Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
25
9%
Σορτς
35
13%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
56
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
23
9%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
12
4%
Σαμοντούροφ
8
3%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
56
21%

Σύνολο ψήφων: 269
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 16, 2026 9:00 pm

manos_89 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 8:53 pm
καλά το ότι τα διαβάζαμε αυτά δεν σημαίνει ότι ίσχυαν κιόλας

οτι υπηρχαν συνομιλιες με τον ζοτς προκυπτει απο παντου ουτε ενας λεει οτι χτες μιλησαν για πρωτη φορα

τα παρελκομενα οτι ζητησε επρεπε να ειχαν συμφωνησει και λυθει αλλιωςτι συζηταγανε τι καιρο εχει εξω

μια ωρα μετα την απολυση αταμαν επρεπε να ειχε στειλει το συμβολαιο του και να ειχε ανακοινωθει

με αυτα που εχει δειξει στην παρτιζαν τα τελευταια 5 χρονια,μην παω και πιο πριν δεν ειναι και για να εχει και τρελες απαιτησεις ,τωρα μεταξυ μας αυτα μην βγουν παραεξω

GreenLantern

senior
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 9:11 pm

Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς! Ο Ζοτς παρολαυτα είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό!

Το καλό σενάριο είναι να κάνει κάτι αντίστοιχο που έκανε ο Ιβκοβιτς στην επιστροφή του, να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει να αντιμετωπίσει όπως τότε ο κουμπάρος του, έναν πανίσχυρο αντίπαλο σε όλα τα επίπεδα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 16, 2026 9:13 pm

GreenLantern έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 9:11 pm
Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς! Ο Ζοτς παρολαυτα είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό!

Το καλό σενάριο είναι να κάνει κάτι αντίστοιχο που έκανε ο Ιβκοβιτς στην επιστροφή του, να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει να αντιμετωπίσει όπως τότε ο κουμπάρος του, έναν πανίσχυρο αντίπαλο σε όλα τα επίπεδα.
μακαρι να τελειωσει γρηγορα η ιστορια και να εχουμε να ασχοληθουμε με παιχτες

ποιοι να ερθουν και ποιους να διωξουμε :wave:

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 16, 2026 9:46 pm

manos_89 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 8:33 pm

ε αυτο λεω αυτα δεν μπορεις να τα εγγηυθεις απο πριν αυτα πανε βλεποντας και κανοντας

το να διωξει τον παρθενοπουλο και τον κοντο δεν θα επρεπε να ειναι εγγηυση αλλα αυτονοητο και θα επρεπε να ειχε γινει χτες και σιγα μην κολλησει το ντιλ σε τετοια ανουσια πραγματα

τετοιες <<εγγηυσεις>> δεν θα συμφωνηθουν σημερα αυτα πρεπει να εχουν τελειωσει ηδη,τοσο καιρο το συζητανε

διαβαζαμε ο ζελικο αποφασιζει μετα τα πασχα ο ζελικο αποφασιζει μετα το φ4 ο ζελικο αποφασιζει μετα τους τελικους α1 ο ζελικο αποφασιζει οταν φυγει ο αταμαν

ε ας αποφασισει επιτελους

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 8:46 pm
Μαυτο το παππα δε θα σταυρωσουμε παιχτη!διωξαν το μπετσιροβιτς αν ειναι δυνατον!με τους ιδιους θα παιζουμε παλι!εγω μονο λεσορ χειζ κ ναν θα κρατουσα απο ξενους!
Μου αρέσει που όλη τη χρονιά γκρίνιαζες για άμυνα και αθλητικότητα και τελικά θα έδιωχνες τον Χουάντσο :D

καινούριο ρόστερ με βάση τα όσα ακούστηκαν στις χτεσινές εκπομπές.
1) Weiler babb, Σλούκας, Grant, Τολιόπουλος
2) Nunn, Osman
3) Ρογκαβόπουλος, Χέηζ Ντέιβις
4) Juancho, Lyles
5) Lessort, Valanciunas, Gabriel, Μήτογλου
Αυτό το roster έχει όλους τους βασικούς παίκτες στα 31+. Και θα ήταν ok, αν παίζαν όλοι τις φυσικές τους θέσεις, αλλά το να πας Osman στο 2 και NHD στο 3 by design μου φαίνεται λάθος. Δεν είναι ότι θα το κάνεις ως τρικ για κάποια παιχνίδια. Από την αρχή της χρονιά λες ότι θα παίζει ο Οσμάν και NHD 20+ λεπτά στο 2 και 3 αντίστοιχα.

Επίσης το Lyles, Juancho, NHD με τόσο γεμάτο 5 δεν βλέπω πως μπορεί να λειτουργήσει. Ο Ρογκα θα παίζει 0-10 λεπτά? Μια χαρά είναι το φετινό Osman, Rogka, Juancho NHD για να καλύπτουν το 3-4.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 10:13 pm

εμένα η ερώτηση μου είναι η εξής : έχετε το Λεσόρ, αν έρθει και ο Βαλαντσιούνας και ένας τρίτος που θα παίζει άμυνα, Γκάμπριελ π.χ. πότε ακριβώς θα την παίζει την άμυνα ο τρίτος;

αν και οι δύο "καλοί" σας είναι επιθετικογενείς παίκτες ουσιαστικά θα βγάλετε τη χρονιά χωρίς άμυνα στο 5. που οκ υπό συνθήκες θα μπορούσε να λειτουργήσει και αυτό αλλά με Οσμάν και Ναν βασικούς δυσκολεύει αρκετά το πράγμα.

εγώ νομίζω ότι για όλες τις μεταγραφές σας φέτος τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να έχουν την ιεραρχία :

1. 2-way (το ιδανικό)
2. άμυνα
3. επίθεση

αντιτουριστικό μεν για όσους ονειρεύονται υπερσκόρερς σε κάθε θέση, πιο αποτελεσματικό δε (πάντα κατά τη γνώμη μου)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 16, 2026 10:25 pm

αν κατι φερνει η προσληψη ζοτς ειναι η ηρεμια οτι θα φτιαξει ενα ορθολογικο ροστερ..ο αταμαν πχ που κοιταγε ολοι να ειναι αυτοφωτοι σκορερ και δεν τον ενοιαζε η αμυνα δεν πηγε καλα

εχει ματι για παικτες και μαζι με απεριοριστο μπατζετ υποθετω θα κανει καλη δουλεια.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 16, 2026 10:33 pm

Α ρε τουλου παιχτουραα!μαυτα που ειδα φετος αυτοι μονο αξιζουν!κ ο οσμαν εκανε φοβερα παιχνιδια αλλα δεν παιζει αμυνα ρε παιδια με τπτ χανεται συνεχεια τον περναν ευκολα!αφου κρατας ναν στο 3 θες παιχτη οπως οι απεναντι με ουορντ ενα ντιαλο μπονγκα κατι τετοιο!στο 4 εχεις χειζ θες κατι αλλο απο πισω με συνεπεια στο σουτ!ο χουαντσο λειαπ δε βαζει σουτ μετριο ειναι καλος χαρακτηρας κρατα τον τι να πω!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 16, 2026 10:40 pm

Ο Νιαλο μιας και αναφερθηκε, εχει κλεισει τελικα Ντουμπαι?
Ανετα παιχτης που θα ηθελε ο Ζοτς.

Εννοειται και ο Μπονκα, τον εφερε αλλωστε στην Παρτιζαν.

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 10:57 pm

Μη σου πω κ τους 2 θα επαιρνα γιατι ο μπονγκα παιζει κ 4!μαζι με ενα 2αρο 3αρι σουτερ εισαι μπομπα στα φοργουορντ!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 11:02 pm

Stelios97 έγραψε:
Μη σου πω κ τους 2 θα επαιρνα γιατι ο μπονγκα παιζει κ 4!μαζι με ενα 2αρο 3αρι σουτερ εισαι μπομπα στα φοργουορντ!
Ντιαλό, Μπόνγκα, ΝΧΝ, Χουάντσο, Ρόγκα, Μήτογλου ε;

δε ξέρω, μου φαίνεται λειψό :D

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιουν 16, 2026 11:28 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 11:02 pm
Stelios97 έγραψε:
Ντιαλό, Μπόνγκα, ΝΧΝ, Χουάντσο, Ρόγκα, Μήτογλου ε;

δε ξέρω, μου φαίνεται λειψό :D
Νομίζω άνετα βάζεις κι έναν Λαιλς μεσα.

Δεν ξέρεις μπορεί απο του χρόνου ο Ζοτς να αποφασισε να κάνει πράξη την επανάσταση που όλοι ψιθυριζουν. Πεντάδα με 5 ημιψηλους 2.01-2.05

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 11:34 pm

Οχι χουαντσο για 2.5 δεν τα αξιζει για μενα!θα επαιρνα ντιαλο να εχω σκληραδα στο 3κ ενα 2αρο 3αρι αντι γκριγκονις κ στο 4 χειζ μπονγκα η λεντει η πετρουσεφ αν κ σοφτ ξερει πολυ μπασκετ!

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 11:36 pm

Δεν εβαλα λαιλς γιατι εχεις χειζ παιρνει πολλα βαλε κ ποσα θα θελει ο λαιλς λιγο δυσκολο το βλεπω!

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Ιουν 16, 2026 11:37 pm

2 κουτιά μαρμελάδα βάλε κυρ στέφανε

Κ μπόλικο ζαμπόν
Θα το κάψουμε απόψε :lol:

manos_89

a1greece
Reactions:

Τετ Ιουν 17, 2026 1:51 am

plo koon έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 9:46 pm
manos_89 έγραψε:

Μου αρέσει που όλη τη χρονιά γκρίνιαζες για άμυνα και αθλητικότητα και τελικά θα έδιωχνες τον Χουάντσο :D

καινούριο ρόστερ με βάση τα όσα ακούστηκαν στις χτεσινές εκπομπές.
1) Weiler babb, Σλούκας, Grant, Τολιόπουλος
2) Nunn, Osman
3) Ρογκαβόπουλος, Χέηζ Ντέιβις
4) Juancho, Lyles
5) Lessort, Valanciunas, Gabriel, Μήτογλου
Αυτό το roster έχει όλους τους βασικούς παίκτες στα 31+. Και θα ήταν ok, αν παίζαν όλοι τις φυσικές τους θέσεις, αλλά το να πας Osman στο 2 και NHD στο 3 by design μου φαίνεται λάθος. Δεν είναι ότι θα το κάνεις ως τρικ για κάποια παιχνίδια. Από την αρχή της χρονιά λες ότι θα παίζει ο Οσμάν και NHD 20+ λεπτά στο 2 και 3 αντίστοιχα.

Επίσης το Lyles, Juancho, NHD με τόσο γεμάτο 5 δεν βλέπω πως μπορεί να λειτουργήσει. Ο Ρογκα θα παίζει 0-10 λεπτά? Μια χαρά είναι το φετινό Osman, Rogka, Juancho NHD για να καλύπτουν το 3-4.
Ε το concept είναι ότι με τόσο μεγάλη χρονιά και τόσους τραυματισμούς πλεον, δεν πρέπει αν ρισκάρεις τη χρονιά σου σε έναν τραυματισμό (π.χ. Ναν ή Hayes Davis)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”