στο ματς με την μονακο στο φαιναλ φορ πραγματικα ειναι αυτο που λες "χασαμε την μπαλα εντελως'' χαχαχα

Συντονιστής: Captains
στο ματς με την μονακο στο φαιναλ φορ πραγματικα ειναι αυτο που λες "χασαμε την μπαλα εντελως'' χαχαχα
Είναι προσιτός;Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:06 pm
Όποιος έχει όρεξη, Jared Butler στον τελικό του NCAA το 2021.
αν ολοκληρωθουν οπως λες οι μεταγραφες και δεν ειναι αυτες που πρεπει δεν χρειαζεται μετα να ανησυχεις γιατι δεν θα μπορει να αλλαξει κατι.τωρα μας καιει ολους η φαση μπας και φερουμε τιποτα καλοkein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 9:57 pmΚαταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου, απλά θα περίμενα να ολοκληρωθούν οι κινήσεις και να ανησυχώ μετά, όχι προκαταβολικά. Πάντως αν σε ανακουφίζει θα σου πω ότι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα μπορεί να λειτουργήσει και να αφομοιώσει σιγά σιγά τους νέους παίχτες. Επίσης παραδοσιακά μέσα από το σύστημα, παίχτες που δεν είναι σταρ, βρίσκουν ρόλο και παίζουν το πιο μεστό μπάσκετ της ζωής τους. Λίγη υπομονή θα βοηθούσε.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 9:50 pm
Ξέρεις τι είναι; Καταλαβαίνω αυτό που λες, όμως έχουμε τσουρουφλιστεί από τις αστοχίες που αναφέρεις. Για τον απλό λόγο ότι κάλλιστα μια αστοχία μπορεί να στοιχίσει τη χρονιά. Δικαιολογημένα νομίζω φοβόμαστε τα λάθη. Λάθη...Καταλαβαινεις πώς στο λέω. Να μην υπάρχει αρκετή ποιότητα σε κρίσιμες θέσεις σε ξεγυμνώνει απέναντι σε τοπ ομάδες της λίγκας.
Και ναι, τα θέλουμε όλα στην πένα, γιατί όχι μόνο είμαστε απαιτητικοί, αλλά και γιατί πλέον οι συνθήκες το απαιτούν. Έχει δυσκολέψει η Ευρωλίγκα πια, και η Ρεάλ θα είναι και αυτή δυνατή, πέραν της Χάποελ και του ΠΑΟ.
Παρεμπιπτόντως η Μπαρτσελόνα δεν ακούγεται καθόλου, σαν να ν κατέβασε ρολά.
Το καλό που τους θέλω να ξηλωθούν να τον πάρουν.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:07 pmΕίναι προσιτός;Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:06 pm
Όποιος έχει όρεξη, Jared Butler στον τελικό του NCAA το 2021.
Εφάμιλλος του περσινού Ναν;Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:09 pmΤο καλό που τους θέλω να ξηλωθούν να τον πάρουν.
Το Gonzaga έχει Suggs και Nembhard στην περιφέρεια...
Ε όχι ντάξει είπαμεkite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:11 pmΕφάμιλλος του περσινού Ναν;Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:09 pm
Το καλό που τους θέλω να ξηλωθούν να τον πάρουν.
Το Gonzaga έχει Suggs και Nembhard στην περιφέρεια...
Μ'αρέσει πάντως πολύ καλός. Είναι διαφορετικού στυλ, ναι. Φαίνεται ανώτερος από τις περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.
Πιστεύω θα κάνουν κάποια κίνηση, γιατί πρέπει να πουληθούν και τα διαρκείας. Δεν μπορεί, κάποιον θα βρουν σε ολόκληρη τη γη έναν αντι-Γκος. Πάντως, βρίσκω λογική στο σκεπτικό σου. Είναι τεράστιο πρόβλημα να πάρεις ακατάλληλο παίκτη για τις ανάγκες σου. Εκτίθεται όλη η ομάδα. Ενώ όπως το σκέφτεσαι, έχεις περιθώριο κινήσεων. Οκ, το ακούω, ναι.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:17 pmΜε το ρόστερ διαμορφομένο:
1. Εβανς, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Ντορσει,, Νετζηπογλου
3. Γουορντ, Μακκισικ, Λαρεντζακης
4. Σασα, Πιτερς, Παπανικολαου
5. Μιλουτινοφ, Μεταγραφη, Αντετοκουμπο
Απο ευρωπη οι μονοι παικτες που αξιζει θεωρητικα με ρεαλισμο να ασχοληθεις ειναι Μακινταιαρ(ανταλλαγη με Πετρουσεφ), Φορεστ(buyout μεγαλο απο Κερεχετα), Φρανσισκο(δεν το δινει η ζαλγκιρις) τομπσον( μονο μια καλη σεζον με την ελπιδα οτι θα ειναι ο παικτης της μπασκονια και οχι της Εφες).
Απο ΝΒΑ - GLeague : Bones(περισσοτερο δυαρι), Λονι Γουολκερ( Δυαρι), Κιτον Γουαλας( προτιμα Εφες) τζαρεντ Μπατλερ(θα περιμενει για ΝΒΑ).
Μιας και εφοσον κανενας απο αυτους δεν ειναι επιπεδου Μισιτς για μενα οι περισσοτεροι παραπανω και υποβαθμιση σε συγκριση με Γκος δεν θα επαιρνα κανεναν. Θα εδινα χρονο και ρολο Εβανς και Λι μεχρι την εναρξη της σεζον και τα πρωτα
Κοψιματα του ΝΒΑ μηπως υπαρξει καποια ευκαιρια και δεν μου βγουννοι παικτες. Δυστυχως για μενα που το λεω αυτη θα ηταν η αποφαση μου. Θα εδινα χρηματα στον Σεντερ 2,5 χαρτια, θα πουλουσα Πετρουσεφ και θα περιμενα. Αν μου το ελεγες αυτο πριν ενα μηνα θα σου ελεγα εισαι τρελος θα τα αφησουμε στην τυχη αλλα σημερα αυτο θα εκανα(μπορει να φταιει καινη σημερινη ξενερα)
Από πλευράς ταλέντου είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του υγιή Evans. Δε σου λέω ότι πρώτη χρονιά Ευρώπη θα είναι με το καλημέρα τοπ3 γκαρντ. Αλλά από τον Goss είναι upgrade με κλειστά μάτια. Και το ότι έχει υπάρξει σε winning team στο κολεγιακό είναι +.