Ναι όλοι οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας. Μόνο εσύ είσαι ο παράξενοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pmΠω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???

Συντονιστής: Captains
Ναι όλοι οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας. Μόνο εσύ είσαι ο παράξενοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pmΠω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???
Αυτό με τις προσδοκίες είναι που παθαίνουμε όλοι.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:14 pmΝαι όλοι οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας. Μόνο εσύ είσαι ο παράξενοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pmΠω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???![]()
Ψηλοι στην Ευρωπη διαθεσιμοι δεν υπαρχουν.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pmΠω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???
στα ματς με τον παναθηναικο ειδες κατι το ιδιαιτερο που να λες αξιζει?απο ντοζιερ,λαρκιν,μπραιαντ ηταν μακραν ο χειροτεροςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Κοίτα να πω ήταν ελεύθερος ο Χολ, είμαστε λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, τον βρεις και φτηνό, λες οκ άντε πάρτον....άλλα να πάμε Ιούλιο μήνα σκάσουμε και 1εκ buy out και σίγουρα θα του δώσουμε και ένα καλό συμβόλαιο, και όλα αυτά για τον Χολ?? Σοβαρά τώρα?? Ενα κρυάρι είναι, οκ δυνατός δεν λέω, άλλα μέχρι εκει, δεν θεωρώ ότι π.χ. ο Ράιτ που σουτάραμε είναι και πολύ χειρότερος.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:20 pmΑυτό με τις προσδοκίες είναι που παθαίνουμε όλοι.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:14 pm
Ναι όλοι οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας. Μόνο εσύ είσαι ο παράξενος![]()
Αν περιμένεις Μίσιτς ή Βαλαντσιούνας και σου έρθει ένας πολύ καλός παίκτης αλλά οχι σαν αυτούς κακοφαίνεται.
Επίσης το άλλο που παθαίνουμε είναι το the grass is always greener on the other side.
Βλέπεις τον Χολ και λες ε οκ μέτριος τι να τον κάνουμε.
Αλλά μόλις δούμε Αμερικανό αθλητικό ψηλό που δεν έχει παίξει ποτέ ανταγωνιστικό παιχνίδι, δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη και η μόνη εικόνα που έχουμε είναι από highlights λέμε φέρτον.
ειναι ενας καλυτερος γκος..που πλεον ξερουμε πανω κατω τι θα δωσει..εχει και μια χρονια στην μπασκονια η εχεις την ελπιδα οτι με μπαρτζωκα θα βελτιωθει..δεν εχω εμπιστοσυνη στο τι θα μας φερουν..Τα χα μυριστει εγω ολα αυτα..γιαυτο και ειχα κανει εξτρατεια για τον μισιτς.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:26 pmστα ματς με τον παναθηναικο ειδες κατι το ιδιαιτερο που να λες αξιζει?απο ντοζιερ,λαρκιν,μπραιαντ ηταν μακραν ο χειροτεροςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Aντικειμενικά τον Τόμπσον δεν τον λες και αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκος... αλλα βήμα στο πλάι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
O Hall έχει περάσει κι αυτός από Αμερική. Έπαιξε 22 αγώνες στο ΝΒΑ σε 2 χρόνια, κι αυτούς κατά κύριο λόγω στους Magic που έκαναν tanking (και μάλιστα τον τελευταίο μήνα της regular που είχαν σβήσει εντελώς). Στη G-League ήταν καλός και μέχρι εκεί. Μετά ήρθε στη Μονακό και η συνέχεια γνωστή.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:20 pmΑυτό με τις προσδοκίες είναι που παθαίνουμε όλοι.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:14 pm
Ναι όλοι οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας. Μόνο εσύ είσαι ο παράξενος![]()
Αν περιμένεις Μίσιτς ή Βαλαντσιούνας και σου έρθει ένας πολύ καλός παίκτης αλλά οχι σαν αυτούς κακοφαίνεται.
Επίσης το άλλο που παθαίνουμε είναι το the grass is always greener on the other side.
Βλέπεις τον Χολ και λες ε οκ μέτριος τι να τον κάνουμε.
Αλλά μόλις δούμε Αμερικανό αθλητικό ψηλό που δεν έχει παίξει ποτέ ανταγωνιστικό παιχνίδι, δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη και η μόνη εικόνα που έχουμε είναι από highlights λέμε φέρτον.
το οτι εχεις μπατζετ 20εκ και τρεμεις τι σου ερθει ειναι ξεκαθαρα εργο του σταφ και της ανικανοτητας τουshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:28 pmειναι ενας καλυτερος γκος..που πλεον ξερουμε πανω κατω τι θα δωσει..εχει και μια χρονια στην μπασκονια η εχεις την ελπιδα οτι με μπαρτζωκα θα βελτιωθει..δεν εχω εμπιστοσυνη στο τι θα μας φερουν..basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:26 pm
στα ματς με τον παναθηναικο ειδες κατι το ιδιαιτερο που να λες αξιζει?απο ντοζιερ,λαρκιν,μπραιαντ ηταν μακραν ο χειροτερος
Αν οι δυο στοχευμένες κινήσεις που ψάχναμε σε έτοιμο ρόστερ που θα κουμπωναν τέλεια και θα μας έκαναν καλύτερη ομάδα είναι ο Τόμπσον και ο χολ με τις υγείες μαςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Προσωπικά θεωρώ τον Γκος καλύτερο από τον Τόμπσον που όλη η καριέρα του είναι μια χρονιά καλή στην μετριότατη Μπασκόνια και Thats it...ακόμα αυτή την χρονιά εξαργυρώνει..Knoxville έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:30 pmAντικειμενικά τον Τόμπσον δεν τον λες και αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκος... αλλα βήμα στο πλάι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Τυφλή πίστη στο γόνατο του Σρέντιγκερ φίλε μου.