τι διαρκειας να πουλησουν ρε αετε?σολντ αουτ εχει γινει εδω και ενα μηνα.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:20 pmΠιστεύω θα κάνουν κάποια κίνηση, γιατί πρέπει να πουληθούν και τα διαρκείας. Δεν μπορεί, κάποιον θα βρουν σε ολόκληρη τη γη έναν αντι-Γκος. Πάντως, βρίσκω λογική στο σκεπτικό σου. Είναι τεράστιο πρόβλημα να πάρεις ακατάλληλο παίκτη για τις ανάγκες σου. Εκτίθεται όλη η ομάδα. Ενώ όπως το σκέφτεσαι, έχεις περιθώριο κινήσεων. Οκ, το ακούω, ναι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7246
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 81
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τα διαρκειας ηδη εχουν γινει sold out,οσα βγηκαν πουληθηκανkite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:20 pmΠιστεύω θα κάνουν κάποια κίνηση, γιατί πρέπει να πουληθούν και τα διαρκείας. Δεν μπορεί, κάποιον θα βρουν σε ολόκληρη τη γη έναν αντι-Γκος. Πάντως, βρίσκω λογική στο σκεπτικό σου. Είναι τεράστιο πρόβλημα να πάρεις ακατάλληλο παίκτη για τις ανάγκες σου. Εκτίθεται όλη η ομάδα. Ενώ όπως το σκέφτεσαι, έχεις περιθώριο κινήσεων. Οκ, το ακούω, ναι.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:17 pmΜε το ρόστερ διαμορφομένο:
1. Εβανς, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Ντορσει,, Νετζηπογλου
3. Γουορντ, Μακκισικ, Λαρεντζακης
4. Σασα, Πιτερς, Παπανικολαου
5. Μιλουτινοφ, Μεταγραφη, Αντετοκουμπο
Απο ευρωπη οι μονοι παικτες που αξιζει θεωρητικα με ρεαλισμο να ασχοληθεις ειναι Μακινταιαρ(ανταλλαγη με Πετρουσεφ), Φορεστ(buyout μεγαλο απο Κερεχετα), Φρανσισκο(δεν το δινει η ζαλγκιρις) τομπσον( μονο μια καλη σεζον με την ελπιδα οτι θα ειναι ο παικτης της μπασκονια και οχι της Εφες).
Απο ΝΒΑ - GLeague : Bones(περισσοτερο δυαρι), Λονι Γουολκερ( Δυαρι), Κιτον Γουαλας( προτιμα Εφες) τζαρεντ Μπατλερ(θα περιμενει για ΝΒΑ).
Μιας και εφοσον κανενας απο αυτους δεν ειναι επιπεδου Μισιτς για μενα οι περισσοτεροι παραπανω και υποβαθμιση σε συγκριση με Γκος δεν θα επαιρνα κανεναν. Θα εδινα χρονο και ρολο Εβανς και Λι μεχρι την εναρξη της σεζον και τα πρωτα
Κοψιματα του ΝΒΑ μηπως υπαρξει καποια ευκαιρια και δεν μου βγουννοι παικτες. Δυστυχως για μενα που το λεω αυτη θα ηταν η αποφαση μου. Θα εδινα χρηματα στον Σεντερ 2,5 χαρτια, θα πουλουσα Πετρουσεφ και θα περιμενα. Αν μου το ελεγες αυτο πριν ενα μηνα θα σου ελεγα εισαι τρελος θα τα αφησουμε στην τυχη αλλα σημερα αυτο θα εκανα(μπορει να φταιει καινη σημερινη ξενερα)
0
-
- Reactions: 157
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ορισμένοι δεν θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται. Τι εννοείς "φοβήθηκε να κρατήσει"; Είπαμε και πριν, ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να φύγει για να πάει σε ομαδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά ως τρίτο, γεγονός που δεν τον κάλυπτε.Sokos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 8:54 pmΔηλαδή η ομάδα που φοβήθηκε να κρατήσει τον Wright για συμπληρωματικό ψηλό, που όντως γύρισε και έπαιξε μέσα στη σεζόν και αρκετά μάλιστα δεδομένων των συνθηκών, δεν φοβάται να στηριχτεί στον Evans για leading guard μετά από απουσία 16 μηνών από δεύτερο απανωτό career ending τραυματισμό. Βλέπεις λογική σε αυτό; Εγώ καμία απολύτως. Ομαδική παράκρουση μου κάνει όλο αυτό.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:44 pm
Παιδιά, τα έχουμε πει 1000 φορές. Δεν διώξαμε τον Ράιτ, ο ίδιος ήθελε να φύγει για να παίζει περισσότερο. Σαφώς και είχε προοπτικές να εξελιχθεί στον δεύτερο σέντερ της ομάδα αλλά μετά το θέμα υγείας που πέρασε, η ομάδα δεν μπορούσε να στηριχθεί πάνω του.
Πόσο πιο λιανα να το κάνω;
3
3

- kite26
- Reactions: 1292
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καποιοι λετε να δωσουμε χρονο στον λι.μισο λεπτο ρε παιδια.ο τυπος δεν ειναι ασσος και οσες φορες χρησιμοποιηθηκε φετος ηταν παρα πολυ κακος.στο 2 εχουμε φουρνιε,ντορσει και χωρος δεν υπαρχει.αρα σε ποια θεση να τον βαλουμε να αποδωσει?
εγω οπως τον ειδα τον παικτη τριποντο δεν εχει,σουτ μεσης αποστασης δεν εχει,drive δεν εχει,πικ εν ρολ δεν παιζει,οσες φορες επαιρνε την μπαλα και επαιρνε αυτος την ευθυνη της επιθεσης ηταν γουρια
εγω οπως τον ειδα τον παικτη τριποντο δεν εχει,σουτ μεσης αποστασης δεν εχει,drive δεν εχει,πικ εν ρολ δεν παιζει,οσες φορες επαιρνε την μπαλα και επαιρνε αυτος την ευθυνη της επιθεσης ηταν γουρια
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Τετ Ιούλ 16, 2025 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ωραια αφου δεν ηθελε να μεινει ο ραιτ ως 3ος σημαινει πως οντας φετος 3ος ο αντετοκουνμπο ως 2ο θα θες να φερεις εναν πυραυλοκινητο παικταρα...μην δω καναν χολ γιατι δεν βγαζει νοημα να ηθελες ως ομαδα 3ο τον ραιτ και εν τελει να φερνεις για 2ο καποιο χειροτερο του.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕDante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:26 pmΟρισμένοι δεν θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται. Τι εννοείς "φοβήθηκε να κρατήσει"; Είπαμε και πριν, ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να φύγει για να πάει σε ομαδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά ως τρίτο, γεγονός που δεν τον κάλυπτε.Sokos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 8:54 pm
Δηλαδή η ομάδα που φοβήθηκε να κρατήσει τον Wright για συμπληρωματικό ψηλό, που όντως γύρισε και έπαιξε μέσα στη σεζόν και αρκετά μάλιστα δεδομένων των συνθηκών, δεν φοβάται να στηριχτεί στον Evans για leading guard μετά από απουσία 16 μηνών από δεύτερο απανωτό career ending τραυματισμό. Βλέπεις λογική σε αυτό; Εγώ καμία απολύτως. Ομαδική παράκρουση μου κάνει όλο αυτό.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Τετ Ιούλ 16, 2025 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- kite26
- Reactions: 1292
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η διαίσθησή μου για τον Φρανσίσκο έχει βάση. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να αγοράζει από τη Ζαλγκίρις (αν και θα έπρεπε να τον είχαμε τσακώσει πριν φύγει από Ελλάδα, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή) και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό που νιώθω είναι ανεξάρτητο από τα δημοσιεύματα, κάτι θα κινηθεί με την περίπτωσή του τις επόμενες ημέρες, θα δείτε. Όσον αφορά τον παίκτη καθ'αυτόν έχω πολύ καλή γνώμη. Γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα, αν κάνει τώρα και στον κόουτς...Νομίζω ότι για να έγινε αρχική κρούση θα ξαναχτυπήσουμε την πόρτα τους.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
3
Του προτείναμε 20 6αδες άρρενα αλλά προτίμησε το χρηματιστήριοbasilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:37 pmΑς του διναμε κι εμεις λιγη απο την arcadia να παρει η ευχη...αντε εστω λιγο απο το πασαλιμανι.ή εστω συνεταιρικο το εστιατοριο του πιτερς να τρωει τζαμπα.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
1
1

-
- Reactions: 164
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα εκπλαγω αν παρει ο Μπαρτζωκας παικτη σαν τον Φρανσισκο.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:57 pmΗ διαίσθησή μου για τον Φρανσίσκο έχει βάση. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να αγοράζει από τη Ζαλγκίρις (αν και θα έπρεπε να τον είχαμε τσακώσει πριν φύγει από Ελλάδα, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή) και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό που νιώθω είναι ανεξάρτητο από τα δημοσιεύματα, κάτι θα κινηθεί με την περίπτωσή του τις επόμενες ημέρες, θα δείτε. Όσον αφορά τον παίκτη καθ'αυτόν έχω πολύ καλή γνώμη. Γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα, αν κάνει τώρα και στον κόουτς...Νομίζω ότι για να έγινε αρχική κρούση θα ξαναχτυπήσουμε την πόρτα τους.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
o φρανσισκο θα ηταν μια εξαιρετικη λυση να ειναι ο 4ος σου γκαρντ...δηλαδη να παρεις εναν παικταρα στον ασσο+φουρνιε+εβανς[σε περιπτωση πχ που δεν υπηρχε ντορσει].τωρα ο ντορσει πρεπει να εχει αυτον τον ρολο δηλαδη να ειναι ο 4ος γκαρντkite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:57 pmΗ διαίσθησή μου για τον Φρανσίσκο έχει βάση. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να αγοράζει από τη Ζαλγκίρις (αν και θα έπρεπε να τον είχαμε τσακώσει πριν φύγει από Ελλάδα, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή) και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό που νιώθω είναι ανεξάρτητο από τα δημοσιεύματα, κάτι θα κινηθεί με την περίπτωσή του τις επόμενες ημέρες, θα δείτε. Όσον αφορά τον παίκτη καθ'αυτόν έχω πολύ καλή γνώμη. Γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα, αν κάνει τώρα και στον κόουτς...Νομίζω ότι για να έγινε αρχική κρούση θα ξαναχτυπήσουμε την πόρτα τους.
γενικως μια 5αδα γκαρντ-βαρβατος ασσος,εβανς,γουοκαπ[μονο ως 3ος ασσος],φουρνιε,ντορσει
θα ειμασταν ολοι πολυ ευχαριστημενοι
θα ειχαμε 3 πολυ καλα γκαρντ[βαρβατος ασσος-φουρνιε-ντορσει],τον εβανς να τον περιμενουμε αλλά να ειμαστε και καπως ανετοι με τον χρονο προσαρμογης του και τον γουοκαπ σε ειδικες αποστολες 10λεπτων για αμυνες
0
- Sokos
- Reactions: 574
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
‘Αρα η ομάδα τον φοβόταν για δεύτερο αλλά όχι για τρίτο; Ούτε αυτό μου βγάζει νόημα. Εκτός κι αν υπογράφουμε συμβόλαια με τη λογική «κι αν σου κάτσει».Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:26 pmΟρισμένοι δεν θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται. Τι εννοείς "φοβήθηκε να κρατήσει"; Είπαμε και πριν, ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να φύγει για να πάει σε ομαδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά ως τρίτο, γεγονός που δεν τον κάλυπτε.Sokos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 8:54 pm
Δηλαδή η ομάδα που φοβήθηκε να κρατήσει τον Wright για συμπληρωματικό ψηλό, που όντως γύρισε και έπαιξε μέσα στη σεζόν και αρκετά μάλιστα δεδομένων των συνθηκών, δεν φοβάται να στηριχτεί στον Evans για leading guard μετά από απουσία 16 μηνών από δεύτερο απανωτό career ending τραυματισμό. Βλέπεις λογική σε αυτό; Εγώ καμία απολύτως. Ομαδική παράκρουση μου κάνει όλο αυτό.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sokos την Τετ Ιούλ 16, 2025 11:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μου αρεσει παντως που πιστευετε ακομα οτι παιζει να παρουμε γκαρντ καλυτερο του Φρανσισκο!basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 11:09 pmo φρανσισκο θα ηταν μια εξαιρετικη λυση να ειναι ο 4ος σου γκαρντ...δηλαδη να παρεις εναν παικταρα στον ασσο+φουρνιε+εβανς[σε περιπτωση πχ που δεν υπηρχε ντορσει].τωρα ο ντορσει πρεπει να εχει αυτον τον ρολο δηλαδη να ειναι ο 4ος γκαρντkite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 10:57 pmΗ διαίσθησή μου για τον Φρανσίσκο έχει βάση. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να αγοράζει από τη Ζαλγκίρις (αν και θα έπρεπε να τον είχαμε τσακώσει πριν φύγει από Ελλάδα, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή) και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό που νιώθω είναι ανεξάρτητο από τα δημοσιεύματα, κάτι θα κινηθεί με την περίπτωσή του τις επόμενες ημέρες, θα δείτε. Όσον αφορά τον παίκτη καθ'αυτόν έχω πολύ καλή γνώμη. Γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα, αν κάνει τώρα και στον κόουτς...Νομίζω ότι για να έγινε αρχική κρούση θα ξαναχτυπήσουμε την πόρτα τους.
γενικως μια 5αδα γκαρντ-βαρβατος ασσος,εβανς,γουοκαπ[μονο ως 3ος ασσος],φουρνιε,ντορσει
θα ειχαμε 3 πολυ καλα γκαρντ[βαρβατος ασσος-φουρνιε-ντορσει],τον εβανς να τον περιμενουμε αλλά να ειμαστε και καπως ανετοι με τον χρονο προσαρμογης του και τον γουοκαπ σε ειδικες αποστολες 10λεπτων για αμυνες

Εγω περιμενα να κανει κινηση για τον Τομπσον της εφες αλλα κι αυτος νομιζω ζηταει 2+ και βλεπει 1.7 μυρια απο την Βαλενθια και τον θελει και η Μπασκονια.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι τελικα περισσοτεροι απ οσους περιμενα αλλα και παλι σε 12 χρονια ευρωλιγκας οι 4 παικτες ειναι ελαχιστοι. Και ουσιαστικα μονο οι 2 απο αυτους προσφεραν και στεριωσαν.Knoxville έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:38 pmΑν και συνήθως όντως έφερνε παίκτες με τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία (την προηγούμενη χρονιά τους να έπαιζαν Ευρώπη) έχει φέρει Σίνκγλετον που ηταν ανάμεσα σε Κίνα και τζι λίγκ την προηγούμενη χρονιά, έχει φέρει Τόμας Ρόμπινσον και Μάλκομ Τόμας, ο οποίος στα 24, δηλαδή 5 χρόνια πριν είχε περάσει για 10-12 αγώνες απο Μακάμπι.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 7:24 pm
Ψηλοι στην Ευρωπη διαθεσιμοι δεν υπαρχουν.
Ο Μπαρτζωκας στην καριερα του περαν του Μενσα δεν νομιζω να εχει ξαναφερει παικτη απο αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια - αντε ισως αλλον εναν που να μου διαφευγει τωρα.
3+ μυρια για παικτη το αποκλειω να ξοδεψουμε.
Καποιοι στην ομαδα μπορει να πιστευουν ή να ελπιζουν πως θα ξαναδουμε τον Φαλ να παιζει μπασκετ οποτε να μην τον διαγραφουν απο την εξισωση.
Αν κανεις τη σουμα δεν βλεπω παραλογο που πανε για Χολ. Προφανως θα κανουν καμια προταση για buy out 500-600 χιλιαρικα.
Προσωπικα δεν με τρελενει ο Χολ νοουμενου πως ο Κωστας θα παιρνει λογικα ελαχιστο χρονο και πως ο Μιλου ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους θα υπαρξουν σιγουρα αγωνες που ο οποιοσδηποτε Χολ θα πρεπει να γραφει 30 λεπτα.
Αλλα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει και με τον Πετρουσεφ γιατι πολυ ηρεμια εχει επελθει στο συγκεκριμενο θεμα.
Δεν βλέπω να περνάμε και το 1.5-2εκ για παίκτη. Δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση.
Ο Φαλ κατα τη γνώμη μου τελείωσε σαν αθλητής.
Γι αυτο πιστευω οτι θα παει για παικτη απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου ως εσχατη λυση αν δεν προκυψει κατι απο Ευρωπη.
Πιο πιθανο βλεπω να παρει παικτη απο eurocup παρα να παει σε free agent απο το nba.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πιστευα οτι μετα απο 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ αποτυχιες ο προπονητης θα καταλαβαινε πως χρειαζεται leading guard[κυριως ως ασσο][πηρε φουρνιε ναι που δεν ειναι ασσος αλλά δεν φτανει].πιστευα σε μισιτς ναι το λεω,αλλα πιστευα πως θα διναμε 4 και η χαποελ δεν θα εφτανε στα 6.οποτε αν η χαποελ του εδινε 4.8 οπως ειχε διαρρευσει κι εμεις του διναμε 4 ναι θα εκλεινε σε μας.αναμενουμε την τελικη επιλογη πλεον σε γκαρντ.πιθανοτητες να μας βγει leading?ελαχιστες.αλλά θα εφερνα στοιχημα απο το νβα ακομα κι αν δεν μας βγει...οχι δοκιμασμενες μετριες λυσεις απο ευρωλιγκα.πλεον πρεπει να τζογαρεις ξεκαθαραRivers15 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 11:17 pmΜου αρεσει παντως που πιστευετε ακομα οτι παιζει να παρουμε γκαρντ καλυτερο του Φρανσισκο!basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 11:09 pm
o φρανσισκο θα ηταν μια εξαιρετικη λυση να ειναι ο 4ος σου γκαρντ...δηλαδη να παρεις εναν παικταρα στον ασσο+φουρνιε+εβανς[σε περιπτωση πχ που δεν υπηρχε ντορσει].τωρα ο ντορσει πρεπει να εχει αυτον τον ρολο δηλαδη να ειναι ο 4ος γκαρντ
Εγω περιμενα να κανει κινηση για τον Τομπσον της εφες αλλα κι αυτος νομιζω ζηταει 2+ και βλεπει 1.7 μυρια απο την Βαλενθια και τον θελει και η Μπασκονια.
1
1