Πλάκα πλάκα την Αρμάνι τη μουλωχτή που δεν ακούγεται καθόλου γιατί την ξεγράψαμε?Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:30 pmΠαντως αν υποθεσουμε πως τον κυνηγαει ο Ολυμπιακος, δεν το βλεπω να τον περιμενουν κανα μηνα ακομα. Γενικα φαινεται να τα εχει κανει σαλατα ο μανατζερ του στην προσπαθεια να παρει το καλυτερο δυνατο συμβολαιο.
Μεσα σε ενα μηνα εχει υπογραψει με φενερ (τελειωμενη την ελεγαν τη μεταγραρη θυμιζω), μετα με Ολυμπιακο κ τωρα με Ρεαλ.
Η κατασταση θυμιζει πολυ Μιροτιτς απλα ελπιζω να μην καταληξουμε με τον αντιστοιχο Σικμα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1923
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 38
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1442
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
o δικος μου λεει Μιτσιτς και οτι ψαχνουν και αλλο ενα γκαρντ περα του ψηλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:13 pmΟ δικός σου επιβεβαιώνει κε καθηγητά;Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:12 pmΓραφουν τωρα οτι επιβεβαιωνει η Marca οτι ο Μιτσιτς ειναι κοντα στην Ρεαλ.
ρε ελεος πια.καταντησε αηδια αυτο με τον Σερβο φετος.
Η λαμψη του Νικου Φωσκολου.
Σελήνη αγαπαει Βασιλιε, Βασίλιε αγαπαει Σελήνη;
Aι στα διάλα
αυτα απο ενα μανατζερικο γραφειο που συνεργαζεται με την ΚΑΕ. οχι απο την ΚΑΕ.
παντως χτες μου ειπε οτι αυτος ο Κρεσπο εχει την φημη οτι σπαει μπαλες.
Τι να πω, πρεπει να υπαρχει τρελο παρασκηνιο απο πισω παντως.
2
2

- pan24
- Reactions: 2652
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα και το αν εχουν κάνει πρόταση είναι σχετικό.Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:40 pmΣτο Sport24 τωρα ειπαν κ συμφωνησαν 3-4 δημοσιογραφοι εκει οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει κανει ακομα καμια προταση στον Μισιτς αλλα πως παρακολουθει την περιπτωση ο Ολυμπιακος κ αν δεν κλεισει καπου κ πεσουν οι απαιτησεις του, θα ασχοληθουμε μαζι του.
Γενικα ο καθενας λεει τα δικα του. Δεν βγαινει ακρη.
Αν έχουν πει στον μάνατζερ του εμείς δίνουμε μέχρι Χ το χρόνο, αν θα είναι πρόθυμος να κλείσει με αυτό το ποσό ελα να μιλήσουμε μετράει σαν να έχουν κάνει πρόταση ή οχι;
0
- steph.larry
- Reactions: 414
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι βασικές αντιρρήσεις ας το πούμε που ακούστηκαν δεν ήταν στην πλειοψηφία τους ότι δε μας ταιριάζει ο παίχτης επειδή δεν είναι το καταλληλότερο φιτ (επειδή δεν έχει τα απόλυτα two way χαρακτηριστικά για παράδειγμα), αλλά ότι άμα έρθει αυτός ποιος θα παίζει άμυνα, ειδικά σε 5άδα με Φουρνιέ, Βεζέ, Μιλού κτλ, και άμα έρθει σε τι κατάσταση θα είναι, δε βλέπετε ότι έχει έλλειψη ρυθμού και ότι έχει πάρει κιλά κ.ο.κ. Είναι σαφής η διαφορά νομίζω. Επίσης δεν είναι λόγια που τα φαντασιώθηκα και τα λέω, έχουν γραφτεί.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:34 pmΆλλο τι λέγεται, άλλο τι υπονοείται και άλλο τι νομίζουμε ότι υπονοείται. Καλό είναι όταν κάνουμε κουβέντα, να κάνουμε με αυτά που λέγονται. Ούτε με αυτά που υπονοούνται, ούτε κυρίως με αυτά που νομίζουμε ότι υπονοούνται. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Γουόκαπ δεν κάνει ούτε για να βγεις οκτάδα, ώπα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Γουόκαπ δεν κάνει να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες και εγώ να νομίζω ότι λέει τον Γουόκαπ μπετατζή, οικοδόμο που κατά λάθος παίζει επαγγελματικά μπάσκετ.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:25 pm
Μπορεί να μην γράφονται ακριβώς με τις λέξεις που λέει ο Σακ, αλλά συνεχώς υπονοείται ότι ο Μίτσιτς είναι οριακά ένας χοντρός παλαίμαχος που μας κακοπέφτει.
