Ολυμπιακός-Φήμες και Πληροφορίες για μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Jeight

senior
Reactions: 444
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 10:28 pm

Ποιος την τελευταια 15 ειναι πιο επιτχημενος απο Μπαρτζωκα? Μονο ο ντουντα. Ο σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 τελικους αλλα το 18 δεν πηρε απολυτως τιποτα και εφυγε. Ε και ο Μπαρτζωκας αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα θα εφευγε. Οποτε ποια προνομιακη διαχειριση εχει? Εχει παρει 3 πρωταθληματα, 3 κυπελλα και 3 super cup αυτα τα 4 χρονια που επστρεψε στην α1. Δεν ειναι μονο τα 4 φ4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3381
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 14, 2025 10:37 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 10:24 pm

Μπορεί να μην ήταν όπως τώρα αλλά δεν ήταν και επιπέδου Άλμπα. Επίσης επιχειρούσε να φτιάξει κορμό με παίκτες όπως ο Μπέϊκον, ακόμα και με προπόνητη τον Ράντονιτς (ο ίδιος ο dpg είχε κάνει βίντεο που τον στήριζε ως επιλογή). Αυτή η απόπειρα απέτυχε. Στον αντίποδα το 2012 και 2013 ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα απίθανο back2back με μικρομεσαία budget. Το λογικό συμπέρασμα για εμένα είναι αυτό ακριβώς που είπα πριν, τα λεφτά είναι παράγοντας σοβαρός αλλά από μόνα τους δεν λένε τίποτα.

Μα προτελευταίος τερμάτισε το 2022 και το 2023 :shock: Ναι οκ, αν βάλουν όλοι τα ίδια λεφτά, κάποιοι θα αποτύχουν οπότε μπορείς να πεις ότι είναι απλά ένα κριτήριο αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ακόμα και το 13 ο Ολυμπιακός δεν είχε μπατζετ τυρόπιτας. Είχε χοντρικά το 8ο μπατζετ (με ένα πρόχειρο ψάξιμο, δεν διασταύρωσα).
steph.larry έγραψε:
Μα υπάρχει λόγος που ο Μπαρτζώκας χαίρει εκτίμησης, είναι με όλα τα λάθη του και τα κολλήματα του αναμορφωτής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Υπάρχει σίγουρα μερίδα ανθρώπων που τον έχει στο απυρόβλητο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των σχολιαστών του φορουμ. Αν όμως παρουσιάζεται από κάποιους ως οριακά ερασιτέχνης, είναι έπομενο να υπάρχει αντίδραση, πολλές φορές με τρόπο που καταδεικνύει και κούραση στο να λέμε τα ίδια και τα ίδια, όπως νομίζω ότι ισχύει για την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι στην τελευταία σου πρόταση.
Εξαρτάται σε ποιον μιλάς. Ακόμα κι αν έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο και το ίδιο, αν εσύ (που είσαι καλός συνομιλητής) πεις κάτι τότε θα κάνω έναν κόπο είτε να σου απαντήσω είτε να προσπαθήσω να βρω κάποιο παλαιότερο ποστ να σου στείλω. Δεν θα σου πω «καλά τώρα δεν θα λέω τα ίδια και τα ίδια».

Αρα τελικά για να καταλήξω, εσύ πιστεύεις ότι το σταφ του Ολυμπιακού είναι οκ και δεν χρειάζεται αλλαγές;

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 416
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Ιούλ 14, 2025 10:55 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 10:37 pm
steph.larry έγραψε:

Μπορεί να μην ήταν όπως τώρα αλλά δεν ήταν και επιπέδου Άλμπα. Επίσης επιχειρούσε να φτιάξει κορμό με παίκτες όπως ο Μπέϊκον, ακόμα και με προπόνητη τον Ράντονιτς (ο ίδιος ο dpg είχε κάνει βίντεο που τον στήριζε ως επιλογή). Αυτή η απόπειρα απέτυχε. Στον αντίποδα το 2012 και 2013 ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα απίθανο back2back με μικρομεσαία budget. Το λογικό συμπέρασμα για εμένα είναι αυτό ακριβώς που είπα πριν, τα λεφτά είναι παράγοντας σοβαρός αλλά από μόνα τους δεν λένε τίποτα.

Μα προτελευταίος τερμάτισε το 2022 και το 2023 :shock: Ναι οκ, αν βάλουν όλοι τα ίδια λεφτά, κάποιοι θα αποτύχουν οπότε μπορείς να πεις ότι είναι απλά ένα κριτήριο αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ακόμα και το 13 ο Ολυμπιακός δεν είχε μπατζετ τυρόπιτας. Είχε χοντρικά το 8ο μπατζετ (με ένα πρόχειρο ψάξιμο, δεν διασταύρωσα).
steph.larry έγραψε:
Μα υπάρχει λόγος που ο Μπαρτζώκας χαίρει εκτίμησης, είναι με όλα τα λάθη του και τα κολλήματα του αναμορφωτής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Υπάρχει σίγουρα μερίδα ανθρώπων που τον έχει στο απυρόβλητο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των σχολιαστών του φορουμ. Αν όμως παρουσιάζεται από κάποιους ως οριακά ερασιτέχνης, είναι έπομενο να υπάρχει αντίδραση, πολλές φορές με τρόπο που καταδεικνύει και κούραση στο να λέμε τα ίδια και τα ίδια, όπως νομίζω ότι ισχύει για την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι στην τελευταία σου πρόταση.
Εξαρτάται σε ποιον μιλάς. Ακόμα κι αν έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο και το ίδιο, αν εσύ (που είσαι καλός συνομιλητής) πεις κάτι τότε θα κάνω έναν κόπο είτε να σου απαντήσω είτε να προσπαθήσω να βρω κάποιο παλαιότερο ποστ να σου στείλω. Δεν θα σου πω «καλά τώρα δεν θα λέω τα ίδια και τα ίδια».

