Δεν μας αρέσει (η άποψη σου) αλλά μας αρέσει ο Μπάντιο και αυτό έχει σημασία. Πάντως αυτό που υποστηρίζεις , αυτά που γράφεις δηλαδή, δεν είναι εντελώς ακόλουθα. Γιατί είναι κοινή λογική αν ένας παίχτης (Μπάντιο) παίζει τον άλλον παίχτη (Ναν) ασφυχτική άμυνα, αν (όπως εσύ έγραψες) των άφησαν να κοπανάει στο ψαχνό, ε τότε προφανώς επηρεάζει την απόδοση του επιτιθέμενου (Ναν). Τέλος πάντων, έχει μια πάγια τακτική να "υποβιβάζεις" τους παίχτες του αντιπάλου χωρίς να καταλαβαίνεις ότι αυτόματα "μειώνεις" το μέγεθος των επιτυχιών σου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 1:52 pmΠρωτα απο ολα δεν εχει λογικη το σχολιο σου. Το οτι στον Μπαντιο επιτραπηκε τονσκληρο παιχνιδι και να βαραει χερια (που δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο) δεν αναιρει οτι ο Ναν εκανε μετρια σειρα κυριως στο decision making. Το χει αναλυσει ο pan24 ποκυ ωραια. Δεν θα επεκταθω αλλο για τον παικτη Μπαντιο. Η αποψη μου ειναιναυτη. Δεν σας αρεσει δεν εγινε τιποταkein έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 11:56 am
Δηλαδή λες ότι μας αδίκησαν στην σειρά με την βαλενθια ; Γιατί αν τον άφησαν να κάνει φάουλ τότε σε κάποιον τα έκανε και αυτός δεν τα έπαιρνε. Δηλαδή στο Ναν, που σε παλιότερα σχόλια έλεγες έκανε μέτρια σειρά. Κάτι μου φαίνεται αντιφατικό στην όλη συλλογιστική. Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κ εμένα μετριότητα μου φάνηκε στα μεταξύ μας και τον αφήσανε να παίξει πολύ ξύλο. Ειδικά εκείνη η "ταπα" στον Ναν στον αιφνιδιασμό ήταν άνω ποταμών. Τέσπα, θα δούμε, ούτως ή άλλως δεν είναι αυτός από τον οποίο περιμένουμε να τραβήξει κουπί.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 1:52 pmΠρωτα απο ολα δεν εχει λογικη το σχολιο σου. Το οτι στον Μπαντιο επιτραπηκε τονσκληρο παιχνιδι και να βαραει χερια (που δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο) δεν αναιρει οτι ο Ναν εκανε μετρια σειρα κυριως στο decision making. Το χει αναλυσει ο pan24 ποκυ ωραια. Δεν θα επεκταθω αλλο για τον παικτη Μπαντιο. Η αποψη μου ειναιναυτη. Δεν σας αρεσει δεν εγινε τιποταkein έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 11:56 am
Δηλαδή λες ότι μας αδίκησαν στην σειρά με την βαλενθια ; Γιατί αν τον άφησαν να κάνει φάουλ τότε σε κάποιον τα έκανε και αυτός δεν τα έπαιρνε. Δηλαδή στο Ναν, που σε παλιότερα σχόλια έλεγες έκανε μέτρια σειρά. Κάτι μου φαίνεται αντιφατικό στην όλη συλλογιστική. Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως και εφοσον εχει μπει ο Μπονγκα στην εξισωση ολα καλαbrandon_roy έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 2:34 pmΚ εμένα μετριότητα μου φάνηκε στα μεταξύ μας και τον αφήσανε να παίξει πολύ ξύλο. Ειδικά εκείνη η "ταπα" στον Ναν στον αιφνιδιασμό ήταν άνω ποταμών. Τέσπα, θα δούμε, ούτως ή άλλως δεν είναι αυτός από τον οποίο περιμένουμε να τραβήξει κουπί.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 1:52 pm
Πρωτα απο ολα δεν εχει λογικη το σχολιο σου. Το οτι στον Μπαντιο επιτραπηκε τονσκληρο παιχνιδι και να βαραει χερια (που δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο) δεν αναιρει οτι ο Ναν εκανε μετρια σειρα κυριως στο decision making. Το χει αναλυσει ο pan24 ποκυ ωραια. Δεν θα επεκταθω αλλο για τον παικτη Μπαντιο. Η αποψη μου ειναιναυτη. Δεν σας αρεσει δεν εγινε τιποτα
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά παρακαλώ, οι προσωπικές διαμάχες δεν αφορούν το τοπικ
Τα σχετικά μυνηματα θα διαγραφούν
Ο Christofis έχει αυτή την άποψη για τον Μπαντιο από τη σειρά με τη Βαλένθια, το θυμάμαι επειδή το κουβεντιαζαμε
Επίσης προσωπικά θεωρώ πως και τα δύο μπορεί να ισχύουν ταυτόχρονα, δλδ και η αντιμετώπιση του Ναν από τη διαιτησία ήταν προκλητική και αυτις δε διαχειριστηκε σωστά τη κατάσταση κ τα νεύρα του.Δε φαγαμε reverse sweep παντως εξ αιτίας αυτού.
Τα σχετικά μυνηματα θα διαγραφούν
Ο Christofis έχει αυτή την άποψη για τον Μπαντιο από τη σειρά με τη Βαλένθια, το θυμάμαι επειδή το κουβεντιαζαμε
Επίσης προσωπικά θεωρώ πως και τα δύο μπορεί να ισχύουν ταυτόχρονα, δλδ και η αντιμετώπιση του Ναν από τη διαιτησία ήταν προκλητική και αυτις δε διαχειριστηκε σωστά τη κατάσταση κ τα νεύρα του.Δε φαγαμε reverse sweep παντως εξ αιτίας αυτού.
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως εγώ στον Ολυμπιακό θα προτιμούσα το δίδυμο Μπαντιό-Μοντέρο. Το έχουμε δει ήδη να δουλεύει και στην πράξη. Ο Μπαντιό παίζει πολύ πιο άνετα χωρίς την μπάλα, ταιριάζει καλύτερα δίπλα σε έναν γκαρντ που έχει την κύρια δημιουργία, δίνει μεγαλύτερη αμυντική ισορροπία και μπορεί να αναλάβει τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην περιφέρεια. Ο ΜακΙντάιρ είναι ανώτερος οργανωτής και στο pick-and-roll, αλλά θέλει κι αυτός αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια και δεν είναι τόσο αξιόπιστος σουτέρ. Σαν δίδυμο, ο Μπαντιό με τον Μοντέρο μου φαίνεται πιο συμπληρωματικό.
Φετος Μιχαλιουκαδα δεν εχει? Ας ανοιξουμε μια μικρη εστω, τωρα που θα τον δουμε κιολας απο κοντα https://www.to10.gr/basket/ethnikes-oma ... liouk-pic/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο