 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:20 pm
Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 5:29 pm

Η δεύτερη παράγραφος έχει λογική αφετηρία αλλά και ακραία υπερβολή. Ναι, ο Μπαρτζώκας πουλάει οπαδηλίκι. Ναι, το επιτελείο του δεν είναι επιτελείο ειδικών, αλλά ατόμων εμπιστοσύνης του. Αλλά όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι, δεν γίνεται δυστυχώς να είσαι κάθε χρόνο φ4, χωρίς να είσαι ελίτ. Δε γίνεται να έχεις παίξει κατά κοινή αποδοχή το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη (σεζόν 22/23 ίσως και 24/25), χωρίς να είσαι ελίτ. Kαι κυρίως δε γίνεται να το κάνεις αυτό με μπάτζετ 8, 10, 15, 20 εκατομμυρίων, χωρίς να είσαι ελίτ. Ο Μπλατ υπήρχε πριν τον Μπαρτζώκα, είδαμε πως πήγε. Αν είναι έτσι δεν υπάρχουν ελίτ προπονητές στην Ευρώπη και τέλος συζήτησης.
Δεκτή η παρατήρηση σου όμως δε συμφωνώ :) . Αρχικά δε θέλω να σχολιάσω καθόλου τα του Blatt και το τι συνέβει εκείνη τη σεζόν, είναι μαύρη σελίδα για τον σύλλογο.

Ούτε το ωραιότερο μπάσκετ παίζαμε όπως λες, ούτε ξεκινάνε οι ομάδες από την ίδια αφετηρία κάθε χρόνο. Αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας (μαζί με τον Παναθηναϊκό), βγαίνει στην Ευρώπη ξεκούραστος, έχει ανα πάσα στιγμή μεταγραφή και κανέναν πλέον περιορισμό π.χ. αυστηρά 6 ξένοι ώστε να φανεί το έργο του, έχει φτιάξει μια ομάδα με παιδιά (McKissic και Παπανικολάου) και αποπαίδια (να μην αναφέρω ονόματα γιατί θα γίνουμε Κούγκι :P ), δεν δουλεύει κανέναν μικρό ή κάποιον μη Αμερικανό, δεν εμπιστεύεται παίκτες που τους παίρνει στραβά από την αρχή, δεν έχει πλάνο για άμυνα ζώνης (τελικός με τη Ρεάλ), δεν έχει πλάνο αν σε ματς που καίει το παιχνίδι στραβώσει (ημιτελικός φέτος, ημιτελικός με Efes) και παρόλ'αυτά μας λέει για άστρα, για λάθη των παικτών και μηδέν αυτοκριτική. Φέτος δε, άρχισε να δίνει και συνεντεύξεις σε κάτι απολιτίκ τύπους ώστε να φανεί ότι άλλαξε. Ο Μπαρτζώκας είναι μέχρι ένα επίπεδο από εκεί και ύστερα δεν μπορεί.

Και εδώ θα κάνω μια αντιπαραβολή. Θα θυμίσω τι γραφόταν στο φόρουμ για τον Elite Ιτούδη. Υπήρχε τότε φίλος - δε θυμάμαι ποιος ζητώ συγμώμη - ο οποιός ισχυριζόταν ότι χωρίς λεφτά και μπάτζετ είναι απλά μέτριος. Έλεγε για το ρημαδιό που άφησε στην Banvit (είχε δίκιο) και ότι στην ΤΣΣΚΑ είχε μακράν το ακριβότερο μπάτζετ που τον βοηθούσε να πρωταγωνιστεί χωρίς να παρουσιάζει κάτι το φοβερό από μπάσκετ(και είχε δίκιο). Και ύστερα ήρθε το καλοκαίρι του 2023 με την εθνική, όπου η ομάδα είχε απουσίες είχε όμως μια συνέχεια με τον ίδιο, από το πρηγούμενο καλοκαίρι όμως η εικόνα που παρουσίασε ήταν οικτρή. Ήταν τέτοιο το σοκ για εκείνον (τον έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες) που την επόμενη χρονιά συνέχισε στο μοτίβο αυτό και στη Fener μέχρι που τον και εκεί δε στέριωσε ενώ η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν ένα μάτσο χάλια. Τώρα που έκατσε στην άκρη λίγο, βρήκε τα φράγκα των Ισραηλινών, αυτοκτόνησε και η Valencia βεβαίως-βεβαίως στο EuroCup εκείνος ξανανοιωσε.

Τα ίδια είναι και ο δικός μας, μια χρυσή μετριότητα - το δανέιζομαι από ένα συμφορουμίτη ξέρει αυτός- ένας που δε φταίει ποτέ για τίποτε. Αλλά σε αυτό μοιάζει με τη διοίκηση, όποτε Una faccia, una razza που λένε οι φίλοι μας οι Ιταλοί. Το Μάϊο θα είμαστε εδώ να λέμε πάλι τα ίδια και να συζητάμε "αν πάρει όμως το πρωτάθλημα τότε θα πρέπει να μείνει". Αν δε, έρθει και ο Micic είμαι περίεργος να δω τι δικαιολογίες θα βρίσκει όταν στραβώνουν/στραβώσουν τα πράγματα.
Τα περί ωραιότερου μπάσκετ (δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία), δεν είναι προσωπική άποψη αλλά κάτι αντικειμενικό. Αν ακούσεις δηλώσεις προπονητών άλλων ομάδων κτλ, το λένε οι ίδιοι και δεν χρωστάνε χάρη στον Μπαρτζώκα. Μέχρι κι ο ΔΠΓ μετά τον τελικό με τη Ρεαλ το χε πει :D .

Οι συνθήκες του ελληνικού μπάσκετ που περιγράφεις ίσχυαν πάντα. Ποτέ όμως δεν πήγαινε σταθερά κάθε χρόνο Φ4 ο Ολυμπιακός. Και δεν είναι ότι φταίει το μπάτζετ γιατί μόνο φέτος είχε μεγάλο μπάτζετ (αντίστοιχο της εποχής Τσίλντρες).

Δε θα συμφωνήσουμε και δε χρειάζεται, αλλά όπως υπάρχουν αντικειμενικά γεγονότα, όπως το οπαδηλίκι του Μπαρτζώκα, ότι στο επιτελείο του θα ναι ο κουμπάρος του και τα σχετικά, υπάρχουν και τα αντικειμενικά γεγονότα ότι δεν έχει χάσει σειρά playoff Ευρωλίγκας εδώ και 4 χρόνια απέναντι σε Μονακό, Φενέρ, Μπάρτσα και Ρεάλ. Λες ότι δεν έχει πλάνο αν στραβώσει παιχνίδι, κάτι που επίσης δεν ισχύει (Εφές 2013 game 5, τελικός με Ρεάλ 2013, ημιτελικός με Μονακό 2023 κτλ). Είναι τέλειος; Όχι. Αλλά αυτό από τη χρυσή μετριότητα που αναφέρεις απέχει μίλια. Δηλαδή φαντάζομαι αν δεν είχαμε αυτή τη χρυσή μετριότητα και είχαμε έναν απλά καλό προπονητή θα είχαμε 2-3 Ευρωλίγκες αυτά τα 4 χρόνια, όπως είχαμε σταθερά και τα υπόλοιπα χρόνια της ιστορίας μας...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 784
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:50 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:27 pm
Στο 2ο και άσχετο με το παρών thread σκέλος, εκτός του ότι όλα έχουν συζητηθεί εκτενώς στο poll μετά το F4 για το αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα στην ομάδα, αφού έκανες τέτοια αναφορά εδώ θα ήθελα να μας πεις και πως ακριβώς έχει αποδομηθεί ο Μπαρτζώκας (πλήρως κιόλας). Ποιες γωνίες του internet του το έκαναν αυτό, και με τι μπασκετικά επιχειρήματα; Πως απέδειξαν ότι ΔΕΝ είναι elite προπονητής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Στο μόνο που συμφωνούμε, είναι ότι όντως έχουμε πολύ κοντή μνήμη, από χρυσόψαρο και κάτω όμως.
Έχεις δίκαιο ότι ανήκει σε άλλο Poll, αλλά θα προσπαθήσω να σου απαντήσω εδώ.

- Φέτος έφτασε να έχει 5 PG (6 με τον Evans) βρες μου σε παρακαλώ έστω άλλη μια ομάδα που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς 5 παίκτες σε μία θέση. Όλοι αυτοί είχαν συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά δυστυχώς οι περισσότεροι τις ίδιες ακριβώς ααδυναμίες.

- Είχε 2 SG τους οποίους δεν τους χρησιμοποιούσε παρά μόνο όταν και αν.

- Στο 3 παίζει μόνο ένας και αυτό γιατί έτσι μας γουστάρει. Όχι μόνος φέτος, όλα αυτά τα χρόνια.

- Αλλά αφού θα πρέπει να παίξει και κάποιος άλλος είχαμε την ιδέα να βάλουμε τον Peters! Το ανέκδοτο όλης της μπασκετικής χρονιάς και αυτό συνέβει για να μη αρχίσει να δυσαρεστείτε το παιδί - παρόλο που είναι σοβαρός επαγγελματίας - πάντα με την αγαστή βοήθεια των δημοσιογράφων που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έχει λογική μια τέτοια κίνηση. Μη στεβαχωρήσουμε τον κόουτς και γράψουμε την αλήθεια.

- Για τη θέση 5 έχετε αναφερθεί εσεις περισσότερο από εμένα για τα χαρακτηριστικά που ήθελε η ομαδα και τα βρήκε στον...Mensah. Ο recruiter Μπαρτζώκας φαντάζομαι ότι είδε τα βίντεο και είπε φέρτε τον, σωστά;

- Ειχαμε έναν tweener στην ομάδα τον Petrusev και κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον δυσαρεστήσουμε. Και η πλάκα είναι ότι έναν τέτοιο παίκτη η ομάδα τον χρειαζόταν.

Το κερασάκι για μένα στην τούρτα είναι η σκηνή με τον Fournier στο Final-4 μετά την ήττα. Μπορεί να βρεθούν οι δικαιολογίες είμαι σίγουρος για αυτό, όμως τον leader σου όταν λυγίζει πας και τον σηκώνεις αλλά ευτυχώς πήγε ο Diallo της Μονακό όποτε όλα καλά.

Και κλείνω με αυτό φίλε μου, προσωπικά δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο στον πάγκο της ομάδας μου, ό,τι έγραψα-έγραψα στα τόπικς του Ολυμπιακού αντιλαμβάνομαι ότι η πλειοψηφία των φίλων τον νιώθει ως κάτι σπουδαίο - διαφωνώ αλλά το σέβομαι απόλυτα - και πάμε παρακάτω. :)

7
1 Εικόνα 1 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:52 pm

shaq7 έγραψε:
παω να γραψω τις αποκαλυψεις μου στο θρεντ του μπαρτζωκα μην σας ενοχλω :D παντως ο μποζικας ειναι μαζι με τον μπαρτζωκα απο την χιμκι..οποτε ναι μεν τον πηρε απο καποιο καφενειο αλλα τοσα χρονια στην δουλεια ολο και κατι θα χει μαθει..πολυ πιθανον ο μπαρτζω να μην ακουει κανεναν οποτε δεν εχει νοημα και ποιος ειναι διπλα του..τουλαχιστον αυτος ειναι χοντρουλης και αντεχει τα χτυπηματα :D Το οτι εχει παει τωρα με τον μπαφε και σκαναρουν ειναι ακομα πιο νεξτ λεβελ..αφου δεν πηρε και τον τακη μαζι παλι καλα.
Τις αγκωνιες που τρωει ο μποζικας σε καθε ματς δεν τις τρωει κανενας παικτης της ομαδας στο παρκε :wink:

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:54 pm

shaq7 έγραψε:
Για τους Μποζίκες συμφωνώ 100-0. Χίλιες φορές το staff να είχε Μαρμαρινούς αντί για Μποζίκες και Μπαφέδες. Αλλά δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Αν βρούμε τον τέλειο προπονητή που και η συμπεριφορά του είναι τέλεια και οι δηλώσεις του στα μίντια και τακτικά αψεγάδιαστος είναι κτλ κτλ, να πω ναι. Αλλά όλους να τους πάρεις έναν έναν, θα βρεις θετικά και αρνητικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιούλ 14, 2025 6:56 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:52 pm
shaq7 έγραψε:
Τις αγκωνιες που τρωει ο μποζικας σε καθε ματς δεν τις τρωει κανενας παικτης της ομαδας στο παρκε :wink:
Ο Παππας ακουει αλλα και τρωει τις περισσοτερες με διαφορα ενω ταυτοχρονα πρεπει να κανει και τον interpreter :D

0
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:14 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:50 pm
steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 6:27 pm
Στο 2ο και άσχετο με το παρών thread σκέλος, εκτός του ότι όλα έχουν συζητηθεί εκτενώς στο poll μετά το F4 για το αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα στην ομάδα, αφού έκανες τέτοια αναφορά εδώ θα ήθελα να μας πεις και πως ακριβώς έχει αποδομηθεί ο Μπαρτζώκας (πλήρως κιόλας). Ποιες γωνίες του internet του το έκαναν αυτό, και με τι μπασκετικά επιχειρήματα; Πως απέδειξαν ότι ΔΕΝ είναι elite προπονητής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Στο μόνο που συμφωνούμε, είναι ότι όντως έχουμε πολύ κοντή μνήμη, από χρυσόψαρο και κάτω όμως.
Έχεις δίκαιο ότι ανήκει σε άλλο Poll, αλλά θα προσπαθήσω να σου απαντήσω εδώ.

- Φέτος έφτασε να έχει 5 PG (6 με τον Evans) βρες μου σε παρακαλώ έστω άλλη μια ομάδα που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς 5 παίκτες σε μία θέση. Όλοι αυτοί είχαν συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά δυστυχώς οι περισσότεροι τις ίδιες ακριβώς ααδυναμίες.

- Είχε 2 SG τους οποίους δεν τους χρησιμοποιούσε παρά μόνο όταν και αν.

- Στο 3 παίζει μόνο ένας και αυτό γιατί έτσι μας γουστάρει. Όχι μόνος φέτος, όλα αυτά τα χρόνια.

- Αλλά αφού θα πρέπει να παίξει και κάποιος άλλος είχαμε την ιδέα να βάλουμε τον Peters! Το ανέκδοτο όλης της μπασκετικής χρονιάς και αυτό συνέβει για να μη αρχίσει να δυσαρεστείτε το παιδί - παρόλο που είναι σοβαρός επαγγελματίας - πάντα με την αγαστή βοήθεια των δημοσιογράφων που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έχει λογική μια τέτοια κίνηση. Μη στεβαχωρήσουμε τον κόουτς και γράψουμε την αλήθεια.

- Για τη θέση 5 έχετε αναφερθεί εσεις περισσότερο από εμένα για τα χαρακτηριστικά που ήθελε η ομαδα και τα βρήκε στον...Mensah. Ο recruiter Μπαρτζώκας φαντάζομαι ότι είδε τα βίντεο και είπε φέρτε τον, σωστά;

- Ειχαμε έναν tweener στην ομάδα τον Petrusev και κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον δυσαρεστήσουμε. Και η πλάκα είναι ότι έναν τέτοιο παίκτη η ομάδα τον χρειαζόταν.

Το κερασάκι για μένα στην τούρτα είναι η σκηνή με τον Fournier στο Final-4 μετά την ήττα. Μπορεί να βρεθούν οι δικαιολογίες είμαι σίγουρος για αυτό, όμως τον leader σου όταν λυγίζει πας και τον σηκώνεις αλλά ευτυχώς πήγε ο Diallo της Μονακό όποτε όλα καλά.

