Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:20 pm

Και μένα μου αρέσει ο χολ, αλλά.
Δεν είναι παίκτης για να δώσεις 1 εκ. Buy out και με Μιλουτινοφ να μην μπορεί να βγάλει 30 λεπτα θες κάτι πιο ποιοτικό εκεί.
Αν έρθει ο χολ πρέπει να πάρει άλλο ένα 5αρο4αρι αθλητικό.

Το Μιλουτινοφ χολ Αντετοκούμπο σε σχέση με το φαλ Μιλουτινοφ ραιτ είναι χειρότερο.
Πως πάμε να το καταφέρουμε πάλι;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:34 pm

παντως αν ερθει ο ντοντα δεν γινεται να παιξουμε μοσιον με αυτον μεσα (καλα με τον κωτσο ακομα χειροτερα).. Πρεπει να ρθει πικ εν ρολ γκαρντ..να δω που θα τον βρουνε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:38 pm

shaq7 έγραψε:
παντως αν ερθει ο ντοντα δεν γινεται να παιξουμε μοσιον με αυτον μεσα (καλα με τον κωτσο ακομα χειροτερα).. Πρεπει να ρθει πικ εν ρολ γκαρντ..να δω που θα τον βρουνε.
Έχεις δίκιο, πρέπει να επανεξεταστούν κάποια πράγματα είτε στον ψηλό είτε στον κοντό που θα αποκτηθεί.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pm

shaq7 έγραψε:
Τώρα ήταν ώρα για παροιμία, αλλά άστο καλύτερα, δεν έχω όρεξη. Ό,τι θα βρούμε παίκτη θα βρούμε εννοείται, ποιων χαρακτηριστικών δεν ξέρω. Θα τραβήξει πολύ η δουλειά. Όταν δεν έχεις πολλά φιρίκια, τότε χτυπάς νωρίς, αλλιώς πετάνε τα πουλάκια. Άραγε πότε το πάθημα θα μας γίνει μάθημα;

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιούλ 16, 2025 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Dante's Inferno

junior
Reactions: 157
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 am
Καλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.

1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.

2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.

3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.

4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.

Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες

Καλο βραδυ
Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:43 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Christofis έγραψε:
Καλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.

1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.

2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.

3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.

4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.

Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες

Καλο βραδυ
Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.
Μιλου, Χολ, Κωστακούμπο. Καλά θα πάει αυτό...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 114
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Που πήγε το μήνυμα μου ωρέ παλικάρια?

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3532
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:44 pm

Knoxville έγραψε:
Θα μεταφερθουν στο offtopic. Υπομονή λίγο

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Dante's Inferno

junior

prime7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:06 pm
GK_23 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:05 pm
Σε σχέση με τον Fall του τελευταίου 1,5 χρόνου, ο Donta Hall είναι αναβάθμιση. Και δίνει στοιχεία που έλειπαν στον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά επιλογή και μακάρι να γίνει η μεταγραφή αλλά χωρίς να κάνουμε μάγκα τον Κερεχέτα. Δεν υπάρχουν καλύτεροι διαθέσιμοι centers αυτή τη στιγμή στην αγορά, ούτε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Είναι μια πολύ πιο safe επιλογή σε σχέση με κάποιο "λαβράκι" της G-League ή κάποιον "κομμένο" του NBA.
Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν κρατήσαμε τον Ράιτ;;
Παιδιά, τα έχουμε πει 1000 φορές. Δεν διώξαμε τον Ράιτ, ο ίδιος ήθελε να φύγει για να παίζει περισσότερο. Σαφώς και είχε προοπτικές να εξελιχθεί στον δεύτερο σέντερ της ομάδα αλλά μετά το θέμα υγείας που πέρασε, η ομάδα δεν μπορούσε να στηριχθεί πάνω του.

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:45 pm

SteveNashidis έγραψε:
Knoxville έγραψε:
Αφού στο πρώτο σκέλος μιλούσα για τον Ντόντα Χόλ που είναι μεταγραφικός στόχος.

0
Dante's Inferno

junior

kite26 έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Θα φανούν όλα στο παρκέ.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:47 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Christofis έγραψε:

Καλο βραδυ
Κατσε για τον Λαρεντζακη οταν ολοι λεγανε για 1+1-+1 εγω σου εγραψα 2+1. Οπως και για το ποσονπου ειναι πανω απο 400 χιλιαδες οταν ολοι λεγανε για 350. Επισης την περιπτωση δανεισμου δεν σημαινει οτι την εξαντλησαμε.

Ο ντοντα χολ ειπα οτι ειναι απο οχι αξιοπιστη πηγη και αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3532
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Knoxville έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Ισχύει έχεις δίκιο. Και στο δεύτερο συνεχιζόταν η συζήτηση για τον παλιό Ολυμπιακό.

Αν θες να με βοηθήσεις ξαναποσταρε το λίγο χωρίς το δεύτερο μισό. Δεν μπορώ να χωρίσω το ποστ στα δύο

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:50 pm

Εικόνα

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:51 pm

Dante's Inferno έγραψε:
kite26 έγραψε:

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Θα φανούν όλα στο παρκέ.
Επιθετικές ικανότητες Μιλουτίνοφ : ένα μιντ ρέιντζ σουτ που σπάνια χρησιμοποιεί, σε καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικές ικανότητες Χολ : καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικες ικανότητες Κώστα : Καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.

Γκάρντ που μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να παίξουν πικ ν ρολ : Γκος. Γκος : Παρελθόν.
Γκάρντ που μπορούν να παίξουν πικ ν ρολ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ : Το γόνατο του Σρέντιγκερ.

Φαίνεται πως συνεχίζει να γίνεται σοβαρή μελέτη.
SteveNashidis έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Ισχύει έχεις δίκιο. Και στο δεύτερο συνεχιζόταν η συζήτηση για τον παλιό Ολυμπιακό.

Αν θες να με βοηθήσεις ξαναποσταρε το λίγο χωρίς το δεύτερο μισό. Δεν μπορώ να χωρίσω το ποστ στα δύο
Βάλτο σε όποιο θρέντ σκοπεύεις να το βάλεις και αν προλάβω να το επεξεργαστώ έχει καλώς.
Διαφορετικά σιγά, λάθη γίνονται!

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Τετ Ιούλ 16, 2025 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”