Αρα τελικά για να καταλήξω, εσύ πιστεύεις ότι το σταφ του Ολυμπιακού είναι οκ και δεν χρειάζεται αλλαγές;
Άρα πρακτικά συμφωνούμε στο ότι το μπάτζετ είναι δυνατό indicator έκβασης αποτελέσματος, και μάλλον σίγουρα διαφωνούμε στο πόσο. Τώρα για την απάντηση του άλλου φίλου, έδωσα απλώς μια πιθανή εξήγηση για το λόγο που απάντησε έτσι στον soulis. Το αν είναι σωστό ή λάθος, δυστύχως δε μπορούμε να το κρίνουμε απόλυτα υπό το πρίσμα ενός δημοσίου φόρουμ, πολύ απλά διότι δεν ξέρεις τον άλλον, σε τι φάση είναι, μπορεί απλώς η μέρα να ήταν δύσκολη και να βαριέται να γράφει περαιτέρω κ.ο.κ. Εσύ πχ το βρίσκεις άκομψο, άλλος μπορεί να το βρει αδιάφορο και πάει λέγοντα. Πχ εγώ δε θα το παρεξηγούσα να μην μου απαντήσει καποιος, και έχει συμβεί μάλιστα και σε άμεση ερώτηση μου.

Ως προς το τελικό ερώτημα, εννοείται πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Και σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότερες όσο και καλύτερες επίλογες σε πρόσωπα. Προσωπικά δεν έχω κάτι με τους υπάρχοντες, θα ήθελα ίσως παραπάνω άτομα να αναλάβουν άλλα πόστα (πχ αμιγώς έναν υπεύθυνο επικοινωνίας). Αυτό που σίγουρα δεν πιστεύω είναι οι αλλαγές χωρίς στρατηγικό βάθος έτσι για να πούμε ότι κάτι άλλαξε, διότι οι πιθανότητες να πάει κάτι λάθος είναι περισσότερες από το να πάει σωστά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7191
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 10:59 pm

μου το χετε διαλυσει το θρεντ

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3381
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:18 pm

shaq7 έγραψε:
Εικόνα

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:39 pm

shaq7 έγραψε:
Μα δε μπαίνουν και οι insiders να μας πουν την επόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του Σέρβου μπουκλάκια, να θερμάνουν το νήμα ρε Σακ :cool:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:41 pm

επειδη λετε για μπαρτζωκες και μου τους τρομαζετε!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:50 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 11:41 pm
επειδη λετε για μπαρτζωκες και μου τους τρομαζετε!!
Δε μασάνε από τέτοια. Εδώ τον έχουνε να πετάγεται τσουπ με τα εικονίσματα κάθε φορά που ποστάρεις και δεν πτοούνται :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 782

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:52 pm

ας σπαμάρει κάποιος τα #olympiacosbc και #paobc στο τουίτερ για το basketforum να έρθει νέο αίμα insiders :!:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 1:42 am

σολουκος λεει 80% ο μισιτς..ειμαστε πολυ κοντα σε συμφωνια..παπατζης ειναι λογικα αλλα τι το εχουμε το θρεντ :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4960
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 15, 2025 1:43 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 1:42 am
σολουκος λεει 80% ο μισιτς..ειμαστε πολυ κοντα σε συμφωνια..παπατζης ειναι λογικα αλλα τι το εχουμε το θρεντ :D
πριν μερες ελεγε νταν ντιλ και ερχεται να υπογραψει τωρα πηγε στο 80%?

0
BillyPao

champion
Reactions: 2636
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 15, 2025 1:50 am

Και να μην είναι ο Μίτσιτς ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, έχει λογική να αποκτηθεί ως μεταγραφή "όνομα" και "απάντηση" στη μεταγραφή του Σορτς.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 1:51 am

Δεν θυμάμαι αν είχε πει τελειωμένο αυτός τώρα λέει ότι είχε πει ότι ήμασταν το φαβορί ..από 75 πήγαμε 80%

0
RedEmperor

Reactions: 40

Τρί Ιούλ 15, 2025 2:15 am

BillyPao έγραψε:
Και να μην είναι ο Μίτσιτς ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, έχει λογική να αποκτηθεί ως μεταγραφή "όνομα" και "απάντηση" στη μεταγραφή του Σορτς.
Καλά δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Μίσιτς με τον σορτς της μιας καλής χρονιάς στην Ευρωλίγκα με την Παρί.

Ο Μίσιτς είναι το μεγαλύτερο όνομα Ευρώπη. Ο Σορτς θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει το status του Μίσιτς

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2636
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 15, 2025 2:50 am

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 2:15 am
BillyPao έγραψε:
Καλά δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Μίσιτς με τον σορτς της μιας καλής χρονιάς στην Ευρωλίγκα με την Παρί.

Ο Μίσιτς είναι το μεγαλύτερο όνομα Ευρώπη. Ο Σορτς θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει το status του Μίσιτς
Άλλο λέω εγώ, άλλο απαντάς εσύ. Αν διαφωνείς με το ποστ μου, απάντησε μου σχετικά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”