Και κλείνω με αυτό φίλε μου, προσωπικά δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο στον πάγκο της ομάδας μου, ό,τι έγραψα-έγραψα στα τόπικς του Ολυμπιακού αντιλαμβάνομαι ότι η πλειοψηφία των φίλων τον νιώθει ως κάτι σπουδαίο - διαφωνώ αλλά το σέβομαι απόλυτα - και πάμε παρακάτω. :)
Νομίζω θα είναι η τελευταία μου απόπειρα να απαντήσω. Έχεις την άποψη σου σεβαστό. Παρόλαυτα κάθε σου πρόταση έχει μια ταιράστια υπερβολή για να στηριχθεί η τελική σου άποψη.

- Μιλάς για 5 PG (6 με τον Evans).

Κλείνεις τον Evans και λίγο μετά τραυματίζεται χάνοντας επί της ουσίας την επόμενη σεζόν. Τηρείς τη συμφωνία γιατί θεωρείς ότι αν είναι υγιής είναι στους τοπ γκαρντ της Ευρώπης. Πάμε παρακάτω, ας τον βγάλουμε από την εξίσωση της χρονιάς που πέρασε. Πάμε στα υπόλοιπα 5 γκαρντ. Ο ένας από τους 5 υπάρχει μόνο ως διαβατήριο (είναι τύπου Λούτζης, Μωραιτης κτλ). Η σεζόν ξεκινάει με Walkup, Goss, Vildoza. O Walkup μένει εκτός επ' αόριστον (εν τέλει 4 μήνες). Δε θα αντικατασταθεί; Θα μείνεις με Goss, Vildoza και Mitrou-Long; Δυστυχώς όλα αυτά μπορείς να δεις αν σκεφτείς ψύχραιμα, απλά η αρνητική προδιάθεση σου απ' ότι βλέπω σε οδηγεί σε ανακρίβειες/υπερβολές για να στηρίξεις την τελική άποψη.

- Μιλάς για έναν παίκτη στο 3 που παίζει μόνος του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω ποιον λες αλλά εγώ μετράω 2. Παπανικολάου και McKissic.

- Κάναμε λες ότι περνούσε από το χέρι μας να δυσαρεστήσουμε τον Petrusev. Ότι δηλαδή θα είχες την ευκαιρία να υπογράψεις έναν MVP Ευρωλίγκας με ελληνικό διαβατήριο για τα επόμενα 5 χρόνια και θα έλεγες όχι δε θέλω, για να μη δυσαρεστηθεί ο Petrusev.

Τέλος πάντων σταματώ εδώ γιατί είναι λίγο κουραστικό να εξηγείς τα αυτονόητα ώρες ώρες. Ο καθένας με την άποψη του, δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι με όλους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:23 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τέλος πάντων σταματώ εδώ γιατί είναι λίγο κουραστικό να εξηγείς τα αυτονόητα ώρες ώρες. Ο καθένας με την άποψη του, δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι με όλους.
Πάντως δεν είναι συζήτηση «καλής πίστης» το να λες ότι δέχεσαι τη γνώμη του άλλου και ταυτόχρονα να λες ότι δεν γίνεται να εξηγείς τα αυτονόητα.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Πάντως δεν είναι συζήτηση «καλής πίστης» το να λες ότι δέχεσαι τη γνώμη του άλλου και ταυτόχρονα να λες ότι δεν γίνεται να εξηγείς τα αυτονόητα.
Ντάξει ο καθένας μας έχει τις αντοχές του. Δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να μη θέλει να βλέπει άλλο Μπαρτζώκα. Σεβαστό. Ταυτόχρονα κουράζομαι να εξηγώ ότι ο Ολυμπιακός έχει 2 3άρια όλα αυτά τα χρόνια, όταν είναι τόσο προφανές. Ή οτι τα PG είναι 5, αν μετρήσεις τον Mitrou-Long που είναι μόνο για Ελλάδα και αγνοήσεις ότι ο Lee ήρθε να καλύψει την 4μηνη απουσία του Walkup. Άρα επί της ουσίας υπήρχαν 3 PG. Μπορώ να έρθω αύριο να πω ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που είχε 5 πεντάρια. Ε είναι προφανές ότι δεν ισχύει, τι να κάνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:36 pm

