Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 28, 2026 6:38 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 6:03 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pm

Από την μια τον βγάζετε τον Θωμά άσουτο, άμπαλο, τουβλατζή και τα σχετικά από την άλλη θέλετε να τον κρατήσουμε ως 4ο γκάρντ να σκουπίζει την κερκίδα, να ανανεώσει και με λογικό ποσό στα 1.6 για να μην πάει στον ΠΑΟ του χρόνου και να μην τον δώσουμε και στην Ντουμπάι που έγινε διεκδικήτρια. Άρα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη (ps. Shaq μην το πάρεις προσωπικά, να αφορμή το σχόλιο σου γράφω και για τους υπόλοιπους).

Όσον αφορά το δεδικασμένο που λέμε και οι δικηγόροι, προφανώς και έχει λογική ως επιχείρημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άμα δώσουμε τον Ουόκαπ τώρα ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου απαραίτητα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).
Κάπου τα μπέρδεψες. Δεν πέρασε κανένα θέλω του παίχτη..ο Χεζονια είχε στο συμβόλαιο του NBA out και η Ρεάλ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι'αυτό αν το ενεργοποιούσε ο Χεζονια. Ο παο για Οσμάν μετά από διαπραγματεύσεις όπου ο παοκ ανέβαζε συνεχώς την προσφορά είπε το ναι όταν η προσφορά του παοκ έφτασε τα 2.000.000. Δεν είδα στις 2 περιπτώσεις να περάσει κανενός παίχτη
Για Χεζόνια αναφέρω ότι πέρασε το θέλω του παίκτη με βάση αυτά που γράφονται ότι οι Κάβς θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 6:40 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 6:06 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:32 pm
τι σχεση εχει ο λεσορ με τον γουοκαπ ρε παιδια?

ο λεσορ μετα την ευρωλιγκα πηρε αυξηση 1 εκατ ενω ο γουοκαπ μια τυροπιτα και ενα μιλκο
Και ο Γουοκαπ έχει πρόταση για αύξηση 700.000 ετησίως μετά την Ευρωλίγκα και τριετές συμβόλαιο στα 34 του όπου ως τα 37 του θα πάρει ένα πολύ καλό πόσο. Αναλογικά η αύξηση στον γουοκαπ ο οποίος δεν είναι 28-29 γιατί σε αυτή την ηλικία πήρε την αύξηση ο Λεσορτ είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δώσατε τότε στον Λεσορτ.
Που το ξέρεις; Μήπως είσαι ο Σκινδίλιας; Παιδιά μην διαδίδετε fake news.

glenrice90

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 28, 2026 6:49 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 4:45 pm
golitog7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:40 pm

Εδώ δεν πέρασε καθόλου όμως το θέλω του παίκτη, σα να μπερδεύεσαι λίγο αγαπητέ. Ο Χεζόνιας ο καρναβαλάκος πλήρωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το buy out που είχε συμφωνήσει με Ρεάλ και μετά έφυγε. Δεν του έκανε κανένας σκόντο επειδή απλά του κάπνισε να φύγει. Το ίδιο είχε κάνει και με Καμπάτσο η Ρεάλ που είναι παιδί από τα σπλάχνα της. Τον έστειλε να πάρει δάνειο 3εκ (αν θυμάμαι καλά) για να φύγει.
Στην περίπτωση του Οσμαν αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Παο δεν ήθελε να δώσει πολλά λεφτά στον Όσμαν, του είπαν αν θες μείνε κέρδισε τη θέση και βλέπουμε. Κλαιν μάιν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν.

@glenrice90 εγώ που είμαι Ολυμπιακός γιατί είμαι υπέρ του Ουόκαπ;
Ε είπα οι "περισσότεροι" . Επίσης καμία σχέση με biased. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός που να μην τα έχει σουρει ποτέ στους Αγγελόπουλους για θέματα συμβολαίων. Έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν, και στη τελική χεστηκα για τα ίδια τα λεφτά, δε βγαίνουν απ' τη τσέπη μου. Αλλά κάθισα κι εγώ και άλλα παιδιά και σου εξηγήσα γιατί δε κολλάει του Γουοκαπ με τα άλλα παραδείγματα που λες.

Μιλάμε για μεγαλύτερη ηλικία, άλλο market value , λάθος χειρισμό επικοινωνιακά, και χωρίς out clauses από τη μεριά του. Δεν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα. Αυτά είναι τα φακτσ που ξέρουμε βέβαια..όπως ειπε και το άλλο παιδί δεν είμαστε πίσω από κλειστές πόρτες, άρα ας μη τρελαινόμαστε εκατέρωθεν.

(ΥΓ: έχω κι εγώ αδυναμία στον Θωμά παικτικα, και ήμουν από αυτούς που τον υπερασπιζονταν πάντα)

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 6:54 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 6:11 pm
@Christofis θα έχουμε Χεζονιάδα από τους "δημοσιογράφους" εννοείς ε; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπούμε σε πλειστηριασμό για παίκτη που θα ζητήσει παραπάνω χρήματα από Φουρνιέ.
Εννοω οτι ο παικτης μαλλον μενει ελευθερος και εχει προταθει στην ομαδα. Ειχα πει οτι ο Μισκο προσπαθει να ριξει γεφυρες.

Παντως αυτο καταφερα να μαθω σημερα. Δεν κινειται τιποτα παρα μονο μια περιπτωσηναπο Αμερικη που εχει κυκλωθει εδω και 1,5 μηνα. Για τον Χεζονια την προσεγγιση την εκανε ο Μισκο καθως ο παικτης προτιμα να μην παει Ντουμπαι ή Χαποελ. Αλλα μαλλον στην δευτερη θα καταληξει(αυτο ειναι προσωπικη αποψη)

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 28, 2026 7:07 pm

επειδη πολλα διαβαζω περι παπατζιλικια οτι δινει 3εκ η ντουμπαι κλπ εγω δεν ξερω τι δινει αλλά εικαζω
ο θωμας παιρνει 1.1εκ και οι αγγελοπουλοι σε προσφατη συνεντευξη εχουν πει ειμαστε ανοιχτοι σε αναπροσαρμογες αρκει να υπαρχει μια λογικη στις απαιτησεις.οι φημες λενε πως οι αγγελοπουλοι του δινουν 3ετες με 5εκ δηλαδη περιπου 1.7 εκ το χρονο.ακουγεται πληρως λογικο μια τετοια φημολογια καθως ακουγεται μια λογικη αυξηση οπως εχουν πει.
η ντουμπαι εχει ξεκινησει τις προτασεις για αγορα που σημαινει πως με τον παικτη τα εχει βρει.αρα ο παικτης θελει να φυγει με βαση το ποσο που του δινει η ντουμπαι.για να θελει ο γουοκαπ να φυγει κανοντας κι αυτες τις δηλωσεις πιστευετε πως η ντουμπαι του δινει 2εκ πχ κι εμεις 1.7εκ?δεν νομιζω πως θα γινοταν τοσος ντορος και ο θωμας θα ειχε αυτη την σταση αν η διαφορα ηταν 300χιλ.θελετε να μην ειναι 3εκ η προταση?ωραια ειναι 2.5+εκ σιγουρα ωστε ο θωμας να δειχνει τοση ζεση για να φυγει ωστε στην 3ετια να προκυπτει σημαντικη διαφορα στο οικονομικο
η διαφορα στις προτασεις ολυμπιακου και ντουμπαι ειναι ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΓΑΛΗ και με δεδομενο το ποσο περιπου του δινουν στον ολυμπιακο βαση λογικης η προταση της ντουμπαι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 2.5-3ΕΚ
υ.γ-στα μπαι αουτ η λογικη ειναι διαφορετικη και στον ολυμπιακο εχει αποδειχτει κιολας...οταν εδινε συμβολαιο στον ντιλικινα 1.2εκ αλλά τσιγκουνευονταν να δωσει 300χιλ μπαι αουτ.γενικως οι ομαδες στα μπαι αουτ ειναι σφιχτες[δεν καταλαβαινω το λογο απολυτα]

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 28, 2026 7:09 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 6:54 pm
FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 6:11 pm
@Christofis θα έχουμε Χεζονιάδα από τους "δημοσιογράφους" εννοείς ε; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπούμε σε πλειστηριασμό για παίκτη που θα ζητήσει παραπάνω χρήματα από Φουρνιέ.
Εννοω οτι ο παικτης μαλλον μενει ελευθερος και εχει προταθει στην ομαδα. Ειχα πει οτι ο Μισκο προσπαθει να ριξει γεφυρες.

