Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 29, 2026 7:44 pm

Το συμπέρασμα μου είναι ότι έχουν πάει διακοπές από το σταφ του Ολυμπιακού , οι παίκτες είναι με τις οικογένειές τους και δεν υπάρχει καμία είδηση

Να λένε πάλι καλά που υπάρχει και η Σύρος να έχουν πληρωμένο ταξιδακι οι ΑΡΔ

Φαντάζομαι από βδομάδα τα μίτινγκ που αναμένουμε.

Το είχαν πει οι Αφοι στη συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος ότι δεν θα έχουμε νέα τον Ιούνιο (και ότι θα πουν και για ΣΕΦ)

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 29, 2026 7:45 pm

SbioTech έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 6:56 pm
Θα σας γράψω εγώ την αιρετική απο οτι φαίνεται αποψη...

Ο Γιαμπουσέλε της Ευρωλιγκας (της Ρεαλ) ηταν ενα πολυ καλο 4αρι που άνετα θα έφερνα για πρώτο.

Τωρα αν είναι παικταρας, τολμώ να πω οτι το hype του οφείλεται σε κατι hero ball με την εθνικη. Είναι (ηταν) ενας πολυ καλός παικτης Ευρωλιγκας.

Από τότε εκανε μια καλή χρονιά ΝΒΑ στην 3η χειρότερη ομάδα της Ανατολής την ανεκδιηγητη Φιλαδέλφεια εκείνης της χρονιάς, στη ΝΥ ηταν ανυπαρκτος, ενω για την παρουσία του στο Σικάγο ομολογώ δεν εχω εικόνα αν ηταν στα χασομερια της σεζόν ή ηταν πραγματικά σταρτερ.

Βρίσκω τεράστιο ρίσκο να λέμε να αφήσουμε Χολ (ενω αφήσαμε και Φαλ) για να δίνουμε εν δυνάμει χρονο στο 5 στο διμετρο μπουλουκακι που αμφιβάλλω οτι μπορεί να σταθεί στο 5 στην Ευρωλιγκα.

Επίσης ειναι too good στο 4 ώστε να μην έχει νόημα να τον συζητάμε για το 4 πίσω απο Σασα

Γενικά μου φαίνεται άτοπη σαν συζήτηση
Απο την στιγμή που έχει παίξει σε small ball σχήματα στο NBA σαν 5αρι θεωρείς ότι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα; Με όλο το σεβασμό ειδικά στον Τζόουνς αλλά ούτε αυτός ούτε ο χολ μπορούν να σταθούν στο NBA αλλιώς δεν θα ερχόντουσαν Ευρώπη

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 7:47 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 7:38 pm
Α μουφα ακαουντ σορι

Ο κανονικος εχει ενα 0 στο τελος

Βρε που εχουμε μπλεξει με τον καθε ανωμαλο
Δε νομίζω ότι είναι μούφα ακάουντ. Αν εννοείς του McIntyre.

Aν μπεις στο προφίλ του γυμναστή του, έχει ανεβάσει το πρόγραμμα προπόνησης κανονικά και έχει πάνω το λογότυπο του Ολυμπιακού. Άρα μαζί ανακοινώθηκε και ο Μontero, άρα καλό καλοκαίρι, κοιμηθείτε, δε θα στείλει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Δευ Ιουν 29, 2026 7:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 7:48 pm

SbioTech έγραψε:

Ο Γιαμπουσέλε της Ευρωλιγκας (της Ρεαλ) ηταν ενα πολυ καλο 4αρι που άνετα θα έφερνα για πρώτο.

Τωρα αν είναι παικταρας, τολμώ να πω οτι το hype του οφείλεται σε κατι hero ball με την εθνικη. Είναι (ηταν) ενας πολυ καλός παικτης Ευρωλιγκας.

Από τότε εκανε μια καλή χρονιά ΝΒΑ στην 3η χειρότερη ομάδα της Ανατολής την ανεκδιηγητη Φιλαδέλφεια εκείνης της χρονιάς, στη ΝΥ ηταν ανυπαρκτος, ενω για την παρουσία του στο Σικάγο ομολογώ δεν εχω εικόνα αν ηταν στα χασομερια της σεζόν ή ηταν πραγματικά σταρτερ.

Βρίσκω τεράστιο ρίσκο να λέμε να αφήσουμε Χολ (ενω αφήσαμε και Φαλ) για να δίνουμε εν δυνάμει χρονο στο 5 στο διμετρο μπουλουκακι που αμφιβάλλω οτι μπορεί να σταθεί στο 5 στην Ευρωλιγκα.

Επίσης ειναι too good στο 4 ώστε να μην έχει νόημα να τον συζητάμε για το 4 πίσω απο Σασα

Συμφωνω σχεδον στο 100% των λεξεων και της σειρας που ειναι τόποθετημενες στο κειμενο σου

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 29, 2026 7:54 pm

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 8:01 pm

μαγκες τη βρηκα τη λυση για αν μπορουν να παιζουν ολοι τα λεπτα που θελουν , αφου ουτως η αλλως αθ εχουμε ολ σταρ ρεστερ θα παιζουμε με τους αντιπαλους σαν τη γατα με το ποντικη και θα κανουμε ο,τι ειναι δυνατον να πηγαινουν τα μας στη δευτερη παραταση... μετ αενα τριλπετο πριν τη ληξη της δευτερης παρατασης θα βαζουμε δευτερα και θα κερδαμε με σερι 20 -0 στο τριλεπτο. οριστε βρε που μου τσακωνεστε , εγω που σας αγαπαω το σκεφτηκα (μονος μου ,αληθεια λεω) και σας το λεω . :wave: :wave: :wave:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιουν 29, 2026 8:03 pm

Coach Periklis έγραψε:
Το συμπέρασμα μου είναι ότι έχουν πάει διακοπές από το σταφ του Ολυμπιακού , οι παίκτες είναι με τις οικογένειές τους και δεν υπάρχει καμία είδηση

Το είχαν πει οι Αφοι στη συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος ότι δεν θα έχουμε νέα τον Ιούνιο (και ότι θα πουν και για ΣΕΦ)
Με τις μεταγραφές θα ασχοληθούν μέσα στην καρκαμπίλα; Δε φτάνει που ασχολούνται με το μπάσκετ όλο τον υπόλοιπο χρόνο;

Τι μας ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός παίρνει τον έναν παιχταρά μετά τον άλλο και θα έχει αναγεννημένο Ναν λόγω Ομπράντοβιτς; Τι μας νοιάζει αν χάσαμε το Φαλ σε ανταγωνιστική ομάδα; Τι μας σκοτίζει αν χάνονται περιπτώσεις παικτών ενώ έχουμε κενά στο ρόστερ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιουν 29, 2026 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 29, 2026 8:04 pm

Εμεινε ελευθερος ο Αντονι γκιλ. τον θετε για 4 πισω απο Σασα;

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 29, 2026 8:05 pm

Heisenberg έγραψε:
Δεν έχω εικόνα της κατάστασης του παίκτη.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Ιουν 29, 2026 8:08 pm

Heisenberg έγραψε:
Ο οποίος είναι ο έρωτας του Μπι, ο οποίος στάζει μέλι για τον Μπι.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιουν 29, 2026 8:10 pm

Kostas89 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 7:45 pm
SbioTech έγραψε:

Απο την στιγμή που έχει παίξει σε small ball σχήματα στο NBA σαν 5αρι θεωρείς ότι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα; Με όλο το σεβασμό ειδικά στον Τζόουνς αλλά ούτε αυτός ούτε ο χολ μπορούν να σταθούν στο NBA αλλιώς δεν θα ερχόντουσαν Ευρώπη
Just saying οι bulls απο οταν πήγε εκεί είχαν 6Ν 24Η

Δεν το λες και να το πάρεις ως παράδειγμα επιτυχίας. Οπως αντίστοιχα και τους 76ερς που έπαιξε λόγω διαδοχικών τραυματισμών και βγήκαν σε μια χρονιά 5η χειρότερη ομάδα σε ολο το ΝΒΑ.

Τέλος πάντων προσωπική άποψη εκφράζω...

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιουν 29, 2026 8:10 pm

TuTiS έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 8:08 pm
Heisenberg έγραψε:
Ο οποίος είναι ο έρωτας του Μπι, ο οποίος στάζει μέλι για τον Μπι.
Ωχ, κανένας άμπαλος θα είναι που θα βλέπει την μπάλα σαν χειροβομβίδα...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 8:13 pm

Heisenberg έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι. Αν ειναι εστω στο 80% του προ επταετιας Γκιλ ναι τον επαιρνα

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 8:15 pm

kite26 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Με τις μεταγραφές θα ασχοληθούν μέσα στην καρκαμπίλα; Δε φτάνει που ασχολούνται με το μπάσκετ όλο τον υπόλοιπο χρόνο;

Τι μας ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός παίρνει τον έναν παιχταρά μετά τον άλλο και θα έχει αναγεννημένο Ναν; Τι μας νοιάζει αν χάσαμε το Φαλ σε ανταγωνιστική ομάδα; Τι μας σκοτίζει αν χάνονται περιπτώσεις παικτών ενώ έχουμε κενά στο ρόστερ;
Ένας παιχταράς μετά τον άλλον ο Μπαντιο κι ο Φαλ (μια χαρά παίκτες είναι μην παρεξηγηθώ), αλλά Μοντέρο, ΜακΙντάιρ παίζουν κρίκετ μάλλον. Οι περιπτώσεις παικτών που χάνονται ποιες είναι; Το πήγες σε άλλο λεβελ γκρίνιας ρε συ kite.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 29, 2026 8:20 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 8:15 pm
kite26 έγραψε:

Τι μας ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός παίρνει τον έναν παιχταρά μετά τον άλλο και θα έχει αναγεννημένο Ναν; Τι μας νοιάζει αν χάσαμε το Φαλ σε ανταγωνιστική ομάδα; Τι μας σκοτίζει αν χάνονται περιπτώσεις παικτών ενώ έχουμε κενά στο ρόστερ;
Ένας παιχταράς μετά τον άλλον ο Μπαντιο κι ο Φαλ (μια χαρά παίκτες είναι μην παρεξηγηθώ), αλλά Μοντέρο, ΜακΙντάιρ παίζουν κρίκετ μάλλον. Οι περιπτώσεις παικτών που χάνονται ποιες είναι; Το πήγες σε άλλο λεβελ γκρίνιας ρε συ kite.
Είναι η ψύχραιμη ματιά ενός παρατηρητή που απλά του αρέσει το μπάσκετ και απεχθάνεται τον οπαδισμο :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”