Άμα είναι να πάρουμε Thompson, πραγματικά προτιμώ Trent Forrest. Ξέρει και τον Hall από πέρσι, πέτα τους εκεί στη 2nd unit να ευχαριστηθείς μετριότητα. Παίζει τουλάχιστον σοβαρή άμυνα. Thompson μου φαίνεται ότι πιο άοσμο, δεν ξέρω.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 609
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Knoxville
- Reactions: 109
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και συνήθως όντως έφερνε παίκτες με τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία (την προηγούμενη χρονιά τους να έπαιζαν Ευρώπη) έχει φέρει Σίνκγλετον που ηταν ανάμεσα σε Κίνα και τζι λίγκ την προηγούμενη χρονιά, έχει φέρει Τόμας Ρόμπινσον και Μάλκομ Τόμας, ο οποίος στα 24, δηλαδή 5 χρόνια πριν είχε περάσει για 10-12 αγώνες απο Μακάμπι.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:24 pmΨηλοι στην Ευρωπη διαθεσιμοι δεν υπαρχουν.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pmΠω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???
Ο Μπαρτζωκας στην καριερα του περαν του Μενσα δεν νομιζω να εχει ξαναφερει παικτη απο αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια - αντε ισως αλλον εναν που να μου διαφευγει τωρα.
3+ μυρια για παικτη το αποκλειω να ξοδεψουμε.
Καποιοι στην ομαδα μπορει να πιστευουν ή να ελπιζουν πως θα ξαναδουμε τον Φαλ να παιζει μπασκετ οποτε να μην τον διαγραφουν απο την εξισωση.
Αν κανεις τη σουμα δεν βλεπω παραλογο που πανε για Χολ. Προφανως θα κανουν καμια προταση για buy out 500-600 χιλιαρικα.
Προσωπικα δεν με τρελενει ο Χολ νοουμενου πως ο Κωστας θα παιρνει λογικα ελαχιστο χρονο και πως ο Μιλου ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους θα υπαρξουν σιγουρα αγωνες που ο οποιοσδηποτε Χολ θα πρεπει να γραφει 30 λεπτα.
Αλλα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει και με τον Πετρουσεφ γιατι πολυ ηρεμια εχει επελθει στο συγκεκριμενο θεμα.
Δεν βλέπω να περνάμε και το 1.5-2εκ για παίκτη. Δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση.
Ο Φαλ κατα τη γνώμη μου τελείωσε σαν αθλητής.
0
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- karamelitsa
- Reactions: 1117
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ρωτάς την γνώμη μου ή τίποτα δεν θα πάρουμε στα Guards και θα μείνουμε όπως είμαστε (μιας και έμεινε και ο Λί και ο Λαρετζάκης τελικά) ή θα πάρουμε έναν παίκτη (ότι βρούμε) σε στιλ Λι ίσα ίσα για να έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ..στην τελική σε σχέση με την αρχή της χρονιάς πέρυσι είμαστε στα ίδια..έφυγε Γκος και Βιλντόζα και τώρα έχουμε Εβανς και Λι....
0
- Knoxville
- Reactions: 109
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ίδια κατηγορία με τον Γιοκουμπάιτις τον έχω τον Τόμπσον. Απίστευτα άοσμοι παίκτες, που όσο και αν τους βλέπω δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο κάνουν τις ομάδες τους καλύτερες.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:35 pmΆμα είναι να πάρουμε Thompson, πραγματικά προτιμώ Trent Forrest. Ξέρει και τον Hall από πέρσι, πέτα τους εκεί στη 2nd unit να ευχαριστηθείς μετριότητα. Παίζει τουλάχιστον σοβαρή άμυνα. Thompson μου φαίνεται ότι πιο άοσμο, δεν ξέρω.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:23 pmγια τον τομπσον γιατι μονο εγω λεω να τον προλαβουμε πριν παει βαλενθια η μπασκονια?θεωρειτε θα βρουμε καλυτερο του?εδω πηγαν μια βδομαδα στην αμερικη για να παζαρευουν τον χολ τωρα..θα μας σκασει κανας ακυρος και δεν θα ξερουμε απο που να πηδηξουμε.Εμενα μονο αυτος ο τζεραντ μπαλτερ μου γεμιζει το ματι που θα του παρει και μεχρι τον μαρτη να καταλαβει που βρισκεται.Το σχεδιο εβανς και αγιος ο θεος ηδη εχει μπει σε εφαρμογη .
Ψιλοάδεια στατιστικά είναι η φάση τους.
Ο Τόμπσον υπερτερεί στα σωματικά κριτήρια, γιατι με κάποιο μαγικό τρόπο ενω στα χαρτιά ο Γιοκουμπάιτις είναι 1.90+, παίζει λες και είναι 1.75.
0
- pan24
- Reactions: 2658
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αριθμητικά εννοείται μια χαρά είναι.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:40 pmΜπορεί να παίζει στο μυαλό τους και το σενάριο αν δεν βρουν κατι καλό να πανε με το υπάρχον ρόστερ αριθμητικά βγαίνει.
Έβανς Γουοκαπ Λι
Φουρνιε Ντόρσεϊ Μακισικ Νετζηπογλου
Έβανς, Γουόκαπ, Λι
Φουρνιέ, Ντόρσει, ΜακΚίσικ
Γουόρντ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης
Αλλά ποιοτικά για να είναι καλά πρέπει να έχεις στο 100% Έβανς και Γουόκαπ. Θα τους έχεις;
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Ωχ, είχαμε τον Ντόρσεϊ πέρυσι οτι αδικείται, φέτος θα λέμε ότι τρώει τον χρόνο του Κώστα ο πετρουσεφkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:44 pmΘα δεχτεί ο Πετρούσεφ να μείνει σε εμάς με τόσο γεμάτες θέσεις 4-5? Χολ, Μιλου, Πίτερς, Σάσα, Κωστακούμπο? Για αυτό έφυγε άλλωστε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση..

0
- shaq7
- Reactions: 7242
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ας τους φαει την θεση δεν ειναι και τιποτα μεγαθηρια..δηλαδη αν δεν μπορει να φαει την θεση του πιτερς και του χολ κατι κανει λαθοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:44 pmΘα δεχτεί ο Πετρούσεφ να μείνει σε εμάς με τόσο γεμάτες θέσεις 4-5? Χολ, Μιλου, Πίτερς, Σάσα, Κωστακούμπο? Για αυτό έφυγε άλλωστε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση..
0
-
- Reactions: 56
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιότητα δεν έχουμε όμως. Και 10 γκαρντ να έχεις αν δεν έχεις ποιότητα δεν λέει κάτι. Ο Λι είναι ανέκδοτο σαν οργανωτής, δημιουργός και δεν έχει σουτ. Ο Έβανς έχει να παίξει κάτι αιώνες και τα στατιστικά από τέτοιους τραυματισμούς δεν είναι υπέρ του ότι θα γυρίσει στο επίπεδο που ήταν.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:40 pmΑν ρωτάς την γνώμη μου ή τίποτα δεν θα πάρουμε στα Guards και θα μείνουμε όπως είμαστε (μιας και έμεινε και ο Λί και ο Λαρετζάκης τελικά) ή θα πάρουμε έναν παίκτη (ότι βρούμε) σε στιλ Λι ίσα ίσα για να έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ..στην τελική σε σχέση με την αρχή της χρονιάς πέρυσι είμαστε στα ίδια..έφυγε Γκος και Βιλντόζα και τώρα έχουμε Εβανς και Λι....
Οπότε μιλάμε για φιάσκο χειρότερη γραμμή γκαρντ από πέρσι
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην θεωρία καλά τα λες και συμφωνώ, στην πράξη δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ο Πετρούσεφ κάτι τέτοιο ούτε με σφαίρες!!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:48 pmας τους φαει την θεση δεν ειναι και τιποτα μεγαθηρια..δηλαδη αν δεν μπορει να φαει την θεση του πιτερς και του χολ κατι κανει λαθοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:44 pm
Θα δεχτεί ο Πετρούσεφ να μείνει σε εμάς με τόσο γεμάτες θέσεις 4-5? Χολ, Μιλου, Πίτερς, Σάσα, Κωστακούμπο? Για αυτό έφυγε άλλωστε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση..
0