Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stelios97

junior
Reactions: 40
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:22 am

Ετσι οπως ειναι ο μητογλου πιο καλα ντανστον στα 39!3αρο 4αρι οπωσδηποτε κ δε με νοιαζει ποιος θα 3ο 5αρι!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 19, 2025 8:48 am

Ο Achiuwa είναι ο καλύτερος παίκτης από αυτους τους 3 με διαφορά, το θεωρώ απίθανο να μην βρει nba κάτι. Τον ταβανιάζει το ύψος του αλλά έπαιζε 20 λεπτά την περασμένη χρονιά, είναι και 25 χρονών μόνο. Η δική του περίπτωση ακόμα και αν δεν βρει τώρα κάτι δεν βλέπω να τελειώνει γρήγορα. Θα πάει με κάποια ομάδα σε training camp και pre-season και αν είναι να κοπεί θα γίνει εκεί κατά τον Οκτώβρη στα τελευταία κοψίματα. Θα περιμένουμε τόσο για το 5αρι; Σούπερ αν γίνει εννοείται.

Ο Holmes νομίζω είναι περισσότερο κοντά σε αυτό που θέλει ο Αταμάν από το 5αρι του και ο πιο ποιοτικός από τους 3. Η επιφύλαξη με αυτόν είναι πως είναι στα 32, έχει να παίξει κανονικό μπάσκετ από το 2022 και έχει βγάλει καμιά 60αρια εκατομμύρια στην καριέρα του. Θα έχει κίνητρο να έρθει ή θα έρθει για τουρισμό; Και η δική του περίπτωση πιστεύω θα αργήσει γιατί υπάρχει περίπτωση να βρει συμβόλαιο ως βετεράνος κάπου και λογικά θα το κυνηγήσει.

Ο Bassey θεωρώ είναι η πιο εφικτή από τους 3. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τόσο τον ενθουσιασμό, νομίζω το ταβάνι του θα είναι να γίνει ένας λίγο χειρότερος ή λίγο καλύτερος Hall και υπάρχει το ερώτημα πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στο ευρωπαικό μπάσκετ. Δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικό μπάσκετ πρακτικά, μετά το κολλέγιο έχει παίξει 113 παιχνίδια nba σε 4 χρόνια όλα garbage time. Όμως πιστεύω ότι σε σχέση με ότι έχει περάσει ως 5αρι πίσω από τον Λεσόρ τα προηγούμενα χρόνια δεν θα είναι χειρότερος. Αν δούμε ότι οριστικά δεν έρχεται ο Βαλαντσιούνας και μπορούμε να τον κλείσουμε άμεσα ας το κάνουμε.

0
Giannis14

a1greece
Reactions: 219
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:03 am

https://www.sdna.gr/mpasket/1331598_ant ... a-anisyhia

Εδώ νομίζω ότι τελειώνει το βαλαντσιουνας και παναθηναϊκός οριστικά. Ο παίχτης συμβιβάστηκε και θα παραμείνει στο ΝΒΑ, αν μπορεί κάποιος να πει ότι συμβιβάζεσαι για να μείνεις στο ΝΒΑ και να μην έρθεις στην Ευρώπη

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:07 am

Giannis14 έγραψε:

Εδώ νομίζω ότι τελειώνει το βαλαντσιουνας και παναθηναϊκός οριστικά. Ο παίχτης συμβιβάστηκε και θα παραμείνει στο ΝΒΑ, αν μπορεί κάποιος να πει ότι συμβιβάζεσαι για να μείνεις στο ΝΒΑ και να μην έρθεις στην Ευρώπη
Δε λέει κάτι καινούριο το άρθρο στην ουσία, οι δηλώσεις από την πλευρά των Νάγκετς είναι οι ίδιες με αυτές που ακούμε από την αρχή της υπόθεσης.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5028

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:10 am

Giannis14 έγραψε:

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που λενε οτι εχουν μιλησει μαζι του και τους ειπε οτι θα τιμησει το συμβολαιο του

0
BillyPao

champion

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:12 am

τουλουμπα έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που λενε οτι εχουν μιλησει μαζι του και τους ειπε οτι θα τιμησει το συμβολαιο του
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακούσει κάποια τοποθέτηση από την πλευρά του παίκτη.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:15 am

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακούσει κάποια τοποθέτηση από την πλευρά του παίκτη.
αλλο ειναι να λενε τα τυπικα ειναι παιχτης της ομαδας τον υπολογιζουμε κτλ
και αλλο να υποστηριζουν οτι μιλησαν μαζι του και ειπε οτι δεν εχει προβλημα να μεινει

αν λενε ψεματα εχει ολο το δικαιωμα ο παιχτης να τουε βγαλει στην σεντρα

0
BillyPao

champion

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:16 am

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

και αλλο να υποστηριζουν οτι μιλησαν μαζι του και ειπε οτι δεν εχει προβλημα να μεινει

Μπορεί να το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους, δεν ξέρω.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:20 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:16 am
τουλουμπα έγραψε:

Μπορεί να το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους, δεν ξέρω.
δεν μπορουν να βγαινουν και να λενε τετοια παπατζα
και αν τελικα φυγει με αυτα που λενε δεν θα ειναι χειροτερα επικοινωνιακα για αυτους?

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 19, 2025 11:23 am

τουλουμπα έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Αυτή είναι η λογική συμπεριφορά επαγγελματία και όχι κακομαθημένου που κάνει σαν 5χρονο που δεν του πήραν γλειφιτζούρι.

Τους λέει ότι θέλει να φύγει αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι έχει συμβόλαιο μαζί τους και θα σεβαστεί την όποια απόφαση τους.

Κάνει ίσως εντύπωση γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις που βγαίνουν προς τα έξω είναι αυτές που ο παίκτης μουλαρώνει και κάνει χαμό, οι υπόλοιπες κάπως έτσι πάνε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται όπως με τον Λεσόρ πέρσι όπου ζήτησε να τον αφήσουν να πάει Αμερική, του είπαν όχι έχεις συμβόλαιο θα κάτσεις εδώ, το δέχτηκε και το θέμα τελείωσε εκεί.

Όταν βλέπω, οχι τόσο εδώ αλλά κυρίως σε διάφορα αθλητικά σαιτ κλπ, σχόλια τύπου να τους πει οτι αν δεν τον αφήσουν θα αρνηθεί να παίξει αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι συγκεκριμένοι αν ο Ναν πχ έλεγε "η γυναίκα μου θέλει να είμαστε Αμερική οπότε δε με νοιάζει που έχω συμβόλαιο, για οικογενειακούς λόγους αφήστε με να φύγω αλλιώς δε παίζω".

1
1 Εικόνα
Stelios97

junior

Σάβ Ιούλ 19, 2025 1:14 pm

Εγω να πω οτι απο ολους αυτους που εχουν ακουστει ποια ειναι η καλυτερη λυση για μας στο 5?ειναι ο βαλατσιουνας?τι λετε?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιούλ 19, 2025 1:23 pm

Stelios97 έγραψε:
Εγω να πω οτι απο ολους αυτους που εχουν ακουστει ποια ειναι η καλυτερη λυση για μας στο 5?ειναι ο βαλατσιουνας?τι λετε?
Ε νομίζω πως είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης. Τώρα αν μιλάμε για φιτ...δεν νομίζω ότι είναι το ιδανικό. Αλλά είναι αρκετά καλός παίκτης ώστε να το ξεπερνάς αυτό.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Giannis14

a1greece
Reactions: 219
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 19, 2025 1:24 pm

Stelios97 έγραψε:
Ο Μεγαρίτης ήταν η καλύτερη λύση αλλά υπέγραψε στην Εφες με διετές κλειστό. Μπορεί να είναι τρύπας πίσω, αλλά έχει τρίποντο και παιχνίδι πάνω από την στεφανη.

1
1 Εικόνα
Stelios97

junior

Σάβ Ιούλ 19, 2025 2:03 pm

Καλα για το.μεγαριτη το προσπερναω του χρονου θα ψαχνει ομαδα!σιγουρα ποιοτικα ο βαλα ειναι καλυτερος απλα ειναι 33 κ ειναι βαρυ κορμι αλλα μη τα θελουμε ολα!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 19, 2025 2:38 pm

αποφεύγω τον τελευταίο καιρό να γράφω στο τόπικ του Παναθηναϊκού γιατί είναι λίγο περίεργο το κλίμα στο φόρουμ αλλά έχω κάποιες απορίες που μου φαίνονται λογικές οπότε here it goes :

1) κάπου διάβασα ότι είπαν στο σδνα ότι αν δεν έρθει ο Βαλαντσιούνας ο Παναθηναϊκός παίζει να πάρει 2-3 παίκτες. δε μπορώ να το καταλάβω αυτό, είτε χρειάζεσαι 2-3 παίκτες είτε όχι. προφανώς και υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί αλλά η διαφορά ανάμεσα σε έναν παίκτη και σε τρεις είναι τεράστια. αν ισχύει, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό είναι σαφώς προτιμότερο τα 4 εκατομμύρια του JV να τα δώσετε σε 2-3 παίκτες και να μη ψάχνετε κάποιο φτηνό ρολίστα το Γενάρη.

2) και αυτό με τους οικογενειακούς λόγους του JV μου κάνει εντύπωση. σίγουρα στο Ντένβερ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ότι η Λιθουανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές χώρες και ότι βρίσκονται περίπου στα δύο άκρα της ηπείρου. δεν έχει λογική το "να είναι πιο κοντά στη Λιθουανία", έτσι κι αλλιώς με το βαρύ πρόγραμμα των ομάδων στη Λιθουανία θα πάει μια φορά, στο εκτός με τη Ζαλγκίρις, άντε και σε καμιά άδεια Χριστουγέννων. αυτό που έχει λογική είναι να μη θέλει να αλλάζει ομάδα κάθε χρόνο για οικογενειακούς λόγους, να μη ψήνεται δηλαδή να πάει στο Ντένβερ και του χρόνου να ψάχνει πάλι ομάδα. αυτό το ακούω, το "κοντά στη Λιθουανία" όχι. έτσι βγάζει νόημα και αυτό που είχε ακουστεί να του εγγυηθούν και το δεύτερο χρόνο ως δέλεαρ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”