Αν το πάμε μπασκετικά (είναι ο two-way, είναι το fit κτλ), ανοίγουμε μπασκετική κουβέντα, και όπως σε όλες τις συζητήσεις υπάρχουν υπερ και κατά. Οι αντίλογοι δηλαδή στο αν είναι two-way θα ήταν: είναι ο καλύτερος clutch/closer αυτή τη στιγμή στην αγορά; Έχουμε άλλον τετοιον στο ασσόδυο, με κρύο αίμα, να μην πιει θάλασσα στο 4ο δεκάλεπτο ένος κρίσιμου ματς; Κάπως έτσι λοιπόν έρχεται και μια ροή και λέμε όλοι τις απόψεις μας.
Αν τώρα το πάμε με βάση τα σχόλια που γράφτηκαν εδώ με γνώμονα μόνο αν αρέσει σε κάποιους η ιδέα του παίχτη ή όχι (σημειωτέον ότι κάποιο εξ'αυτών αν πάει ο Μίτσιτς Ρεαλ είναι μπόμπα κίνηση αλλά για Ολυμπιακό comme ci comme ca, because reasons), είναι φανερό πιστεύω το γιατί εγώ και κάποιοι άλλοι εκλαμβάνουμε ότι εμμέσως ο παίχτης παρουσιάζεται κατώτερος της ποιότητας του.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τρί Ιούλ 15, 2025 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ σπάει μπάλες σε ΟΟΟΛΟΥΣ εμάς που δεν είμαστε άμεσα εμπλεκόμενοι, τι να πούμε για αυτούς που (θέλουν να) κάνουν και μπίζνες μαζί του.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:50 pmo δικος μου λεει Μιτσιτς και οτι ψαχνουν και αλλο ενα γκαρντ περα του ψηλου.
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3504
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eφόσον πάμε για 2 παίκτες όπως είχε βγει από Μάιο αν δεν είναι Μίσιτς και summerleague-άτος χωρίς Μίσιτς ποια θα είναι η κατεύθυνση;; Γιατί από Ευρώπη δεν υπάρχει άσος επιπέδου Μίσιτς.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:50 pmo δικος μου λεει Μιτσιτς και οτι ψαχνουν και αλλο ενα γκαρντ περα του ψηλου.
Γιουκουμπάιτις μας ενδιαφέρει; Διάβασα φεύγει από Μακαμπι
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7189
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το σημαντικο ειναι οτι ο στεφανου χτες ειπε οτι ενδιαφερομαστε..ειπε βεβαια οχι σε αυτα τα λεφτα που ζηταει αλλα πλεον εχουμε επιβεβαιωση οτι τον θελουμε..
Απο κει και περα μου φαινεται αστειο ενω τον θελουμε και μας θελει και ο μισιτς αποτι δηλωνει ο ιδιος να τον χασουμε απο την ρεαλ με ταβανι τα 2 και κατι εκατομμυρια..Στην χαποελ αν ηταν να παει θα χε παει τοσο καιρο..Οποτε ελλαδα η τουρκια ειναι η φαση..βεβαια υποτιθεται δεν ασχολουνται αλλα ποτε δεν ξερεις..
Η δικη μου θεωρια ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει βαλει ενα χαμηλο ταβανι (πιθανοτατα 3-3,5εκ) και ο μισιτς επειδη θελει να ρθει προσπαθει να μας κανει να ανεβασουμε την προσφορα οσο παει.Ειναι ποιος θα σπασει πρωτος τωρα..
Απο κει και περα μου φαινεται αστειο ενω τον θελουμε και μας θελει και ο μισιτς αποτι δηλωνει ο ιδιος να τον χασουμε απο την ρεαλ με ταβανι τα 2 και κατι εκατομμυρια..Στην χαποελ αν ηταν να παει θα χε παει τοσο καιρο..Οποτε ελλαδα η τουρκια ειναι η φαση..βεβαια υποτιθεται δεν ασχολουνται αλλα ποτε δεν ξερεις..
Η δικη μου θεωρια ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει βαλει ενα χαμηλο ταβανι (πιθανοτατα 3-3,5εκ) και ο μισιτς επειδη θελει να ρθει προσπαθει να μας κανει να ανεβασουμε την προσφορα οσο παει.Ειναι ποιος θα σπασει πρωτος τωρα..
0
-
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καλησπέρα. Πρέπει να αποφασίσετε, ο Walkup θεωρείται βασικός ή ρολιστας των 10-15 λεπτών πλέον? Γιατί όποτε έχω γράψει ότι δεν χωράει ο Lee ή ότι τα γκαρντ σας είναι πολλά μου απαντάτε πως ο Walkup θα έχει περιορισμένο χρόνο κλπ. Άλλη άμυνα λοιπόν έπαιζε ο ΟΣΦΠ με prime Walkup για 25+ λεπτά μέσα, άλλη άμυνα θα παίζει τώρα. Είναι προφανές αυτό. Επίσης αμφισβητείς ότι η ομάδα σας είχε ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα αμυντικά πέρσι? Εγώ θυμάμαι όταν χάσατε από την Μονακο όλοι οι φίλοι της ομάδας σας αυτό θιγανε. Για αυτό τον λόγο έφερε και ο Μπαρτζώκας τον Γουορντ (δεν έχετε όμως πλέον την άμυνα του Φαλ). Η Ρεαλ από την άλλη πέρσι είχε μια απτις καλύτερες άμυνες στη λίγκα. Που το είδες το μαστορεμα δεν καταλαβαίνω. Και στα τοπικ του ΠΑΟ τα ίδια λέω για των άμυνα, ποιο είναι το πρόβλημα σου λοιπόν και για ποιο αφήγημα μιλάς?golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:16 pmΔεν μεροληπτείς καθόλου φίλε. Είναι πολύ λογικό που από τη μία αφήνεις έξω τους καλούς αμυντικούς (βασικοί) Γουόκαπ και Γουόρντ και ίσως και το πεντάρι που θα πάρουμε και από την άλλη αφήνεις έξω τον τουρίστα Χεζόνια.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:43 pm
Τη 2η παράγραφο δεν την έχω διαβάσει από κανέναν στο φόρουμ, οπότε δεν μου φαίνεται και τόσο αστείο. Ο Μισιτς θα είναι η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για όποιον την κάνει (εκτός αν έρθει ο Βαλ). Στα χαρτιά τουλάχιστον, τώρα αν θα χει κίνητρο ή όχι είναι άλλο θέμα.
Εννοείται με Μισιτς, Φουρνιε, Σάσα, Πιτερς, Μιλου θα υπάρχουν αμυντικά θέματα που δεν θα υπάρχουν με Καμπατσο, Μαλεντον, Μισιτς, Ντεκ, Ταβαρες, κλπ. Πλάκα κάνουμε?
Εν πάσει περιπτώσει το μπάσκετ ευτυχώς δεν είναι μάνατζερ και αν οι άμυνες ήταν το άθροισμα των αμυντικών ικανοτήτων των επιμέρους θα πήγαιναν πολλές ομάδες κουβά. Πέρυσι θυμάμαι λέγανε όλοι ποιος θα παίξει άμυνα στον Παο και στο τέλος είχε την καλύτερη άμυνα με τους εξολοθρευτές Σλούκα, Γκριγκόνις και Λεσόρ βασικούς σχεδόν.
