Νόμιζα ότι ρώτησες γιατί ήθελες να μάθεις. Αν απαντούσα «ναι» θα έλεγες πάλι «θα φανεί»;
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
O Χουάντσο θα είναι απίστευτο φιτ στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στον Μπαρτζώκα. Είναι streaky shooter, αλλά πιστεύω σε λιγότερα λεπτά (από τα 30+ που έπαιζε στον ΠΑΟ πριν τον NHD) θα είναι συμπαθητικός.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:25 pmΧουαντσο θέλω και εγώ για αντί Πίτερς
Μπορεί να έχει χειρότερο σουτ αλλά θα δώσει άλλα πράγματα.
+ Ότι φαίνεται καλό παιδί σαν τον Αλέκο.
je suis jazz thrillos 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτρεφε ελπίδες και του το χάλασες του παιδιούnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:35 pmΝόμιζα ότι ρώτησες γιατί ήθελες να μάθεις. Αν απαντούσα «ναι» θα έλεγες πάλι «θα φανεί»;
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι το ίδιο o NHD με τον Βεζε. O NHD πάντα έπαιζε βαριά λεπτά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Και επειδή είναι two-way παίκτης δεν έχεις λόγο να τον αντικαταστήσεις αν αντέχει και παίζει καλά.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:34 pmΘα φύγει επειδή παίζει πίσω από τον Χεις Ντέιβις για να πάει να παίζει πίσω από τον ΒεζενκοφΜνησθητι μου Κυριε
Από την άλλη στον ΟΣΦΠ θα έχει χώρο πίσω από τον Βεζε γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες. Επίσης, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα υπάρχει χώρος και στο 3.
je suis jazz thrillos 
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.plo koon έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:21 pmΔυσκολα πάντως δε θα έχει πρόβλημα με το χρόνο του αν μείνουν τα πράγματα ως έχει. Δλδ αν στον ΠΑΟ μεινουν Οσμαν, Ρογκα (που κλείνουν το 3), NHD που θα παίζει 25 λεπτά στο 4 τουλάχιστον, και στελεχώσει ο ΠΑΟ κανονικά το 5, θα μένουν στον Χουάντσο 15λ. Η ίδια συνθήκη δλδ με τον Πίτερς.
Βέβαια αν κάποιος μπορεί να δουλέψει έτσι χωρίς παράπονα ίσως να είναι αυτός.

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο χουαντσο θα ήταν ιδανικό φιτ για εσάς όπως έλεγα πέρσι ότι θα ήταν ο Πίτερς για εμάς και θα τον ήθελα στην ομάδα. Όμως έτσι όπως είναι τα ρόστερ και των δυο αιωνίων δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από εμάς και να έρθει σε εσάς. Δεν έχει λογική. Σε εμάς ο Χεις μπορεί να πάει και στο 3 (σε συνθήκες σμολ μπολ ακόμα και στο 5) και ο Ισπανός θα έχει περισσότερο χρόνο από ότι αν ήταν πίσω από τον σασα που παίζει μόνο στο 4.plo koon έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:36 pmO Χουάντσο θα είναι απίστευτο φιτ στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στον Μπαρτζώκα. Είναι streaky shooter, αλλά πιστεύω σε λιγότερα λεπτά (από τα 30+ που έπαιζε στον ΠΑΟ πριν τον NHD) θα είναι συμπαθητικός.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:25 pmΧουαντσο θέλω και εγώ για αντί Πίτερς
Μπορεί να έχει χειρότερο σουτ αλλά θα δώσει άλλα πράγματα.
+ Ότι φαίνεται καλό παιδί σαν τον Αλέκο.
Γενικά η φήμη περί αποχώρησης είναι καφενειακού επιπέδου πληροφορίες από τουιτερ και συναφή σοσιαλ με μηδενική βαρύτητα. Δεν πρέπει να καν να ευσταθεί στο ελάχιστο.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
1ον δεν γραφω πουθενα για ονειρα μην βλεπεις φαντασματαkein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:33 pmΌνειρα θερινής νυχτός …Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:10 pmο Ισπανος που παιζει στον παο ακουγεται πολυ οτι θελει να την κανει απο κει
Αληθευει?
και 2ον οψομεθα που λεει και μια ψυχη
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν μείνει Οσμαν, το 3 ειναι κλεισμένο από Οσμαν/Ρογκα. Αντιθέτως ο ΟΣΦΠ θέλει ακριβώς αυτό, ένα 4αρι που να πατάει και στο 3. Τεσπα, νομίζω έχει συμβόλαιο ούτως ή άλλως, απλά όντως έχω την άποψη ότι στον ΠΑΟ του NHD,Osman,Roga και νορμαλ πενταριών, δεν έχει πάνω από 10-15 λεπτά υπό κανονικές συνθήκες. Μπορεί να μην πάει ΟΣΦΠ, αλλά θεωρώ λογικό να ψαχτεί.kein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:41 pmΟ χουαντσο θα ήταν ιδανικό φιτ για εσάς όπως έλεγα πέρσι ότι θα ήταν ο Πίτερς για εμάς και θα τον ήθελα στην ομάδα. Όμως έτσι όπως είναι τα ρόστερ και των δυο αιωνίων δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από εμάς και να έρθει σε εσάς. Δεν έχει λογική. Σε εμάς ο Χεις μπορεί να πάει και στο 3 (σε συνθήκες σμολ μπολ ακόμα και στο 5) και ο Ισπανός θα έχει περισσότερο χρόνο από ότι αν ήταν πίσω από τον σασα που παίζει μόνο στο 4.
Γενικά η φήμη περί αποχώρησης είναι καφενειακού επιπέδου πληροφορίες από τουιτερ και συναφή σοσιαλ με μηδενική βαρύτητα. Δεν πρέπει να καν να ευσταθεί στο ελάχιστο.
je suis jazz thrillos 
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι σημαντικός ο σορτσ στους τελικούς, εγώ θα έλεγα ακομα και με το σλουκα στη 12αδα. Δίνει τρομερό instant offense που σε συνθήκες τελικών είναι υπερπολύτιμο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:40 pmΔεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.plo koon έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:21 pm
Δυσκολα πάντως δε θα έχει πρόβλημα με το χρόνο του αν μείνουν τα πράγματα ως έχει. Δλδ αν στον ΠΑΟ μεινουν Οσμαν, Ρογκα (που κλείνουν το 3), NHD που θα παίζει 25 λεπτά στο 4 τουλάχιστον, και στελεχώσει ο ΠΑΟ κανονικά το 5, θα μένουν στον Χουάντσο 15λ. Η ίδια συνθήκη δλδ με τον Πίτερς.
Βέβαια αν κάποιος μπορεί να δουλέψει έτσι χωρίς παράπονα ίσως να είναι αυτός.
je suis jazz thrillos 
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά τα έδωσε και ο Τολιοπουλος που είναι Έλληνας και θα μπορεί να μπει και ο Χουάντσο. Τεσπα ο Σορτς είναι πονεμένη ιστορία φέτος, μπορεί να είναι καλός παίκτης αλλά δεν θέλω το βασικό PG της ομάδας μου να είναι τόσο κακός από το τρίποντο. Ας πάει κάπου αλλού να παίζει και ας βρούμε κάποιον άλλο.plo koon έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:53 pmΕίναι σημαντικός ο σορτσ στους τελικούς, εγώ θα έλεγα ακομα και με το σλουκα στη 12αδα. Δίνει τρομερό instant offense που σε συνθήκες τελικών είναι υπερπολύτιμο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:40 pm
Δεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ήξερα ότι είχα αναλάβει το τμήμα ονείρων και προσδοκιών ψυχουλα μουkein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:36 pmΈτρεφε ελπίδες και του το χάλασες του παιδιούnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:35 pm
Νόμιζα ότι ρώτησες γιατί ήθελες να μάθεις. Αν απαντούσα «ναι» θα έλεγες πάλι «θα φανεί»;
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα παικτης Σορτς δεν υπάρχει στο επίπεδο που θέλουν να είναι οι δυο ομαδες. Κάκιστο σουτ, πολύ αδύναμος αμυντικά, δεν κρύβεται. Είναι εξαιρετικός να είναι σημείο αναφοράς σε ομάδες που ονειρικος στόχος σεζόν είναι τα playinplo koon έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:53 pmΕίναι σημαντικός ο σορτσ στους τελικούς, εγώ θα έλεγα ακομα και με το σλουκα στη 12αδα. Δίνει τρομερό instant offense που σε συνθήκες τελικών είναι υπερπολύτιμο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 7:40 pm
Δεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.
Δεν αντιλέγω, τα καλά του στοιχεία είναι ελίτ, αλλα τα ποκυ κακά του δεν κρύβονται
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απλά τους έπιασε κότσους ο μάνατζερ του πέρυσι κάνοντας μισή σεζόν κακή με μια ομάδα που δεν έπαιζε σωστό μπάσκετ, κάνοντας μόνος του πλάκα στον Σλούκα που τον έβαζε σημάδι και τελείωνε τις φάσεις με lay up. Αν υπήρχε τότε σοβαρό 5άρι στον παναθηναϊκό (ή prime Lessort) θα είχε κάνει ρεκόρ σε τάπες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Καμία απολύτως σχέση αυτός ο παίκτης με Francisco, Montero ή τον Evans της Zalgiris.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 9:04 pmΓια μένα παικτης Σορτς δεν υπάρχει στο επίπεδο που θέλουν να είναι οι δυο ομαδες. Κάκιστο σουτ, πολύ αδύναμος αμυντικά, δεν κρύβεται. Είναι εξαιρετικός να είναι σημείο αναφοράς σε ομάδες που ονειρικος στόχος σεζόν είναι τα playin
Δεν αντιλέγω, τα καλά του στοιχεία είναι ελίτ, αλλα τα ποκυ κακά του δεν κρύβονται

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο