Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7226
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1 μηνα τωρα ιωαννου ζερβας κτλ δεν αρεσει ο μισιτς στον μπαρτζωκα..παει με εβανς βασικο και διπλα εναν αμυντικοDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:07 pmΟ Ζερβας πάντως παρότι πριν δύο μέρες με βάση το ρεπορτάζ του δεν ενδιαφερόμασταν τώρα είπε ότι είμαστε στο παιχνίδι και θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα .
Στο σταφ δεν ξέρω πως μπαίνουμε που ρώτησε ο αετός πριν , ρεπόρτερ του Οκυμπιακου γινόμαστε όλοι άνετα πάντως δεν έχει προαπαιτούμενα![]()
σημερα ο ιωαννου-12εκ για 3 προταση και ο ζερβας λεει μην ξεγραφετε τον ολυμπιακο απο την διεκδικηση..ερε ντοματα που θελουν..
4
4

-
- Reactions: 398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά γιατί θεωρείς ότι αξίζει κάτω από 3 ; Έχει 2 κούπες , 2f4 mvp και 1 mvp , αξίζει ομως λιγότερα από τον Βεζενκοφ πχ ! Αλλά έστω ότι είναι έτσι , οι άλλοι δλδ που διεκδικούν Ευρωλίγκα δεν έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα του πεις έλα φερτη μου για να πληρωθείς , αυτός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τη φέρει το έχει κάνει δύο φορές γιατί να μη θέλει να το πληρωθεί όταν το πληρώνονται άλλοι που δεν την έχουν φέρει!basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:09 pmεγω σου λεω θα κοντραριζα την προταση χαποελ σε χρηματα ξερω γω αλλά με προυποθεσεις...πανω-κατω το ροστερ το βλεπεις κυριε μισιτς.μπορεις να ηγηθεις και να φερεις την ευρωλιγκα παραλληλα με αυτους τους συμπαικτες?δεν σε βαζουμε να παιξεις με τα σουρμενα διπλα.θα εχεις μιλουτινοφ βεζενκοφ φουρνιε απο μεγαλα ονοματα?αν ναι θα ανταμειφθεις αναλογως,αν οχι θα παρεις απλα αυτα που αξιζεις αντικειμενικα 2,5-3.αν θελεις να πληρωθεις υπεραξια πρεπει να αποδειξεις στο παρκε αυτην την υπεραξιαDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:02 pm
Ποιος παίχτης θα ερχόταν με τα μισά από αυτά που ζητάει σε μορφή μπόνους; Λες και παίζουμε τέννις ξέρω ‘γώ . Τι θα πει αν είσαι μάγκας φέρε την Ευρωλίγκα ! Οι άλλοι δεν παίζουν μπάσκετ περιμένουμε που θα πάει ο Μισιτς και θα κάνουμε απονομή από Ιούλιο να μην ταλαιπωρηθούν κιόλας τα παιδιά με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα !
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν το βασικό του κίνητρο είναι τα χρήματα και η μεγιστοποίηση της ετήσιας αποζημείωσής του τότε μιλάμε για παράδειγμα προς αποφυγήν.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 6:17 pmΕ κοίτα...2 Ευρωλίγκες έχει πάρει, MVP έχει βγει, NBA έχει δοκιμάσει.
Ποιο θα μπορούσε να ήταν το βασικό κίνητρο πέρα από τα λεφτά και την καλή ζωή σε συνδυασμό με έναν ρόλο που τον ικανοποιεί;
Εκτός αν είχε καμιά λόξα να πάει να προσπαθήσει να πάρει Ευρωλίγκα με κανέναν Ερυθρό Αστέρα να γίνει τοπικός ήρωας αλλά δεν τον κόβω για τέτοιο τύπο.

Το λέω αυτό γιατί έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την άμεση σύγκριση με τον κινηματογραφικό τρόπο που ήρθε ο Φουρνιέ πέρυσι (ένας αθλητής με παρόμοιο αν όχι μεγαλύτερο στάτους), όπου ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε -μόνο- στον Ολυμπιακό και πήρε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στα 2,5 εκατομμύρια, αρνούμενος τη δυνατότητά του να βγει σε πλειστηριασμό και να πάρει πιθανόν ή σίγουρα περισσότερα χρήματα από κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν το έκανε διότι είχε στο μυαλό του κάποια συγκεκριμένα θέλω που υπερέβαιναν το απλό οικονομικό κίνητρο.
Κανένας δεν λέει ότι οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει να απαρνηθούν τον επαγγελματισμό τους για τα μάτια του κόσμου (μιας ομάδας) ή για την ψυχή της μάνας τους και να παίζουν τσάμπα ή «τσάμπα» στις ομάδες. Από αυτό όμως μέχρι το σημείο να είναι ο άλλος δραχμοφονιάς υπάρχει ένα διάστημα με πολλαπλά επίπεδα που δείχνει τη νοοτροπία του αθλητή.
Η νοοτροπία του "show me the money" είναι ψιλοαπεχθής και γιατί όχι κακό σημάδι για την πορεία του στην ομάδα αν δούμε και τα χαΐρια του Μίροτιτς στην Αρμάνι Μιλάνο. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι προφανώς βέβαιη, υπάρχουν οι ενδείξεις και αυτό δεν είναι κακό να μας προβληματίζει.
3
3

- berry
- Reactions: 2210
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Τους μισθούς τους ορίζει η αγοράDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:15 pmΑρχικά γιατί θεωρείς ότι αξίζει κάτω από 3 ; Έχει 2 κούπες , 2f4 mvp και 1 mvp , αξίζει ομως λιγότερα από τον Βεζενκοφ πχ ! Αλλά έστω ότι είναι έτσι , οι άλλοι δλδ που διεκδικούν Ευρωλίγκα δεν έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα του πεις έλα φερτη μου για να πληρωθείς , αυτός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τη φέρει το έχει κάνει δύο φορές γιατί να μη θέλει να το πληρωθεί όταν το πληρώνονται άλλοι που δεν την έχουν φέρει!basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:09 pm
εγω σου λεω θα κοντραριζα την προταση χαποελ σε χρηματα ξερω γω αλλά με προυποθεσεις...πανω-κατω το ροστερ το βλεπεις κυριε μισιτς.μπορεις να ηγηθεις και να φερεις την ευρωλιγκα παραλληλα με αυτους τους συμπαικτες?δεν σε βαζουμε να παιξεις με τα σουρμενα διπλα.θα εχεις μιλουτινοφ βεζενκοφ φουρνιε απο μεγαλα ονοματα?αν ναι θα ανταμειφθεις αναλογως,αν οχι θα παρεις απλα αυτα που αξιζεις αντικειμενικα 2,5-3.αν θελεις να πληρωθεις υπεραξια πρεπει να αποδειξεις στο παρκε αυτην την υπεραξια
Αν ο Ναν έπαιρνε 1 μυριο πχ σιγά μην δίναμε τόσα στον Μιτσιτς
Οι μισθοί ανέβηκαν όμως.
Οπότε 3.5-4 μύρια δεν ειναι καθολου παράλογο
6 απο την άλλη είναι
Όπως και τα 2.5
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε μίλησα εγώ για 6 .berry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:19 pmΤους μισθούς τους ορίζει η αγοράDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:15 pm
Αρχικά γιατί θεωρείς ότι αξίζει κάτω από 3 ; Έχει 2 κούπες , 2f4 mvp και 1 mvp , αξίζει ομως λιγότερα από τον Βεζενκοφ πχ ! Αλλά έστω ότι είναι έτσι , οι άλλοι δλδ που διεκδικούν Ευρωλίγκα δεν έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα του πεις έλα φερτη μου για να πληρωθείς , αυτός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τη φέρει το έχει κάνει δύο φορές γιατί να μη θέλει να το πληρωθεί όταν το πληρώνονται άλλοι που δεν την έχουν φέρει!
Αν ο Ναν έπαιρνε 1 μυριο πχ σιγά μην δίναμε τόσα στον Μιτσιτς
Οι μισθοί ανέβηκαν όμως.
Οπότε 3.5-4 μύρια δεν ειναι καθολου παράλογο
6 απο την άλλη είναι
Όπως και τα 2.5
Αλλά αν ήμουν ο Μισιτς που δεν είναι Ολυμπιακός από κούνια δε θα πήγαινα στον Ολυμπιακό για λιγότερα από τον Βεζενκοφ .
2
2

-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι μισθοί ανέβηκαν, ενώ η ποιότητα πέφτει. Όχι μόνο πέφτει δεν βρίσκονται καν παίχτες καλά καλά πλέον.
Πεντάρια δεν υπάρχουν, καινούρια τοπ γκαρντ δεν υπάρχουν. Θα πληρώνονται πλέον παίχτες διπλάσια συμβόλαια με χαμηλότερη αξία απτό παρελθόν.
Διάβαζα κάτι ινσάιντερ να λένε ότι ο Μπαρτζώκας θεωρει ότι ο Μισιτς έχει χάσει το κίνητρο του. Η εικόνα του πέρυσι με τη Σερβία τετοια ήταν πάντως.
Και πέρασε και ένας χρόνος καλοπληρωμένης ημιαπραξιας. Δεν αξίζει τέτοια συμβόλαιο ο Μισιτς. Ας ψάξουν να βρουν ένα αεικίνητο guard made in USA
Πεντάρια δεν υπάρχουν, καινούρια τοπ γκαρντ δεν υπάρχουν. Θα πληρώνονται πλέον παίχτες διπλάσια συμβόλαια με χαμηλότερη αξία απτό παρελθόν.
Διάβαζα κάτι ινσάιντερ να λένε ότι ο Μπαρτζώκας θεωρει ότι ο Μισιτς έχει χάσει το κίνητρο του. Η εικόνα του πέρυσι με τη Σερβία τετοια ήταν πάντως.
Και πέρασε και ένας χρόνος καλοπληρωμένης ημιαπραξιας. Δεν αξίζει τέτοια συμβόλαιο ο Μισιτς. Ας ψάξουν να βρουν ένα αεικίνητο guard made in USA
0
- shaq7
- Reactions: 7226
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3εκ μου φαινονται λιγα ειναι πολυ κοντα στην προταση της ρεαλ και του ερυθρου..η φενερ μπορει να δωσει παραπανω ξαφνικα και να τον κλεισει..Ας δωσουν ενα 3.5ρι με διορια μεχρι αυριο.
ο ζερβας ειπε και αυτος αυτο για τον δανεισμο και ειπε οτι αν ηταν στο χερι του μπαρτζωκα δεν θα του χε γινει καν προταση..οποτε εκεινο που ελεγε ο χριστοφης για μπουνιες με τον μπαφε ισχυει λογικα.
ο ζερβας ειπε και αυτος αυτο για τον δανεισμο και ειπε οτι αν ηταν στο χερι του μπαρτζωκα δεν θα του χε γινει καν προταση..οποτε εκεινο που ελεγε ο χριστοφης για μπουνιες με τον μπαφε ισχυει λογικα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει σίγουρα , πριν το ματς με την Παρτιζαν στο ΣΕΦ έγινε ! Δεν είμαι insider αλλά αυτό τυχαίνει να το γνωρίζω 100%.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:28 pm3εκ μου φαινονται λιγα ειναι πολυ κοντα στην προταση της ρεαλ και του ερυθρου..η φενερ μπορει να δωσει παραπανω ξαφνικα και να τον κλεισει..Ας δωσουν ενα 3.5ρι με διορια μεχρι αυριο.
1
1