Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:39 pm

αυτος ο μπασι και μενα με ειχε ψησει και μαλιστα μου χε κανει εντυπωση που πηγε σαμερ λιγκ..τωρα που λετε το ιστορικο του ομως ευχαριστουμε δεν θα παρουμε..με την γκαντεμια την δικια μας δεν θα προλαβει να πατησει παρκε αυτος.Στο 5 πρεπει να ρθει ο ρομποκοπ.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:43 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:27 pm
montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:13 pm
Πρέπει να είμαι Ήταν ωραίο το Σούνιο τη μέρα εκείνη του Ευαγγελισμού πάλι με την άνοιξη. Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στις σκουριασμένες πέτρες το κόκκινο χώμα κι ασπάλαθοι* !!!
Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι μας νοιάζει εμάς τι θα κάνει η Χάποελ.
Κάτι άλλο παίζει στον εγκέφαλο αυτών που επιμένουν στο θέμα, αλλά μου διαφεύγει προς το παρόν...
Ένα σκατένιο πλυντήριο είναι σε πρώτη φάση σε οικονομικό επίπεδο, αλλά αυτό μπορεί να πει κανείς ότι ισχύει για αρκετούς στην Ευρωλίγκα, αν αναλογιστούμε ότι τα έσοδα είναι της πλάκας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν βρέθηκε στην Ευρωλίγκα μαζί με τη Μακάμπι (που θα έπρεπε να πάρει δρόμο από τις 7 Οκτώβρη του '23 όπως και η ΤΣΣΚΑ προηγουμένως) και σαν πιο εξελιγμένο πλυντήριο ξεπλύματος γενοκτονίας.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την περσινή σταχτοπούτα Παρί, η οποία έστησε άκρως ανταγωνιστική ομάδα από το πουθενά, με ψίχουλα, σύστησε στο κοινό της Ευρωλίγκας δυο-τρεις νέους παικταράδες, έναν νέο προπονητή και τάραξε λίγο τα νερά παίζοντας ένα δικό της στυλ μπάσκετ που άλλοι το λάτρεψαν και άλλοι το μίσησαν.
Συμφωνώ σε ΟΛΑ, όλα όμως. Και στο ότι ομάδες ενός κράτους που διαπράττει γενοκτονία δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις και πόσο μάλλον στη γιουρολιγκ (αν είμαστε με το no politica στο μπάσκετ να επιστρέψουν και οι ρωσικες) και φυσικά στο ότι ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει η νεοπλουτη Χαποελ με τη σταχτοπούτα Παρι που με ένα μπατζετ μικρότερο από αυτό του ΠΑΟ επί εποχές εσόδων εξόδων κατάφερε να αποτελέσει την πιο fun to watch ομάδα της περσινής σεζόν και το underdog που θέλαμε όλοι στο F4.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τετ Ιούλ 16, 2025 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:35 pm
Μην την ξεγράφουμε εντελώς την Χαποελ. Έχει προπονητή καλό με εμπειρία , θα έχει καλούς παίχτες και αν είναι τυχερή και δέσει το ρόστερ μπορεί να πάει καλά σαν την Παρί ή κάπως έτσι. Δεν λέω να πάρει την Ευρωλίγκα σε δέκα μήνες όπως έκανε ο Παναθηναϊκός με εντελώς καινούργια ομάδα, αλλά μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
Βέβαια, σύμφωνα με πολλούς συμφουρομίτες που κραύγαζαν τόσο καιρό τώρα "φέρτε τον Μίσιτς για να πάρουμε την κούπα", τώρα που ο Μίσιτς πήγε στη Χάποελ, θα πάρει την κούπα η Χάποελ. Πώς; Όχι;

Φίλε μου, το παραπάνω (όπως κατάλαβες) δεν πάει σ' εσένα, αλλά μου έδωσες την ευκαιρία... :) :) :)
Σίγουρα δεν την ξεγράφει κανένας λογικός την Χάποελ, όπως βέβαια δεν την υπερεκτιμά.
Εμένα, πάντως, όλο αυτό το στόρυ μού θυμίζει πολύ τα ρόστερ που έφτιαχνε παλιότερα η Αρμάνι, που έρριχνε λεφτά με το τσουβάλι, και ...πήγαινε άκλαυτη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 449
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:45 pm

- Μαμά, να πάρουμε Micic;
- Έχουμε Μιτσιτς στο σπίτι!

Συνημμένα
FB_IMG_1752673271181.jpg
FB_IMG_1752673271181.jpg (13.19 KiB) Προβλήθηκε 363 φορές
9
4 Εικόνα 5 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:34 pm
Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:23 pm

Γκαρντ: Ελάιτζα Μπράιαντ, Βασίλιε Μίτσιτς, Τάιλερ Ένις, Αντόνιο Μπλέικνι, Γκάι Παλάτιν, Μπαρ Τίμορ, Γιαμ Μάνταρ
Φόργουορντ: Κόλιν Μάλκολμ, Ιτάι Σεγκέβ, Οζ Μπλέιζερ, Ίσμαϊλ-Κάρζελ Γουέινραϊτ, Τόμερ Γκινάτ, Μπρούνο Καμπόκλο
Σέντερ: Τζόναθαν Μότλι, Τάι Οντιάσε, Νταν Οτούρου

Κατσε γιατι ειπαμε . Βγαλε τον Μισιτς απο την εξισωση.

Ποιο παικτη της θα επαιρνες για να βαλεις στη θεση του

Εβανς, Φουρνιε, Γουορντ, Βεζενκοφ, Μιλουτινοφ
Σορτς, Ναν, Οσμαν, Χουαντσο, Λεσορ,
Καμπατσο, Μαλεντον, Χεζονια, Ντεκ, Ταβαρες
Τζειμς, Οκομπο, Ντιαλο, Μιροτιτς, Ταις
Λαρκιν, Ντοζιερ, Κορντινιε, Σμιτς, Πουαριε
Μπαλντγουιν, Χολ, Μπιμπεροβιτς, Κολσον, -
Μακινταιαρ, Χαουαρντ, Οτζελεγε, Μονεκε, Μπολομποι
Καρλικ Τζοουνς, Ντιλικινια, Στερλινγκ Μπραουν, Τζαμπαρι, Ταιρικ Τζοουνς
ελαιτζα μπραιαντ πολυ καλυτερος απο τα μισα 2-3 στις 5αδες που εβαλες
μπλεικνι περσι εκανε παπαδες...100 φορες καλυτερος απο τζειμς 36 χρονων απο ντιλικινα και απο χολ
καμποκλο ως 4αρι αν εχει τα μυαλια του τρωει για πρωινο κολσον,μονεκε,σμιτς,μιροτιτς πλεον
οτουρου καλυτερος απο μπολομποι,και σε πολλα παιχνιδια φετος ηταν καλυτερος του πουαριε και επαιζε περισσοτερο,ανετα παιζει απεναντι σε ταις.μονο ταβαρεζ,λεσορτ,μιλου ειναι καλυτεροι του σιγουρα
Για μενα και οι τεσσερις στην φροντ λαιν ειναι καλοι για δευτεροι μεχρι εκει σε τοπ 4 ομαδα ευρωλιγκας και η γραμμη των γκαρντ της πλην μισιτς ειναι για Γιουροκαπ εκει που παιζαν δηλαδη. Ο μπραιαντ ενας ρολιστας ηταν μια ζωη. Βοηθησε πολύ περυσι αλλα στη σειρα με τον Παο ηταν απλα ανυπαρκτος. Τελοσνπαντων θεωρω 6-7 ομαδες πολυ καλυτερες. Αυτο ξαναλεω αλλαζει αννπαρουν οντως λονι γουολκερ και Πετρουσεφ

