Ολυμπιακός-Φήμες και Πληροφορίες για μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 444
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος την τελευταια 15 ειναι πιο επιτχημενος απο Μπαρτζωκα? Μονο ο ντουντα. Ο σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 τελικους αλλα το 18 δεν πηρε απολυτως τιποτα και εφυγε. Ε και ο Μπαρτζωκας αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα θα εφευγε. Οποτε ποια προνομιακη διαχειριση εχει? Εχει παρει 3 πρωταθληματα, 3 κυπελλα και 3 super cup αυτα τα 4 χρονια που επστρεψε στην α1. Δεν ειναι μονο τα 4 φ4
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3381
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:24 pm
Μπορεί να μην ήταν όπως τώρα αλλά δεν ήταν και επιπέδου Άλμπα. Επίσης επιχειρούσε να φτιάξει κορμό με παίκτες όπως ο Μπέϊκον, ακόμα και με προπόνητη τον Ράντονιτς (ο ίδιος ο dpg είχε κάνει βίντεο που τον στήριζε ως επιλογή). Αυτή η απόπειρα απέτυχε. Στον αντίποδα το 2012 και 2013 ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα απίθανο back2back με μικρομεσαία budget. Το λογικό συμπέρασμα για εμένα είναι αυτό ακριβώς που είπα πριν, τα λεφτά είναι παράγοντας σοβαρός αλλά από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Μα προτελευταίος τερμάτισε το 2022 και το 2023

Εξαρτάται σε ποιον μιλάς. Ακόμα κι αν έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο και το ίδιο, αν εσύ (που είσαι καλός συνομιλητής) πεις κάτι τότε θα κάνω έναν κόπο είτε να σου απαντήσω είτε να προσπαθήσω να βρω κάποιο παλαιότερο ποστ να σου στείλω. Δεν θα σου πω «καλά τώρα δεν θα λέω τα ίδια και τα ίδια».steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:24 pmΜα υπάρχει λόγος που ο Μπαρτζώκας χαίρει εκτίμησης, είναι με όλα τα λάθη του και τα κολλήματα του αναμορφωτής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Υπάρχει σίγουρα μερίδα ανθρώπων που τον έχει στο απυρόβλητο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των σχολιαστών του φορουμ. Αν όμως παρουσιάζεται από κάποιους ως οριακά ερασιτέχνης, είναι έπομενο να υπάρχει αντίδραση, πολλές φορές με τρόπο που καταδεικνύει και κούραση στο να λέμε τα ίδια και τα ίδια, όπως νομίζω ότι ισχύει για την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι στην τελευταία σου πρόταση.
Αρα τελικά για να καταλήξω, εσύ πιστεύεις ότι το σταφ του Ολυμπιακού είναι οκ και δεν χρειάζεται αλλαγές;
0

- steph.larry
- Reactions: 416
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα πρακτικά συμφωνούμε στο ότι το μπάτζετ είναι δυνατό indicator έκβασης αποτελέσματος, και μάλλον σίγουρα διαφωνούμε στο πόσο. Τώρα για την απάντηση του άλλου φίλου, έδωσα απλώς μια πιθανή εξήγηση για το λόγο που απάντησε έτσι στον soulis. Το αν είναι σωστό ή λάθος, δυστύχως δε μπορούμε να το κρίνουμε απόλυτα υπό το πρίσμα ενός δημοσίου φόρουμ, πολύ απλά διότι δεν ξέρεις τον άλλον, σε τι φάση είναι, μπορεί απλώς η μέρα να ήταν δύσκολη και να βαριέται να γράφει περαιτέρω κ.ο.κ. Εσύ πχ το βρίσκεις άκομψο, άλλος μπορεί να το βρει αδιάφορο και πάει λέγοντα. Πχ εγώ δε θα το παρεξηγούσα να μην μου απαντήσει καποιος, και έχει συμβεί μάλιστα και σε άμεση ερώτηση μου.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:37 pmsteph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:24 pm
Μπορεί να μην ήταν όπως τώρα αλλά δεν ήταν και επιπέδου Άλμπα. Επίσης επιχειρούσε να φτιάξει κορμό με παίκτες όπως ο Μπέϊκον, ακόμα και με προπόνητη τον Ράντονιτς (ο ίδιος ο dpg είχε κάνει βίντεο που τον στήριζε ως επιλογή). Αυτή η απόπειρα απέτυχε. Στον αντίποδα το 2012 και 2013 ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα απίθανο back2back με μικρομεσαία budget. Το λογικό συμπέρασμα για εμένα είναι αυτό ακριβώς που είπα πριν, τα λεφτά είναι παράγοντας σοβαρός αλλά από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Μα προτελευταίος τερμάτισε το 2022 και το 2023Ναι οκ, αν βάλουν όλοι τα ίδια λεφτά, κάποιοι θα αποτύχουν οπότε μπορείς να πεις ότι είναι απλά ένα κριτήριο αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ακόμα και το 13 ο Ολυμπιακός δεν είχε μπατζετ τυρόπιτας. Είχε χοντρικά το 8ο μπατζετ (με ένα πρόχειρο ψάξιμο, δεν διασταύρωσα).
Εξαρτάται σε ποιον μιλάς. Ακόμα κι αν έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο και το ίδιο, αν εσύ (που είσαι καλός συνομιλητής) πεις κάτι τότε θα κάνω έναν κόπο είτε να σου απαντήσω είτε να προσπαθήσω να βρω κάποιο παλαιότερο ποστ να σου στείλω. Δεν θα σου πω «καλά τώρα δεν θα λέω τα ίδια και τα ίδια».steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 10:24 pmΜα υπάρχει λόγος που ο Μπαρτζώκας χαίρει εκτίμησης, είναι με όλα τα λάθη του και τα κολλήματα του αναμορφωτής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Υπάρχει σίγουρα μερίδα ανθρώπων που τον έχει στο απυρόβλητο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των σχολιαστών του φορουμ. Αν όμως παρουσιάζεται από κάποιους ως οριακά ερασιτέχνης, είναι έπομενο να υπάρχει αντίδραση, πολλές φορές με τρόπο που καταδεικνύει και κούραση στο να λέμε τα ίδια και τα ίδια, όπως νομίζω ότι ισχύει για την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι στην τελευταία σου πρόταση.
Αρα τελικά για να καταλήξω, εσύ πιστεύεις ότι το σταφ του Ολυμπιακού είναι οκ και δεν χρειάζεται αλλαγές;
Ως προς το τελικό ερώτημα, εννοείται πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Και σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότερες όσο και καλύτερες επίλογες σε πρόσωπα. Προσωπικά δεν έχω κάτι με τους υπάρχοντες, θα ήθελα ίσως παραπάνω άτομα να αναλάβουν άλλα πόστα (πχ αμιγώς έναν υπεύθυνο επικοινωνίας). Αυτό που σίγουρα δεν πιστεύω είναι οι αλλαγές χωρίς στρατηγικό βάθος έτσι για να πούμε ότι κάτι άλλαξε, διότι οι πιθανότητες να πάει κάτι λάθος είναι περισσότερες από το να πάει σωστά.
1
1

- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade
- Reactions: 782
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 40
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2636
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Άλλο λέω εγώ, άλλο απαντάς εσύ. Αν διαφωνείς με το ποστ μου, απάντησε μου σχετικά.RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 2:15 amΚαλά δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Μίσιτς με τον σορτς της μιας καλής χρονιάς στην Ευρωλίγκα με την Παρί.
Ο Μίσιτς είναι το μεγαλύτερο όνομα Ευρώπη. Ο Σορτς θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει το status του Μίσιτς
0