θες να μου πεις οτι αν εβγαινε τωρα στην αγορα ο γουορντ δεν θα χε μινιμουμ 1.2?Δεν τον αδειασαν του ειπαν να παρει αντιστοιχα λεφτα του ρολου του.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:35 pmστους ελληνες πληρωνεις παντα υπεραξια το εχουμε αναφερει απειρες φορες
επισης ο κομπρετι ειναι 4 χρονια στην ομαδα δεν γινεται να τον αδειαζεις ετσι στεγνα
ο γουορντ πηρε τοσα γιατι δεν χρειαστηκε να δωσετε παραπανω δεν ειχε μεγαλυτερες προτασεις να χρειαστει να μπειτε στην διαδικασια
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7152
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
γιατι του δωθηκε θεση βασικου σε τοπ ομαδα?
Μα το συμβολαιο του λαρε εληξε στην ουσια,εχει η ομαδα την οψιον και δεν θελει να του δωσει τοσα..οταν τον υπεγραψε ο λαρε το ηξερε δεν εμφανιστηκε τωρα η ρητρα.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι δεν ξεραμε να του δωσουμε και την αρκαντια του λαρε να μην παρεξηγηθει..
0
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι υπερτιμημένος παίκτης όπως στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες παίκτες.Κατα τη γνώμη μου τα μισά θα ήταν λογικό και είναι αυτό που του προτείνει ο Ολυμπιακός.Θεωρεις λοιπόν ότι από τη στιγμή που έκλεισε τον Νετζηπογλου , τον Κώστα και μαζί με τον Σπατάλη ήδη έχει φτάσει πλέον τους 6 Έλληνες παίκτες ότι ο Λάρυ είναι πολυτέλεια?
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Δευ Ιούλ 14, 2025 11:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 2623
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Σπάρταλης του χρόνου θα παίζει σε κολλέγιο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 11:17 pmΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι υπερτιμημένος παίκτης όπως στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες παίκτες.Κατα τη γνώμη μου τα μισά θα ήταν λογικό και είναι αυτό που του προτείνει ο Ολυμπιακός.Θεωρεις λοιπόν ότι από τη στιγμή που έκλεισε τον Νετζηπογλου , τον Κώστα και μαζί με τον Σπατάλη ήδη έχει φτάσει πλέον τους 6 Έλληνες παίκτες ότι ο Λάρυ είναι πολυτέλεια?
1
1

Έχεις απόλυτο δίκιο αυτό μου διέφυγε.Αρα χωρίς τον Λάρυ δεν ξέρω αν βγαίνει γιατί σύνολο είναι 5 Έλληνες παίκτες.Του χρόνου λογικά σταματάει ο Παπ και δεν είμαι και πολύ σίγουρος με τον χαρακτήρα και τις εμφανίσεις που κάνει ο Ντόρσεϊ ότι θα μείνει(φέτος ήταν τυχερός που στο τέλος λόγω τραυματισμών του δόθηκε η ευκαιρία και την αξιοποίησε).BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 11:18 pmΟ Σπάρταλης του χρόνου θα παίζει σε κολλέγιο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 11:17 pm
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι υπερτιμημένος παίκτης όπως στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες παίκτες.Κατα τη γνώμη μου τα μισά θα ήταν λογικό και είναι αυτό που του προτείνει ο Ολυμπιακός.Θεωρεις λοιπόν ότι από τη στιγμή που έκλεισε τον Νετζηπογλου , τον Κώστα και μαζί με τον Σπατάλη ήδη έχει φτάσει πλέον τους 6 Έλληνες παίκτες ότι ο Λάρυ είναι πολυτέλεια?
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Δευ Ιούλ 14, 2025 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο λαρε ειναι απο τους καλυτερους ελληνες..οτι μπορει να σημαινει αυτο..αλλα ευρωλιγκα δεν θα παιζει..στους τελικους δεν τον εβαλε..ε να παιρνει 750 χιλ να παιζει με το λαυριο ειναι πεταμενα λεφτα..ας παιζει ο νετζηπογλου να εξελιχτει.Τα 400χιλ ειναι μια χαρα λεφτα δεν προκειται να τα βρει αλλου εκτος και τον παρετε εσεις.MOZZARTDR έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 11:17 pmΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι υπερτιμημένος παίκτης όπως στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες παίκτες.Κατα τη γνώμη μου τα μισά θα ήταν λογικό και είναι αυτό που του προτείνει ο Ολυμπιακός.Θεωρεις λοιπόν ότι από τη στιγμή που έκλεισε τον Νετζηπογλου , τον Κώστα και μαζί με τον Σπατάλη ήδη έχει φτάσει πλέον τους 6 Έλληνες παίκτες ότι ο Λάρυ είναι πολυτέλεια?
6 πρεπει να χουμε χωρις τον λαρε.
0