Ναι αλλά δεν νομίζω πως μου απάντησες. Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:35 amσωστη ερωτηση και πολυ ευστοχη..ξεκαθαρα βαση επιλογης του παικτη.καθε χρονο να βγαινει στην αγορα και να επιλεγει μονος του σε τι ομαδα θα παει.θα βλεπει τι στοχους εχει ο ιδιος και τι η ομαδα και θα επιλεγει ο αθλητης που θελει να παει...ειπαμε θα ακολουθει ενα μινιμουμ απολαβων πχ 30% του συμφωνηθεντος συνολικου ποσου και το υπολοιπο μπορει να καθοριζεται και εντος συμβολαιου αλλά βαση επιτευξης στοχων και κυριως προσωπικης προσφορας του παικτη...οχι βρεξει-χιονισει εγω θα παρω τοσα κι ας τα χασουμε ολα τα τροπαια και τι εγινε δεν τρεχει κατι...οχι οι αποτυχιες να πονανε στην τσεπη,να δεις μετα τι κινητρο θα εχουν,θα σκυλιαζουν ολοι
Θέλει ο Μίσιτς να βρει ομάδα για του χρόνου. Ας υποθέσουμε ότι δύο ομάδες τον θέλουν πολύ. Η Α και η Β. Εσύ είσαι ο πρόεδρος της ομάδας Α και θα του πεις "Βασιλάκη αγόρι μου κοίτα να δεις, αυτά τα αστεία με τα συμβόλαια εμείς εδώ δεν τα κάνουμε. Θα πάρεις 800 ευρώ τον μήνα και αν βγεις All Euroleague θα σου δώσω 1 εκατομμύριο και αν πάρουμε κούπα θα σου δώσω άλλα 2 οκ; Για του χρόνου βλέπουμε, κάνε το δοκιμαστικό πρώτα. Α και αν χτυπήσεις θα πάρεις κανα 50ρικο το πολύ. Τι δεν έφερες δικό σου στυλό να υπογράψεις; Χμ, θα πρέπει να σου αφαιρέσω 1.5 ευρώ από τον μισθό σου".
Εγώ τώρα είμαι ο πρόεδρος της Β ομάδας. Τι πρόταση πιστεύεις πρέπει να του κάνω ώστε να προτιμήσει την ομάδα μου;