Έτσι βγαίνει προς τα έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον πουλήσουν με 1.8 πχ.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Φουρνιέ δε πουλάει οπαδιλίκι, απλά ως Ευρωπαίος καταλαβαίνει ότι εδώ έχουμε χαρακτήρα overly attached girlfriend, θέλουμε να μας δείχνουν συνεχώς ότι μας αγαπάνε και έχουν μάτια μόνο για μας.

δεν είναι ότι υποκρίνεται και δε γουστάρει που είναι εδώ αλλά ξέρει ότι πρέπει να το δείχνει κιόλας ότι του αρέσει.
κατά τα άλλα αν είχε σοβαρή πρόταση από το ΝΒΑ δε θα ερχόταν να ζήσει το μύθο του στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση. και δεν είναι υπόθεση αυτό, το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι περίμενε ότι θα έρθει στην Ευρώπη αρκετά αργότερα στην καριέρα του.
ο Ναν είναι τυπικός Αμερικάνος που προφανώς και θα έφευγε τρέχοντας αν μπορούσε να επιστρέψει στο ΝΒΑ αλλά ως άνθρωπος διαφορετικής κουλτούρας δεν έχει πιάσει ακόμα τη φάση και το πώς μας ακούγονται εδώ κάτι τέτοια. το τουίτ του είναι χαζομάρα με τον ίδιο τρόπο που ήταν και του Γουόκαπ, ότι "ισχύει αυτό που λες αλλά μη το λες δημόσια βρε παπάρα
"

δεν είναι ότι υποκρίνεται και δε γουστάρει που είναι εδώ αλλά ξέρει ότι πρέπει να το δείχνει κιόλας ότι του αρέσει.
κατά τα άλλα αν είχε σοβαρή πρόταση από το ΝΒΑ δε θα ερχόταν να ζήσει το μύθο του στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση. και δεν είναι υπόθεση αυτό, το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι περίμενε ότι θα έρθει στην Ευρώπη αρκετά αργότερα στην καριέρα του.
ο Ναν είναι τυπικός Αμερικάνος που προφανώς και θα έφευγε τρέχοντας αν μπορούσε να επιστρέψει στο ΝΒΑ αλλά ως άνθρωπος διαφορετικής κουλτούρας δεν έχει πιάσει ακόμα τη φάση και το πώς μας ακούγονται εδώ κάτι τέτοια. το τουίτ του είναι χαζομάρα με τον ίδιο τρόπο που ήταν και του Γουόκαπ, ότι "ισχύει αυτό που λες αλλά μη το λες δημόσια βρε παπάρα
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ΘΕΣ να πουλησεις κ εχεις μονο μια προσφορα στο 1 μυριο, δεν την κανεις reject εντελως ειδικα αν ειναι η τριτη προσφορα που εχεις παρει. Πεφτεις εστω λιγο.
Το να μεινεις στασιμος στα 3 μυρια ειναι negotiation tactic καποιου που δεν ψηνεται να πουλησει, ζηταει τρελες κι αν δει πολυ κοντα στα λεφτα του θα το κανει. Αυτο ειναι εντελως διαφορετικο.
Επισης κανεις δεν εγγυαται πως η Ντουμπαι θα κανει 2 μηνες offers για τον Γουοκαπ κ δεν θα παει να κλεισει κατι αλλο.
Εκτος αν ολα αυτα ειναι λαθος πληροφοριες φυσικα ή εκτος αν εχουμε 3-4 προτασεις και παιζουμε.
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τα forward του Ολυμπιακού έχω κάνει τη μαντεψιά μου. Θα πάρετε 2, μάλλον συμπληρωματικούς, ο ένας εκ των οποίων θα είναι ο Ποκουσέφσκι. Το λέω ξεκάθαρα βλέποντας την αγορά και τα διαβατήρια σας, καθώς και ότι τον είχατε παλιά.
Για τον Μοντέρο νομίζω έπαιξε ρόλο το ότι εμείς δεν είχαμε προπονητή. Ίσως ήταν διαφορετική η κατάληξη αν είχαμε Ζέλικο από πιο νωρίς. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο προπονητής με την μεγαλύτερη πειθώ στο να παίρνει/κλέβει παίκτες. Τα παραδείγματα είναι αρκετά.
Για τον Μοντέρο νομίζω έπαιξε ρόλο το ότι εμείς δεν είχαμε προπονητή. Ίσως ήταν διαφορετική η κατάληξη αν είχαμε Ζέλικο από πιο νωρίς. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο προπονητής με την μεγαλύτερη πειθώ στο να παίρνει/κλέβει παίκτες. Τα παραδείγματα είναι αρκετά.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν τελικα μεινει ο Γουοκαπ, που πιστευω ειναι και το πιθανοτερο, πιστευω θα παρουμε καταρχην εναν παικτη. Και αν χρειαστει δευτερος θα κοιταξουμε αργοτερα στη σεζον.
Επισης, οπως εχω ξαναγραψει, πιστευω πως θα ειναι επιλογη Σικμα - δηλαδη καποιος ρολιστας είτε απο nba/g-league ή απο μικροτερη ομαδα της ευρωπης.
Φυσικα εικασιες κανουμε, με κινδυνο να παμε κουβά.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οποτε αν παρουμε Ποκουσεφσκι + αλλον εναν σημαινει πως συνολικα θα παρουμε μονο εναν παικτη!manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 5:08 pmΓια τα forward του Ολυμπιακού έχω κάνει τη μαντεψιά μου. Θα πάρετε 2, μάλλον συμπληρωματικούς, ο ένας εκ των οποίων θα είναι ο Ποκουσέφσκι. Το λέω ξεκάθαρα βλέποντας την αγορά και τα διαβατήρια σας, καθώς και ότι τον είχατε παλιά.
-
manos_89

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σλούκας, Σάρας, Μπόγνταν, ακόμα και ο Μπόνγκα που τον ήθελαν τοπ ομάδες φέτος.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα πάρουμε δηλαδή ένα 3αρι και τον Ποκουσεφσκι αντί Πίτερς;manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 5:08 pmΓια τα forward του Ολυμπιακού έχω κάνει τη μαντεψιά μου. Θα πάρετε 2, μάλλον συμπληρωματικούς, ο ένας εκ των οποίων θα είναι ο Ποκουσέφσκι. Το λέω ξεκάθαρα βλέποντας την αγορά και τα διαβατήρια σας, καθώς και ότι τον είχατε παλιά.
-
manos_89

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα 3-4 βλέπω και Ποκουσέφσκι. Αναγκαστικά στο 3 θα παίζει και ο Φουρνιέ κάποια λεπτά, κυρίως λόγω traffic στο 1-2, ενώ υπάρχει και ο Ward.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 5:15 pmΘα πάρουμε δηλαδή ένα 3αρι και τον Ποκουσεφσκι αντί Πίτερς;manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 5:08 pmΓια τα forward του Ολυμπιακού έχω κάνει τη μαντεψιά μου. Θα πάρετε 2, μάλλον συμπληρωματικούς, ο ένας εκ των οποίων θα είναι ο Ποκουσέφσκι. Το λέω ξεκάθαρα βλέποντας την αγορά και τα διαβατήρια σας, καθώς και ότι τον είχατε παλιά.
Αυτό προβλέπω τουλάχιστον
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πάει κάποιος δικός μας δηλαδή, και κάνει το ίδιο στον τσουκαλά και στους γύρω του,θα έλεγες ίδιο ή θα ερχόσουν στα λόγια του άλλου φίλου;;;golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 4:34 pmΚαλά και αυτά που γράφεις εσύ υποθέσεις εργασίας είναι.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 4:13 pm
Το ότι ο μόνος λόγος για να πουλήσει κάποιος οπαδιλίκι είναι αυτός που αναφέρεις είναι δική σου υπόθεση εργασίας οπότε δεν ασχολούμαι.
Φόραγε μπλούζες με τη φάτσα του Βαν Γκάντι κ στο ΝΒΑ;
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι κερκίδες έτσι είναι παντου που στο τέλος της ημέρας(που λέει ο λόγος)αυτός που έβριζε θα βγει και μια φωτο με τον παίκτη ή θα πάρει ένα αυτόγραφο αν τον πετύχει έξω
Από την μεριά των παιχτών ,αυτοί μπαίνουν παίζουν και κερδίζουν χρήματα που άλλοι ονειρεύονται και ξέρουν ότι θα τους βρίσουν ,οπότε ας κάνουν και πως δεν άκουσαν έτσι είναι παντού, στο παιχνίδι είναι όλα είτε το θέλουμε είτε όχι
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι καθαρά δικιά σου εικασία, η οποία πηγάζει από την επιθυμία σου να μείνει ο Ουόκαπ.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 4:53 pmΑν ΘΕΣ να πουλησεις κ εχεις μονο μια προσφορα στο 1 μυριο, δεν την κανεις reject εντελως ειδικα αν ειναι η τριτη προσφορα που εχεις παρει. Πεφτεις εστω λιγο.
