Προταση καναμε στον Μισιτς και ημασταν και κοντα πριν παρει εγγυημενο συμβολαιο στην Χαποελ. Το ποσο που διναμε δεν το ξερω εγγυημενα καθως η πηγη μου στην ελλαδα φανηκε αναξιοπιστη. Τωρα οποιος θελει πιστευει. Η ΚΑΕ ειχε πει δεν ασχολουμαστε με παικτες με συμβολαιο ηια τον Τζεημς και μετα ο Μπαρτζωκας ελεγε οτι δεν τον εδινε η Μονακο.
Τελος παντων.
Παντως insiders και δημοσιογραφοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. Εγω οτι αξιοπιστες πληροφοριες τις πηρα μονο απο το εξωτερικο. Οτι μου ειπαν δενν θα πω οτι ηταν παπατζα γιατι μπορει να μην ισχυει αλλα ηταν ειτε ετεροχρονισμενο ειτε οχι κατι προχωρημενο. Ειδικα αυτο για τον Λονι Γουοκερ δεν το καταλαβα ακομη. Δηλαδη μιλησαμε με τον Λονι και ψαχνουμε παικτη κοντα στα χαρακτηριστικα του Λονι Γουοκερ και εμεις θα τον χασουμε απο Ρεαλ που δεν δινει μεγαλα συμβολαια πλεον ή απο Ερυθρο ή Παρτιζαν . Εκτος και αν θελει παλι NBA out για οποτε του κατσει.
Ο φουρνιε μακαρι να ισχυει και κλεισει την καριερα του εδω τετοιους που πονανε τη φανελα και να γουσταρουν να ειναι εδω θελουμε.
Ο μπατλερ νομιζω λογικο να βρηκε συμβολαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Christofis την Τετ Ιούλ 23, 2025 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.