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:46 pm

Κάπως τότε πρέπει να ψήσουμε τους Σελτικς να πάρουν Bassey και να κάνουν waive τον Queta. O Achiuwa δεν υπάρχει περίπτωση να ρθει και δε θα αντέξω Donta Hall.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:52 pm

montechristo έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:35 pm
Μην την ξεγράφουμε εντελώς την Χαποελ. Έχει προπονητή καλό με εμπειρία , θα έχει καλούς παίχτες και αν είναι τυχερή και δέσει το ρόστερ μπορεί να πάει καλά σαν την Παρί ή κάπως έτσι. Δεν λέω να πάρει την Ευρωλίγκα σε δέκα μήνες όπως έκανε ο Παναθηναϊκός με εντελώς καινούργια ομάδα, αλλά μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
Βέβαια, σύμφωνα με πολλούς συμφουρομίτες που κραύγαζαν τόσο καιρό τώρα "φέρτε τον Μίσιτς για να πάρουμε την κούπα", τώρα που ο Μίσιτς πήγε στη Χάποελ, θα πάρει την κούπα η Χάποελ. Πώς; Όχι;

Φίλε μου, το παραπάνω (όπως κατάλαβες) δεν πάει σ' εσένα, αλλά μου έδωσες την ευκαιρία... :) :) :)
Σίγουρα δεν την ξεγράφει κανένας λογικός την Χάποελ, όπως βέβαια δεν την υπερεκτιμά.
Εμένα, πάντως, όλο αυτό το στόρυ μού θυμίζει πολύ τα ρόστερ που έφτιαχνε παλιότερα η Αρμάνι, που έρριχνε λεφτά με το τσουβάλι, και ...πήγαινε άκλαυτη.
Κόμη ξέρω τις προθέσεις σου και δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσω. Η αλήθεια είναι ότι πιο εύκολα μπορεί η χάποελ να γίνει σαν την αρμάνι, αλλά τις δίνω ελπίδες γιατί έχει κανονικό προπονητή ενεργό εν αντιθέσει με τον ετορε.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:52 pm

JohnnyPao έγραψε:
Συμφωνώ σε ΟΛΑ, όλα όμως. Και στο ότι ομάδες ενός κράτους που διαπράττει γενοκτονία δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις και πόσο μάλλον στη γιουρολιγκ (αν είμαστε με το no politica στο μπάσκετ να επιστρέψουν και οι ρωσικες) και φυσικά στο ότι ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει η νεοπλουτη Χαποελ με τη σταχτοπούτα Παρι που με ένα μπατζετ μικρότερο από αυτό του ΠΑΟ επί εποχές εσόδων εξόδων κατάφερε να αποτελέσει την πιο fun to watch ομάδα της περσινής σεζόν και το underdog που θέλαμε όλοι στο F4.
Μπορώ να πω το ίδιο και εγώ από την πλευρά μου σε πληθώρα αναρτήσεων σου. Τώρα πως στο καλό καταλήξαμε πριν κάτι μήνες να βρισκόμαστε στα όρια του μαλλιοτραβήγματος, είναι απορίας άξιο. :-? :cool:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:53 pm

Εγινε η ρελανς!

Το Στεφ Μου-Λαρυ αγκυροβολησε στο λιμανι της καρντιας του!

ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΑΔΕΡΦΙΑ

:banana: :banana: :banana:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:18 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:04 pm
Το ροστερ της χαποελ ειναι για 8δα..θα πεταξει πχ εξω ρεαλ ολυμπιακο παο μονακο εφες φενερ?τουλαχιστον οπως ειναι τωρα ,αν φερει κανα 2 μισιτς ακομα κατι γινεται.Μιλαμε ροστερικα παντως..τωρα αν καταφερει να φτιαχτει ομαδα με χημεια κτλ κτλ και πεσει και σε καλο φεγγαρι και σε αδυναμη ομαδα στους 8 και με πανσεληνο και σκορπιο στον ερμη οκ..ναι μπορει να το σηκωσει κιολας. Αν ο μισιτς πηγαινε σε οποιαδηποτε απο τις 3 μεγαλες θα ταν το φαβορι για την κουπα..δεν εχει μια διαφορουλα αυτο??????
αυτην την στιγμη το ροστερ της χαποελ ειναι σιγουρα καλυτερο απο φενερ,εφες,μονακο
δεν βλεπω ακριβως που υστερει σε σχεση με ρεαλ,παο,οσφπ...
Αυτό το σχόλιο το σημείωσα και θα στο παραθέσω τον Μάιο όταν ο Οσφπ με χειρότερο μπάτζετ τερματίσει πάνω από την Χάποελ. Τότε θα πρέπει αναγκαστικά να παραδεχτείς ότι ο Οσφπ έχει τρομερό προπονητή :D :D :D

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:56 pm

Πάντως το λίγο πάνω από 4,5 εκ τον χρόνο που πήρε ο Μισιτς είναι λογικοτατο ποσό στα ματια μου και εγώ δηλαδή κάπου στα 4 τον κοστολογουσα. Απορώ που δεν έφτασε εκεί καμία Φενερ/Εφες. Ο Οσφπ άμα του πρότεινε κάτω από 3 απλά κοροϊδευε και είπε δεν έχω κάτι και χάσω οπότε ας κάνω μια ερώτηση. Γενικά μου φαίνεται λογική η επιλογή Μισιτς, έχει 2 Ευρωλίγκες, έχει παίξει ΝΒΑ, δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Όπως πήγε ο Τζειμς κάποτε στη Μονακο και έγινε ο απόλυτος ηγέτης, το ίδιο θα γίνει ο Μισιτς στη Χαποελ και μάλιστα με καλά λεφτά. Οι Οτουρου, Μοτλει και Ελαιζα Μπραιαντ είναι ευρωλιγκατοι παίχτες, οι 2 εκ των οποίων έχουν υπάρξει βασικοί σε ομάδες που έχουν πάει φαιναλ 4 (ο Ελαιζα το σήκωσε κι ολας). Επίσης στο Ισραήλ δεν θα βρίσκεται, θα παίζει μόνο γιουρολιγκ και θα μένει Βουλγαρία, δίπλα στη χώρα του. Το ερώτημα είναι γιατί ο Οσφπ να μην ήθελε να δώσει λεφτά για έναν τέτοιον παίχτη... άμα πιστεύαμε τους insiders και εδώ και στο Χ θα λέγαμε ότι το σημερινό αποτελεί μεγάλη ήττα για τη ΚΑΕ (άλλο να χάνεις παίχτη από τους Ναγκετς πχ, άλλο από τη Χαποελ). Όσοι όμως δεν τους πιστέψαμε μπορούμε να πούμε ότι ΚΑΜΙΑ ήττα δεν υπάρχει εδώ, ο Οσφπ δεν ασχολήθηκε καν, δεν θεώρησε ο Μπαρτζώκας ότι αυτό που του έλειψε πέρσι είναι ένας Μισιτς, αυτά ακριβώς που έλεγα εγώ δλδ τόσες μέρες και μου λέγατε ότι θέλω να υποβαθμισω το ροστερ σας. Άρα δεν έχασε κανέναν παίχτη η ομάδα σας. Έναν αντι-Γκος θέλετε, στυλ Μπαμπ παίχτη θέλει ο Μπαρτζώκας.

