Αρχικά με βάση το σύνολο σε κρίνω για αυτό είπα και ότι δε σου πάει . Τέλος πάντων όχι δεν έχει να κάνει με την ομάδα που υποστηρίζει ο συγκεκριμένος. Εξήγησα πριν γιατί θεωρώ ότι ήταν ατυχής ο παραλληλισμός !nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 5:37 pmMeh, επειδή ακριβώς με θεωρείς μετριοπαθή, μπορείς να καταλάβεις τι χρειάζεται ώστε να κάνω ένα τέτοιο ποστDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 5:27 pmΔε διαφωνώ για την αίσθηση ντροπης και ξέρω και τη γνώμη σου για τον DPG , αλλά γνώμη μου είναι ότι ήταν κάπως χοντροκομμένο το ποστ χωρίς να είναι συγκρίσιμα τα γεγονότα που αναφέρονται . Καταλαβαίνω το προσωπικό φιάσκο του μια στη μία αλλά δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη . Τεσπα απλά τη γνώμη μου σου έγραψα γιατί συνήθως είσαι από τους μετριοπαθείς του φόρουμ και σου πάει καλύτερα !!Η αλήθεια είναι πως το χιούμορ είναι αρκετά υποκειμενικό. Δεν το έγραψα εν βρασμώ, αλλά απολύτως συνειδητά. Μπορεί το ποστ να είναι όντως χοντροκομμένο (άλλωστε το έγραψα με προσβλητική διάθεση) και κάποιοι θα το βρουν αστείο, κάποιοι όχι. Είναι κρίμα το αστείο ή όχι να κρίνεται με βάση το τι ομάδα είναι ο καθένας φυσικά. Δεν έχω αρκετά δείγματα από τα γραπτά σου για να μπορώ να ξέρω πως θα το έβλεπες αν ήταν για κάποιον άλλο οπότε δεν θα σου φορτώσω κάποιον άδικο χαρακτηρισμό αλλά γενικά η τάση αυτή είναι. Τώρα έτυχε και ήταν ο συγκεκριμένος άλλη φορά μπορεί να είναι κάποιος φίλος άλλης ομάδας. Συμβαίνουν αυτά.
Τώρα το αν μου πάει ή όχι ελπίζω να με κρίνεις με βάση το σύνολο των γραπτών μου και όχι 1 ή 2 ποστ.
Insiders ή outsiders; Τopic με αποκλειστικές πληροφορίες.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1467
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο λαρεντζακης πηρε 2+1 οπως σας ειπα χθες το βραδυ με κατι παραπανω απο 400 χιλιαρικα. Τωρα για το οτι δεν θα παει δανεικος μην το δενουμε κομπο.
Ο Μισιτς δεν πηρε 6 εκατομμυρια ευρω πηρε κοντα στα 5. Δηλαδη η προσφορα ηταν 6 εκατομμύρια δολλαρια περιπου το χρονο. Εκλεισε την στιγμη που του δωσανε εγγυημενο τον τριτο χρονο. Σας το ειπα και στο βραδινο κου ποστ οτι περιμενω ενημερωση για το αν ισχυει ο εγγυημενος τριτος χρονος που δυστυχως επιβεβαωθηκε το πρωι καιβτο εγραψα με το που το ειδα το πρωι στο κινητο μου.
Δεν νομιζω οτι επεσα τοσο εξω σε αυτα που εχω πει. Σιγουρα θα προτιμουσα η λιγοτερο αξιοπιστη πηγη μου να επεφτε εκεινη μεσα και να εκλεινε σε εμας. Αλλα πλεον δεν θα τον ποκυακουω. Αν κλεισουμε και Χολ τοτε με βλεπβ να τον κάνω και
Μπλοκ
Ο Μισιτς δεν πηρε 6 εκατομμυρια ευρω πηρε κοντα στα 5. Δηλαδη η προσφορα ηταν 6 εκατομμύρια δολλαρια περιπου το χρονο. Εκλεισε την στιγμη που του δωσανε εγγυημενο τον τριτο χρονο. Σας το ειπα και στο βραδινο κου ποστ οτι περιμενω ενημερωση για το αν ισχυει ο εγγυημενος τριτος χρονος που δυστυχως επιβεβαωθηκε το πρωι καιβτο εγραψα με το που το ειδα το πρωι στο κινητο μου.
Δεν νομιζω οτι επεσα τοσο εξω σε αυτα που εχω πει. Σιγουρα θα προτιμουσα η λιγοτερο αξιοπιστη πηγη μου να επεφτε εκεινη μεσα και να εκλεινε σε εμας. Αλλα πλεον δεν θα τον ποκυακουω. Αν κλεισουμε και Χολ τοτε με βλεπβ να τον κάνω και
Μπλοκ
3
1
2

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1085
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
διαβαζω σδνα φιλε γιαυτοGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:05 pmτουλουμπα = Νο1 insider τελικά
viewtopic.php?p=241813#p241813

2
2

Υπάρχει πρόβλεψη από Ευρωλίγκα να παίζει ο Ολυμπιακός Πέμπτες και η Χάποελ Παρασκευές τώρα που ο Μίσιτς υπέγραψε και σε δεύτερη ομάδα;mia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:11 pmΗ μεταγραφή φάντασμα είναι η πιο τρελή νίκη που όμοια της δεν έχει ματαδει άλλη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.. Όντως.. Έχει δίκιο ο Τζων..όλοι μιλούν για την μεταγραφή που θα ααααα έκανε η παναθα αλλα τελικά δεν έκανε.. Έχει γίνει πανικός..JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 5:35 pm
Κανένα φιάσκο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε να κλείσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. Το μέγεθος του παιχτη που πήγαμε να φέρουμε δεν... υπάρχει, απλά. Υπάρχει προσύμφωνο με 12 εκατ για 3 χρόνια (λιγότερα από όσα πήρε ο Μισιτς) και ο παίχτης προσπάθησε να φύγει από contending team που τον ήθελε σαν τρελή. Όλα αυτά από μόνα τους αποτελούν μια τρελή νίκη που όμοια της Δεν έχει κάνει καμία ομάδα στην Ευρώπη, σε ολόκληρο ΝΒΑ συζητούσαν επί μία βδομάδα πως γίνεται παίχτης με 10 μύρια συμβόλαιο να θέλει να φύγει για να πάει σε μια ομάδα της Ευρώπης. Η διαρροή για τον Βαλασιουνας έγινε από το basketnews και μετά από τον Stein, όχι από τον ΔΠΓ. Επιπλέον για ιατρικά ο παίχτης ήρθε με τη σύμφωνη γνώμη των Ναγκετς, εδώ ξέραμε που καθαρίζει φασολακια ο Μιροτιτς, δεν θα μαθευοταν ότι έφτασε ο παίχτης στην ελλαδα?![]()
4
4

-
- Reactions: 1467
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 70
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε βέβαια.. Η ίδια πρόβλεψη ότι τις Πέμπτες η τις Παρασκευές θα ταξιδεύει ο ΒΑΛΑΤΣΙΟΥΝΑΣ να παίζει με την παναθα στις 9 κ θα γυρίζει..manos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:14 pmΥπάρχει πρόβλεψη από Ευρωλίγκα να παίζει ο Ολυμπιακός Πέμπτες και η Χάποελ Παρασκευές τώρα που ο Μίσιτς υπέγραψε και σε δεύτερη ομάδα;mia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:11 pm
Η μεταγραφή φάντασμα είναι η πιο τρελή νίκη που όμοια της δεν έχει ματαδει άλλη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.. Όντως.. Έχει δίκιο ο Τζων..όλοι μιλούν για την μεταγραφή που θα ααααα έκανε η παναθα αλλα τελικά δεν έκανε.. Έχει γίνει πανικός..![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Σ ωραίος..SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:17 pmΠρώτη πρόταση έγραψα δεν μπλέκω τα παιδιά του φόρουμ.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:21 pm
Συμφωνώ, απλώς θέλω να προσθέσω οτι δεν κινήθηκαν όλα τα μέλη του φόρουμ που είχαν ή έλεγαν οτι είχαν πληροφορίες στο ίδιο μήκος κύματος.
Δε λεω για αυτούς που έγραφαν σοβαρά, αλλα τωρα κάτι τικ τακ και οτι ο μιτσιτς έκλεισε και τέτοια, να μη τα μπλέκουμε με τα παιδια που απλώς μας έδιναν πληροφόρηση.
Το διάβασες;
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Νικολακι Αστεράκι............nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:33 pm
mia sin mia έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:15 am
Τώρα αυτό τι ερώτηση είναι; λέω ότι ο Μίσιτς είναι από χτες βράδυ παίχτης του Ολυμπιακού!! Κ με ρωτάς για τα τυπικά.
Ακόμα και την ημέρα που όλοι έγραψαν ότι πάει στην Φενερ ΣΊΓΟΥΡΑ, είπα ότι δεν πάει σε καμία Φενερ. Το θέμα είναι να αμφισβητείτε τον όποιον λέει κάτι που γνωρίζει; Ε δεν θα μπω σ αυτό το τρυπάκι.. Και κακώς απαντώ και τώρα δηλαδή.
Επαναλαμβάνω ότι ο Βασίλιε Μίσιτς είναι παίχτης του Ολυμπιακού!
mia sin mia έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:50 pmΟ παίχτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό από χτες, σας το ξαναλέω για να μην αναλώνεστε.
Έχει τελειώσει αυτό το έργο, ασχοληθείτε με τον ψηλό τώρα.
mia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 1:27 pmΜόλις ανακοινωθεί σήμερα η αύριο θα τα πούμε όλα... Ώστε να καταλάβετε γιατί η καε έχει αυτή την στάση.. Ως προς ποιους την έχει.. Κ άλλα πολλά.. Δεν λέω έκλεισε.. Ειναι κοντά.. Μένει λίγο ακόμα κ όλα αυτά.. Διότι ο παίχτης έκλεισε την μέρα που σας το έγραψα.. Λίγο ακόμα υπομονή λοιπόν κ μόλις ανακοινωθεί (μαξ 2 μερες) θα πούμε τα πάντα.
Αλλά κατά τα άλλα:![]()
![]()
![]()
Ο Νασίδης έβαλε τα disclaimer του με τα οποία συμφωνώ. Εγώ να πω ότι αυτό το ποστ είναι προσωπικό και στοχευμένο, δεν αφορά κάποια άλλα παιδιά που μετέφεραν πληροφορίες. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από την διαχειριστική ομάδα και σηκώνω το χέρι παραδεχόμενος το φάουλ μου. Δυστυχώς παραήταν καλή ευκαιρία με βάση τις πρόσφατες συζητήσεις που είχα με τον χρήστη![]()
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3532
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξήγησε μουmia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:23 pmΣ ωραίος..SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:17 pm
Πρώτη πρόταση έγραψα δεν μπλέκω τα παιδιά του φόρουμ.
Το διάβασες;
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"