kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 8:03 pm
Με τις μεταγραφές θα ασχοληθούν μέσα στην καρκαμπίλα; Δε φτάνει που ασχολούνται με το μπάσκετ όλο τον υπόλοιπο χρόνο;
Τι μας ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός παίρνει τον έναν παιχταρά μετά τον άλλο και θα έχει αναγεννημένο Ναν λόγω Ομπράντοβιτς; Τι μας νοιάζει αν χάσαμε το Φαλ σε ανταγωνιστική ομάδα; Τι μας σκοτίζει αν χάνονται περιπτώσεις παικτών ενώ έχουμε κενά στο ρόστερ;
Βρε φίλε μου, πού τα είδες όλα αυτά; Ή εγώ ή εσύ πρέπει να είμαστε σε άλλο σύμπαν. Γιατί αυτά που λες εγώ δεν τα βλέπω.
Έχουμε κάνει ήδη δυο κορυφαίες μεταγραφές στα γκαρντ κι έχουμε κάνει τις περισσότερες αποδεσμεύσεις. Ψάχνουμε για φόργουορντ και είναι ακόμα Ιούνιος.
Ποιον παιχταρά μετά τον άλλο έχει πάρει ο Παναθηναϊκός; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω. Φαλ πήρανε και Μπαντιό (που αν τον παίρναμε εμείς μάλλον θα έπεφτε γκρίνια).
Για τον αναγεννημένο Ναν, δεν έχω μαγική σφαίρα να δω το μέλλον, αλλά περισσότερο τον βλέπω να συνεχίζει την κατρακύλα παρά να παίρνει την πάνω βόλτα.
Περιπτώσεις παικτών που χάνονται, εννοείς τις μεταγραφές που κάνουν οι άλλες 19 ομάδες; Ε, κάτι να μην πάρουν κι αυτές. Δεν είναι χαμένη περίπτωση να μην πάρουμε ό,τι κινείται.