Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ώρα ο τύπος έχει ακόμη συμβόλαιο στην Μονακό για του χρόνου.qspock έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:01 amO Diallo? Κλεισμενος στην Ντουμπαι δε θεωρειται? Τι ειναι αυτο καινουργιο? Μακαρι, ο τυπος ειναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ολκης!TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 11:05 am
Τον Diallo εννοεί. Γενικότερα θεωρείται κλεισμένος και αυτός. Πάντως φέτος μου αρέσει που έχουν δείξει από πολύ νωρίς αντανακλαστικά στην ΚΑΕ (λογικά γιατί είδαν από νωρίς ότι θα σπρωχθούν πολλά λεφτά από ASVEL, Hapoel, Dubai και Παναθηναϊκό) ώστε να μην μπλέξουμε μετά.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:52 pmΆσε μεγάλε, δεν ψήνομαι για αρχιπούλαρους. Για καμιά φοραδίτσα, οκέι. Μη μ' αρχίσει μετά κι εμένα ο reignman με τα πόμολα και τους κουραμπιέδες!![]()
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ετσι λενε και τα γραφεια. φαβορι Ντιαλο και Κολσον.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 10:50 pmΕχει αποφασιστει να αποκτηθουν 2 παικτες και οι δυο διπλοθεσιτες και οι δυο two way.
1. Στο 3 θα δωθουν τα χρηματα με πρωτο ονομα τον Ντιαλο. Οι πιθανοτητες σημερα ειναι 60-40.
2. Τα ονοματα που εχουν προτεραιοτητα σημερα ειναι ο Κολσον, ο Μετου και ο Κι. Με αυτη την σειρα προτεραιοτητας
Θεωρω οτι ο ενας απο τους δυο θα πρεπει να εχει κατι παραπανω απο τιμιο σουτ λογω οτι θα εχουμε χασει και πητερς. Γι αυτο πρωτες επιλογες ειναι Ντιαλο με Κολσον.
ενας με τιμιο σουτ(Ντιαλο) και ενας σε επιπεδα Πητερς(Κολσον).
2way και οι δυο και διπλοθεσιτες.
δηλαδη την διπλολαδωνουν την σχαρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Ιουν 02, 2026 12:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H ζωη μου εχει αλλαξει
καποτε με επαναφερανε στην ταξη
οταν μετα απο μαζεμενες ηττες
ειπα κατι για λευκογαμπιτες
Αυτοι που με το δαχτυλο με δειξανε
στο δευτερο ροτεισον με ριξανε
κι οταν σαν αλλον πιτερς
καταλαβαν την αξια μου
ηταν πολυ αργα
γιατι μειναν με την απουσια μου .
Το τεσσαρι πια απων
μπαι αουτ θα πληρωσει
η τσεπουλα των αφων .
Στοιχωνω μονος μου .
καποτε με επαναφερανε στην ταξη
οταν μετα απο μαζεμενες ηττες
ειπα κατι για λευκογαμπιτες
Αυτοι που με το δαχτυλο με δειξανε
στο δευτερο ροτεισον με ριξανε
κι οταν σαν αλλον πιτερς
καταλαβαν την αξια μου
ηταν πολυ αργα
γιατι μειναν με την απουσια μου .
Το τεσσαρι πια απων
μπαι αουτ θα πληρωσει
η τσεπουλα των αφων .
Στοιχωνω μονος μου .
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αλλα δυο χρονια εχει συμβολαιο. στο τριποντο ειχε γυρω στο 40-41% φετος.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:07 amΕπίσης, αυστηρά για τη θέση του Πίτερς, παρόμοιος παίκτης είναι και ο Ντάστιν Σλίβα της Ζαλγκίρις τώρα, αλλά έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Δολοφονικό σουτ, ιδανικός για spacing. Αμυντικά δεν κατάφερα να βγάλω συμπέρασμα τι καπνό φουμάρει.
καλος αμυντικος ειναι με γρηγορα ποδια για 4αρι για κυνηγι και καλη ομαδικη αμυνα. απλα δεν ειναι ιδιαιτερα αθλητικος ουτε ας πουμε ριμ προτεκτορ.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γι' αυτό είπα αυστηρά σαν αντι-Πίτερς. Αν δεν έρχεται κανένα μεγάλο όνομα λόγω Σάσα, θα ήταν μια καλή λύση για να παίρνει όσο χρόνο και ο Πίτερς. Και είναι καλύτερος αμυντικός. Αγκάθι το συμβόλαιο...Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:21 amΑλλα δυο χρονια εχει συμβολαιο. στο τριποντο ειχε γυρω στο 40-41% φετος.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:07 amΕπίσης, αυστηρά για τη θέση του Πίτερς, παρόμοιος παίκτης είναι και ο Ντάστιν Σλίβα της Ζαλγκίρις τώρα, αλλά έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Δολοφονικό σουτ, ιδανικός για spacing. Αμυντικά δεν κατάφερα να βγάλω συμπέρασμα τι καπνό φουμάρει.
καλος αμυντικος ειναι με γρηγορα ποδια για 4αρι για κυνηγι και καλη ομαδικη αμυνα. απλα δεν ειναι ιδιαιτερα αθλητικος ουτε ας πουμε ριμ προτεκτορ.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ΑΙ σας μέσα!!!reignman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:27 amΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:52 pm
Άσε μεγάλε, δεν ψήνομαι για αρχιπούλαρους. Για καμιά φοραδίτσα, οκέι. Μη μ' αρχίσει μετά κι εμένα ο reignman με τα πόμολα και τους κουραμπιέδες!![]()
Αλλά δεν μας είπες, την ξεφλουδίζει την παπάγια ;
Μέχρι φέτος
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο