ο μανατζερ του ειχε πει στον παο οτι εχει μιλησει με το ντενβερ και εχει τελειωσει το ζητημα
οποτε η το ντενβερ κοροιδεψε τον μανατζερ η αυτος λεει παπατζες
Συντονιστής: Captains
ο μανατζερ του ειχε πει στον παο οτι εχει μιλησει με το ντενβερ και εχει τελειωσει το ζητημα
Οι νάγκετς θέλουν τον valanciunas γιατί χτυπάνε πρωτάθλημα, οπότε θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ.
αυτα τα ακουω βερεσε αν τον θελανε στο ντενβερ δεν επρεπε να ασχοληθει η ομαδα κανmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:47 pmΟι νάγκετς θέλουν τον valanciunas γιατί χτυπάνε πρωτάθλημα, οπότε θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ.
Οι Κίνγκς θα τανκάρουν (μετά και το περσινό trade του Fox) οπότε θέλουν όσο το δυνατόν χειρότερο ρόστερ.
Τέλος ο Σάριτς δεν έχει καμία σχέση με τον valanciunas σαν παίκτης αλλά και σαν όνομα.
Ο Βαλαντσιούνας έχει 800+ συμμετοχές σαν βασικός με μέσο όρο 13.4 πόντους, 9.4 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.
Η μεταγραφή του σε εμάς θα ήταν/είναι αδιανόητη. Είναι ένας παίκτης που ναι μεν δεν άγγιξε το status ευρωπαίων legends, αλλά ήταν ένα σκαλί κάτω. Καμία σχέση με Saric και λοιπούς που μπορεί να έρθουν σαν εναλλακτική. Τουλάχιστον ατυχής η σύγκριση
ενα απτα 2 θα ειχε γινει
Μια θυγατέρα ηκαμεν που φεξεν το παλάτι, αυτή την ώρα που η μαμμή στα χέρια τση την κράτει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:53 pmαυτα τα ακουω βερεσε αν τον θελανε στο ντενβερ δεν επρεπε να ασχοληθει η ομαδα κανmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:47 pm
Οι νάγκετς θέλουν τον valanciunas γιατί χτυπάνε πρωτάθλημα, οπότε θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ.
Οι Κίνγκς θα τανκάρουν (μετά και το περσινό trade του Fox) οπότε θέλουν όσο το δυνατόν χειρότερο ρόστερ.
Τέλος ο Σάριτς δεν έχει καμία σχέση με τον valanciunas σαν παίκτης αλλά και σαν όνομα.
Ο Βαλαντσιούνας έχει 800+ συμμετοχές σαν βασικός με μέσο όρο 13.4 πόντους, 9.4 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.
Η μεταγραφή του σε εμάς θα ήταν/είναι αδιανόητη. Είναι ένας παίκτης που ναι μεν δεν άγγιξε το status ευρωπαίων legends, αλλά ήταν ένα σκαλί κάτω. Καμία σχέση με Saric και λοιπούς που μπορεί να έρθουν σαν εναλλακτική. Τουλάχιστον ατυχής η σύγκριση
για να το εκανε καποιος της ειπε οτι θα τον ΑΦΗΣΟΥΝ ελευθερο
οποτε η ο μανταζερ του ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα και τον δουλεψαν η ειναι παπατζης και δεν εκανε καν συζητηση με το ντενβερ
και εννοειται πως την κυρια ευθυνη την εχει ο παο που εκατσε να ασχοληθει και δεν καταλαβε η οτι ο μανατζερ ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα η παπατζης
xomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 9:03 pmΜια θυγατέρα ηκαμεν που φεξεν το παλάτι, αυτή την ώρα που η μαμμή στα χέρια τση την κράτει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:53 pm
αυτα τα ακουω βερεσε αν τον θελανε στο ντενβερ δεν επρεπε να ασχοληθει η ομαδα καν
οποτε η ο μανταζερ του ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα και τον δουλεψαν η ειναι παπατζης και δεν εκανε καν συζητηση με το ντενβερ
και εννοειται πως την κυρια ευθυνη την εχει ο παο που εκατσε να ασχοληθει και δεν καταλαβε η οτι ο μανατζερ ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα η παπατζης
Εκτός αν είναι παπατζης
Black box επίθεση στο φίλτρο. Είσαι έτοιμος να σε συστήσω στην NSA;yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 9:35 pmελπίζω να μην είμαι ο μόνος που γράφει λέξεις και πατάει προεπισκόπηση για να δει ποια ήταν αυτή που λογοκρίθηκε
Ωραία τα πες,καθαρά κ κατανοητά!τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:53 pmαυτα τα ακουω βερεσε αν τον θελανε στο ντενβερ δεν επρεπε να ασχοληθει η ομαδα κανmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 8:47 pm