Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:21 pm

παραταυτα θελω να διαλυσουμε φετος την χαποελ για 3 λογους και να μην καταφερει να μπει ουτε 8αδα.

1. ειναι Ισραηλινη ομαδα. πολυ βασικος λογος αλλα δεν θα τον αναλυσω εδω τωρα.

2. για τον πιο αντιπαθη και υπερτιμημενο για μενα προπονητη που ειναι ο Ιτουδης(που ειναι και πελατης του ολυμπιακου)

3. για την επιλογη του Σερβου που μας τα εκανε καζανια με ευθυνη του και που τελικα διαλεξε τα πολλα λεφτα. ευχομαι στην Σόφια να μην παταει ανθρωπος(το πιο πιθανο) και η Χαποελ να παει άπατη.

*Για οσους αναφερονται σε μενα να πω οτι ο δικος μου ποτε δεν μου ειπε οτι εκλεισε και ειναι οριστικο. την ημερα που αποσυρθηκε η Φενερ μου ειχε στειλει οτι ειναι πολυ κοντα συμφωνα με αυτα που ακουγε γιατι τοτε μας ειχανε φαβορι, τοτε ειχαν βγει και πολλα δημοσιευματα οτι ειναι κοντα σε εμας.

Τωρα για την ομαδα, 3 μυρια σε pg κλασης, 2-3 σε μπομπα ψηλο και αν φυγει ο Λι εναν κιλερ στην αμυνα συμπληρωματικο.

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τετ Ιούλ 16, 2025 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 624
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:23 pm

Αν πρόκειται να πάμε σε λιγότερο established παίκτη νομίζω προτιμώ Jared Butler από Hyland σαν fit, πιο κανονικός άσσος (ο Hyland είναι καθαρό 2 στα μάτια μου). Μου φαίνεται αδύνατο να πάμε στον άσσο με Walkup, Evans και τέλος. Δύο παίκτες με αστερίσκους στο ιατρικό κομμάτι, εκ των οποίων ο ένας είναι και combo. Hyland ξαναλέω στη θέση του Lee (2 που υπό συνθήκες ακουμπάει στο 1) θα μου φαινόταν τέλειος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3402
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 3:21 pm
3. για την επιλογη του Σερβου που μας τα εκανε καζανια με ευθυνη του και που τελικα διαλεξε τα πολλα λεφτα. ευχομαι στην κυπρο* να μην παταει ανθρωπος(το πιο πιθανο) και η Χαποελ να παει άπατη.

*Βουλγαρία. Δεν έχω ιδέα πόσο κόσμο περιμένουν να έχουν εκεί.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:25 pm

Για καποιον Xαιλαντ γραφουν οτι κοιτατε.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:27 pm

Stam Tziant έγραψε:

Αν πρόκειται να πάμε σε λιγότερο established παίκτη νομίζω προτιμώ Jared Butler από Hyland σαν fit, πιο κανονικός άσσος (ο Hyland είναι καθαρό 2 στα μάτια μου). Μου φαίνεται αδύνατο να πάμε στον άσσο με Walkup, Evans και τέλος. Δύο παίκτες με αστερίσκους στο ιατρικό κομμάτι, εκ των οποίων ο ένας είναι και combo. Hyland ξαναλέω στη θέση του Lee (2 που υπό συνθήκες ακουμπάει στο 1) θα μου φαινόταν τέλειος.
αυτον ειχα προτιμησει και γω μαζι με αλλους βεβαια. καποιος ειχε γραψει οτι ισως εχει ενα θεμα ιατρικο. δεν ξερω αν ισχυει.

αλλα σαν φιτ ειναι οτι καλυτερο.λογω οτι ειναι 2way καθαρο Pg.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7257
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:30 pm

δινω τις ιδιες πιθανοτητες στον κοκκαλιαρη που εδινα και στον μπουκερ για 5ρι..θα παρει ο μπαρτζωκας ζογκλερ? :roofl: Βασικα η πλακα θα ναι μεγαλυτερη να τον παρει και να τον βαλει να κανει τον γουοκαπ...Ο μπατλερ μοιαζει για επιλογη μπαρτζωκα.

τον μπασι ειμαι σιγουρος οτι τον λενε επειδη ηταν ο μονος απο τους γνωστους που επαιξε στο σαμερ λιγκ.

παντως το οτι ο μισιτς τελικα πηγε στην χαποελ μου χρυσωσε λιγο το χαπι και δεν το εχω παρει βαρια..Δεν ξερω αν ο ολυμπιακος εκανε οτι επρεπε και του παρουσιασε ικανοποιητικη προταση (πχ τα 9εκ τα βλεπω λιγα) αλλα οτι ο σερβος πηγε σε μια ομαδα που θα παιζει μονο στην ευρωλιγκα..στην βουλγαρια..σε αδεια γηπεδα..χωρις αγωνιστικο κινητρο και καθαρα για τα λεφτα ..οκ..εμεις θελουμε διψασμενους παικτες..

0
basilis_.kts

junior
Reactions: 81

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:31 pm

οσον αφορα τον μισιτς θεωρω πως χαθηκε επειδη τα χρηματα που διναμε ηταν λιγα...αν ο αλλος δινει 5+ κι εσυ ουτε 3 απο οτι καταλαβαινω εεε ειναι χαωδης η διαφορα...τεσπα απο ευρωπη δεν υπαρχει αυτην την στιγμη καποιος αξιος να ενδιαφερθει ο ολυμπιακος ως ελευθερο...να παμε σε λαυρακι απο νβα και οτι κατσει τωρα.οχι μετριες λυσεις απο ευρωπη.βασικο ειναι να ειναι σε καλη ηλικια και να μην ερθει κανας 33+ για ενσημα...γιατι φουρνιε-δες με τετοιο κινητρο κλπ δεν υπαρχουν.ας επενδυσουμε στον κινητρο της ηλικιας και να θελει να αποδειξει πραγματα

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 910

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:33 pm

Sokos έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 3:06 pm
Το nickname Bones ακριβώς επειδή είναι πετσί και κόκκαλο δεν του το βγαλαν? Δε τον έχω δει καθόλου τον παίκτη, μόνο σαν όνομα μου ναι γνωστό (από κάποια χρόνια πίσω βέβαια). Σίγουρα δεν είναι κατηγορία φτερού? Κάτι για 75 κιλά διαβάζω και μου κάνει εντύπωση. Βέβαια αν έχει κάποιο ρόλο στο ΝΒΑ σίγουρα θα μπορεί να σταθεί σωματικά και εδώ.
Είναι τίγκα αθλητικός και γρήγορος, τελείως άλλο στυλ από Μπαμπ που είναι ντούκι, αλλά την κάνει την δουλειά στην άμυνα με κλεψίματα και χέρια πάνω στην μπάλα. Μακάρι να ισχύει, θα είναι τρελό upgrade.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Να αποδώσουμε όμως και τα εύσημα στους σούπερ ρεπόρτερς μας που έλεγαν τόσον καιρό ότι δεν υπάρχει καν θέμα Μίσιτς και μην ακούτε τους διάφορους παπατζήδες δεξιά και αριστερά. Όπως τους κράζουμε όταν λένε μαλακίες και μπούρδες έτσι πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή τη φορά φάνηκε να ξέρουν τι λένε. Το λέγανε μάλιστα με σιγουριά ότι δεν παίζει.
Τώρα για την κατάληξη να πω ότι προσψπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Ωραίος θα ήταν ο Μίσιτς αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Γενικά είναι λίγο δύσκολο το φετινό παζλ του Οσφπ.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1008
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

shaq7 έγραψε:
δινω τις ιδιες πιθανοτητες στον κοκκαλιαρη που εδινα και στον μπουκερ για 5ρι..θα παρει ο μπαρτζωκας ζογκλερ? :roofl: Βασικα η πλακα θα ναι μεγαλυτερη να τον παρει και να τον βαλει να κανει τον γουοκαπ...Ο μπατλερ μοιαζει για επιλογη μπαρτζωκα.

τον μπασι ειμαι σιγουρος οτι τον λενε επειδη ηταν ο μονος απο τους γνωστους που επαιξε στο σαμερ λιγκ.

παντως το οτι ο μισιτς τελικα πηγε στην χαποελ μου χρυσωσε λιγο το χαπι και δεν το εχω παρει βαρια..Δεν ξερω αν ο ολυμπιακος εκανε οτι επρεπε και του παρουσιασε ικανοποιητικη προταση (πχ τα 9εκ τα βλεπω λιγα) αλλα οτι ο σερβος πηγε σε μια ομαδα που θα παιζει μονο στην ευρωλιγκα..στην βουλγαρια..σε αδεια γηπεδα..χωρις αγωνιστικο κινητρο και καθαρα για τα λεφτα ..οκ..εμεις θελουμε διψασμενους παικτες..
Εκτιμάς ότι το ρόστερ της Χαποέλ δεν έχει δυναμική και ότι ο Ιτούδης δε μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση ; Γιατί αυτό το ρόστερ και αυτός ο κόουτς δεν έχουν αγωνιστικό κίνητρο ;
Φέτος πχ σε ουδέτερη έδρα έπαιξε, με Μότλει να κάνει νάζια, αλλά και πάλι ο στόχος επετεύχθη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7257
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:35 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εκτιμάς ότι το ρόστερ της Χαποέλ δεν έχει δυναμική και ότι ο Ιτούδης δε μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση ; Γιατί αυτό το ρόστερ και αυτός ο κόουτς δεν έχουν αγωνιστικό κίνητρο ;
Φέτος πχ σε ουδέτερη έδρα έπαιξε, με Μότλει να κάνει νάζια, αλλά και πάλι ο στόχος επετεύχθη.
εκτιμω οτι δεν θα ειναι καν στο φ4..δεν ειναι επιπεδου ολυ-φενερ-ρεαλ.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 624

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:36 pm

golitog7 έγραψε:
Να αποδώσουμε όμως και τα εύσημα στους σούπερ ρεπόρτερς μας που έλεγαν τόσον καιρό ότι δεν υπάρχει καν θέμα Μίσιτς και μην ακούτε τους διάφορους παπατζήδες δεξιά και αριστερά. Όπως τους κράζουμε όταν λένε μαλακίες και μπούρδες έτσι πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή τη φορά φάνηκε να ξέρουν τι λένε. Το λέγανε μάλιστα με σιγουριά ότι δεν παίζει.
Τώρα για την κατάληξη να πω ότι προσψπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Ωραίος θα ήταν ο Μίσιτς αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Γενικά είναι λίγο δύσκολο το φετινό παζλ του Οσφπ.
Παρολαυτα να σημειωθεί οτι ο Ζέρβας χτυπιόταν τόσο καιρό δεν υπάρχει θέμα Μίσιτς... με το που είπε χθες ότι ο Ολυμπιακός είναι στο κόλπο.. τσουπ! Χάποελ ο Μίσιτς :roofl:

Άμα δε σε θέλει όμως με τίποτα..

5
5 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 910

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:36 pm

shaq7 έγραψε:

Εντάξει είσαι λίγο αυστηρός, για αντί Γκός θα έρθει υποτίθεται, ο Γκός μια χαρά έκανε τα δικά του όταν ήταν στο παρκέ και πήγαινε κατά μέτωπο στο καλάθι (και σταματούσε την τριπλά από κάτω χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει). Τουλάχιστον αυτός το κάνει αυτό πολύ καλύτερα.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1008
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:38 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 3:35 pm
Airman έγραψε:

εκτιμω οτι δεν θα ειναι καν στο φ4..δεν ειναι επιπεδου ολυ-φενερ-ρεαλ.
Δεν ξέρω....
Μίσιτς - Ελάιζα - Ενις και Μπλέικνι στους κοντούς μου είναι πάντως αρκετά ΟΚ....
Οπως και η 3άδα Μότλι - Οντιάσε - Οτούρου μου είναι ΟΚ...
Μάλκολμ στα F και ψάχνουν ίσως κάτι ακόμα εκεί και Καμπόκλο στα PF ψάχνοντας παράλληλα έναν ακόμα εκεί...
Δεν βλέπω αυτό το ρόστερ κάτω από final 8άδα και δίνω και πιθανότητες για Φ4.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:40 pm

Είδα να γράφεται το όνομα του Charles Bassey εδώ μέσα αλλά και στο Χ...

O Bassey σε 4 σεζόν στο NBA έχει μετρήσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Τον Μάρτιο του 2023 υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και τον Δεκέμβριο του 2023 έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Επειδή παίκτες όπως ο Achiuwa είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθουν στην Ευρώπη, είναι προτιμότερο, κατά τη γνώμη μου, να πάμε σε λύσεις παικτών που ξέρουν καλά τη λίγκα, όπως ο Donte Hall, παρά σε κάποιον που τα τελευταία 2-3 χρόνια βρίσκεται μεταξύ two-way contract και G-League (πχ Neemias Queta, Orlando Robinson κλπ).

Όσον αφορά τους κοντούς, δεν χρειαζόμαστε μόνο μεταγραφή αλλά και αποδεσμεύσεις/ξεκαθάρισμα ρόλων.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”