ε ναι να το παρει το κοριτσι, να το παρει μην το παιδευειJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 10:10 amΟ Μιλου ειναι ψιλοτεμπελακος και εχει ιστορικο τραυματισμων καθε χρονο. Αλλα θα ηταν αδιανοητο να φυγει λογω ποιοτητας και δεσιματος με την οαμδα.
Ελπιζω η φημη περι γαμου του με την κοπελα του την Βανεσα να ισχυει γιατι ανοιγει τον δρομο για το διαβατηριο οντας πανω απο τρια χρονια συνεχομενα στην Ελλαδα.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο παναθηναικος πηρε τον φαλ για να σπρωξει εκτος ρακετας τον μιλουτινοφ και να μειωσει με σωστες τοποθετησεις τα επιθετικα ριμπαουντ του ολυμπιακου απο τον σερβο . Με χολ ταιρικ φυσικα δεν μπορει να γινει αυτο λογω ταχυτητας . Εκει θα ματσαρουν οι υπολοιποι .
Αν ο μουσταφας μπορει να παιξει 10 λεπτα θα του δωσει το μεγεθος που ζηταει στην αμυνα και καλυτερες αποστασεις στην επιθεση .
Παραμενει πιο μεγαλο ρισκο και απο αυτο που πηρε ο ολυμπιακος με τον εβανς αλλα απο την στιγμη που ταβαρες δεν μπορεις να παρεις και ο πουαριε ατυχησε με τους τραυματισμους , δεν υπαρχουν κι αλλοι που να καταλαβαινουν το παιχνιδι και να μην ειναι αλλου γι αλλου στο παρκε .
Αν ο μουσταφας μπορει να παιξει 10 λεπτα θα του δωσει το μεγεθος που ζηταει στην αμυνα και καλυτερες αποστασεις στην επιθεση .
Παραμενει πιο μεγαλο ρισκο και απο αυτο που πηρε ο ολυμπιακος με τον εβανς αλλα απο την στιγμη που ταβαρες δεν μπορεις να παρεις και ο πουαριε ατυχησε με τους τραυματισμους , δεν υπαρχουν κι αλλοι που να καταλαβαινουν το παιχνιδι και να μην ειναι αλλου γι αλλου στο παρκε .
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει κάποια από αυτά που λες. Το να σπρώξει τον Μίλου εκτός ρακέτας ίσως αν και δεν ήταν το ελίτ στοιχείο του ποτέ.coach blue έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 1:22 pmΟ παναθηναικος πηρε τον φαλ για να σπρωξει εκτος ρακετας τον μιλουτινοφ και να μειωσει με σωστες τοποθετησεις τα επιθετικα ριμπαουντ του ολυμπιακου απο τον σερβο . Με χολ ταιρικ φυσικα δεν μπορει να γινει αυτο λογω ταχυτητας . Εκει θα ματσαρουν οι υπολοιποι .
Η τοποθέτηση στα ριμπάουντ επέτρεψέ μου να διαφωνώ σοβαρά. Ούτε όταν δεν είχε κομμένο τον επιγονατιδικό δεν πηδούσε ώστε να είναι factor στο ριμπάουντ, γενικά η ομάδα ήταν αδύναμη στο ριμπάουντ παρουσία του Φαλ. Τώρα με τον κομμένο επιγονατιδικό (ο οποίος επηρεάζει την κάθετη επιτάχυνση σε αντίθεση με το χιαστό που επηρεάζει την πλάγια - χοντρικά) δεν θα δοκιμάζει να πηδήξει όχι εφημερίδα, ούτε μυρμήγκι. Οι δεν θέσεις του οκ θα είναι στη ρακέτα, αλλά δεν ήταν ποτέ των τέλειων τοποθετήσεων (όπως λχ είναι ελίτ ο Σάσα) για να μαζεύει ριμπάουντ σαν στραγάλια, και φαίνεται από τα νουμερά του.
Σίγουρα θα απαιτεί περισσότερη ενέργεια (η οποία δεν περισσεύει) από το Μιλου για να κάνει αυτά που έκανε
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο προπουποθεται να παρει διαβατηριο γιατι αλλιως απλα δεν θα δηλωθει στα μεταξυ μας. Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα το παρει συντομα.coach blue έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 1:22 pmΟ παναθηναικος πηρε τον φαλ για να σπρωξει εκτος ρακετας τον μιλουτινοφ και να μειωσει με σωστες τοποθετησεις τα επιθετικα ριμπαουντ του ολυμπιακου απο τον σερβο . Με χολ ταιρικ φυσικα δεν μπορει να γινει αυτο λογω ταχυτητας . Εκει θα ματσαρουν οι υπολοιποι .
Eπισης για τα ριπμαουντ, τον Μιλου τον βγαζεις εκτος θεσης μονο με ογκο και box out, οχι με αλιτκοτητα. Ο Λεσορ που ειναι 5 φορες πιο αλτικος, αντε 2 μετα τον τραυματισμο του δεν μπορουσε να του παρει rebound στους τελικους. Με το ενα χερι χωρις καν αλμα τα επαιρνε ο Μιλου.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά ; από ευσεβή -μόνο- πόθο, ή έχεις και κάποιο στοιχείο-πληροφορία να μοιραστείς με το φόρουμ ;Jeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:32 pmΑυτο προπουποθεται να παρει διαβατηριο γιατι αλλιως απλα δεν θα δηλωθει στα μεταξυ μας. Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα το παρει συντομα.coach blue έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 1:22 pmΟ παναθηναικος πηρε τον φαλ για να σπρωξει εκτος ρακετας τον μιλουτινοφ και να μειωσει με σωστες τοποθετησεις τα επιθετικα ριμπαουντ του ολυμπιακου απο τον σερβο . Με χολ ταιρικ φυσικα δεν μπορει να γινει αυτο λογω ταχυτητας . Εκει θα ματσαρουν οι υπολοιποι .
Eπισης για τα ριπμαουντ, τον Μιλου τον βγαζεις εκτος θεσης μονο με ογκο και box out, οχι με αλιτκοτητα. Ο Λεσορ που ειναι 5 φορες πιο αλτικος, αντε 2 μετα τον τραυματισμο του δεν μπορουσε να του παρει rebound στους τελικους. Με το ενα χερι χωρις καν αλμα τα επαιρνε ο Μιλου.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν νομίζω κανέναν στον Παναθηναικό να τον προβληματίζει αυτό, ο ζοτς ξέρει - και θα βρει την σωστή χρήση του. Η μόνη ανησυχία είναι η κατάσταση που θα βρίσκεται μετά τον τραυματισμό, αυτό είναι το ρίσκο, τα άλλα είναι απλά θέματα τακτικής, και για αυτόν τον σκοπό υπάρχει ένας μετρ φέτος, ευτυχώς. Αν έμενε ο Έργκιν, ναι θα συμφωνούσα με την ανησυχία των φίλων ολυμπιακών.tsoureki έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:37 pmΕπειδή δεν το έκανε σε εμάς γιατί έκανε άλλα δουλειές στην άμυνα και στην επίθεση δεν σημαίνει οτι δεν προσπαθήσει να το κάνει στον Παναθηναικό.
Δεν πιστεύω ότι ο Ζέλικο τον πήρε για να μοιράζει πάσες στην επίθεση και να βγαίνει στην περιστροφές στα αντίπαλα γκαρντ στην άμυνα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καθώς έγραφα το ξανασκέφτηκα.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:41 pmΔεν νομίζω κανέναν στον Παναθηναικό να τον προβληματίζει αυτό, ο ζοτς ξέρει - και θα βρει την σωστή χρήση του. Η μόνη ανησυχία είναι η κατάσταση που θα βρίσκεται μετά τον τραυματισμό, αυτό είναι το ρίσκο, τα άλλα είναι απλά θέματα τακτικής, και για αυτόν τον σκοπό υπάρχει ένας μετρ φέτος, ευτυχώς. Αν έμενε ο Έργκιν, ναι θα συμφωνούσα με την ανησυχία των φίλων ολυμπιακών.tsoureki έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:37 pm
Επειδή δεν το έκανε σε εμάς γιατί έκανε άλλα δουλειές στην άμυνα και στην επίθεση δεν σημαίνει οτι δεν προσπαθήσει να το κάνει στον Παναθηναικό.
Δεν πιστεύω ότι ο Ζέλικο τον πήρε για να μοιράζει πάσες στην επίθεση και να βγαίνει στην περιστροφές στα αντίπαλα γκαρντ στην άμυνα.
Δεν θα μου φαινόταν και τρελό να τον βάλει να κάνει τα ίδια, αφου με αυτα καθιερώθηκε και εβγαζε το ψωμί του. Αν τον παίρνει το κορμί του δηλαδη.
Ίσως να τον δει σαν τελευταίο του ροτεισον, που νομίζω αν δεν γίνει κάτι τρελό θα είναι, και να προσπαθήσει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
Γενικά πολλά ερωτήματα με τον Φαλ στο πως θα παίξει φέτος, σε τι κατάσταση θα είναι κτλ θα έχει ενδιαφέρον.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο