Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1544
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- Συνημμένα
-
- IMG_20250716_003427.jpg (12.31 KiB) Προβλήθηκε 418 φορές
5
4
1

-
- Reactions: 65
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
στον δημοσιο τομεα ναι...στον ιδιωτικο τα πραγματα φιλε δεν λειτουργουν ετσι[τεσπα βγαινουμε εκτος τοπικ αστο]Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:19 amΕσύ ή δεν ασχολείσαι με τον επαγγελματικό αθλητισμό καθόλου ή μας τρολαρεις δεν εξηγείται αλλιώς .basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 11:53 pm
εγω παντως αυτη την τακτικη με τα συμβολαια στο μπασκετ δεν την καταλαβαινω.σε ολες τις δουλειες πληρωνεσαι βαση αποδοσης.απεδωσες πληρωνεσαι,δεν απεδωσες δεν πληρωνεσαι τοσο καλα.τι παει να πει 3ετη συμβολαια κλπ.για μενα οι παικτες θα πρεπει να κρινονται καθε χρονο και τα χρηματα να δινονται στο τελος βαση προσφορας.κανουν 3ετη-4ετη συμβολαια και καθονται σε αυτα ανεξαρτητου αποδοσης.στις δουλειες μας στις περισσοτερες κρινομαστε συνεχεια και ανταμειβομαστε βαση του τι πετυχαμε
Βασικά όχι με τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα με οποιαδήποτε δουλειά ! Όλοι οι μισθωτοί έχουν μισθό και τα μπόνους είναι έξτρα . Το στάνταρ όμως μισθός (πάντα υπάρχει )
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3521
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry
- Reactions: 427
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή την πληροφόρηση θέλουμε (δεν ειρωνεύομαι).Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 amΚαλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.
1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.
2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.
3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.
4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.
Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες
Καλο βραδυ
0
-
- Reactions: 398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα σοβαρά μιλάς ; 17 χρόνια δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα , δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα χωρίς μισθό / συμβόλαιο πέρα από τα μπόνους .basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:39 amστον δημοσιο τομεα ναι...στον ιδιωτικο τα πραγματα φιλε δεν λειτουργουν ετσι[τεσπα βγαινουμε εκτος τοπικ αστο]Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:19 am
Εσύ ή δεν ασχολείσαι με τον επαγγελματικό αθλητισμό καθόλου ή μας τρολαρεις δεν εξηγείται αλλιώς .
Βασικά όχι με τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα με οποιαδήποτε δουλειά ! Όλοι οι μισθωτοί έχουν μισθό και τα μπόνους είναι έξτρα . Το στάνταρ όμως μισθός (πάντα υπάρχει )
Αλλα και πέρα από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο στο βόλεϊ στο ράγκμπι στο κρίκετ σε όποιο άθλημα θες , σε όλα οι παίχτες έχουν συμβόλαια που καθορίζουν τι θα πληρωθούν ανεξάρτητα από την έκβαση της χρονιάς ! Είμαστε εκτός τοπικ όντως άλλα μη λέμε και ότι θέλουμε .
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2365
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποταDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:50 amΤώρα σοβαρά μιλάς ; 17 χρόνια δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα , δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα χωρίς μισθό / συμβόλαιο πέρα από τα μπόνους .basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:39 am
στον δημοσιο τομεα ναι...στον ιδιωτικο τα πραγματα φιλε δεν λειτουργουν ετσι[τεσπα βγαινουμε εκτος τοπικ αστο]
Αλλα και πέρα από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο στο βόλεϊ στο ράγκμπι στο κρίκετ σε όποιο άθλημα θες , σε όλα οι παίχτες έχουν συμβόλαια που καθορίζουν τι θα πληρωθούν ανεξάρτητα από την έκβαση της χρονιάς ! Είμαστε εκτός τοπικ όντως άλλα μη λέμε και ότι θέλουμε .
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω να μπορεί κανείς να απαντήσει κάτι παραπάνω από απλό κουτσομπολιό.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:51 amΈχουμε εικόνα γιατί πιάστηκε ο Λαρε με Μπαφε;;
Η πρόταση που βγήκε προς τα έξω είναι ταπεινωτική
Για Μισιτς μέχρι κι εγώ που έχω κατηγορήσει τη διοίκηση για το ότι δεν έμπαινε σε πλειστηριασμούς, θέλω να αποσυρθούν και να μην συνομιλήσουν ποτέ ξανά με αυτόν τον ατζέντη
Όσο για τον τύπο που εκπροσωπεί τον Μίτσιτς, είναι για να μπει σε μαύρη λίστα οριστικά. Μόνη διαφορά μας ότι θα ήθελα ο παίχτης να έρθει σε εμάς.
1
1

-
- Reactions: 595
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι αθλητές δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως που τριγυρνάνε στα γήπεδα και περιμένουν αν θα έρθει κόσμος να κόψει εισιτήριο να τους δει. Πληρώνονται από την ομάδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:54 amωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποταDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:50 am
Τώρα σοβαρά μιλάς ; 17 χρόνια δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα , δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα χωρίς μισθό / συμβόλαιο πέρα από τα μπόνους .
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο πράγμα είναι ο ιδιωτικός τομέας που είπε ο delpo, άλλο πράγμα το ελεύθερο επάγγελμα. Και άλλη κλίμακα (μια κατηγορία μόνος του σχεδόν) ο πρωταθλητισμός, ειδικά στα δημοφιλέστερα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Στο λένε, στο ξαναλένε, και εσύ εκεί επιμένεις. Κατά τα άλλα συνέχισε να τρολάρεις.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:54 amωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποταDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:50 am
Τώρα σοβαρά μιλάς ; 17 χρόνια δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα , δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα χωρίς μισθό / συμβόλαιο πέρα από τα μπόνους .

