Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω ειχα πει απο τον Απριλιο οτι οι πληροφοριες μου μιλουσαν για 2 γκαρντ + 2 φοργουορντ. Φυσικα εφαγα αρκετο κραξιμο. Τελικα φτασαμε να μιλαμε για δεδομενο οτι ετσι θα γινει.
Οταν εφυγε ο Γουοκαπ ανεφερα οτι οι πληροφοριες μιλανε οτι ισως παμε για 2 παικτες περαν δηλαδη του ενος φοργουορντ που περιμενουμε να μας κατσει. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα.
Η αληθεια @Dimmitz και @Rivers15 ειναι καπου στην μεση. Ο Μπαρτζωκας θα ηθελε εναν επιπλεον χειριστη απλα δεν τον θελει οπως τον εχετε στο μυαλο σας. Θα ηθελε εναν παικτη οπως ο jones Garcia. Οπως ο Μακκισικ δηλαδη. Ενας γκαρντ που μπορει να μαρκαρει ολες τις θεσεις τις περιφεριας, με καθετο παιχνιδι και να μοιρασει την μπαλα αν χρειαστει. Εναν νεο Μακκισικ γιατι ως χειριστη τον θεωρουσε παρολο που επαιζε κατα κυριο λογο τριαρι(Βασικα επαιζε με 3 γκαρντ). Τετοιος παικτης αν δοθει η ευκαιρια θα αποκτηθει παντως. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα. Ομαρι Μουρ, Μπαντον (επιτηδες τους αναφερω αυτους γιατι κανενας δεν ειναι στοχος τωρα) αναφερω ως παραδειγματα και οχι Ροντεν που δεν μπορει να κανει τον εν δυναμει χειριστη.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».
Χεζόνια
Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά;
Χεζόνια
Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά;
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ο Χεζόνια σου λέει καλημέρα και κοιτάς από το παράθυρο να δεις αν όντως έχει βγει ο ήλιος. Αυτές τις δηλώσεις παίζει να τις έχει κάνει σε ξαπλώστρα στο Mandalay Bay στο Vegas με 45 βαθμούς , πασαλειμμένος με copertone για βαθύ μαύρισμαFabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 5:59 pm«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».
Χεζόνια
Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά;![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 12:25 amένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.
περίεργο μου φαίνεται.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
True, επίσης πάει για το μπλοκ/αλλοίωση και αυτό τον βγάζει εκτός θέσης για ριμπάουντ.TuTiS έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 12:58 amΚάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 12:25 amένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.
περίεργο μου φαίνεται.
Μέχρι φέτος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο