Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ασε που ο Μπονγκα αν ειναι .κλειδι είναι.. γερμανικό.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 2:16 amΣορρυ αν αυτοι οι δυο ειναι Γαλλικα κλειδια ο Ντιαλο ειναι εργαλειοθηκη ολοκληρη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα ελεγα οχι. Δεν εβγαλε ματια φετος αλλα εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν χτιζει απο την περιφερεια.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:38 amReal Madrid is going to part ways with Len, Kramer, Okeke and Lyles and Sergio Rodríguez steps down in key position
τον θέλουτε;
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι οπότε έβλεπα Ρεάλ ήταν ανύπαρκτος. 0 πόντους στον τελικό. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπαρτζώκας να επιλέξει αυτόν για αντί Πίτερς.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:38 amReal Madrid is going to part ways with Len, Kramer, Okeke and Lyles and Sergio Rodríguez steps down in key position
τον θέλουτε;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τρελενομαι ειδικα με τη χρονια που εκανε αλλα δεν θα πω οχι καθως εχει τα χαρακτηριστια που θελουμε. Απο Κολσον ισως και να τον προτιμω λογω υψομετρικης διαφορας και αθλητικοτητας για αυτο που ψαχνουμεyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:38 amReal Madrid is going to part ways with Len, Kramer, Okeke and Lyles and Sergio Rodríguez steps down in key position
τον θέλουτε;
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολύ καλή περιπτώση ο Okeke. Και το σουτ το εχει και άμυνα έχει. Πάντως καλύτερο σουτ από τον Αλέκο φέτος είχαν μόνο οι Colson και ο Lyles.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:38 amReal Madrid is going to part ways with Len, Kramer, Okeke and Lyles and Sergio Rodríguez steps down in key position
τον θέλουτε;
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή περίπτωση με χαρακτηριστικά παρόμοια με του Αλέκου. Πιο αθλητικός ο Λάιλς. Είχε μεν 13.5 πόντους μ.ο με 46% σχεδόν τρίποντο αλλά σε πολλά παιχνίδια τον θυμάμαι να είναι ανύπαρκτος τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Καλός παίχτης αλλά όχι και ο υπερπαίχτης που φαινόταν στο final 4. Βέβαια για back up 4 δεν θα με χαλούσεChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:44 amΔεν τρελενομαι ειδικα με τη χρονια που εκανε αλλα δεν θα πω οχι καθως εχει τα χαρακτηριστια που θελουμε. Απο Κολσον ισως και να τον προτιμω λογω υψομετρικης διαφορας και αθλητικοτητας για αυτο που ψαχνουμεyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 11:38 amReal Madrid is going to part ways with Len, Kramer, Okeke and Lyles and Sergio Rodríguez steps down in key position
τον θέλουτε;
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ με τα χίλια για Οκέκε. Πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για πίσω από το Σάσα. Είναι ντούκι, θα μπορούσε ακόμα και στο 5 να παίξει λίγο. Φέτος έπαιζε γύρω στα 18 λεπτά και στο τρίποντο είχε 40% με αρκετά καλό volume.
Πήρε μυρωδιά και από Euroleague αλλά και από μεγάλα παιχνίδια αφού έπαιξε χοντρά λεπτά ακόμα και στον τελικό. Είναι νέος ακόμα με κίνητρο και φιλοδοξίες και δεν έχει πιάσει ακόμα το ταβάνι του. Μου αρέσει επίσης που στον τελικό όταν έχασε έβαλε τα κλαμματα, τέτοιους θέλουμε.
Πήρε μυρωδιά και από Euroleague αλλά και από μεγάλα παιχνίδια αφού έπαιξε χοντρά λεπτά ακόμα και στον τελικό. Είναι νέος ακόμα με κίνητρο και φιλοδοξίες και δεν έχει πιάσει ακόμα το ταβάνι του. Μου αρέσει επίσης που στον τελικό όταν έχασε έβαλε τα κλαμματα, τέτοιους θέλουμε.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Lyles δεν νομίζω ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό για να έχει τον ρόλο του Peters, δηλαδή να παίζει 10-12 λεπτά πίσω από τον Βεζένκοφ. Αν δεν κοιτάξει για επιστροφή στο ΝΒΑ (πολύ πιθανόν), μάλλον θα πάει όπου του δώσουν ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια και ρόλου βασικού. Και αρκετές ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό.
Okeke καλός παίκτης και πιο προσιτή περίπτωση. Στο 5 δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί εύκολα, είναι λίγο undersized αλλά έχει δύναμη. Πιστέυω πάντως ότι ο Μπαρτζώκας κοιτάει περισσότερο για παίκτη που είναι τεσσάρι και παίζει στο 3, παρά για παίκτη που μπορεί να παίξει και στο 5.
Okeke καλός παίκτης και πιο προσιτή περίπτωση. Στο 5 δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί εύκολα, είναι λίγο undersized αλλά έχει δύναμη. Πιστέυω πάντως ότι ο Μπαρτζώκας κοιτάει περισσότερο για παίκτη που είναι τεσσάρι και παίζει στο 3, παρά για παίκτη που μπορεί να παίξει και στο 5.
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά από όλα τα σενάρια που ακούγονται μέχρι τώρα, στα δικά μου μάτια το πιο πιθανό είναι να πάρουμε παίχτη που παίζει στο 4, είτε αποκλειστικά είτε κατά κύριο λόγο, παρά έναν παίχτη τύπου Κόλσον (είτε τον ίδιο είτε κάποιον με παρόμοια χαρακτηριστικά). Προσωπικά ο Κόλσον μου αρέσει αλλά για το 3, αφού έχει καλό spot up σουτ και κινείται χωρίς την μπάλα. Αν δηλαδή λείψει για 10-15 ημέρες ο Σάσα θα κατεβαίνουμε με βασικό 4 τον Κόλσον και back up τους Παπ-Γουόρντ; Δεν θεωρώ ότι μπορεί να δουλέψει αυτό.
Ο Κόλσον μαζί με κάποιον άλλον τύπου Κι (παίρνεις δηλαδή δύο παίχτες συμπληρωματικούς και όχι ένα 'βαρβάτο' όνομα) θα ήταν το ιδανικό, εφόσον και ο Γουόρντ δεν ήταν σταθερός φέτος και ο Παπ δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει πλέον συνεχόμενους αγώνες σε ρυθμούς ευρωλίγκας.
Ένας παίχτης που μου αρέσει και πιστεύω θα ταίριαζε για back up 4 είναι ο Άλστον της Μπολόνια. Μακρύς, αθλητικός με 41% τρίποντο.
Ο Κόλσον μαζί με κάποιον άλλον τύπου Κι (παίρνεις δηλαδή δύο παίχτες συμπληρωματικούς και όχι ένα 'βαρβάτο' όνομα) θα ήταν το ιδανικό, εφόσον και ο Γουόρντ δεν ήταν σταθερός φέτος και ο Παπ δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει πλέον συνεχόμενους αγώνες σε ρυθμούς ευρωλίγκας.
Ένας παίχτης που μου αρέσει και πιστεύω θα ταίριαζε για back up 4 είναι ο Άλστον της Μπολόνια. Μακρύς, αθλητικός με 41% τρίποντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GP77 την Παρ Ιουν 19, 2026 12:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γι’αυτό περισσότερο πιστεύω ότι θα πάνε στον Colson που είναι πιο plug n play, έχει εξωφρενικό σουτ, έχει αποδεχθεί ότι θα παίζει 15 λεπτά, δεν θα ζητήσει και ένα καράβι λεφτά και κυρίως δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις μετά τόσο πολύ τον προσανατολισμό για την επιλογή του 3αριού που θα ψάχνεις μετά, γιατί άλλο 3άρι θέλει δίπλα του ο Bonga και άλλο ο Colson.kojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 12:05 pmO Lyles δεν νομίζω ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό για να έχει τον ρόλο του Peters, δηλαδή να παίζει 10-12 λεπτά πίσω από τον Βεζένκοφ. Αν δεν κοιτάξει για επιστροφή στο ΝΒΑ (πολύ πιθανόν), μάλλον θα πάει όπου του δώσουν ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια και ρόλου βασικού. Και αρκετές ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό.
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με τετοιο φοβερο παιχνιδι που εκανε λογικο να εβαλε τα κλαματαgolitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 12:01 pmΕγώ με τα χίλια για Οκέκε. Πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για πίσω από το Σάσα. Είναι ντούκι, θα μπορούσε ακόμα και στο 5 να παίξει λίγο. Φέτος έπαιζε γύρω στα 18 λεπτά και στο τρίποντο είχε 40% με αρκετά καλό volume.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο