Μπορεί να μην έχει απ' αυτή τόσο πολύ, αλλά είναι οπλοπολυβόλο ολκής.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, το τερμάτισες! Τεσπ, ό,τι αποφασίσει ο κοουτς, μπορεί να έχετε και δίκιο.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 1:12 amΜε πουλακιδα στο 4 ο σασα θα νιώθει κάπως έτσι
IMG_20260715_011120.jpg
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη καψούρα ο παίχτης και δυστυχώς πολύ άτυχος. Μακάρι να βρει τα πατήματα του. Εγώ αν ήμουν στο τιμ της ομάδας ου θα το έπαιρνα, όπως έγραψα και στο δικό μας θρεντ, αξίζει το ρίσκο για 5-6ος γκαρ, κι αν σου βγει, είναι ντιλ σοβαρό, αν όχι πας για κομμένους τον χειμώνα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι προτιμότερο να πάει να παίξει κάπου για ένα 6μηνο, να βρει τα πατήματα του και να δοκιμάσει το σώμα του, να παίξει μπάσκετ χωρίς τραυματισμούς και μετά να κάνει το βήμα να πάει κάπου να διεκδικήσει την θέση του από 4ο-5ο Γκαρντ.kein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 11:03 amΜεγάλη καψούρα ο παίχτης και δυστυχώς πολύ άτυχος. Μακάρι να βρει τα πατήματα του. Εγώ αν ήμουν στο τιμ της ομάδας ου θα το έπαιρνα, όπως έγραψα και στο δικό μας θρεντ, αξίζει το ρίσκο για 5-6ος γκαρ, κι αν σου βγει, είναι ντιλ σοβαρό, αν όχι πας για κομμένους τον χειμώνα.
Να τον έχεις στο ρόστερ απλά για να υπάρχει δεν θα βρει ποτέ ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Εσεις γενικα ψηθειτε να κοιταξετε και αλλους παικτες περαν του Ολυμπιακου για αλλαγηkein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 11:03 amΜεγάλη καψούρα ο παίχτης και δυστυχώς πολύ άτυχος. Μακάρι να βρει τα πατήματα του. Εγώ αν ήμουν στο τιμ της ομάδας ου θα το έπαιρνα, όπως έγραψα και στο δικό μας θρεντ, αξίζει το ρίσκο για 5-6ος γκαρ, κι αν σου βγει, είναι ντιλ σοβαρό, αν όχι πας για κομμένους τον χειμώνα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Κινητρο για τι πραγμα?big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 11:36 amΓτ ,τι έχουν οι παίκτες σας?
Έτοιμοι για το επίπεδο μας έρχονται, ψημένοι και με κινητρο![]()
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
E άμα περνάς απέναντι έχεις κίνητρο, δεν ειναι εύκολο
Κ πέραν της πλάκας, δεν είναι απίθανο να ασχοληθείς με παίκτη του αιωνίου.Και για τους 2 μιλάω.προΠερσι πήρατε τον Βιλντοζα πχ.Για τον Μπραουν γράφανε ουκ ολίγοι εδώ.Μιλαμε για το ανωτερο επίπεδο ανταγωνισμού, δεν είναι μεγάλη η δεξαμενη,είναι απολύτως φυσιολογικό να χτυπήσεις παικτη από απέναντι εάν μπορείς κ σου κανει. Πολλές οι περιπτώσεις εκατέρωθεν
Κ πέραν της πλάκας, δεν είναι απίθανο να ασχοληθείς με παίκτη του αιωνίου.Και για τους 2 μιλάω.προΠερσι πήρατε τον Βιλντοζα πχ.Για τον Μπραουν γράφανε ουκ ολίγοι εδώ.Μιλαμε για το ανωτερο επίπεδο ανταγωνισμού, δεν είναι μεγάλη η δεξαμενη,είναι απολύτως φυσιολογικό να χτυπήσεις παικτη από απέναντι εάν μπορείς κ σου κανει. Πολλές οι περιπτώσεις εκατέρωθεν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο