Γιατί έτσι; Δεν σε βολεύει οταν το πατάς και εμφανίζεται ολοκληρο;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:08 pmΑυτό ακριβώς. Μου φαίνεται πολυ περίεργο να γίνεται τετοιος σαματάς οταν λίγο πολυ δεν έχει συμβεί κατι απρόβλεπτο.
Ο Φαλ ηταν στοίχημα ννα παιξει. Ο Γιαμπου εξαρχής 2μ ηταν. Δεν κόντυνε. Και ο Λεσορτ, ε τον είδαμε πέρυσι.
Από το Μάη γράφαμε οτι ο παο ήθελε 7footer για βασικο. Εναν υγιη Pouarie. Να εχει ογκο να γεμίσει αμυνα και ριμπάουντ. Και έφερε Φαλ μετα απο δυο career ending τραυματισμους και ενα κοντο τεσσαρι.
Ο Ζοτς ξέρει. Αλλα τωρα Σεπτέμβριο ο Ζοτς ψαχνει πεντάρια.
Τέλος πάντων. Νωρίς είναι κατι θα βρείτε. Γνώμη μου πρέπει να ψαχτεί για παικτη οπως τον περιέγραψα 20λ. Οχι μπάλωμα ενος διμήνου. Χρόνος υπάρχει και καλύτερα να βρει κατι σε ενα μήνα αλλα να είναι καλο απο το να πάρετε ένα τελει οπως εμεις πέρυσι άλλους 4 όλη τη χρονιά
Offtopic: @Conan1982 @SteveNashidis το νέο feature με το hide των commented παίρνει απο εμένα ενα (-1). Είναι δύσχρηστο οταν έχεις να διαβάσεις 1-2 σελίδες ανάποδα σε ενα θρεντ.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Κουζέλογλου δεν έχει κάτι σοβαρό, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι ήδη έτοιμος προ πολλού.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 2:55 pmΝαι αλλά τώρα τραυματίστηκε ο Φαλ και δεν ξέρουμε πόσο θα λείψει. Για να κοιτάνε παίκτη μπορεί να θέλει αρκετό χρόνο. Εν τω μεταξύ τραυματίστηκε και ο Κουζέλογλου που ίσως να τον υπολόγιζαν για Α1 (δεν έχω δει πόσο θα λείψει). Οπότε θα πέσει πολύ βάρος ξανά στον Λεσόρ και μετά στον Γιαμπουσέλε που φαίνεται ότι θέλει χρόνο ακόμα. Σε συνδυασμό με την κακή είκονα του Μήτογλου βγάζει νοήμα η απόφαση.
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά είναι. Λύνει και το πρόβλημα με το να βλέπουμε ποστ απο χρήστες που έχουμε μπλοκάρει.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:18 pmΓιατί έτσι; Δεν σε βολεύει οταν το πατάς και εμφανίζεται ολοκληρο;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:08 pm
Αυτό ακριβώς. Μου φαίνεται πολυ περίεργο να γίνεται τετοιος σαματάς οταν λίγο πολυ δεν έχει συμβεί κατι απρόβλεπτο.
Ο Φαλ ηταν στοίχημα ννα παιξει. Ο Γιαμπου εξαρχής 2μ ηταν. Δεν κόντυνε. Και ο Λεσορτ, ε τον είδαμε πέρυσι.
Από το Μάη γράφαμε οτι ο παο ήθελε 7footer για βασικο. Εναν υγιη Pouarie. Να εχει ογκο να γεμίσει αμυνα και ριμπάουντ. Και έφερε Φαλ μετα απο δυο career ending τραυματισμους και ενα κοντο τεσσαρι.
Τέλος πάντων. Νωρίς είναι κατι θα βρείτε. Γνώμη μου πρέπει να ψαχτεί για παικτη οπως τον περιέγραψα 20λ. Οχι μπάλωμα ενος διμήνου. Χρόνος υπάρχει και καλύτερα να βρει κατι σε ενα μήνα αλλα να είναι καλο απο το να πάρετε ένα τελει οπως εμεις πέρυσι άλλους 4 όλη τη χρονιά
Offtopic: @Conan1982 @SteveNashidis το νέο feature με το hide των commented παίρνει απο εμένα ενα (-1). Είναι δύσχρηστο οταν έχεις να διαβάσεις 1-2 σελίδες ανάποδα σε ενα θρεντ.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι οτι οταν διαβάζεις τακτικά ενα θρεντ είναι καλύτερα ετσι. Οταν το πετύχεις μετα απο 2-3 σελίδες που δεν έβλεπες, επειδή αρχίζω απο το τέλος θελει άνοιγμα και εσωτερικά αν εχει πολλά nested.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:18 pmΓιατί έτσι; Δεν σε βολεύει οταν το πατάς και εμφανίζεται ολοκληρο;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:08 pm
Αυτό ακριβώς. Μου φαίνεται πολυ περίεργο να γίνεται τετοιος σαματάς οταν λίγο πολυ δεν έχει συμβεί κατι απρόβλεπτο.
Νο worries. Θα το συνηθίσουμε, άσε μας να γκρινιαξουμε. Τόσα λεφτά συνδρομή δίνουμε
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πατάς το πράσινο "τικ" διπλα απ το τόπικ, σε βγάζει στο τελευταιο ποστ που διάβασες.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:23 pmΗ αλήθεια είναι οτι οταν διαβάζεις τακτικά ενα θρεντ είναι καλύτερα ετσι. Οταν το πετύχεις μετα απο 2-3 σελίδες που δεν έβλεπες, επειδή αρχίζω απο το τέλος θελει άνοιγμα και εσωτερικά αν εχει πολλά nested.
Νο worries. Θα το συνηθίσουμε, άσε μας να γκρινιαξουμε. Τόσα λεφτά συνδρομή δίνουμε
![]()
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
όχι ακούμε γνώμες πως να βελτιωθεί. Κι εγώ το κάνω αυτό με το τέλος, αλλά αφού και μέσα υπάρχει επιλογή περισσότερα τι σε δυσκολεύει;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:23 pmΗ αλήθεια είναι οτι οταν διαβάζεις τακτικά ενα θρεντ είναι καλύτερα ετσι. Οταν το πετύχεις μετα απο 2-3 σελίδες που δεν έβλεπες, επειδή αρχίζω απο το τέλος θελει άνοιγμα και εσωτερικά αν εχει πολλά nested.
![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά ο σαματας γίνεται στα σοσιαλ κι ολίγον τι κι εδώ
Συμπληρωματικο παίκτη ψάχνουν επειδή ο Φαλ θα μείνει 1 μήνα έξω,το είπαν κι εχτές, παίκτη που μόλις γυρίσουν Χειζ κ Φαλ δε θα έχει θέμα να μείνει στο τέλος του rotation. Δεν αποκλείεται και το συμβόλαιο μερικών μηνών στην αρχη
Υγ τον Χειζ τον αναφέρω διότι αναγκαστικά η απουσία του θα κατεβάσει αναγκαστικά θέση και τον Γιαμπου
Συμπληρωματικο παίκτη ψάχνουν επειδή ο Φαλ θα μείνει 1 μήνα έξω,το είπαν κι εχτές, παίκτη που μόλις γυρίσουν Χειζ κ Φαλ δε θα έχει θέμα να μείνει στο τέλος του rotation. Δεν αποκλείεται και το συμβόλαιο μερικών μηνών στην αρχη
Υγ τον Χειζ τον αναφέρω διότι αναγκαστικά η απουσία του θα κατεβάσει αναγκαστικά θέση και τον Γιαμπου
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πηγε ναπολιChristofis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:21 pmΓια διμηνο συμβολαιο ο Τζαιτε ξερουμε αν εχει επιστρεψει απο τον τραυματισμο του καλα ;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ήδη μιλάει με ΚόνανSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:23 pmΤόσα λεφτά συνδρομή δίνουμεConan1982 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:18 pmΓιατί έτσι; Δεν σε βολεύει οταν το πατάς και εμφανίζεται ολοκληρο;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 3:08 pm
![]()
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0