Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Παμε ενα update
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2026
https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... /year/2026
Σκουρα τα πραγματα
Beauchamp
Watford
Roddy
Kleber
Gill
Knox ?
Tshiebwe
Μου διαφευγει καποιος αλλος αξιολογος ;
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2026
https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... /year/2026
Σκουρα τα πραγματα
Beauchamp
Watford
Roddy
Kleber
Gill
Knox ?
Tshiebwe
Μου διαφευγει καποιος αλλος αξιολογος ;

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλάω συγκεκριμένα για πίσω από τον Σάσα στην θέση τέσσερα. Εκεί θες κάποιον που να έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια, να μην κάνει μουτράκια όταν βγει αλλαγή, να ξέρει τον ρόλο του και να μην χαθεί πίσω από την προσπάθεια ότι αξίζει να παίζει περισσότερο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 5:11 pmη μπαρτσελονα πηγε απατη με τους βετερανους..ενω και φετος αυτο που κανει ο σαρας μπας και του κοστισει την θεση του.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 4:59 pm
Οι βετεράνοι είναι αυτοί που φέρνουν τους τίτλους. Ένα last dance είναι η φάση. Δες και τον Σάρας πως κινείται. Για πίσω από Σάσα βετεράνο θες, να αποδεχθεί τον ρόλο του και να ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Αν πάρεις έναν 25χρονο με potential στα 15 λεπτά που θα παίζει μέχρι να καταλάβει τα συστήματα και τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο θα πάει Ιανουάριος. Κρίμα είναι να δούμε μια repetition 1ης χρονιάς με Πίτερς.
οι καλοι παικτες την φερνουν..ειναι διαφορετικο να εχεις βετερανο τον φουρνιε η τον μελι και αλλο να παμε να παρουμε τον καλαθη στα 38 ξερω γω..
εμενα παντως αν μου λεγανε ροντεν η κλαιμπερν και οκεκε η σενγκελια..τους μικρους θα επαιρνα..Δεν ειμαι αρνητικος και σε εναν βετερανο που ακομα κραταει καλα και ειναι εκει μαξ 34..αλλα δεν θα τους κυνηγουσα κιολας.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Tshiebwe νομίζω δεν έχει καθόλου σουτ. Σε φάση δεν απειλεί καν από το τρίποντο. Δεν νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας θα πήγαινε για τέτοιο τεσσάρι από την στιγμή κιόλας που ούτε τα πεντάρια μας έχουν τρίποντο.
Από τους ελεύθερους της παραπάνω λίστας ο πιο πιθανός να έρθει ίσως να ήταν ο Gill, από την άποψη ότι έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία, έχει συνεργαστεί με τον Μπαρτζώκα στο παρελθόν οπότε ξέρει καλά τι παίρνει, και λόγω ηλικίας δεν νομίζω να έχει κανένα τρελό κασέ, λογικά με 3 εκατομμύρια για 2 χρονάκια θα ερχόταν.
Από τους ελεύθερους της παραπάνω λίστας ο πιο πιθανός να έρθει ίσως να ήταν ο Gill, από την άποψη ότι έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία, έχει συνεργαστεί με τον Μπαρτζώκα στο παρελθόν οπότε ξέρει καλά τι παίρνει, και λόγω ηλικίας δεν νομίζω να έχει κανένα τρελό κασέ, λογικά με 3 εκατομμύρια για 2 χρονάκια θα ερχόταν.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα 16 χρόνια τανκαρίσματος παίζοντας 10λεπτα = εμπειρία σε μεγάλα παιχνίδια? Εκτός και αν μιλάς γενικά, πάντως στον Γκιλ δεν κολλάει το παραπάνω.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 6:24 pmΜιλάω συγκεκριμένα για πίσω από τον Σάσα στην θέση τέσσερα. Εκεί θες κάποιον που να έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια, να μην κάνει μουτράκια όταν βγει αλλαγή, να ξέρει τον ρόλο του και να μην χαθεί πίσω από την προσπάθεια ότι αξίζει να παίζει περισσότερο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 5:11 pm
η μπαρτσελονα πηγε απατη με τους βετερανους..ενω και φετος αυτο που κανει ο σαρας μπας και του κοστισει την θεση του.
οι καλοι παικτες την φερνουν..ειναι διαφορετικο να εχεις βετερανο τον φουρνιε η τον μελι και αλλο να παμε να παρουμε τον καλαθη στα 38 ξερω γω..
εμενα παντως αν μου λεγανε ροντεν η κλαιμπερν και οκεκε η σενγκελια..τους μικρους θα επαιρνα..Δεν ειμαι αρνητικος και σε εναν βετερανο που ακομα κραταει καλα και ειναι εκει μαξ 34..αλλα δεν θα τους κυνηγουσα κιολας.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρα τον έχουμε ήδη κλείσει?
@shaq7
@Knoxville
@Dimmitz
6 σεζόν είναι στο ΝΒΑ. Δεν έχει κάνει ακριβώς τανκινγκ σε όλες. Οκ αποδεκτό οτι ηταν κακιστη ομάδα αλλα αυτο δεν αναιρεί οτι επαιζε και έπαιρνε χρονο απέναντι σε κτήνη.
Είναι γενικά γνωστός στο ΝΒΑ ως φοβερό leadership στα αποδυτήρια. Χρειαζόμαστε τέτοιον παικτη. Δεν θα πω οτι θα κλάψω αν δεν τον πάρουμε, προς θεού, αλλα σίγουρα εγω θα χαρώ αν ερθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Πέμ Ιούλ 23, 2026 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο