Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1325
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri
- Reactions: 3447
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 689
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπραντ Πιτ*kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:06 pmΕγώ να κάνω τώρα μια χαζή ερώτηση; Όταν γίνονται προτάσεις σε παίκτες και ομάδες, αυτό γίνεται μέσω κάποιας πλατφόρμας ή με κλασικό τηλεφώνημα, όπως έκανε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Moneyball;
Μετά ξέρω, στέλνουν φαξ το συμβόλαιο και το στέλνουμε πίσω υπογεγραμμένο.

Στους Έλληνες η συζήτηση πάει κάπως έτσι:
Πρόεδρος στο τηλέφωνο: Γιωργάκη σήμερα θα περάσεις από το γραφείο να υπογράψουμε.
Παίκτης: Πρόεδρε δεν έχω κάποια ενημέρωση από το μάνατζερ μου σχετικά.
Πρόεδρος: Ποιο μάνατζερ ρε, μη με τρελαίνεις. Τι τον θέλουμε το μάνατζερ, άντρες δεν είμαστε;
Παίκτης: Ναι αλλά αν δεν συζητήσουμε πρώτα, τις λεπτομέρειες, τα οικονομικά και τα λοιπά, τι να υπογράψουμε;
Πρόεδρος: Ποια οικονομικά ρε, τα λεφτά είναι το πρόβλημα; Αφού σου λέω εγώ σε θέλω εδώ, πάει και τελείωσε, ποια λεφτά μου λες; Λέγε πόσα θες;
Και κάπου εκεί ανάλογα με την απάντηση συνεχίζεται η συζήτηση αναλόγως.
Τώρα στους ξένους δεν ξέρω, φαντάζομαι δεν υπάρχει τέτοια οικειότητα οπότε απλά μιλάνε με τον ατζέντη του παίκτη.
1
1

-
- Reactions: 695
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το tweet του Φουρνιέ πως το εξηγείτε; ΟΚ δεν έχεις υπογράψει.
Εάν θεωρητικά έχουν γίνει επαφές και είσαι θετικός να μείνεις, βγαίνεις και κάνεις αυτό το tweet , ε ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Εκτός και αν δεν ψήνεσαι για επέκταση.
Να κάνω και με άλλη ερώτηση γιατί το έχω χάσει. Είχε γραφτεί ότι καναμε πρόταση στον Παπ για επέκταση με μειωμένες απολαβές , δεν δέχτηκε οπότε συνεχίζει με το υπάρχον συμβόλαιο που λήγει του χρόνου; Ισχύει;
Εάν θεωρητικά έχουν γίνει επαφές και είσαι θετικός να μείνεις, βγαίνεις και κάνεις αυτό το tweet , ε ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Εκτός και αν δεν ψήνεσαι για επέκταση.
Να κάνω και με άλλη ερώτηση γιατί το έχω χάσει. Είχε γραφτεί ότι καναμε πρόταση στον Παπ για επέκταση με μειωμένες απολαβές , δεν δέχτηκε οπότε συνεχίζει με το υπάρχον συμβόλαιο που λήγει του χρόνου; Ισχύει;
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτό το λέω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:15 pmΚαι στην Αμερική χρησιμοποιείται (ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) διότι όσον αφορά στον νόμο οι τηλεφωνικές γραμμές θεωρούνται πιο ασφαλείς από το email.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3447
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό έχει να κάνει με νόμους περί ασφάλειας δεδομένων όμως. Όταν πχ στέλνονται έγγραφα από το ένα νοσοκομείο στο άλλο. Δεν ξέρω αν τα συμβόλαια που υπογράφονται (ή έστω τα συμφωνητικά) υπάγονται σε τέτοιες κατηγορίες.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:19 pmΓια αυτό το λέω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:15 pm
Και στην Αμερική χρησιμοποιείται (ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) διότι όσον αφορά στον νόμο οι τηλεφωνικές γραμμές θεωρούνται πιο ασφαλείς από το email.
0

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πωπω, απίστευτο! Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και έκανα λάθος. Έχω πάθει καραμπινάτη ηλίαση εδώ στο Βόλο και δεν είμαι στα καλά μου. Μπραντ Πιτ βέβαια!Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:18 pmΜπραντ Πιτ*kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:06 pmΕγώ να κάνω τώρα μια χαζή ερώτηση; Όταν γίνονται προτάσεις σε παίκτες και ομάδες, αυτό γίνεται μέσω κάποιας πλατφόρμας ή με κλασικό τηλεφώνημα, όπως έκανε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Moneyball;
Μετά ξέρω, στέλνουν φαξ το συμβόλαιο και το στέλνουμε πίσω υπογεγραμμένο.![]()
Στους Έλληνες η συζήτηση πάει κάπως έτσι:
Πρόεδρος στο τηλέφωνο: Γιωργάκη σήμερα θα περάσεις από το γραφείο να υπογράψουμε.
Παίκτης: Πρόεδρε δεν έχω κάποια ενημέρωση από το μάνατζερ μου σχετικά.
Πρόεδρος: Ποιο μάνατζερ ρε, μη με τρελαίνεις. Τι τον θέλουμε το μάνατζερ, άντρες δεν είμαστε;
Παίκτης: Ναι αλλά αν δεν συζητήσουμε πρώτα, τις λεπτομέρειες, τα οικονομικά και τα λοιπά, τι να υπογράψουμε;
Πρόεδρος: Ποια οικονομικά ρε, τα λεφτά είναι το πρόβλημα; Αφού σου λέω εγώ σε θέλω εδώ, πάει και τελείωσε, ποια λεφτά μου λες; Λέγε πόσα θες;
Και κάπου εκεί ανάλογα με την απάντηση συνεχίζεται η συζήτηση αναλόγως.
Τώρα στους ξένους δεν ξέρω, φαντάζομαι δεν υπάρχει τέτοια οικειότητα οπότε απλά μιλάνε με τον ατζέντη του παίκτη.
1
1

-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι λιγο ακυρο το τουιτ ειναι η αληθεια και ο τροπος που το εγραψε ο Εβαν. Εκτος αν δεν υπαρχει καμια συζητηση περι επεκτασης συμβολαιου και ειναι εντελως ασχετη η ειδηση που κυκλοφορησε. Η εκτος αν, παρολο που ισχυει, δεν κυκλοφορησε η ειδηση απο την ΚΑΕ, εβαλε κανεις χερι στον φουρνιε οτι διερρευσε τις συζητησεις του με την ΚΑΕ και ετρεψε ο Φουρνιε να το διαψευσει.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 5:19 pmΤο tweet του Φουρνιέ πως το εξηγείτε; ΟΚ δεν έχεις υπογράψει.
Θα φανει απο την εξελιξη των πραγματων.
1
1