Το να μεινεις στασιμος στα 3 μυρια ειναι negotiation tactic καποιου που δεν ψηνεται να πουλησει, ζηταει τρελες κι αν δει πολυ κοντα στα λεφτα του θα το κανει. Αυτο ειναι εντελως διαφορετικο.
Υπάρχει και η άλλη ερμηνεία: ότι ο Ολυμπιακός παίζει σκληρό πόκερ τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την πλευρά τη Ντουμπαι.
Στον παίκτη ουσιαστικά λέει ότι έτσι όπως τα έκανες θα παίξεις μια σεζόν με τα ψωροδίφραγκα που σου δίνουμε και μετά πήγαινε στην ευχή του θεού και στην Ντουμπάι λέει «σοβαρευτείτε μαλακές, με 870κ δεν παίρνετε ούτε τις παλιές μπασκέτες από το ΣΕΦ».
Αν πουλήσει εύκολα ουσιαστικά τι θα δείξει; Ότι όποια ομάδα έχει μεγάλο πορτοφόλι και θέλει να πάρει παίκτη με συμβόλαιο θα μπορεί να το κάνει. Δεύτερον, δείχνει στους παίκτες ότι «κόψτε τις μαλακίες» δεν μπορείτε να φύγετε όποτε σας καπνίσει.
Το αν θα πουληθεί ο Ουόκαπ θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ανέβει η Ντουμπάι και πόσα λεφτά θα βάλει ο παίκτης από την τσέπη του.
Αλλιώς τον βλέπω να κάθεται στις εξέδρες φέτος, γιατί μπάσκετ στον Ολυμπιακό μετά από αυτά που έγιναν δεν τον βλέπω να παίζει.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι βεβαια υπαρχουν και καποια ορια
Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για 3ετες ποσα να του δωσουν του Θωμα ; 1.8-2 το ετος ? Παραπανω δεν παει.Μετα θα πιασει τα συμβολαια του Μπεϊκον και του Καμπεγκελε
Και ποσο σε εμας ? Αν παει 2 μ που λεμε θα τους στοιχιζει 2.5-2.7 το ετος ; !
Δεν το βλεπω. Μεχρι 1.5 να πανε παραπανω μου φαινεται χλωμο .Δεν αξιζει
Και κατα την γνωμη μου και για εμας καλα ειναι.
Εχουν παιξει πολλα μεγαλυτερα ποσα για αγορα στην Ευρωπη ; Δεν νομιζω
Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για 3ετες ποσα να του δωσουν του Θωμα ; 1.8-2 το ετος ? Παραπανω δεν παει.Μετα θα πιασει τα συμβολαια του Μπεϊκον και του Καμπεγκελε
Και ποσο σε εμας ? Αν παει 2 μ που λεμε θα τους στοιχιζει 2.5-2.7 το ετος ; !
Δεν το βλεπω. Μεχρι 1.5 να πανε παραπανω μου φαινεται χλωμο .Δεν αξιζει
Και κατα την γνωμη μου και για εμας καλα ειναι.
Εχουν παιξει πολλα μεγαλυτερα ποσα για αγορα στην Ευρωπη ; Δεν νομιζω

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτοί που λές πληρώθηκαν αδρά και είχαν την μεγαλύτερη πρόταση από τον παο. Γι'αυτό πήγαν εκεί όχι για τον Ζοτς. Ο Μοντέρο δήλωσε ότι η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν η πιο χαμηλή σε σχέση με άλλες που είχε άλλα έκρινε ότι είναι καλό για την καριέρα του να δουλεψει με τον κοουτς Μπι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο