ggr έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 7:38 pm
SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 7:28 pm
Φαίνεται σε κανέναν άλλον λίγο "light" η πενταδα Μάξει-Ετζκομπ-Μπραουν-Τζέιμς-Εμπιντ;
Χωρίς 5αρι ουσιαστικά πισω απο τον υπερβολικά ευπαθή Εμπιντ;
Με μοναδικο αξιόλογο ασσετ τον Μπάρλοου;
Ή θεωρείτε οτι δεν θα βλέπουμε πολυ τον Λεμπρον στο 4;
Εγω νομίζω οτι είναι καμμένη περίπτωση οι 76ers οσο δεν απαγκιστρωνονται απο Εμπιντ...
Τον στέλνεις τον Joel στο μπασκετικό νεκροταφείο του Σακραμέντο για τον Sabonis και είσαι έτοιμος
Εγγύηση ο χωρίς μηνισκο Λιθουανός.
Με τους Μαξει Ετζκομπ Μπραουν, ο Λεμπρον νομιζω θέλει ενα σκληρό 5αρι και εκτός απο τον Μπάρλοου αλλο ενα 4-5αρι για ροτεσιον γιατι η υπόλοιπη front line είναι για κλάματα.
Εγω τον Εμπιντ θα τον έκανα cash out αλλα είμαι σίγουρος οτι στη Φίλι θα ρισκάρουν για εδω και τωρα πρωτάθλημα ολα στη μπίλια οτι ο Τζόελ που στα 12 χρονια εχει κανει πανω απο 70 παιχνιδια 0 φορες, 60 παιχνιδια 4 φορές, 50 παιχνιδια 6 φορές (τις μισες) θα ειναι υγιης και στη ρεγκιουλαρ για να πλασαριστεί σοβαρα...
ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 8:08 pm
Εάν στο τέλος της σεζόν έχουν κατορθώσει οι Sixers να σηκώσουν το πρωτάθλημα - το 6ο του LeBron - μετά από 44 χρόνια με κάποια ίσως vintage εμφάνιση του ιδίου τότε:
Το άγαλμα του Rocky θα κινδυνεύσει με αποκαθήλωση...
Πάρα πολύ σωστή η κίνηση του LeBron, πήγε εκεί που αν τα καταφέρει θα έχει μεγαλώσει (κι άλλο) την υστεροφημία του. Οι 76ers ειναι κομπλέ, ειδικά αν τους βγει και ο Philon, θα είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.
Έχουν με τον Φίλον 3 εξαιρετικά γκαρντ. Και τον Μπραουν στο 2-3. Και τον Λεμπρον παντού.
Αλλα στη ρακετα για μένα εχουν τεράστιο θεμα. Επουδενί δεν εμπιστεύομαι τον Εμπιντ οτι μπορεί να κουβαλησει. Και αντε αν βάλεις τον Λεμπρον στο 4 (που διαφωνώ), να πεις 2ο 4αρι ο Μπαρλοου. 5αρι μπακαπ του πολυτραυματία;
Δεν βλέπω πως είναι φαβορί απέναντι σε ομαδες με κορμό και κορμιά