Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 694
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω. Οκ υπάρχει έλλειψη στην ευρωπαική αγορά και αυτό ανεβάζει τα κασέ των παιχτών γενικότερα , αλλά για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν βγάζει κανένα νόημα. Αν είναι αλήθεια, αναλογικά όχι 5εκ , 15 θα έπρεπε να δώσουμε στον Μίσιτς.
O Fournier δηλαδή αν ξεχάσει την καταγωγή του από Καμίνια και το δει ψυχρά επαγγελματικά , πόσα θα ζητήσει για ανανέωση?
2
2

- yawn.brigade
- Reactions: 804
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δε πίστευα ότι όντως ενδιαφερόμασταν για τον συγκεκριμένο αλλά ο Στεφάνου δύσκολα θα το βγάζει από το μυαλό του.
πραγματικά με έχει μπερδέψει ο σχεδιασμός της ομάδας.
καταλαβαίνω το να πάρουμε pg γιατί ο Έβανς και ο Γουόκαπ έχουν τα ερωτηματικά τους αλλά ο καθαρός sg πού κολλάει; μάλλον και φέτος δε θα υπολογίζεται ο Ντόρσεϊ; ο Λι για τον οποίο ξοδέψαμε κάνα εκατομμύριο πριν λίγους μήνες θα χαιρετίσει ή θα μεταφερθεί μόνιμα στον άσσο;
πραγματικά με έχει μπερδέψει ο σχεδιασμός της ομάδας.
καταλαβαίνω το να πάρουμε pg γιατί ο Έβανς και ο Γουόκαπ έχουν τα ερωτηματικά τους αλλά ο καθαρός sg πού κολλάει; μάλλον και φέτος δε θα υπολογίζεται ο Ντόρσεϊ; ο Λι για τον οποίο ξοδέψαμε κάνα εκατομμύριο πριν λίγους μήνες θα χαιρετίσει ή θα μεταφερθεί μόνιμα στον άσσο;
0
-
- Reactions: 1257
- Προειδοποιήσεις:
0
ειμαι οκ αν κανουν περισσοτερα αλλα δεν θα επρεπε να μπορουν να κατεβαζουν και τη μπαλα και να πασαρουν σαν βασικη συνθηκη ας πουμε? .. αν σκεφτουμε μητσο και τσαρο και κατεβαζαν και πασαραν και σκοραραν και ριμπαουντ κατεβαζαν τωρα που εχουν παει ολοι αυτοι?Knoxville έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 7:02 pmΤο άθλημα έχει αρχίσει και τους "ξερνάει".fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 6:54 pmμικρη χαζη ερωτηση... οι καθαροι ασσοι εχουν χαθει?
Έρχεται και στην Ευρώπη αυτό σιγά σιγά. Οι άσσοι πλέον πρέπει να μπορούν να κάνουν περισσότερα απο το να κατεβάζουν την μπάλα και να πασάρουν επιθετικά.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε ο Μεσσιας θα ερθει στο 777 με τη διαφορα οτι θα περπαταει στον αερα οχι στο νερο κι αντι να πολλαπλασιαζει τα ψαρια θα πολλαπλασιαζει τους ποντους των συμπαικτων του με τις ασσιστ του (λεμε τωρα και καμια χαζομαρα να περναει η ωρα)berry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 5:36 pmΠαει ο 666
Μας βλεπω για 333
Δεν ειμαι αισιόδοξος δεν τους έχω εμπιστοσύνη .
Παιζει και να μείνουμε ως έχει
Μη κρίνετε τον Ιμπακα από την περσινή χρονια που δεν τον έβαζε καθολου ο Τσους
Στην Μπαγερν ειχε παίξει πολυ καλα .
Ταιριάζει απόλυτα και στο προφίλ καλύπτοντας και το 4 και το 5
Εμένα μου κάνει παντως αν δεν βρεθεί κάτι πιο φρέσκο από ΝΒΑ
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2617
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Χουπφελας λέει πως πάτε για 2/3αρι σκόρερ και ότι ο Μπαρτζώκας θέλει το 3αρι του να έχει καλό σποτ σουτ και να αποτελεί εναλλακτική πηγή δημιουργίας. Πχ θα παίζατε με Εβανς/Φουρνιε/Γκαρθια που σουταρουν και δημιουργούν και οι τρεις. Δεν κοιτάτε για ασο πάντως προφανώς, και οι υπόλοιποι που κοιτάτε σκορερς είναι λέει.
ΥΓ. Λογικά θα πάρετε 4/5αρι για πέμπτο ψηλό.
ΥΓ. Λογικά θα πάρετε 4/5αρι για πέμπτο ψηλό.
0
- shaq7
- Reactions: 7292
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας δουμε λιγο το ροστερ και να αναλογιστουμε γιατι κρατησαμε μακισικ λαρε ντορσει και φεραμε και νετζηπογλου..
Ασσοι
εβανς γουοκαπ λι ..οκ ας πουμε οτι δεχομαστε οτι θα ναι καλα και οι δυο...
παμε τωρα στους παικτες που παιζουν 2-3
Φουρνιε που θα παιρνει 25+λεπτα
Ντορσει που θελει 20λ αλλα δεν θα εχει ουτε 5
λαρε για α1
μακισικ για πουθενα
νετζηπογλου για δανεικο υποθετω..
λι που αν ειναι καλα οι αλλοι δυο καπου πρεπει να παιζει..
3ρια
Γουορντ + τον σκορερ με σουτ που θελουμε + παπ + καποια λεπτα να χωρεσει και ο πιτερς.
παρανοια
Ασσοι
εβανς γουοκαπ λι ..οκ ας πουμε οτι δεχομαστε οτι θα ναι καλα και οι δυο...
παμε τωρα στους παικτες που παιζουν 2-3
Φουρνιε που θα παιρνει 25+λεπτα
Ντορσει που θελει 20λ αλλα δεν θα εχει ουτε 5
λαρε για α1
μακισικ για πουθενα
νετζηπογλου για δανεικο υποθετω..
λι που αν ειναι καλα οι αλλοι δυο καπου πρεπει να παιζει..
3ρια
Γουορντ + τον σκορερ με σουτ που θελουμε + παπ + καποια λεπτα να χωρεσει και ο πιτερς.
παρανοια
1
1