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι ετσι συμβαινει.απλα λεω πως διαφωνω γενικα με αυτην την προσεγγιση και επειδη το χομπι τους επαγγελμα κανουν ως μια φιλοσοφια θα ελεγα πως θα επρεπε να κρινονται πολυ πιο αυστηρα βαση επιτευξης στοχων και προσωπικης αποδοσης και πολυ εντονοτερα[ανα μικροτερα χρονικα διαστηματα χωρις τεραστια συμβολαια που καθονται πανω τους].μια αποψη λεω για την φιλοσοφια των συμβολαιων και τον τροπο πληρωμης τουςStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:58 amΟι αθλητές δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως που τριγυρνάνε στα γήπεδα και περιμένουν αν θα έρθει κόσμος να κόψει εισιτήριο να τους δει. Πληρώνονται από την ομάδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:54 am
ωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποτα
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3401
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα να πάει ο Μιλουτίνοφ μία στον Ολυμπιακό, μία στην Αρμάνι, μία στον Παναθηναικό, μία στην Εφές...σε όποια του δίνει τα περισσότερα για το επόμενο ματς.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:54 amωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποτα
0

- shaq7
- Reactions: 7226
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
για αρχη χαιρομαι που ξανα γυρισες..ο βαγγελας εχει οντως ακρες με χαποελ αφου ανεβασε φωτο να ειναι στο τραπεζι με δεδα και κατι αλλους βοηθους..ειναι και ο ιτουδης..ολο κατι θα τσιμπαει.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 amΚαλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.
1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πφφφ ή κανετε πως δεν καταλαβαινετε ή τρολαρετε μονοι σας?η επιλογη της ομαδας θα γινεται στην αρχη της σεζον απο τον παικτη αλλά η πληρωμη θα γινεται στο τελος του χρονου και να βασιζεται στην επιτευξη στοχων της ομαδας και στην προσωπικη αποδοση του παικτηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:07 amΆρα να πάει ο Μιλουτίνοφ μία στον Ολυμπιακό, μία στην Αρμάνι, μία στον Παναθηναικό, μία στην Εφές...σε όποια του δίνει τα περισσότερα για το επόμενο ματς.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:54 amωραια θα σου μιλησω απο την δικη μου πλευρα...ανοιγεις ενα ιατρειο ως ελευθερος επαγγελματιας.εισαι καλος?θα σε προτιμησουν και στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι γεματο.δεν εισαι καλος?στο τελος της ημερας το ταμειο ειναι αδειο γιατι δεν παταει ψυχη.ουτε σταθερος μισθος ουτε τιποτα
ο δπγ το 23 στην μεση της χρονιας εκανε αναπροσαρμογη στο τρεχον συμβολαιο του γκραντ και του εδωσε περισσοτερα γιατι επαιζε τρομερα.ηταν να παρει 600χιλ ξερω γω και του λεει παρε 900χιλ.τι δεν καταλαβαινετε?σε αυτο το μοντελο πρεπει να βασιστει η μισθοδοσια αθλητων,δηλαδη οκ καποιες μινιμουμ απολαβες και τα πολλα χρηματα να δινονται βαση αποδοσης.τι το τοσο δυσκολο λεω ελεος
0
-
- Reactions: 156
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
georbap έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 10:41 pmΟ μάνατζερ του Μίτσιτς έχει βγάλει περαντζάδα την πραμάτεια του και κάθεται και σκάει ο κοσμάκης , ενώ ταυτόχρονα ο Σέρβος πίνει καφεδάρα περιμένοντας αυτόν που θα δώσει το μεγαλύτερο μπικίνι. Για μπάσκετ ούτε λόγος!!!
Θα έλεγες ότι μετά από 2 χρόνια που ουσιαστικά είχε αποχή από την σοβαρή ενασχόληση με το άθλημα, θα έδειχνε μια όρεξη να ευχαριστηθεί ξανά το μπάσκετ και μάλιστα έχοντας αποκομίσει και ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο.
Βλέπει ή φαντάζεται κανείς κάτι τέτοιο;
Δεν έκρυψα ότι τον ήθελα πολύ, από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του για τον Ολυμπιακό.
Αυτή την στιγμή παρακαλάω να υπογράψει οπουδήποτε θέλει το συντομότερο δυνατό, γιατί ειλικρινά κατάντησε γελοίο το όλο story.

0