Πάμε να βάλουμε όλη τη 10αδα των δύο ομάδων λοιπόν. Οσφπ : Μισιτς, Γουοκαπ, Φουρνιε, Εβανς, Γουορντ, Παπ, Σάσα, Πιτερς, Μιλουτινοφ, 5αρι(?). Ρεαλ : Καμπατσο, Μαλεντον, Μισιτς, Αμπαλντε, Χεζονια, Προσιντα, Γκιλ(?), Ντεκ, Ταβαρες, Φερνάντο. Ιδια άμυνα μπορούν να παίξουν αυτά τα δύο σύνολα?
Απάντησα στον Σακ κάτι ξεκάθαρο, ο Μισιτς θα είναι ΣΟΥΠΕΡ μεταγραφή όπου κι αν πάει. Κάπου όμως θα είναι καλύτερο φιτ συγκριτικά με κάπου αλλού. Η Ρεαλ με Μισιτς θα έχει πολλά ερωτηματικά στο θέμα του spacing και του σουτ, ο Οσφπ με Μισιτς θα έχει πολλά ερωτηματικά στην άμυνα. Και ο Παο του Σορτς έχει ερωτηματικά, μην το βλέπεις οπαδικα. Γράφουμε όμως στο τοπικ του Οσφπ, δεν μπορώ όποτε γράφω ένα αρνητικό για την ομάδα σας να γράφω κι ένα για τη δική μου για να μην θίγεσαι...
1
1

Για μένα ΝΑΙ, αλλά νόμιζα ότι είχε κάνει επέκταση.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 5:01 pmEφόσον πάμε για 2 παίκτες όπως είχε βγει από Μάιο αν δεν είναι Μίσιτς και summerleague-άτος χωρίς Μίσιτς ποια θα είναι η κατεύθυνση;; Γιατί από Ευρώπη δεν υπάρχει άσος επιπέδου Μίσιτς.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 4:50 pm
o δικος μου λεει Μιτσιτς και οτι ψαχνουν και αλλο ενα γκαρντ περα του ψηλου.
Γιουκουμπάιτις μας ενδιαφέρει; Διάβασα φεύγει από Μακαμπι
0
-
- Reactions: 38
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ολα αυτα γινονται για να φτασουν ολοι στο πικ των προσφορων...οντας ελευθερος πλεον σιγουρα δεν θα αργησει να αποφασιστει που ακριβως θα καταληξει...επισης οτι βγαινει δημοσιευμα για φαβορι απο τον ιδιο τον μανατζερ αν ισχυει σημαινει εχουμε μια προταση απο ρεαλ πχ αλλά ο παικτης δεν τρελαινεται κιολας αλλιως θα κλειναμε εκει.οποτε καντε προσφορα οι υπολοιπες να δουμε τι γινεται με σας.θεωρω πως ο μισιτς θελει να ερθει ολυμπιακο λογω εργασιακου περιβαλλοντος-ζωης.οι σερβοι ειναι βαλκανιοι εχουν στο αιμα τους την ποιοτικη ζωη και συχνα την βαζουν ψηλα στα κριτηρια τους.ο μιλουτινοφ σιγουρα θα του λεει τα καλυτερα για ελλαδα.απλα περιμενει απο τον ολυμπιακο μια αναλογη προσφορα οπως οι υπολοιποι...δεν θα ζητησει απο ολυμπιακο 5+ εκ αλλά λεει απλα γουσταρω να ερθω σε σας καντε μια 3.5-4 και καπου εκει να τα βρουμε...γκαριζει το πραγμα τι θελει ο παικτης.θελει σιγουρο εργασιακο περιβαλλον+καλη ζωη+οσο το δυνατον καλυτερα λεφτα.ΠΡΕΠΕΙ να κινηθουμε αμεσα και με σοβαρη προσφορα,θεωρω εμας περιμενει και εχει ενημερωσει και τον μανατζερ και ανεβαζει προσφορες για να παρει και απο εμας μια αντιστοιχη και να κλεισει.μην ειστε τσιπηδες εκει στην καε,και δωστε τα χρηματα που απαιτουνται ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
0