εντωμεταξυ ο μπαρτζω ουτε τον βιλντοζα τον θεωρουσε ασσο απο αναγκη τον εβαλε εκει..ξεβρακωτοι ειχαμε παει στα γκαρντ κλασσικα.
στο 3 εντωμεταξυ σιγουρα δεν επαιζε μονο με τον παπ,ολοκληρος φουρνιε επαιρνε χρονο εκει..ο παπ 19' ειχε μ.ο..Δεν νομιζω οτι στεκουν για ντιμπειτ αυτα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:39 pm

Stam Tziant έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ντάξει ο καθένας μας έχει τις αντοχές του. Δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να μη θέλει να βλέπει άλλο Μπαρτζώκα. Σεβαστό. Ταυτόχρονα κουράζομαι να εξηγώ ότι ο Ολυμπιακός έχει 2 3άρια όλα αυτά τα χρόνια, όταν είναι τόσο προφανές. Ή οτι τα PG είναι 5, αν μετρήσεις τον Mitrou-Long που είναι μόνο για Ελλάδα και αγνοήσεις ότι ο Lee ήρθε να καλύψει την 4μηνη απουσία του Walkup. Άρα επί της ουσίας υπήρχαν 3 PG. Μπορώ να έρθω αύριο να πω ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που είχε 5 πεντάρια. Ε είναι προφανές ότι δεν ισχύει, τι να κάνουμε.
Απλά αναφέρω ότι σε αυτή την περίπτωση το «οκ, έχεις την άποψη σου» είναι ειρωνικό γιατί πραγματικά σημαίνει «καλά κάτσε να νομίζεις βλακείες». Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται (κι εγώ το κάνω).

Τώρα το αν είμαι αυτονόητα ή όχι αυτά που λες, δεν το ξέρω. Ο ssoulliss είπε κάτι και το στοιχειοθέτησε ξέροντας πολύ καλά τι θα ακολουθήσει. Λογικά το κρατούσε καιρό μέσα του :P Και δεν έχει δείξει με τα γραπτά του ότι είναι παράλογος ή ότι έχει κάποια εμπάθεια. Ο Μπαρτζώκας είναι ιερή αγελάδα στον Ολυμπιακό. Ειδικά μετά το πάρκινγκ και τον πόλεμο που δέχεται από τον ΔΠΓ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν περάσει στο εντελώς άλλο άκρο προσπαθώντας να τον προστατεύσουν. Εδώ είχα πει ότι οι βοηθοί του δεν έχουν κάνει πρωταθλητισμό πουθενά πριν προσληφθούν και αυτό πληγώνει την ομάδα και υπήρχαν σχόλια στο ύφος που μπορείς να φανταστείς σχετικά με το αν ξέρω τι μου γίνεται.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:43 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 7:39 pm
Stam Tziant έγραψε:

Και δεν έχει δείξει με τα γραπτά του ότι είναι παράλογος ή ότι έχει κάποια εμπάθεια.
καλα κατσε να αρχισει να λεει για μιλου :D

0
manhac

senior
Reactions: 239

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:44 pm

Οι καλύτεροι προπονητές από τον Μπαρτζώκα ποιοι είναι?

1
1 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Ιούλ 14, 2025 7:53 pm

Ειστε η του υψους η του βαθους. Αυτη τη στιγμη καλυτερος διαθεσιμος προπονητης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο Μπαρτζωκας δεν πρεπει να αναθεωρησει καποιες κατευθυνσεις στο μυαλο του και να καταλαβει οτι η ελλειψη αθλητικοτητας και η κυκλοφορια του Ολυμπιακου δεν λειτουργει στα φ4. Αν δεν μπορει να το συνειδητοποιησει αυτο τοτε φετος θα ειναι η τελευταια του χρονια.

Το οτι μερικοι νομιζετε οτι δεν εχει παιξει αλλο ειδος μπασκετ ο μπαρτζωκας ειναι για τα αγραφα. Μπορει να αλλαξει το στυλ του για τον Μισιτς αν ερθει. Οχι ολικως αλλα να βαλει πιο πολυ pick n roll. Στην Κιμικ ετσι επαιζε

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”