Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 06, 2026 10:53 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 10:36 pm
Djole77 έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 10:00 pm

Ούτε Ντιαλό ούτε χεζονια πρόκειται να αποκτηθούν.
Αυτο πιστευω και εγω. Πουλακιδα θα παρουμε και θα ξενερωσει ολο το φορουμ εδω παροτι ειναι σωστη κινηση στην θεωρια.
Όχι και όλο το φόρουμ:)
Κάτι άλλο, είδα στο σκύλο ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Τζων Κάμντεν. Γνώμη κάποιος για τον παίκτη;

Παραθέτω την άποψη του ΑΙ:
Σεζόν
Πόντοι
Ριμπ.
3P%
3PA
Delaware 24-25
16,8
5,5
41,6%
231
California 25-26
13,8
4,8
39,5%
6,7/αγώνα
Καριέρα NCAA
10,4
3,7
39,8%

Στο California έβαλε 87 τρίποντα σε 33 παιχνίδια, τρίτη καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν στην ιστορία του πανεπιστημίου.
Και δεν πρόκειται για κάποιον που απλώς έτυχε να σουτάρει 40% σε λίγες προσπάθειες. Στο Delaware είχε 96/231 τρίποντα, ενώ σε ένα ματς έβαλε 9/11 τρίποντα και σε άλλο 8/10. Άρα υπάρχει σοβαρό δείγμα ότι είναι πραγματικός shooter.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Σεπ 06, 2026 11:06 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 10:53 pm
Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 10:36 pm

Αυτο πιστευω και εγω. Πουλακιδα θα παρουμε και θα ξενερωσει ολο το φορουμ εδω παροτι ειναι σωστη κινηση στην θεωρια.
Όχι και όλο το φόρουμ:)
Κάτι άλλο, είδα στο σκύλο ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Τζων Κάμντεν. Γνώμη κάποιος για τον παίκτη;

Παραθέτω την άποψη του ΑΙ:
Σεζόν
Πόντοι
Ριμπ.
3P%
3PA
Delaware 24-25
16,8
5,5
41,6%
231
California 25-26
13,8
4,8
39,5%
6,7/αγώνα
Καριέρα NCAA
10,4
3,7
39,8%

Στο California έβαλε 87 τρίποντα σε 33 παιχνίδια, τρίτη καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν στην ιστορία του πανεπιστημίου.
Και δεν πρόκειται για κάποιον που απλώς έτυχε να σουτάρει 40% σε λίγες προσπάθειες. Στο Delaware είχε 96/231 τρίποντα, ενώ σε ένα ματς έβαλε 9/11 τρίποντα και σε άλλο 8/10. Άρα υπάρχει σοβαρό δείγμα ότι είναι πραγματικός shooter.
Μου λέει η κολλητή μου η Τζεμ(ινι)

John Camden is a 6-foot-8 veteran basketball forward known for his lethal perimeter shooting and stretch-forward capabilities. [1, 2]

College Career and Performance

University of Delaware (2024–2025): Had a breakout senior season leading the Blue Hens with 16.8 points and 5.5 rebounds per game while shooting 41.6% from beyond the arc, earning Second Team All-CAA honors.

California Golden Bears (2025–2026): Transferred to Cal for his final year of eligibility, providing critical scoring and deep-range shooting in the ACC.

Καταρχάς το "veteran" δεν το πολυκατάλαβα. 23 είναι φετος βγήκε απο το πανεπιστήμιο.

Επίσης δεν βλέπω τον κοουτς να παίρνει παίκτη με 0 επαγγελματική εμπειρία, οπότε μη χολοσκας αν είναι καλος. Θα τον παρει αλλος και θα πληρωσει buyout η ομαδα του χρόνου

Sokin100

sophomore
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 11:35 am

Μακαρι να συνεχίσει έτσι ο εντζαι θα βουλώσει πολλα στοματα. Κατι που εχω παρατηρήσει καιρο ειναι ποσο πιο κοντος ειναι ο ταιρικ σε σχεση με το υψος που τον γραφουν. Στην euroleague τον αναφέρουν 2.06, ενω στα περισσότερα 2.04. Δείτε φωτο διπλα στον 2.04 εντζαι η στον bonga 2.03. Κυριολεκτικά ειναι με το ζορι 2 μέτρα και πιθανον κ πιο κατω. Απλα ειναι ντουκι. Δεν σημαίνει κατι αυτο απλή αναφορά

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 07, 2026 12:32 pm

ο ταρικ για καποιο λογο εχει μαζεψει..δεν ειναι οσο ντουκι ηταν στην παρτιζαν.

GP77

sophomore
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:00 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 12:32 pm
ο ταρικ για καποιο λογο εχει μαζεψει..δεν ειναι οσο ντουκι ηταν στην παρτιζαν.
Γενικά σε διάφορα βίντεο που τον είδα από τις καλοκαιρινές του προπονήσεις τον έδειχναν συχνά-πυκνά να σουτάρει. Οπότε ίσως επίτηδες έχει μειώσει τον όγκο του, ώστε να αρχίσει να σουτάρει. Ίσως ο κόουτς τον προορίζει για το 4 σε ορισμένα σχήματα πχ με τον Γιαμπουσέλε αντίπαλο. Στα φιλικά έπαιξε κυρίως εκεί επειδή έλειπε ο Βεζένκοφ, όμως αν βάλει λίγο το σουτ στο παιχνίδι του δεν είναι απίθανο να αρχίσουμε να τον βλέπουμε εκεί.
Επίσης, αυτό που γράφει ένας φίλος πιο πάνω σχετικά με το ύψος του. Ότι παρόλο που τον δίνουν γύρω στα 2,05 (αλλού 2,04 αλλού 2,06) στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι κοντά στα 2μ, ίσως και λίγο πιο κάτω.
Όσον αφορά τον τελευταίο φόργουορντ που θα αποκτηθεί. Ο Πουλακίδας φαίνεται να διαθέτει το σουτ όμως αφενός δεν έχει ακόμα ελληνικό διαβατήριο και αφετέρου δεν μπορεί να πατήσει στο 4. Ο Ντιαλό και ο Χεζόνια μπορεί να μην είναι οι σουτέρ του 40% έχουν όμως εμπειρία από Ευρωλίγκα, πιο all around παιχνίδι και το βασικότερο σε βραδιές όπως στο παιχνίδι με την Φενέρ όπου ο Εντιαγιέ ήταν εκτός τόπου και χρόνου θα μπορούν να σου δώσουν 10-12 λεπτά στο 4 συν την ασφάλεια στη θέση 3 σε αγώνες όπου ο Γουόρντ δεν θα είναι καλός (όπως συνέβαινε σε ορισμένα παιχνίδια πέρυσι). Αυτή την ασφάλεια στα φόργουορντ νομίζω είναι που ψάχνουν στην ομάδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:05 pm

παντως οποτε πηγε να σκασει μπαλα ελουσε..οποτε χλωμο να μαθει να την χειριζεται και να σουταρει στα 30 κοντα..ασε που επειδη ειναι κοντος αν χασει και την δυναμη δεν θα κανει ουτε για 5ρι.

GP77

sophomore
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:14 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 1:05 pm
παντως οποτε πηγε να σκασει μπαλα ελουσε..οποτε χλωμο να μαθει να την χειριζεται και να σουταρει στα 30 κοντα..ασε που επειδη ειναι κοντος αν χασει και την δυναμη δεν θα κανει ουτε για 5ρι.
Γενικά νομίζω ο συγκεκριμένος είναι αρκετά αμφιλεγόμενος σαν παίχτης. Ενώ πέρυσι ήρθε με πολλές προσδοκίες, δεν θεωρώ ότι τις δικαίωσε, με εξαίρεση 4-5 παιχνίδια που ήταν πραγματικά πολύ καλός. Ενώ φαίνεται ότι έχει στοιχεία για να κάνει την διαφορά μοιάζει σαν να του λείπει κάτι για την εκτόξευση. Είναι πνευματικό το θέμα; Πρέπει να βάλει και κάτι ακόμα στο παιχνίδι του; Να χρησιμοποιείται με διαφορετικό τρόπο; Στα δικά μου μάτια υπάρχει ένα <ναι μεν......αλλά> πάνω από αυτόν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:18 pm

εγω τον πιστευω πολυ σαν παικτη..περσι θεωρω δεν βρηκε ρυθμο αφου παιζανε εναλλαξ με τον χολ..απλα αυτο που τον ξεχωριζε ηταν η δυναμη του..τωρα παει και μαζευει ...οποτε δεν ξερω..

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 07, 2026 1:24 pm

shaq7 έγραψε:
εγω τον πιστευω πολυ σαν παικτη..περσι θεωρω δεν βρηκε ρυθμο αφου παιζανε εναλλαξ με τον χολ..απλα αυτο που τον ξεχωριζε ηταν η δυναμη του..τωρα παει και μαζευει ...οποτε δεν ξερω..
Το περιέργο είναι ότι από τα πρώτα φιλικά φαίνεται ότι ο κόουτς υπολογίζει πολύ τον Χόλ. Δεν μου φαίνεται ξεκάθαρο ποιον ακριβώς θεωρεί ως δεύτερο και ποιον τρίτο. Αν πάει να τους χρησιμοποιήσει όπως πέρυσι θα τον κάψει τον Ταιρίκ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Λέτε να κάνει την έκπληξη και να του δώσει λεπτά και στο τέσσερα σε κάποια ματς ή δεν θα το ξαναδούμε αυτό το σχήμα όταν γυρίσει ο Σάσα?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:30 pm

δεν φανηκε να μπορει καθολου στο 4 παντως..

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 1:34 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 1:24 pm
shaq7 έγραψε:
Το περιέργο είναι ότι από τα πρώτα φιλικά φαίνεται ότι ο κόουτς υπολογίζει πολύ τον Χόλ. Δεν μου φαίνεται ξεκάθαρο ποιον ακριβώς θεωρεί ως δεύτερο και ποιον τρίτο. Αν πάει να τους χρησιμοποιήσει όπως πέρυσι θα τον κάψει τον Ταιρίκ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Λέτε να κάνει την έκπληξη και να του δώσει λεπτά και στο τέσσερα σε κάποια ματς ή δεν θα το ξαναδούμε αυτό το σχήμα όταν γυρίσει ο Σάσα?
Νομίζω πως κάπως πρέπει να γεμίσουν τα 25-30 που αφήνει η απουσία του Σάσα. Ο Τζόουνς είναι ο μόνος από τα πεντάρια που μπορεί (με το τσιγκέλι) να πατήσει στο 4. Μοιραία λοιπόν κατεβαίνει για λίγο στο 4 και ο Χολ γίνεται καθαρά το δεύτερο 5αρι. Στα φιλικά άλλωστε όλοι πρέπει να βρουν χρόνο και ρυθμό. Κατά τα άλλα νομίζω ότι όπως και πέρσι η φόρμα και το match up θα κρίνουν ποιος θα είναι ο δεύτερος πίσω από τον Μίλου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”