Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2327
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:06 pm

Άσχετο

Αυτος ο Μαγκαουενς πως λέγεται ειναι τίγκα αφροδισιακος παντως

Μου θυμίζει τα νιατα μου που έβλεπα Ολίβια Ντελ Ριο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7360
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:12 pm

ο γουοκαπ λογικα εκανε ενεσεις για να παιξει στους τελικους..οτι ολο το καλοκαιρι θα το φαει σε φυσιοθεραπειες στην βοστωνη δεν νομιζω να σημαινει οτι το ξεπερασε..

εγω θυμαμαι και τον πριντεζη με την μεση οποτε ζοριζοταν εμενε εκτος και αν ηταν ντερμπι επαιζε με ενεσεις..

και οταν ειναι και οι 2 στην ιδια θεση ευαλωτοι το κανει πολυ χειροτερα..δειτε πχ περσι με μιλου φαλ..εμενε ο ενας εξω ,ζοριζοταν ο αλλος και εμενε και εκεινος εξω.Αν ο μπαρτζω πιστευει οτι ο λι μπορει να παρει σοβαρα λεπτα για να μην ζοριστουν αυτοι οκ..

αυτος ο μαγκαουενς και μενα μου εκανε κλικ απο τα πρωτα λεπτα..προφανως δεν τον ξερω,ενα βιντεακι ειδα αλλα σπανια θα εντυπωσιαστω ετσι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:27 pm

Ζερβας λεει 2.8 για καράφλα καβαλαρη

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... st/5064285

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:33 pm

3+1 δηλαδη θα ναι μεχρι τα 36 εδω?και του δινουμε 2.8 και στις 2 τελευταιες χρονιες?πολυ καλη προταση αν ισχυει λογικα θα δεχτει..πολυ εξυπνη κινηση απο την ομαδα επισης,δεν θυμαμαι να εχει ξανακανει κατι αντιστοιχο.

1
1 Εικόνα
Jeight

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:43 pm

berry έγραψε:
Άσχετο

Τι ολιβια ντελ ριο ρε Ζωζω Σαπουντζακη????? Προλαβες και linda loveface?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τετ Ιούλ 23, 2025 11:46 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 11:43 pm
berry έγραψε:
Άσχετο

Τι ολιβια ντελ ριο ρε Ζωζω Σαπουντζακη????? Προλαβες και linda loveface?
Seventysixer (αν και knicks)γατακι και ακόμα ορθώνεται περηφανα σαν τον Μπιγκ Μπεν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Ιούλ 24, 2025 12:21 am

Έχω πέσει σε βαθειά ενδοσκόπηση και υπερβατικο διαλογισμό

Τα ίδια που λέμε για Μαγκαουενς παιζει να λέγαμε τότε για Γουεϊφερ και Τζαμαριο Μουν, οπότε κρατάμε μικρο καλάθι

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2636
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:20 am

https://www.youtube.com/live/0vNJGZh2my ... BY5ptjfxhs

Αξίζει να δείτε αυτό όποιος γουστάρει, εχει time-lapse για το κομμάτι του οσφπ. Οι συγκεκριμένοι είχαν κανει κι ένα βίντεο με προτάσεις για το ροστερ σας της επόμενης χρονιάς αλλά δεν μαρεσαν ιδιαίτερα. Ο ένας στο μεταξύ είχε πει Hall για μπακαπ σεντερ :shock:.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 942

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:41 am

Ιδιοκτήτης Χάποελ για Τζέιμς: "Ήθελε να έρθει, έπαιρνε τηλέφωνο τον Ιτούδη κάθε απόγευμα"

Ο Τζέιμς παρακαλαγε λέει να πάει στην Χάποελ. Λέτε να έχουμε καμία βόμβα τέλη Αυγούστου και να φάμε τα αποφάγια των άλλων;

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 942

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:46 am

shaq7 έγραψε:
ο γουοκαπ λογικα εκανε ενεσεις για να παιξει στους τελικους..οτι ολο το καλοκαιρι θα το φαει σε φυσιοθεραπειες στην βοστωνη δεν νομιζω να σημαινει οτι το ξεπερασε..

εγω θυμαμαι και τον πριντεζη με την μεση οποτε ζοριζοταν εμενε εκτος και αν ηταν ντερμπι επαιζε με ενεσεις..

και οταν ειναι και οι 2 στην ιδια θεση ευαλωτοι το κανει πολυ χειροτερα..δειτε πχ περσι με μιλου φαλ..εμενε ο ενας εξω ,ζοριζοταν ο αλλος και εμενε και εκεινος εξω.Αν ο μπαρτζω πιστευει οτι ο λι μπορει να παρει σοβαρα λεπτα για να μην ζοριστουν αυτοι οκ..

αυτος ο μαγκαουενς και μενα μου εκανε κλικ απο τα πρωτα λεπτα..προφανως δεν τον ξερω,ενα βιντεακι ειδα αλλα σπανια θα εντυπωσιαστω ετσι.
Μπορεί να έχετε δίκιο, θα φανεί. Ο Ουόκαπ πάντως φροντιζε πάντα το σώμα του, το παράδειγμα του Χάουαρντ δεν είναι το ίδιο γιατί ο συγκεκριμένος ήταν 120 κιλά μύες και ο τρόπος που έπαιζε με πολλά άλματα δεν βοηθούσε τέτοιο τραυματισμό.

Τον Πρίντεζη που αναφέρεις δεν θυμάμαι να χάνει πολλά παιχνίδια πάντως. Ότι έκανε ενέσεις έκανε, αλλά πότε δεν έλειψε από κρίσιμα ή συνεχόμενα ματς. Και δεν έχει το κορμό του Ουόκαπ. Εδώ ο Παπ και έκανε επέμβαση στον αυχένα που είναι πιο δύσκολο σημείο και παίζει κανονικά.

Ας βγει και ο Χριστοφής να μας πει την άποψη του περι του θέματος.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1497

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:14 am

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:46 am
shaq7 έγραψε:

Μπορεί να έχετε δίκιο, θα φανεί. Ο Ουόκαπ πάντως φροντιζε πάντα το σώμα του, το παράδειγμα του Χάουαρντ δεν είναι το ίδιο γιατί ο συγκεκριμένος ήταν 120 κιλά μύες και ο τρόπος που έπαιζε με πολλά άλματα δεν βοηθούσε τέτοιο τραυματισμό.

Τον Πρίντεζη που αναφέρεις δεν θυμάμαι να χάνει πολλά παιχνίδια πάντως. Ότι έκανε ενέσεις έκανε, αλλά πότε δεν έλειψε από κρίσιμα ή συνεχόμενα ματς. Και δεν έχει το κορμό του Ουόκαπ. Εδώ ο Παπ και έκανε επέμβαση στον αυχένα που είναι πιο δύσκολο σημείο και παίζει κανονικά.

Ας βγει και ο Χριστοφής να μας πει την άποψη του περι του θέματος.
Οπως το εγραψα αυτουσιο πριν 3 ημερες:

2. Αν ο Γουοκαπ ειναι καλα. Εδω τα πραγματα ειναι πιο καλα απο οσο νομιζαι η πλειοψηφια. Ο γουοκαπ ειναι καλα και εχει ξεπερασει την κριση της κηλης μεσοσπονδυλιου δισκου. Θα κανει θεραπεια ενδυναμωσης των μυων γυρω απο την σπονδυλικη στηλη για να σταθεροποιησει οσο δυνατον κακυτερα την σπονδυλικη στηλη. Αυτο σημαινει οτι εχει ιανθει; Δεν υπαρχει ιαση με την συντηρητικη θερπαεια αλλα μειωση των κρισεων σε ενταση και αριθμο. Δηλαδη δεν το ξαναπιασει καινθα ποναει 4 μηνες αλλα θα τον πιανει μια φορα στους 2-3 μηνες και θα ποναει 2-3 μερες, θα κανει παυσιπονες ενεσεις και μυοχαλαρωτικες και θα.ειναι οκ. Αλλα σιγουρα θα υπαρχουν παιχνιδια που θα λειψει. Αυτα μπορει να ειναι 1-2 αλλα μπορει να ειναι και 10 δεν μπορεις να το προβλεψεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions: 306
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:41 am

Δε ξέρω αν έχει μπει αλλά εδώ οι ισπανοι λένε πως καταθέτετε πρόταση για Τρεντ Φόρεστ

https://www.solobasket.com/euroliga/gre ... kavopoulos

2
2 Εικόνα
FabrizioOberto

junior
Reactions: 105
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:52 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:41 am
Δε ξέρω αν έχει μπει αλλά εδώ οι ισπανοι λένε πως καταθέτετε πρόταση για Τρεντ Φόρεστ

https://www.solobasket.com/euroliga/gre ... kavopoulos
Προχθεσινό. Θέλω να πιστεύω πως αν ήταν αλήθεια θα είχε προχωρήσει η υπόθεση σε 2 μέρες όπως του Χολ.

P.S. ωραίο nickname/profile

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 690

Πέμ Ιούλ 24, 2025 12:39 pm

Η Partizan βρίσκετε σε συζητήσεις με τον Shake Milton, σύμφωνα με τον Urbonas. Just saying...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 24, 2025 1:11 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 12:39 pm
Η Partizan βρίσκετε σε συζητήσεις με τον Shake Milton, σύμφωνα με τον Urbonas. Just saying...
εμεις αν ψαχνουμε σκορερ πως και δεν τον κοιταμε?αν και αυτος δεν εδινε πασα στους λεικερς θα δωσει σε μας..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”