Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knoxville

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 29, 2026 5:20 pm

Ο Φουρνιέ δεν έχει δείξει δείγματα κωλοπαιδισμού στην καριέρα του, το αποκλείω να είναι θέμα "μπιφ", ζήλειας κτλ.
Απλά ως βετεράνος θέλει να συνετίζει λίγο τον πιτσιρικά, καλά κάνει, κάποιος πρέπει να αναλάβει και αυτό τον ρόλο.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 29, 2026 5:26 pm

Κολλατε ολοι με τις λεξεις ηγετης λες κςι ειναι καραμελα. Απλα ο Φουρνιε ηταν ζεστος και ηθελε την μπαλα γιατι ενιωθε οτι δεν θα αστοχουσε. Σιγα μην ειχε εσωτερικο μονολογο τυπου Αμλετ για το ποιος ειναι ο ηγετης εδω....

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 29, 2026 5:29 pm

Conan1982 έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 4:44 pm
Rivers15 έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 3:21 pm

Ουτε ο Τζοζεφ δεν παιζει να εχει αγχωθει τοσο μην τυχον και φερει ο Μπαρτζωκας αλλο PG! :mrgreen:
Με ελαφρά διάθεση καζούρας συμφωνώ κι εγώ με τον Dimitz ότι αποκλείεται να κοιτάμε για point guard όταν μάλιστα εχουμε εμφανές κενό πισω από τον Γουόρντ όσο ο Παπανικολάου φθίνει. Σαν τέταρτος οργανωτής άλλωστε παίζει και ο Φουρνιέ αν χρειαστεί.
Εγω ειχα πει απο τον Απριλιο οτι οι πληροφοριες μου μιλουσαν για 2 γκαρντ + 2 φοργουορντ. Φυσικα εφαγα αρκετο κραξιμο. Τελικα φτασαμε να μιλαμε για δεδομενο οτι ετσι θα γινει.

Οταν εφυγε ο Γουοκαπ ανεφερα οτι οι πληροφοριες μιλανε οτι ισως παμε για 2 παικτες περαν δηλαδη του ενος φοργουορντ που περιμενουμε να μας κατσει. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα.

Η αληθεια @Dimmitz και @Rivers15 ειναι καπου στην μεση. Ο Μπαρτζωκας θα ηθελε εναν επιπλεον χειριστη απλα δεν τον θελει οπως τον εχετε στο μυαλο σας. Θα ηθελε εναν παικτη οπως ο jones Garcia. Οπως ο Μακκισικ δηλαδη. Ενας γκαρντ που μπορει να μαρκαρει ολες τις θεσεις τις περιφεριας, με καθετο παιχνιδι και να μοιρασει την μπαλα αν χρειαστει. Εναν νεο Μακκισικ γιατι ως χειριστη τον θεωρουσε παρολο που επαιζε κατα κυριο λογο τριαρι(Βασικα επαιζε με 3 γκαρντ). Τετοιος παικτης αν δοθει η ευκαιρια θα αποκτηθει παντως. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα. Ομαρι Μουρ, Μπαντον (επιτηδες τους αναφερω αυτους γιατι κανενας δεν ειναι στοχος τωρα) αναφερω ως παραδειγματα και οχι Ροντεν που δεν μπορει να κανει τον εν δυναμει χειριστη.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Σεπ 29, 2026 5:59 pm

«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».

Χεζόνια

Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά; :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 29, 2026 6:16 pm

αχαχα ΠΑΟΚ ή Αρης είναι μια χαρά, θα έχει και χιόνια

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 29, 2026 11:56 pm

FabrizioOberto έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 5:59 pm
«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».

Χεζόνια

Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά; :D
Καλά ο Χεζόνια σου λέει καλημέρα και κοιτάς από το παράθυρο να δεις αν όντως έχει βγει ο ήλιος. Αυτές τις δηλώσεις παίζει να τις έχει κάνει σε ξαπλώστρα στο Mandalay Bay στο Vegas με 45 βαθμούς , πασαλειμμένος με copertone για βαθύ μαύρισμα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 30, 2026 12:25 am

ένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.

περίεργο μου φαίνεται.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Σεπ 30, 2026 12:58 am

yawn.brigade έγραψε: ↑
ένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.

περίεργο μου φαίνεται.
Κάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Σεπ 30, 2026 2:02 am

TuTiS έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 12:58 am
yawn.brigade έγραψε: ↑

περίεργο μου φαίνεται.
Κάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.
True, επίσης πάει για το μπλοκ/αλλοίωση και αυτό τον βγάζει εκτός θέσης για ριμπάουντ.

Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”