Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3401
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:11 am

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:35 am
σωστη ερωτηση και πολυ ευστοχη..ξεκαθαρα βαση επιλογης του παικτη.καθε χρονο να βγαινει στην αγορα και να επιλεγει μονος του σε τι ομαδα θα παει.θα βλεπει τι στοχους εχει ο ιδιος και τι η ομαδα και θα επιλεγει ο αθλητης που θελει να παει...ειπαμε θα ακολουθει ενα μινιμουμ απολαβων πχ 30% του συμφωνηθεντος συνολικου ποσου και το υπολοιπο μπορει να καθοριζεται και εντος συμβολαιου αλλά βαση επιτευξης στοχων και κυριως προσωπικης προσφορας του παικτη...οχι βρεξει-χιονισει εγω θα παρω τοσα κι ας τα χασουμε ολα τα τροπαια και τι εγινε δεν τρεχει κατι...οχι οι αποτυχιες να πονανε στην τσεπη,να δεις μετα τι κινητρο θα εχουν,θα σκυλιαζουν ολοι
Ναι αλλά δεν νομίζω πως μου απάντησες. Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα.

Θέλει ο Μίσιτς να βρει ομάδα για του χρόνου. Ας υποθέσουμε ότι δύο ομάδες τον θέλουν πολύ. Η Α και η Β. Εσύ είσαι ο πρόεδρος της ομάδας Α και θα του πεις "Βασιλάκη αγόρι μου κοίτα να δεις, αυτά τα αστεία με τα συμβόλαια εμείς εδώ δεν τα κάνουμε. Θα πάρεις 800 ευρώ τον μήνα και αν βγεις All Euroleague θα σου δώσω 1 εκατομμύριο και αν πάρουμε κούπα θα σου δώσω άλλα 2 οκ; Για του χρόνου βλέπουμε, κάνε το δοκιμαστικό πρώτα. Α και αν χτυπήσεις θα πάρεις κανα 50ρικο το πολύ. Τι δεν έφερες δικό σου στυλό να υπογράψεις; Χμ, θα πρέπει να σου αφαιρέσω 1.5 ευρώ από τον μισθό σου".

Εγώ τώρα είμαι ο πρόεδρος της Β ομάδας. Τι πρόταση πιστεύεις πρέπει να του κάνω ώστε να προτιμήσει την ομάδα μου;

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Τετ Ιούλ 16, 2025 2:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2584
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:13 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 8:30 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 2:46 pm

Ο Μπαμπ πήγε στην Εφες ως αντι-Τομπσον. Θέλουν και τον Κορντινιε ως αντι-Νουορα και επίσης αν δεν τον θυμάσαι έχασαν και έναν Ελαιζα Μπράιαν που ήταν ο πρώτος τους σκόρερ. Μια χαρά χωράει ο Μισιτς εκεί.

Δηλαδή η Ρεαλ που έχει στα γκαρντ Καμπατσο, Μαλεντον και Κράμερ δεν χρειάζεται καλό παίχτη αλλά συμπληρωματικο, αλλά χωράει ο Μισιτς σε εσάς που έχετε Γουοκαπ, Εβανς, Λι, Φουρνιε, Ντορσει?

Φενερ, Εφες, Ρεαλ, Χαποελ και εσείς είστε όλοι κανονικά στο παιχνίδι. Η Χαποελ δίνει τα περισσότερα αλλά υπάρχει το πρόβλημα του πολέμου, οι υπόλοιπες δίνετε τα ίδια περίπου φαντάζομαι.
τελικα οι γουοκαπ λι και ντορσευ ειναι καλοι ή οχι γιατι κατα το δοκουν τους βλεπω απο υπερηρωες εως μπετατζηδες η παμπερακηδες , ο εβανς ειναι οκ ή ειναι σακατης γιατι η κατασταση της υγειας τους αλλαζει αναλογα με το τι θελει να περασει ο καθενας * δεν το λεω μονο για σενα για ολους το λεω .
Μάλλον απευθύνεσαι σε λάθος άτομο φίλε, αυτά καλύτερα να τα πεις σε κάποιους συνοπαδους σου που γράφουν κάτι τέτοια και απαξιωνουν τους παίχτες της ομάδας σας ζητώντας συνέχεια νέες βόμβες. Εγώ θεωρώ τον Γουοκαπ εξαιρετικό ΜΠΑΚΑΠ ασο (για βασικο δεν τον ήθελα ούτε στα prime του), θεωρώ τον Dorsey ιδανικό 4ο/5ο γκαρντ και για αυτούς τους λόγους θεωρώ και τον Lee περιττό. Με έναν prime Keenan Evans εγώ θα ήθελα 5αδα γκαρντ με Evans βασικό ασο και από πίσω τον Walkup. Fournier βασικό 2αρι και από πίσω Lee και Dorsey. Αν φέρετε Micic θα εδιωχνα τον Lee. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά, μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 595
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:38 am

nikolas_asteri έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
σωστη ερωτηση και πολυ ευστοχη..ξεκαθαρα βαση επιλογης του παικτη.καθε χρονο να βγαινει στην αγορα και να επιλεγει μονος του σε τι ομαδα θα παει.θα βλεπει τι στοχους εχει ο ιδιος και τι η ομαδα και θα επιλεγει ο αθλητης που θελει να παει...ειπαμε θα ακολουθει ενα μινιμουμ απολαβων πχ 30% του συμφωνηθεντος συνολικου ποσου και το υπολοιπο μπορει να καθοριζεται και εντος συμβολαιου αλλά βαση επιτευξης στοχων και κυριως προσωπικης προσφορας του παικτη...οχι βρεξει-χιονισει εγω θα παρω τοσα κι ας τα χασουμε ολα τα τροπαια και τι εγινε δεν τρεχει κατι...οχι οι αποτυχιες να πονανε στην τσεπη,να δεις μετα τι κινητρο θα εχουν,θα σκυλιαζουν ολοι

Θέλει ο Μίσιτς να βρει ομάδα για του χρόνου. Ας υποθέσουμε ότι δύο ομάδες τον θέλουν πολύ. Η Α και η Β. Εσύ είσαι ο πρόεδρος της ομάδας Α και θα του πεις "Βασιλάκη αγόρι μου κοίτα να δεις, αυτά τα αστεία με τα συμβόλαια εμείς εδώ δεν τα κάνουμε. Θα πάρεις 800 ευρώ τον μήνα και αν βγεις All Euroleague θα σου δώσω 1 εκατομμύριο και αν πάρουμε κούπα θα σου δώσω άλλα 2 οκ; Για του χρόνου βλέπουμε, κάνε το δοκιμαστικό πρώτα. Α και αν χτυπήσεις θα πάρεις κανα 50ρικο το πολύ. Τι δεν έφερες δικό σου στυλό να υπογράψεις; Χμ, θα πρέπει να σου αφαιρέσω 1.5 ευρώ από τον μισθό σου".

Εγώ τώρα είμαι ο πρόεδρος της Β ομάδας. Τι πρόταση πιστεύεις πρέπει να του κάνω ώστε να προτιμήσει την ομάδα μου;
Θα σας τα λύσω εγώ. Ορίζουμε έναν κατώτατο μισθό στα 1.000€ το μήνα για κάθε παίκτη σε ομάδα της Euroleague. Κανένας δε θα παίρνει λιγότερα, σεβασμός στον εργαζόμενο. Τώρα ανάλογα με την τελική θέση της ομάδας στη διοργάνωση και με τα λεπτά συμμετοχής, πληρώνεται ο κάθε παίκτης στο τέλος της σεζόν. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 1.000 λεπτά; 3 εκατομμύρια. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 450 λεπτά; 1 εκατομμύριο. Βγήκες 10ος και έπαιξες 450 λεπτά; 500 χιλιάδες και πάει λέγοντας.

Μετά μπαίνει και ίντριγκα στη μέση. Σου λέει ο παίκτης θα πάω όπου πάνε όλοι οι καλοί θα το πάρουμε, θα πληρωθούμε. Έλα όμως που μετά θα σφάζονται για τα λεπτά οι καλοί. Γίνεται survivor η φάση. Άμα κοτσάρουμε και τίποτα κάμερες στα αποδυτήρια και το κάνουμε και ριάλιτι στο Νετφλιξ, εκεί να δεις λεφτά. Θα γίνει ο Λάρυ μεγιστάνας.

Μεικ Γιουρολιγκ Γκρειτ Αγκεν

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 66

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:41 am

nikolas_asteri έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

δεν μιλαμε για τετοιες διαφορες...αν πχ εχεις σκοπο εναν παικτη να του δωσεις 1εκ...τα λεγομενα εγγυημενα να ειναι ενα 30% [300χιλ]και τα υπολοιπα 70% να αφορα μπονους επιτευξης στοχων και προσωπικης αποδοσης.
ο προεδρος της β ομαδας θα μπορουσε να δωσει περισσοτερα μπονους αλλά γενικως σε ενα εν δυναμει συμβολαιο το εγγυημενο ποσο να μην ξεπερνα το 30% του συνολου.ετσι θα δεις ποσο μεγαλυτερο κινητρο να πετυχει θα εχει ο παικτης γιατι τα μπονους θα αφορουν τοσο τον ιδιο οσο και τις επιτυχιες της ομαδας.
απλα επειδη βλεπω εναν ειρωνικο τονο δεν νομιζω πως ολο αυτο ειναι παραλογο,δικαιοσυνη λεγεται
και φυσικα αν χτυπησεις ναι δεν θα παιρνεις ολο το συμβολαιο[τα εγγυημενα μια χαρα ειναι]

0
basilis_.kts

junior

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:46 am

Stam Tziant έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Θα σας τα λύσω εγώ. Ορίζουμε έναν κατώτατο μισθό στα 1.000€ το μήνα για κάθε παίκτη σε ομάδα της Euroleague. Κανένας δε θα παίρνει λιγότερα, σεβασμός στον εργαζόμενο. Τώρα ανάλογα με την τελική θέση της ομάδας στη διοργάνωση και με τα λεπτά συμμετοχής, πληρώνεται ο κάθε παίκτης στο τέλος της σεζόν. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 1.000 λεπτά; 3 εκατομμύρια. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 450 λεπτά; 1 εκατομμύριο. Βγήκες 10ος και έπαιξες 450 λεπτά; 500 χιλιάδες και πάει λέγοντας.

Μετά μπαίνει και ίντριγκα στη μέση. Σου λέει ο παίκτης θα πάω όπου πάνε όλοι οι καλοί θα το πάρουμε, θα πληρωθούμε. Έλα όμως που μετά θα σφάζονται για τα λεπτά οι καλοί. Γίνεται survivor η φάση. Άμα κοτσάρουμε και τίποτα κάμερες στα αποδυτήρια και το κάνουμε και ριάλιτι στο Νετφλιξ, εκεί να δεις λεφτά. Θα γίνει ο Λάρυ μεγιστάνας.

κατσε τοτε με τα εγγυημενα συμβολαια και να χανεις απο την μονακο στον ημιτελικο και να εχεις τον γκος καποια στιγμη να χασκογελαει στον παγκο και μην απορεις τι εφταιξε και χασαμε

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 595

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:52 am

basilis_.kts έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

κατσε τοτε με τα εγγυημενα συμβολαια και να χανεις απο την μονακο στον ημιτελικο και να εχεις τον γκος καποια στιγμη να χασκογελαει στον παγκο και μην απορεις τι εφταιξε και χασαμε
Γιατί της Μονακό δεν ήταν πληρωμένοι; Περίμεναν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό για να πάρουν το μισθό τους, :D

0
basilis_.kts

junior

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:06 am

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:52 am
basilis_.kts έγραψε:

Γιατί της Μονακό δεν ήταν πληρωμένοι; Περίμεναν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό για να πάρουν το μισθό τους, :D
της μονακο τουλαχιστον κανενας βασικος δεν ειχε ηδη χαιρετησει οπως με μας ο γκος που ηταν μαλιστα ο βασικος μας ασσος...δεν λεω μονο γιατι χασαμε.λεω πως καθως χαναμε ο γκος χασκογελουσε δειγμα του κινητρου που εχει ενας παικτης ενω ηδη εχει παρει ολο το συμβολαιο του απο την τωρινη ομαδα και ταυτοχρονα εχει ηδη υπογραψει αλλου.αν του ελεγες αν δεν παρεις τροπαιο ή αν δεν παιξεις καλα στον αγωνα,θα εχεις μειωση θα σου πω εγω αν θα χασκογελουσε ή οχι

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3401
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:50 am

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:41 am
δεν μιλαμε για τετοιες διαφορες...αν πχ εχεις σκοπο εναν παικτη να του δωσεις 1εκ...τα λεγομενα εγγυημενα να ειναι ενα 30% [300χιλ]και τα υπολοιπα 70% να αφορα μπονους επιτευξης στοχων και προσωπικης αποδοσης.
ο προεδρος της β ομαδας θα μπορουσε να δωσει περισσοτερα μπονους αλλά γενικως σε ενα εν δυναμει συμβολαιο το εγγυημενο ποσο να μην ξεπερνα το 30% του συνολου.ετσι θα δεις ποσο μεγαλυτερο κινητρο να πετυχει θα εχει ο παικτης γιατι τα μπονους θα αφορουν τοσο τον ιδιο οσο και τις επιτυχιες της ομαδας.
απλα επειδη βλεπω εναν ειρωνικο τονο δεν νομιζω πως ολο αυτο ειναι παραλογο,δικαιοσυνη λεγεται
και φυσικα αν χτυπησεις ναι δεν θα παιρνεις ολο το συμβολαιο[τα εγγυημενα μια χαρα ειναι]
Δεν ήθελα να είναι ειρωνικός ο τόνος μου, συγγνώμη. Έβαλα ένα (αποτυχημένο μάλλον) αστείο για χάρη της περιγραφής.

Οκ αν κατάλαβα καλά εσύ προτείνεις ότι οι πρόεδροι των ομάδων Α και Β να συμφωνήσουν ένα ποσοστό που θα είναι εγγυημένο. Επίσης να συμφωνήσουν να μην δίνουν συμβόλαια πάνω από ένα χρόνο. Εν ολίγοις λες να είναι τα αφεντικά των ομάδων ένα καρτέλ :) Αγνοώντας εντελώς τα συνδικαλιστικά όργανα (κάτσε να το βάλω με μικρά γράμματα μη με κράξει ο Νεομπασκετικός) και τον ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν κάτω από αυτές τις συνθήκες εργασίας οι παίκτες θα φύγουν να πάνε αλλού ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την οικογένεια τους. Νομίζω το κάνεις πολύ πιο περίπλοκο απ΄όσο είναι. Η Meta πρόσφατα έδωσε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια για να προσελκύσει τοπ ταλέντα στο ΑΙ. Νομίζεις τους είπε ο Ζουκ ότι δεν θα πληρώνονται αν αρρωστήσουν ή ότι κάθε εβδομάδα θα περνάνε αξιολόγηση για να το αν θα πληρωθούν;

Πριν, έφερες το παράδειγμα του Γκραντ. Πιστεύεις ότι ο Γκραντ ήξερε ότι θα του γίνει αναπροσαρμογή και γι'αυτό έπαιζε καλά;

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4985

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:32 am

Stam Tziant έγραψε:

κομμουνιστικο μπασκετ σε ολα του :mrgreen:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τετ Ιούλ 16, 2025 9:45 am

Υπέγραψε ο Μισιτς στην Χαποελ λένε.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4985

Τετ Ιούλ 16, 2025 9:51 am

JohnnyPao έγραψε:
κρατα μια πισινη :wink:

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 900

JohnnyPao έγραψε:
Πηγή; Μακάρι να ισχύει να τελειώνουμε με αυτόν.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 900

Τετ Ιούλ 16, 2025 9:55 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 am
τωρα ολοι οι αμερικανοι οι γυρω στα 25 πρεπει να ειναι τελειωμενοι για να κλεισουν τοσο νωρις στην ευρωπη..αν θες μπασει αψου και τετοιους απο αυγουστο και μετα.
Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και πιστεύω ότι δυσκολεύει πολύ τον σχεδιασμό. Αν ο Μίσιτς κλείσει άλλου, πέραν από την ξενέρα που θα υπάρξει στους οπαδούς της ομάδας, ουσιαστικά στερεύεις από επιλογές. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν έχει χαιρετήσει ακόμα ο Λι. Ίσως τραβήξει και πιο μακριά η βαλίτσα από τον Αύγουστο..

Στους ψηλούς εντωμεταξύ πέραν ότι επικρατεί τρελή ξηρασία, εκτός από μας ψάχνουν και άλλες ομάδες..πχ ο αιώνιος. Δεν θα είναι εύκολο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1762
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιούλ 16, 2025 9:56 am

Dimmitz έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Το eurohoops το εβαλε.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιούλ 16, 2025 9:56 am

Dimmitz έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
https://www.sdna.gr/mpasket/1330718_i-a ... s-o-misits

https://www.sport24.gr/basket/o-vasilie ... -tel-aviv/

Επίσης έληξε το ΝΒΑ-out του Petrusev.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”