Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:01 pm

Είμαστε οριακά αληταράδες, εντάξει;;; :D :D :D

GreenLantern

senior
Reactions:

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:06 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέρα τη πλάκας, εγώ πάντα είμαι με τη πλευρά του εργαζομένου και αθλητή. Διαβάζω πολλές κακίες για Γουοκαπ, τύπου να του κρεμάσουν το δελτίο, γιατί τόλμησε να αντιμιλήσει. Ελπίζω ο δικό σας εργοδότης να μην είναι εκδικητικός, αλλά τίμιος, και να ακούει και το δικό σας καλό.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:07 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Ιούλ 26, 2026 9:44 pm
Το γεγονός είναι ότι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον Ντόρσεϊ έχουν γίνει και γίνονται. Αυτό που λέει ο Λώτσος, ότι είμαστε σε καλό κλίμα και μένει μόνο το τελευταίο ραντεβού, δείχνει ότι δεν τα έχουνε σπάσει, αλλά δεν προσδιορίζει με ακρίβεια τον χρόνο. Μπορεί αυτό το τελικό ραντεβού να είναι τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη. Ποιός ξέρει; Μπορεί να βγούνε αύριο κιόλας και να κάνουν τις ανακοινώσεις.
Αυτό, όμως, που δεν μπορώ να διαβάζω είναι ότι "πάει την πατήσαμε, αν δεν ανανεώσουμε τώρα, θα μας ζητάει μετά τα διπλάσια" κλπ. Πολύ μου βρωμάνε κάτι τέτοια.
Πρώτα γίνεται κάτι και μετά το κρίνουμε και το κατακρίνουμε (που είπε και ο Φαμπρίτσιο παραπάνω). Όχι προκαταβολικά και μυρίζοντας τα νύχια μας.
Και μη δίνουμε βάση στον κάθε τυχάρπαστο δημοσιογράφο που γράφει ό,τι του κατέβει.
Το να το αφήσεις για πιο μετά (αν πράγματι γίνει αυτό) μπορεί πράγματι να μην αλλάξει τίποτα.

Μπορεί να είναι κέρδος για την ομάδα γιατί αν υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός πριν υπογράψει η συζήτηση θα γίνει από άλλη βάση.

Από την άλλη βέβαια μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.
Ο παίκτης τώρα έχει κίνητρο να υπογράψει με ένα ποσό που τον ικανοποιεί γιατί εξασφαλίζει τα λεφτά του χωρίς να ρισκάρει να χάσει από έναν τραυματισμό ή μια κακή σεζόν. Επίσης τώρα δεν έχει άλλες προτάσεις γιατί καμία ομάδα δε θα κάνει σοβαρή συζήτηση με κάποιον για ένα χρόνο μετά πόσο μάλλον να δεσμευτεί κιόλας.

Οπότε με πχ 3εκ θα υπογράψει γιατί αυτή θα είναι μια χειροπιαστή πρόταση ενώ η πιθανότητα να βρει μια τρελή πρόταση 4-5 εκ θα είναι απλά πιθανότητα.

Όσο περνάει ο καιρός αυτό μπορεί να αλλάξει ειδικά αν μπει άνοιξη όπου πλέον όλες οι ομάδες τρέχουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Δεν είναι ότι αν μπει άνοιξη θα ζητήσει 4εκ απο πείσμα αλλά ότι αν έχει στα χέρια του μια πρόταση 4-5εκ μειώνονται οι πιθανότητες να υπογράψει με 3εκ.

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:09 pm

GreenLantern έγραψε:
Κυρ Ιούλ 26, 2026 9:57 pm
Πάντως αυτό που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Γουοκαπ είναι οριακά αλητεία.

Οκ έκανε λάθος στις δηλώσεις του, αλλά το παιδί έχει στα χέρια του συμβόλαιο ζωής και του αρνούνται να φύγει, ενώ τους έφερε πρόταση 1+. Μην ακούω τόσα πήραμε για Τολιο, αυτό ήταν μια υπερβολή και εξαίρεση. Το 1+ στο μπασκετ για 35 χρονών, δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει.

Ξέρω θα πέσετε να με φάτε, αλλά είναι ένα παιδί που έχει προσφέρει τα μέγιστα, είναι το τελευταίο του συμβόλαιο πριν τη σύνταξη και του έχουν φέρει δυο παιχταράδες μπροστά του.

Τους Αγγελοπουλους του έχω για σοβαρούς, αλλά αυτό είναι σκληρό να τον κάνεις σε έναν αθλητή. Αν ισχύει τα 9 για τρία, δε ξέρω αν έχει βγάλει τόσα σε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Όταν δεν σέβεσαι αυτούς που σε φέραν στο υψηλότερο επίπεδο και κανείς τέτοιες δηλώσεις θα λάβεις και την ανάλογη συμπεριφορά.

1 δίνει το Ντουμπάι ας βάλει και ένα ο γουοκαπ να γίνουν 2 και αντί για 9 να πάρει 8. Πάλι συμβόλαιο ζωής είναι και τα 8. Με 2 κανείς δεν θα του κόψει τον δρόμο

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:11 pm

GreenLantern έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέρα τη πλάκας, εγώ πάντα είμαι με τη πλευρά του εργαζομένου και αθλητή. Διαβάζω πολλές κακίες για Γουοκαπ, τύπου να του κρεμάσουν το δελτίο, γιατί τόλμησε να αντιμιλήσει. Ελπίζω ο δικό σας εργοδότης να μην είναι εκδικητικός, αλλά τίμιος, και να ακούει και το δικό σας καλό.
Αν σε πληρώνει ο εργοδότης αυτά που συμφωνήσες στην ώρα του πρέπει να κάνεις τουμπεκί. Ο γουοκαπ είναι να πάρει 1.1 έχει συμβόλαιο. Θα τα πάρει στην ώρα του οπότε δεν πρέπει να μιλάει ούτε να κάνει δηλώσεις. Αυτά συμφωνήσε

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:11 pm

GreenLantern έγραψε:

Οκ έκανε λάθος στις δηλώσεις του, αλλά το παιδί έχει στα χέρια του συμβόλαιο ζωής και του αρνούνται να φύγει, ενώ τους έφερε πρόταση 1+. Μην ακούω τόσα πήραμε για Τολιο, αυτό ήταν μια υπερβολή και εξαίρεση. Το 1+ στο μπασκετ για 35 χρονών, δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει.

Ξέρω θα πέσετε να με φάτε, αλλά είναι ένα παιδί που έχει προσφέρει τα μέγιστα, είναι το τελευταίο του συμβόλαιο πριν τη σύνταξη και του έχουν φέρει δυο παιχταράδες μπροστά του.

Τους Αγγελοπουλους του έχω για σοβαρούς, αλλά αυτό είναι σκληρό να τον κάνεις σε έναν αθλητή. Αν ισχύει τα 9 για τρία, δε ξέρω αν έχει βγάλει τόσα σε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Συμφωνώ :+1:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:14 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 26, 2026 9:25 pm
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο παλλας πρώτη φορά τον βλέπω . Μαλλον πήραν άδεια και τον βάλαν να γράψει την βλακεία του ..να χει ρεπορτάζ πάντως χλωμό

Πως γίνεται να λέει ο λωτσος ότι είμαστε σε καλό κλίμα αλλά μένει το τελευταίο ραντεβού και αυτός να λέει δεν γίνονται διαπραγματεύσεις.. μάλλον ο μάνατζερ τις κανει μόνος του ..έχει βαρέσει η ζέστη πολύ κόσμο
Το ενα αρθρο απο δηλωση που φερεται να εκανε ο Λωτσος παλι στο gazetta λεει οτι συζητανε για πιθανη ανανεωση και πως θα γινοταν ραντεβου. Το αλλο αρθρο λεει πως ο Ολυμπιακος δεν συζηταει αναπροσαρμογη του τρεχοντος συμβολαιου.
Αυτα ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Το να ειναι λαθος κ ενα απο τα δυο ή και τα δυο, φυσικα δεν αποκλειεται.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:24 pm

GreenLantern έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:
Καμιά κακία για τον Γουόκαπ από την πλευρά μου. Μάλιστα, είμαι από τους υποστηρικτές του και αναγνωρίζω την αξία του ως παίκτη. Όμως, έφτασε σε αυτό το επίπεδο παίζοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού, κάτω από τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, και δεν είμαι σίγουρος ότι σε άλλες ομάδες θα μπορούσε να είναι τόσο επιδραστικός και βασικός στο παιχνίδι τους. Σε κάθε περίπτωση, καμιά αδικία δεν κάνει ο Ολυμπιακός στον Γουόκαπ. Κι αν το καλό του είναι να πάει στο Ντουμπάι, ας πληρώσει κι αυτός κάτι. Πάλι κερδισμένος θα είναι. Αλλά, μάλλον, όλη η ιστορία με την προσφορά από το Ντουμπάι πρέπει να είναι μούφα, οπότε τσάμπα καθόμαστε και συζητάμε. Αν υπήρχε όντως αυτή η προσφορά, τότε ο Γουόκαπ θα πλήρωνε τη διαφορά από την τσέπη του. Για να μη το κάνει, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμιά πρόταση από Ντουμπάι (που είναι και το πιο λογικό, άλλωστε).

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:34 pm

Απ την μια αλητες οι ολυμπιακοί που δεν αφήνουν τον Γουοκαπ να φύγει τσαμπα στο Ντουμπάι, απ την άλλη προετοιμασμένος ο Παναθηναϊκός που δεν έβαλε nba out και δεν μπορεί να φύγει ο ναν να πάει Μαϊάμι :welcome:

Για 4αρι μάλλον θέλουν να φέρουν από nba κάτι, ελπίζω να μην εμπλακεί ο μποζικας που κόβει το μάτι του γιατί καηκαμε..
Προφανώς έναν παίκτη ψάχνουν τώρα και αν προκύψει κάτι μέσα στην χρονιά θα το δουν.
Οπότε στο 3 πάμε με γουορντ παπ και λίγο φουρνιε.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:54 pm

Μπορει να ειναι 3/4ρο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιούλ 26, 2026 11:40 pm

GreenLantern έγραψε:

Ας παρει 8 για 3 και να δωσει 1εκ στον Ολυμπιακό. Αλλιως αν του χρόνου παρει 2.2 για 2 (5.5 για 3). Μια χαρα δεν είναι; 1Μ για να βγάλεις 2.5Μ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”