Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 28, 2026 1:57 pm

Τον ολυμπιακό τον γδέρνουν όταν πάει να πάει να πάρει παίκτη ή τρώει πόρτα όπως στην περίπτωση του τζειμς και του φρανσισκο και άλλων

Αλλά ο Ολυμπιακός πρπει να γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα να πάρει δυο κιλά φέτα για τον γουοκαπ.. γιατί οι Άραβες δεν έχουν λεφτά .. ας μας δώσουν τσάμπα τον μούσα … εκεί είμαι σίγουρος δεν θα υπάρχει τι ζητάει ο παίκτης δεν γίνεται να στον δώσει έτσι το Ντουμπάϊ 😂

Εντωμεταξύ που να έλεγε ο ολυμπιακός δεν πας πουθενά έχεις συμβόλαιο όπως κάνει ο παο ..

Επίσης το ντουμπαι εχει ομάδα για φ4.. πανέξυπνη ιδέα να τους δυναμώσουμε κιαλλο τσάμπα

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 28, 2026 2:19 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιούλ 27, 2026 9:45 pm
@Christofis

Εχεις σκουριασει .

Αρχιζω σπαμ με ιντσαϊντερς
Μια (κακή) προσπάθεια να αλλάξουμε θέμα:

Τελικά τι γνωρίζουμε για το ψάρι νυχτερίδα με κόκκινα χείλη; Χλιμιντρίζει για να γουστάρει ο φίλος χαρταετός; Πυροβολάει απ' έξω; Λύνει διαφορικές εξισώσεις για να γουστάρει ο κόουτς; Βάφει και τα νύχια ασορτί;

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Τον ολυμπιακό τον γδέρνουν όταν πάει να πάει να πάρει παίκτη ή τρώει πόρτα όπως στην περίπτωση του τζειμς και του φρανσισκο και άλλων

Αλλά ο Ολυμπιακός πρπει να γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα να πάρει δυο κιλά φέτα για τον γουοκαπ.. γιατί οι Άραβες δεν έχουν λεφτά .. ας μας δώσουν τσάμπα τον μούσα … εκεί είμαι σίγουρος δεν θα υπάρχει τι ζητάει ο παίκτης δεν γίνεται να στον δώσει έτσι το Ντουμπάϊ 😂

Εντωμεταξύ που να έλεγε ο ολυμπιακός δεν πας πουθενά έχεις συμβόλαιο όπως κάνει ο παο ..

Επίσης το ντουμπαι εχει ομάδα για φ4.. πανέξυπνη ιδέα να τους δυναμώσουμε κιαλλο τσάμπα
Από την μια τον βγάζετε τον Θωμά άσουτο, άμπαλο, τουβλατζή και τα σχετικά από την άλλη θέλετε να τον κρατήσουμε ως 4ο γκάρντ να σκουπίζει την κερκίδα, να ανανεώσει και με λογικό ποσό στα 1.6 για να μην πάει στον ΠΑΟ του χρόνου και να μην τον δώσουμε και στην Ντουμπάι που έγινε διεκδικήτρια. Άρα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη (ps. Shaq μην το πάρεις προσωπικά, να αφορμή το σχόλιο σου γράφω και για τους υπόλοιπους).

Όσον αφορά το δεδικασμένο που λέμε και οι δικηγόροι, προφανώς και έχει λογική ως επιχείρημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άμα δώσουμε τον Ουόκαπ τώρα ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου απαραίτητα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 28, 2026 2:40 pm

Σε ολα υπαρχει μεση οδος. Αν ο Ολυμπιακος του προτεινει ενα συμβολαιο 1.9 για αλλα 2 χρονια ειναι παραλογη η ομαδα? Οντας 34-35? Αν ο παικτης δεν το δεχτει και θελει κοντα για 3 οντας σε αυτη την ηλικια ειναι μια συμφωνια που καθιστα υπερξια. Ε, εφοσον θελει τετοιο εξωφρενιξκο συμβολαιο να ερθει και το αντιστοιχο buy out.

Δεν καταλαβαινω που ειμαστε εμεις λαθος? Ποσα του δινουμε για νεο συμβολαιο, κανενας δεν εχει βγει να πει. Εικασιες ειναι ολα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 2:41 pm

Εμάς χρήσιμος μας είναι ο Θωμάς .. στην Ευρωλίγκα αν παίζει καλά θα ναι 3ος και θα παίζει και στην
Α1.. το να διώξεις τον Θωμά είναι αποδυνάμωση στους τελικούς

Κανένας δεν έχει πει άχρηστο τον Θωμά .. για βασικό και μόνο δεν τον θέλαμε .. για 3ο γκαρντ δεν βρίσκεις καλύτερο ..

Εντωμεταξύ 3 επιλογές υπάρχουν δεν ξέρω γιατί ανακυκλώνονται και άλλες

Ανανεώνει με ότι του προσφέρει ο ολυμπιακός

Μένει έναν χρόνο και μετά κάνει ότι θέλει

Πληρώνει το μπάι αουτ.. με 2εκ θα του βάλουν και κορδέλα λογικά . Ενα δίνει το ντουμπαι ας δώσει και αυτός άλλο ένα να φύγει .. τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

Εντωμεταξύ είναι και το σαλαρι καπ .. ο Θωμάς μας στοιχίζει όσο να χουμε τον φλιωνη.. μόνο χαζοί θα τον δίναν για ψίχουλα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 28, 2026 2:52 pm

Πριν ανανεωσει ο χουαντσο ολοι εδω μεσα γραφανε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησει ο ντιπιτζι να παει στον ολυμπιακο και θα βαλει ορους προυποθέσεις συνθήκες κανόνες κριτήρια περιορισμούς δεσμεύσεις και δεν ξερω γω τι αλλο σε φαση οτι ειναι και λογικο αλλα τωρα με τον γουοκαπ τους περισσότερους σας εχουν πιασει οι ευαισθησίες σας.

Τοσες και τοσες περιπτωσεις παικτων που εχουν υποστει πολυ χειροτερα πέρασαν στο απυρόβλητο αλλα τωρα εχει πεσει πρεμουρα για καποιο λογο.

Εγω δεν ξανα αναφερομαι στην περιπτωση αυτη μεχρι να ολοκληρωθει.

Μακαρι να μεινει ο τομας. Ειναι παικτης κορμου και εχει και διαβατηριο.

glenrice90

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:06 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pm
shaq7 έγραψε:

Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).
Χεζονια είχε ρήτρα αποχώρησης για NBA την οποία τώρα εκμεταλλεύεται για να μείνει ελεύθερος γενικά. Για τον Οσμαν ήρθε ένα decent buy out και ήθελε να φύγει λόγω συνωστισμου, δε νομίζω ότι είχε θέμα με το πόσα παίρνει (άσχετα που τσίμπησε και μεγαλύτερο συμβόλαιο)

Δεν έχει το market value αυτων 2 ο Θωμάς για να το χρησιμοποιήσει ως παρομοιο leverage. Η αγορά δε νοιάζεται για το ελληνικό του διαβατήριο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Τρί Ιούλ 28, 2026 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:06 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 12:53 pm
Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 12:47 pm

Ο Λεσορ ειπε ξεκαθαρα οτι ηθελε να παει Νικς αλλα η ομαδα δεν το αφησε....
Αναληθές τουλάχιστον
Ότι ΗΘΕΛΕ να φυγει δεν το εχει πει ποτε.Οτι ρώτησαν οι Νικς κ στο μέλλον ίσως έχει πάλι κάποια ευκαιρία ειπε

Για μένα, είναι διαφορετικό, ήμουν με συμβόλαιο, δεν είχα ρήτρα. Δεν είναι μυστικό ότι οι Νικς, που έχουν τα δικαιώματά μου, προσπάθησαν να με φέρουν εδώ. Ο σύλλογος άσκησε βέτο. Άλλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν, οι οποίες ήθελαν να προχωρήσουν σε trades, αλλά οι Νικς δεν ήθελαν να με ανταλλάξουν. Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν παραπέρα.

Αυτό σημαίνει ότι αν είμαι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και έχω κάποιες ευκαιρίες και προτάσεις, μόνο οι Νικς θα μπορούν να μου κάνουν μια προσφορά. Θα δούμε αν η ευκαιρία παρουσιαστεί ξανά μια μέρα, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Είμαι χαρούμενος και συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό

https://www.sport24.gr/basket/lesor-den ... athinaiko/

Υγ το καλοκαίρι του 24 αυτά, μέσα στο 24 υπέγραψε επέκταση έως το 28 με απολαβές 2,5 το έτος και NBA out το 27
στο ενδιάμεσο βέβαια προέκυψε και ο σοβαρός τραυματισμός του.

δεν είναι ότι σταμάτησε να θέλει το ΝΒΑ απλά κατάλαβε ότι δε πρόκειται να πάει.

όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος :

"Αισθανόμουν ότι ήμουν στην κορυφή. Το συμβόλαιό μου έφτανε προς το τέλος του και ένιωθα ότι είχε έρθει η ώρα να δρέψω τους καρπούς για όσα έχω περάσει. Πρέπει να υποφέρεις πριν σου συμβεί κάτι καλό. Κι αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα.

Ήταν ώρα να γίνω free agent, να έχω πολλές επιλογές στο τραπέζι, είτε από την EuroLeague, είτε από το NBA. Και όταν τραυματίστηκα σκέφτηκα ‘διάολε, έχω περάσει τόσα’. Την ώρα που έβλεπα τον ουρανό και όλα ήταν καλά, η ζωή με έριξε πάλι κάτω."

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... -gia-mena/

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:09 pm

E ναι ,το καλοκαίρι του 25 θα γινόταν free agent.Αυτο ειναι περσινο νομίζω, τι σχέση έχει με το ότι δηλωσε κάπου το 24 πως θέλει να φυγει?(που δε το δηλωσε πουθενά)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:14 pm

Κατά 99% τον έχω ακούσει να το λέει σε συνέντευξη με κάτι Γάλλους της Μονακό ότι ήθελε σαν τρελός να πάει ΝΒΑ γιατί και όλη η μαρτινικα το ήθελε αυτό και τέτοια και ότι ο παο δεν μπήκε καν σε συζήτηση και του το ξέκοψε

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:20 pm

@yawn.brigade
Εν τω μεταξυ σε αυτό που έβαλες λεει και για την άνανεωση με αυξηση
Ένιωσα καταπληκτικά. Ήταν μεγάλη ανακούφιση να ξέρω ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχώ γι’ αυτό πλέον. Είμαι από ένα μικρό νησί, ονειρευόμουν το NBA, ήθελα να γίνω ο δεύτερος μετά τον Ρόνι Τούριαφ από το νησί μου που θα έπαιζα εκεί.

Όταν τραυματίστηκα, ένιωσα ότι τα πάντα κατέρρευσαν. Όμως ο Παναθηναϊκός φρόντισε ώστε να μην ανησυχώ. Είναι μεγάλο το στρες όταν έχεις να φροντίσεις το σπίτι και τους ανθρώπους γύρω σου. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά μου είπε ‘Επικεντρώσου στην αποκατάστασή σου. Αν θέλεις να αισθανείς ασφαλής, μπορούμε να σου δώσουμε αν θες αυτή την ασφάλεια’.

Ε αποπνέει λίγο διαφορετική αίσθηση από το "θέλω να με σέβονται και να ανταμοιβομαι" η από τα "σε πληρώναμε όταν είχες τη μέση σου τι θες τωρα ετσι ειναι τα συμβόλαια" κλπ

@shaq7 μπορείς να το βρεις να το ακούσουμε η είναι trust me bro φαση? :lol:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:22 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:09 pm
E ναι ,το καλοκαίρι του 25 θα γινόταν free agent.Αυτο ειναι περσινο νομίζω, τι σχέση έχει με το ότι δηλωσε κάπου το 24 πως θέλει να φυγει?(που δε το δηλωσε πουθενά)
ε εντάξει ούτε ο Γουόκαπ δήλωσε ότι θέλει να φύγει, ότι θέλει να βρίσκεται εκεί που τον σέβονται και τον πληρώνουν είπε, προσθέτοντας ότι του αρέσει εδώ.

ο Λεσόρ πριν τραυματιστεί είπε ότι τον ήθελαν οι Νικς αλλά ο Παναθηναϊκός άσκησε βέτο και μετά είπε ότι περίμενε να μείνει ελεύθερος και να έχει προσφορές από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ.

δε τις ζυγίζω για το ποια είναι πιο βαριά δήλωση, το νόημα τους το ίδιο είναι όμως πάνω κάτω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:27 pm

Από το 9λ μέχρι το 12 .. εντωμεταξύ το χα πρόχειρο γιατί πάλι μου το ξανά ζήταγε κάποιος πρέπει να ναι τρίτη φορά που το βάζω :lol:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:28 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:20 pm
@yawn.brigade
Εν τω μεταξυ σε αυτό που έβαλες λεει και για την άνανεωση με αυξηση
Ένιωσα καταπληκτικά. Ήταν μεγάλη ανακούφιση να ξέρω ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχώ γι’ αυτό πλέον. Είμαι από ένα μικρό νησί, ονειρευόμουν το NBA, ήθελα να γίνω ο δεύτερος μετά τον Ρόνι Τούριαφ από το νησί μου που θα έπαιζα εκεί.

Όταν τραυματίστηκα, ένιωσα ότι τα πάντα κατέρρευσαν. Όμως ο Παναθηναϊκός φρόντισε ώστε να μην ανησυχώ. Είναι μεγάλο το στρες όταν έχεις να φροντίσεις το σπίτι και τους ανθρώπους γύρω σου. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά μου είπε ‘Επικεντρώσου στην αποκατάστασή σου. Αν θέλεις να αισθανείς ασφαλής, μπορούμε να σου δώσουμε αν θες αυτή την ασφάλεια’.

Ε αποπνέει λίγο διαφορετική αίσθηση από το "θέλω να με σέβονται και να ανταμοιβουμαι" η από τα "σε πληρώναμε όταν είχες τη μέση σου τι θες τωρα ετσι ειναι τα συμβόλαια" κλπ

@shaq7 μπορείς να το βρεις να το ακούσουμε η είναι trust me bro φαση? :lol:
διαφορετική αίσθηση αποπνέει γιατί προέκυψε ο τραυματισμός, το λέει και ο ίδιος ότι σκοπός του ήταν να γίνει free agent και να περιμένει προτάσεις όχι μόνο από ΝΒΑ αλλά και από Ευρωλίγκα.

ο Παναθηναϊκός του προσέφερε ασφάλεια και είναι πολύ σημαντικό που το έκανε και μάλιστα με αύξηση, αλλά δεν έχει σχέση με τις προθέσεις του Λεσόρ προ τραυματισμού.

για το ΝΒΑ το λέει και στις δύο συνεντεύξεις ότι ήταν το όνειρο του να πάει αλλά ο Παναθηναϊκός άσκησε βέτο, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:32 pm

τι σχεση εχει ο λεσορ με τον γουοκαπ ρε παιδια?

ο λεσορ μετα την ευρωλιγκα πηρε αυξηση 1 εκατ ενω ο γουοκαπ μια τυροπιτα και ενα μιλκο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”