Παντως αυτο καταφερα να μαθω σημερα. Δεν κινειται τιποτα παρα μονο μια περιπτωσηναπο Αμερικη που εχει κυκλωθει εδω και 1,5 μηνα. Για τον Χεζονια την προσεγγιση την εκανε ο Μισκο καθως ο παικτης προτιμα να μην παει Ντουμπαι ή Χαποελ. Αλλα μαλλον στην δευτερη θα καταληξει(αυτο ειναι προσωπικη αποψη)
Αυτό μου λέει κι εμένα η λογική μου.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 28, 2026 10:37 pm

παμε το αλητες μαδριλενοι βασανιζετε το παιδι και τετοια

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:

Τρί Ιούλ 28, 2026 11:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 10:37 pm
παμε το αλητες μαδριλενοι βασανιζετε το παιδι και τετοια
Η πλάκα είναι ότι εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερη η ""αλητεία"". Αν καταλαβαίνω καλά η Ρεάλ πατάει στο ότι δεν είχε τα λεφτά στην ώρα τους. Αλλά ποιος θα κλάψει για τον κακόμοιρο Μάριο?? Κανείς... (μέχρι να έρθει στον Ολυμπιακό :banana: :banana: )

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τρί Ιούλ 28, 2026 11:15 pm

plo koon έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερη η ""αλητεία"". Αν καταλαβαίνω καλά η Ρεάλ πατάει στο ότι δεν είχε τα λεφτά στην ώρα τους. Αλλά ποιος θα κλάψει για τον κακόμοιρο Μάριο?? Κανείς... (μέχρι να έρθει στον Ολυμπιακό :banana: :banana: )
Αν εννοείς ότι μόλις έρθει στον Ολυμπιακό θα κλαίνε οι Ολυμπιακοί, συμφωνώ με χίλια. Το παιδί είναι μια κατηγορία μόνο του. Μακριά. Να φύγετε, κύριε, να πάτε αλλού!! :D

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:

Τρί Ιούλ 28, 2026 11:16 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 11:15 pm
plo koon έγραψε:
Αν εννοείς ότι μόλις έρθει στον Ολυμπιακό θα κλαίνε οι Ολυμπιακοί, συμφωνώ με χίλια. Το παιδί είναι μια κατηγορία μόνο του. Μακριά. Να φύγετε, κύριε, να πάτε αλλού!! :D
Τα έχουμε πει αυτά. Μια χαρά θα ήταν αλλά αποκλείεται να φτάσουμε στο κασέ που θα θέλει, οπότε τσάμπα διαφωνία.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 29, 2026 12:12 am

Μπήκα να δω καμιά πληροφορία από κανέναν εδώ μέσα αλλά τίποτα :banghead:

Ε σε πιάνει μια αηδία να έχεις έτοιμη ομάδα και να κλείνεις μεταγραφές από Μάιο.

Ανεξάρτητα τι άλλο παίκτη θα πάρουμε, ανυπομονώ να ξανά δω Θρύλο στο γήπεδο. Άντε Αύγουστο κάνα μπάνιο και διακοπές και μετά να ξεκινήσουν φιλικά να χαρούμε !

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 29, 2026 12:16 am

prime7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 12:12 am
Μπήκα να δω καμιά πληροφορία από κανέναν εδώ μέσα αλλά τίποτα :banghead:

Ε σε πιάνει μια αηδία να έχεις έτοιμη ομάδα και να κλείνεις μεταγραφές από Μάιο.

Ανεξάρτητα τι άλλο παίκτη θα πάρουμε, ανυπομονώ να ξανά δω Θρύλο στο γήπεδο. Άντε Αύγουστο κάνα μπάνιο και διακοπές και μετά να ξεκινήσουν φιλικά να χαρούμε !
Απλα ψαχνουμε το βασικο τριαρι και το αναπληρωματικο τεσσαρι . Μερεμετια :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”