Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 24, 2026 7:25 pm

Παιδιά πάμε παρακάτω?

Εδώ είναι μπασκετικό φορουμ,όπως είπε κι ο Conan στη προηγούμενη σελίδα γράφουν όλοι παντού ,σεβομενοι τους κανονισμούς

Δε χρειάζονται "πεσιματα"οταν κάτι δε συνάδει με (η γαργαλάει) την οπαδικη λογική

Ο manos εξέφρασε την αποψη πως αν ήταν ο Ζοτς νωρίτερα στην ομάδα ίσως άλλαζαν πράγματα σε επιλογές παικτών.Κι εγώ το πιστεύω αυτό.Ουτε προσέβαλλε κανέναν ούτε μείωσε και οι απαντήσεις (που σβηστηκαν) ήταν τύπου θα φάτε καρπαζιες και απόλυτο μηδέν για το κοουτς του Παναθηναικου. Κοινώς έφαγε πέσιμο, οριακά για ποινες
Ηρεμία που είπε κι ο Κοναν.Ο,τι άλλο εκτός θέματος θα σβήνεται

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 24, 2026 8:02 pm

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Μοντέρο ήθελε να παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή της Ευρώπης. Δεν γνωρίζω πόσα χρήματα του προσέφεραν οι άλλοι διεκδικητές, αλλά είναι άκρως κολακευτικό για τον σύλλογο το ότι επέλεξε με βάση τις αγωνιστικές συνθήκες και όχι μισθοφορικά. Ελπίζω να εντοπίσουμε και να υπογράψουμε τον κατάλληλο παίκτη στα φόργουορντ για να κλείσει ιδανικά το ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 24, 2026 8:07 pm

Εδώ γουσταρε ολόκληρος φουρνιε να έρθει να παίξει στην ομάδα χωρίς ο λόγος να είναι το οικονομικό τι συζητάμε τώρα.. πάμε παρακάτω

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 24, 2026 8:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 8:07 pm
Εδώ γουσταρε ολόκληρος φουρνιε να έρθει να παίξει στην ομάδα χωρίς ο λόγος να είναι το οικονομικό τι συζητάμε τώρα.. πάμε παρακάτω
Είναι ευτυχία που έρχονται παίκτες με τέτοια νοοτροπία.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 24, 2026 8:33 pm

manos_89 έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 7:22 pm
Jeight έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 6:43 pm

Οσους παικτες εχει πεισει ο Ζοτς αλλοι τοσοι τον εχουν απορριψει οπως και με ολους τους κοουτς. Ο ρουμπιο γιατι αρνηθηκε? Αντιστοιχως και σε μας ο Μπατλερ.

Μιλας για φανατισμο οταν ερχεσαι και λες αν ειχαμε κλεισει τον Ζοτς νωριτερα θα σας ειχαμε κλεψει τον Μοντερο.

Οταν ο Ζοτς πηρε τελευταια φορα Ευρωλιγκα ο Μοντερο δεν επαιζε καν μπασκετ....
Βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης εκ μέρους σου;
Δηλαδή sorry κιόλας αλλά πότε είπα ότι θα σας είχαμε κλέψει τον Μοντέρο; Αγνοείς όποια λέξη δεν σε συμφέρει για να μπριζωθείς; Είπα ΜΠΟΡΕΙ να είχαμε πάρει τον Montero. Ούτε θα τον κλέβαμε ούτε ότι θα τον είχαμε σίγουρα υπογράψει.
Ο Ρούμπιο που ξέρουμε ότι αρνήθηκε; Που ξέρουμε βασικά ότι του έγινε πρόταση;

Τρελαθήκατε από το ότι είπα:
1) Ότι ο Ζοτς θεωρείται goat
2) Από το ότι έχει «κλέψει» παίκτες μιλώντας τους (ανέφερα και παραδείγματα)
3) και από το ότι ίσως είχαμε πάρει τον Montero.

Τα παραπάνω μεταφράστηκαν στο ότι είσαστε τυχεροί γιατί θα είχαμε κλέψει τον Montero και ότι γενικά είμαστε αλαζόνες εμείς οι Παναθηναϊκοί. @fotis vlachopoulos πως φταίω εγώ γι'αυτό;

Στο αρχικό μου ποστ αναφέρθηκα και στο πως νομίζω ότι θα τελειώσουν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού αλλά πέρασε στο ψιλοντούκου αυτό.
το κουοτ στο ονομα μου δεν το πολυ καταλαβα εκτος κι αν νομιζες οτι αναφερομουν αποκλειστικα σε εσενα με το "φρονιμαααα". ειπα κατι γενικο και πιστευω και σωστο . αν πεις κατι και ο αλλος το καταλαβει αλλιως μιση ευθυνη του αλλου που δεν το επιασε και μιση ευθυνη δικη σου που δεν το εκανες πιο λιανα. το αλλο σχετικα με τους ουγκανους και τους περιορισμενης ευθυνης εκφραζει ΑΚΡΙΒΩΣ το πνευμα του φορουμ αφου ολοι μας εδω μεσα ΔΕΝ ειμαστε ουγκανοι (κι αν καποια στιγμη υπαρξει καποιος του το κανουμε τοσο βαρετο που δεν εχει πλακα πλεον κι αποχωρε)ι και επισης θεωρω ολους τους φιλους εδω μεσα ξυπνιους ανθρωπους με τους οποιουςχαιρομαι να συνομιλω. Επισης θεωρω λιγο εκτος τοπου να μιλαμε για λεγκασυ προπονητων σε ενα νημα μεταγραφων , ξεφευγει το πραγμα και ξεχειλωνει με αποτελεσμα να ειναι επικινδυνο να χαλαστουμε μεταξυ μας ,κατι που δεν το θελω σε καμια περιπτωση , εξ 'ου και το φρονιμααααα με τεσερα η πεντε "α " στο τελος που ειχε σκοπο να το ριξει λιγο στην πλακα . 52 χρονων μπαρμπας ειμαι σιγα μην εχω την ακαταμαχητη επιθυμια να μπω και να προσαβλλω συμφορουμιτη , και αν για καποιο λογο σε εκαναν τα γραφομενα μου να νοιωσεις στοχοποιημενος σου οφειλω μια συγνωμη.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”