Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7360
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο γουοκαπ λογικα εκανε ενεσεις για να παιξει στους τελικους..οτι ολο το καλοκαιρι θα το φαει σε φυσιοθεραπειες στην βοστωνη δεν νομιζω να σημαινει οτι το ξεπερασε..
εγω θυμαμαι και τον πριντεζη με την μεση οποτε ζοριζοταν εμενε εκτος και αν ηταν ντερμπι επαιζε με ενεσεις..
και οταν ειναι και οι 2 στην ιδια θεση ευαλωτοι το κανει πολυ χειροτερα..δειτε πχ περσι με μιλου φαλ..εμενε ο ενας εξω ,ζοριζοταν ο αλλος και εμενε και εκεινος εξω.Αν ο μπαρτζω πιστευει οτι ο λι μπορει να παρει σοβαρα λεπτα για να μην ζοριστουν αυτοι οκ..
αυτος ο μαγκαουενς και μενα μου εκανε κλικ απο τα πρωτα λεπτα..προφανως δεν τον ξερω,ενα βιντεακι ειδα αλλα σπανια θα εντυπωσιαστω ετσι.
εγω θυμαμαι και τον πριντεζη με την μεση οποτε ζοριζοταν εμενε εκτος και αν ηταν ντερμπι επαιζε με ενεσεις..
και οταν ειναι και οι 2 στην ιδια θεση ευαλωτοι το κανει πολυ χειροτερα..δειτε πχ περσι με μιλου φαλ..εμενε ο ενας εξω ,ζοριζοταν ο αλλος και εμενε και εκεινος εξω.Αν ο μπαρτζω πιστευει οτι ο λι μπορει να παρει σοβαρα λεπτα για να μην ζοριστουν αυτοι οκ..
αυτος ο μαγκαουενς και μενα μου εκανε κλικ απο τα πρωτα λεπτα..προφανως δεν τον ξερω,ενα βιντεακι ειδα αλλα σπανια θα εντυπωσιαστω ετσι.
2
2

-
- Reactions: 2636
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
https://www.youtube.com/live/0vNJGZh2my ... BY5ptjfxhs
Αξίζει να δείτε αυτό όποιος γουστάρει, εχει time-lapse για το κομμάτι του οσφπ. Οι συγκεκριμένοι είχαν κανει κι ένα βίντεο με προτάσεις για το ροστερ σας της επόμενης χρονιάς αλλά δεν μαρεσαν ιδιαίτερα. Ο ένας στο μεταξύ είχε πει Hall για μπακαπ σεντερ
.
Αξίζει να δείτε αυτό όποιος γουστάρει, εχει time-lapse για το κομμάτι του οσφπ. Οι συγκεκριμένοι είχαν κανει κι ένα βίντεο με προτάσεις για το ροστερ σας της επόμενης χρονιάς αλλά δεν μαρεσαν ιδιαίτερα. Ο ένας στο μεταξύ είχε πει Hall για μπακαπ σεντερ

0
-
- Reactions: 942
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να έχετε δίκιο, θα φανεί. Ο Ουόκαπ πάντως φροντιζε πάντα το σώμα του, το παράδειγμα του Χάουαρντ δεν είναι το ίδιο γιατί ο συγκεκριμένος ήταν 120 κιλά μύες και ο τρόπος που έπαιζε με πολλά άλματα δεν βοηθούσε τέτοιο τραυματισμό.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 11:12 pmο γουοκαπ λογικα εκανε ενεσεις για να παιξει στους τελικους..οτι ολο το καλοκαιρι θα το φαει σε φυσιοθεραπειες στην βοστωνη δεν νομιζω να σημαινει οτι το ξεπερασε..
Τον Πρίντεζη που αναφέρεις δεν θυμάμαι να χάνει πολλά παιχνίδια πάντως. Ότι έκανε ενέσεις έκανε, αλλά πότε δεν έλειψε από κρίσιμα ή συνεχόμενα ματς. Και δεν έχει το κορμό του Ουόκαπ. Εδώ ο Παπ και έκανε επέμβαση στον αυχένα που είναι πιο δύσκολο σημείο και παίζει κανονικά.
Ας βγει και ο Χριστοφής να μας πει την άποψη του περι του θέματος.
0
-
- Reactions: 1497
- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως το εγραψα αυτουσιο πριν 3 ημερες:Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:46 amΜπορεί να έχετε δίκιο, θα φανεί. Ο Ουόκαπ πάντως φροντιζε πάντα το σώμα του, το παράδειγμα του Χάουαρντ δεν είναι το ίδιο γιατί ο συγκεκριμένος ήταν 120 κιλά μύες και ο τρόπος που έπαιζε με πολλά άλματα δεν βοηθούσε τέτοιο τραυματισμό.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 11:12 pmο γουοκαπ λογικα εκανε ενεσεις για να παιξει στους τελικους..οτι ολο το καλοκαιρι θα το φαει σε φυσιοθεραπειες στην βοστωνη δεν νομιζω να σημαινει οτι το ξεπερασε..
Τον Πρίντεζη που αναφέρεις δεν θυμάμαι να χάνει πολλά παιχνίδια πάντως. Ότι έκανε ενέσεις έκανε, αλλά πότε δεν έλειψε από κρίσιμα ή συνεχόμενα ματς. Και δεν έχει το κορμό του Ουόκαπ. Εδώ ο Παπ και έκανε επέμβαση στον αυχένα που είναι πιο δύσκολο σημείο και παίζει κανονικά.
Ας βγει και ο Χριστοφής να μας πει την άποψη του περι του θέματος.
2. Αν ο Γουοκαπ ειναι καλα. Εδω τα πραγματα ειναι πιο καλα απο οσο νομιζαι η πλειοψηφια. Ο γουοκαπ ειναι καλα και εχει ξεπερασει την κριση της κηλης μεσοσπονδυλιου δισκου. Θα κανει θεραπεια ενδυναμωσης των μυων γυρω απο την σπονδυλικη στηλη για να σταθεροποιησει οσο δυνατον κακυτερα την σπονδυλικη στηλη. Αυτο σημαινει οτι εχει ιανθει; Δεν υπαρχει ιαση με την συντηρητικη θερπαεια αλλα μειωση των κρισεων σε ενταση και αριθμο. Δηλαδη δεν το ξαναπιασει καινθα ποναει 4 μηνες αλλα θα τον πιανει μια φορα στους 2-3 μηνες και θα ποναει 2-3 μερες, θα κανει παυσιπονες ενεσεις και μυοχαλαρωτικες και θα.ειναι οκ. Αλλα σιγουρα θα υπαρχουν παιχνιδια που θα λειψει. Αυτα μπορει να ειναι 1-2 αλλα μπορει να ειναι και 10 δεν μπορεις να το προβλεψεις.
1
1

- big_lebowski
- Reactions: 306
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω αν έχει μπει αλλά εδώ οι ισπανοι λένε πως καταθέτετε πρόταση για Τρεντ Φόρεστ
https://www.solobasket.com/euroliga/gre ... kavopoulos
2
2

-
- Reactions: 105
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προχθεσινό. Θέλω να πιστεύω πως αν ήταν αλήθεια θα είχε προχωρήσει η υπόθεση σε 2 μέρες όπως του Χολ.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:41 amΔε ξέρω αν έχει μπει αλλά εδώ οι ισπανοι λένε πως καταθέτετε πρόταση για Τρεντ Φόρεστ
P.S. ωραίο nickname/profile
0
-
- Reactions: 690
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7360
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εμεις αν ψαχνουμε σκορερ πως και δεν τον κοιταμε?αν και αυτος δεν εδινε πασα στους λεικερς θα δωσει σε μας..Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 12:39 pmΗ Partizan βρίσκετε σε συζητήσεις με τον Shake Milton, σύμφωνα με τον Urbonas. Just saying...
0