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:56 pm

Christofis έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:34 pm

ελαιτζα μπραιαντ πολυ καλυτερος απο τα μισα 2-3 στις 5αδες που εβαλες
μπλεικνι περσι εκανε παπαδες...100 φορες καλυτερος απο τζειμς 36 χρονων απο ντιλικινα και απο χολ
καμποκλο ως 4αρι αν εχει τα μυαλια του τρωει για πρωινο κολσον,μονεκε,σμιτς,μιροτιτς πλεον
οτουρου καλυτερος απο μπολομποι,και σε πολλα παιχνιδια φετος ηταν καλυτερος του πουαριε και επαιζε περισσοτερο,ανετα παιζει απεναντι σε ταις.μονο ταβαρεζ,λεσορτ,μιλου ειναι καλυτεροι του σιγουρα
Για μενα και οι τεσσερις στην φροντ λαιν ειναι καλοι για δευτεροι μεχρι εκει σε τοπ 4 ομαδα ευρωλιγκας και η γραμμη των γκαρντ της πλην μισιτς ειναι για Γιουροκαπ εκει που παιζαν δηλαδη. Ο μπραιαντ ενας ρολιστας ηταν μια ζωη. Βοηθησε πολύ περυσι αλλα στη σειρα με τον Παο ηταν απλα ανυπαρκτος. Τελοσνπαντων θεωρω 6-7 ομαδες πολυ καλυτερες. Αυτο ξαναλεω αλλαζει αννπαρουν οντως λονι γουολκερ και Πετρουσεφ
οταν ο ολυμπιακος καταφερε να παει φαιναλ φορ με γουοκαπ-γκος-κανααν-λαρυ τοτε τα γκαρντ της χαποελ μοιαζουν με πρωταθλητες νβα
επισης μην ξεχνας πως φετος η φενερ καταφερε να το παρει με σανλι,μπιρτς,μελι και η χειζ στους ψηλους[αν και ειπα πως η φετινη φενερ ηταν η χειροτερη εβερ πρωταθλητρια],οποτε το καμποκλο,οντιασε,οτουρου,μοτλει φανταζει επισης μαγικη φορντ λαιν σε σχεση με φετινη φενερ
Θελω να καταληξω πως τα εχουν κανει καταφερει πολυ χειροτερες ομαδες

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:58 pm

golitog7 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 4:18 pm

αυτην την στιγμη το ροστερ της χαποελ ειναι σιγουρα καλυτερο απο φενερ,εφες,μονακο
δεν βλεπω ακριβως που υστερει σε σχεση με ρεαλ,παο,οσφπ...
Αυτό το σχόλιο το σημείωσα και θα στο παραθέσω τον Μάιο όταν ο Οσφπ με χειρότερο μπάτζετ τερματίσει πάνω από την Χάποελ. Τότε θα πρέπει αναγκαστικά να παραδεχτείς ότι ο Οσφπ έχει τρομερό προπονητή :D :D :D
Ο οσφπ έχει το μεγαλύτερο μπατζετ στη γιουρολιγκ πάντως αυτή τη στιγμή, αρκετά μεγαλύτερο από της Χαποελ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 16, 2025 4:59 pm

τελικα τον λαρυ αφου τον πεταγαμε σαν στημενη λεμονοκουπα γιατι εμεινε?
αφου η προταση ηταν για δανεικος πως μενει?
τον ντετζηπογλου τωρα που θα τον βαλουμε? :D
αφου ο μπαρτζω δεν θελει να τον βλεπει πως τον πετσοκοψε ετσι η κομπρα και θα τον φαει στην μαπα?

Πολλα τα ερωτηματα με τον λαρε..3ετες με 500χιλ λεει..νταξει τιμια προταση..

ο οσφπ πως γινεται να εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο παο?κατι δεν βγαινει στα μαθηματικα μου.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιούλ 16, 2025 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions: 284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 16, 2025 5:00 pm

Καλησπέρα

Μερικά ποστ πολιτικής χροιας,εντελώς off topic και πιθανώς αρχή κάποιου τσακωμού άσχετου με το τοπικ διαγράφηκαν

Παρακαλώ μείνετε ον τοπικ η αν θέλετε να μιλήσετε πολιτικά υπάρχουν τα ανάλογα τοπικ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”