Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

modernam

senior
Reactions: 41
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:41 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:10 pm

Εγω το χω πει..θα δωσω ψηφο εμπιστοσυνης αλλα ετσι και δω να παιζουμε με τον μακισικ ασσο παλι θα ριξω το κραξιμο του αιωνα και ας μου λενε οτι θελουν εδω μεσα..
... σε αυτή την περίπτωση ... θα παίξουμε το αφήγημα " διαχείριση / κομπιουτεράκι / πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι / θέλει παιχνίδια στα πόδια του ...

ενώ η αλήθεια θα είναι ότι δεν θα έχουμε 2 αξιόπιστους άσους στο 100% ( ρίσκο αλλά μικρότερο είναι για μένα και ο Γουοκαπ)

Τεσπά ... Μακάρι Θωμάς και Έβανς να είναι 100% ... και οι φόβοι μας να αποδειχθούν υπερβολικοί ...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5074
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

shaq7 έγραψε:
Δεν μου στεκει οτι το πανε στην τυχη..ξερει πολυ καλα τι θα γινει αν δεν βγει ο εβανς..να ταν και κανας ξενος προπονητης παει και ερχεται..αλλα ο μπαρτζωκας γνωριζει οσο κανενας τον οργανισμο και τον κοσμο του..

Εγω το χω πει..θα δωσω ψηφο εμπιστοσυνης αλλα ετσι και δω να παιζουμε με τον μακισικ ασσο παλι θα ριξω το κραξιμο του αιωνα και ας μου λενε οτι θελουν εδω μεσα..
ποιος σου χακαρε τον λογαριασμο? :mrgreen:

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 87
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:42 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:32 pm
basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:28 pm

δηλαδη αν δεις βασικο ασσο 20-25 λεπτα γουοκαπ παλι θα πεις ολα καλα?
οχι γενικα αν το πλανο ειναι εβανς και αγιος ο θεος..και δεν τους βγει θα απασφαλισω..απλα τωρα αφου ουτε γιατρος ειμαι ουτε ο προπονητης του ε δεν μου βγαζει νοημα να προ-κραζω..Δηλαδη αν ο εβανς μπει και πεταει φωτιες τι θα κανετε?θα πει τε ουπς σορυ δεν ξεραμε?
απαντησα και σε προηγουμενο ποστ αλλά θα στο ξαναπω.παικτες με τετοιους τραυματισμους δεν μπορεις να βασιζεσαι πανω τους οταν εχεις τετοιους στοχους.δεν εισαι ουτε μπασκονια ουτε βιρτους.δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να πεις πως η πιθανοτητα ο εβανς να ανταποκριθει στον ρολο που τον προοριζεις[ο ρολος του ειναι να ηγηθει με φουρνιε για την κατακτηση της ευρωλιγκας,τιποτα λιγοτερο] ειναι εξαιρετικα μικρη.δεν του ζητας να ειναι καλος,να προσπαθει,να βοηθησει.του ζητας να σου φερει την ευρωλιγκα πρακτικα.ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.τι σημαινει αυτο?με τη ενισχυση των υπολοιπων πρεπει ο εβανς να ειναι στο επιπεδο λαρκιν στα καλα του,μισιτς στα καλα του κλπ.εσυ ποσο πιθανο το βλεπεις?και μετα χριστον ολοι ξερουν να κραζουν και δεν με νοιαζει να κραξω τοτε.εγω κραζω απο τωρα γιατι αυτο που γινεται ειναι λαθος ανεξαρτητως αποτελεσματος

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7368
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δεν μου στεκει οτι το πανε στην τυχη..ξερει πολυ καλα τι θα γινει αν δεν βγει ο εβανς..να ταν και κανας ξενος προπονητης παει και ερχεται..αλλα ο μπαρτζωκας γνωριζει οσο κανενας τον οργανισμο και τον κοσμο του..

ποιος σου χακαρε τον λογαριασμο? :mrgreen:
δεν βλεπω να υπαρχει και καποιος διαθεσιμος παικτης που να αξιζει τωρα οποτε δεν βλεπω πως θα το γλιτωσουμε το εβανς και αγιος ο θεος :Amen:

εδω που φτασαμε ας εμπιστευτουμε οτι ξερουν τι κανουν..

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 697

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:45 pm

Εγώ πιστεύω ότι θα περιμένουμε Σεπτέμβρη - Οκτώβρη τα κοψίματα από Nba εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Η αγορά της Ευρώπης είναι «ψοφια». Μέχρι τότε ο Εβανς έχοντας κάνει και προετοιμασία θα έχει δείξει το επίπεδο ετοιμότητας του. Πιστεύω ότι προτεραιότητα θα είναι ασσόδυο κόμπο και οχι 2/3άρι. Πιο λογικό μοου φαίνεται να πάρουμε παίχτη που μπορεί να πατήσει στον άσσο σαν χειριστής και μετατόπιση του Λι στο 2 σε στυλ Σακ. Εκεί μπορεί να αποδόσει καλύτερα.

Βέβεια έχει να κάνει και με τι παίχτες υπάρχουν διαθέσιμοι. Αν βρεθεί πχ κάτι του στυλ Λονι Γουόκερ θα πορευτούμε με Θωμά, Εβανς , Λι στον άσσο σε συνδυασμό με προσευχές και ευχέλαια. Απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντως δεν βλέπω να παίρνουμε παίχτη σύντομα.

Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την τρύπα στην φροντλαιν. Τον Κώστα πιο πολύ σαν λύση ανάγκης τον βλέπω, παρά σαν παίχτη με ενεργό ρόλο στο rotation.

0
Delpo1987

senior
Reactions: 416

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:47 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:19 pm
Delpo1987 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 5:57 pm

Ο μόνος παίχτης που βρισκόταν στην αγορά και έχει απαντήσει στο αν μπορεί να αποδώσει σε πλαίσιο πρωταθλητισμού είναι ο Μισιτς , δεν υπήρχε άλλος τέτοιος φέτος . Ούτε ο Σορτς το έχει απαντήσει αυτό , ούτε ο Μακεντον ούτε κάποιος άλλος από αυτούς που ακουγονται . Τον Μισιτς δεν τον πήραμε , μπορεί να μην υπάρχει καν το διαθέσιμο μπατζετ για τόσο ψηλά δεν πληρώνουμε εμείς , τώρα απόψεις του τύπου να μην πληρώσουμε παίχτη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα δεν είναι καν άξιες σχολιασμού !
Η ομάδα από ότι φαίνεται ψάχνει παίχτη με καλό χειρισμό μπάλας και ατομική φάση σε οποιαδήποτε θέση από τις 3 ώστε μαζί με το Φουρνιε να έχεις δύο απειλές από την περιφέρεια , ο Jones Garcia είναι φτερό και ο Jared Butler είναι combo προς 1. Οπότε μάλλον ψάχνουμε χαρακτηριστικά και όχι θέση απαραίτητα . Ο Ντορσει όντως ήταν καθοριστικός στους τελικούς αλλά μην ξεχνάμε την εικόνα του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς , πήρε πολλές ευκαιρίες και νωρίτερα και ήταν απογοητευτικός , μακάρι φέτος να είναι καλός από την αρχή .
Τον Μπαρτζωκα πέρα από την Ευρωλίγκα τον ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα οπότε αν ο Ντορσει αρπάξει τις ευκαιρίες θα μπει μπροστά στο ροτεισον από όποιον ξένο λόγω διαβατηρίου στο χέρι του είναι.
οι ευκαιριες που πηρε ο ντορσει μπροστα σε αυτες του γκος στην αρχη της σεζον που βρεξει-χιονισει βαρουσε 20+λεπτα ο γκος ειναι φτερο στον ανεμο.Σε καθε λαθος ο μπαρτζωκας τον πετουσε εξω.μην μιλησω για τον χρονο συμμετοχης γουοκαπ αναλογικα με αυτα που προσφερει.το θεμα ειναι να φερεις ασσο για να μπορει να συνδυαζεται ειτε με ντορσει ειτε με φουρνιε.αν φερεις 2αρι και στον ασσο μου βαζεις γουοκαπ δεν εχει νοημα.
ειτε σου αρεσει ειτε οχι η ομαδα εχει πληρωσει 500-600χιλ σε εβανς για να μην παιξει ουτε 1 παιχνιδι φετος,1.8 εκ σε φαλ που δεν θα παιξει,500χιλ σε μακισικ που θα εχει 0 λεπτα,400χιλ σε λαρυ που θα εχει 0 λεπτα,1εκ σε λι που θα εχει 0-5λεπτα
Κατα τα άλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΙΤΣ :hammer:
Αλλο να μην δωσεις τιποτα σε φαλ και αλλο να του σκασεις 1.8εκ.η ομαδα δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.υπαρχει και μεση λυση και διακανονισμοι.τοσα εκατομμυρια εχει παρει και η προσφορα του σε κρισιμα ματς ειναι....αναξιες σχολιασμου
Καμία μέση λύση δεν υπάρχει , ο αθλητής τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε για την ομάδα , η ομάδα θα τιμήσει το συμβόλαιο της . Τώρα αν τον κοστολόγησε σωστά ή όχι όταν του έκανε την ανανέωση είναι άλλη κουβέντα !
Για τα μηδέν λεπτά του Μακισικ μην παίρνεις όρκο !
Για τον Ντορσει έχεις άδικο ο τύπος ήταν προκλητικά αδιάφορος δεν του έφταιγαν τα λάθη που έκανε μόνο μπροστά πίσω παίζει να τον περνούσα και εγώ !
Ο Λαρεντζακης ναι ίσως να μην έχει ρόλο φέτος , αλλά του χρόνου ίσως σταματήσει ο Παπ και δεν είναι ότι φυτρώνουν στα δέντρα τα ελληνικά διαβατήρια , εκτός και αν γίναμε λαρτζ ξαφνικά και δε μας νοιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα !

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7368
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:48 pm

μονο εγω εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει μπατζετ για παικτες σαν τον λονι γουοκερ?Με κανα μυριο που θα διαθετουμε αντε να ρθει ο λιουντμπεργκ που αφηνει η παρτιζαν.

1
1 Εικόνα
Jeight

a1greece
Reactions: 542
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:55 pm

modernam έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:57 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:45 pm

εχει εξηγησει ο μπαρτζωκας στην εκπομπη του σπορτ24 ολα αυτα..στην ουσια ο εβανς ειχε το κακο του ποδι στο 90% και μονο απο ματς θα μπορουσε να ρθει στα ισια..χρονος να παρει ματς δεν υπηρχε ,ουτε α1 ειχε αλλαγες να τον βαλει γιαυτο αποφασιστηκε να παιξει του χρονου.

Τωρα να αμφισβητουμε τον μπαρτζω σε αυτο δεν νομιζω να εχει νοημα..ουτε εγω ηθελα να στηριχτουμε στον εβανς φετος αλλα για να το παιρνουν πανω τους υποθετω κατι βλεπουν/ξερουν.
Τα θεωρώ όλα αυτά "παραμύθια της Χαλιμάς".

Τον παίκτη τον βλέπεις στην προπόνηση.

Τον Μάιο βλέπανε στις προπονήσεις έναν ανέτοιμο παίκτη

Τώρα ίσως βλέπουν μια βελτίωση - αν μπορούν να δουν κατι χωρίς προπονήσεις -

Και αποφασίζουν να πάνε πάλι στη τύχη ...

Καταλαβαίνεις ότι το σενάριο του Μπι σε συνδυασμό ότι αποφασίζουν τώρα να στηρίξουν όλη τη χρονιά πάνω του ... Δεν έχει λογική ?
Η μονη ελλειψη λογικης ειναι να νομιζεις οτι σε σεταρισμενη ομαδα Μαιο μηνα θα βςλουν καινουργιο παικτη εν οψει plqyoffs και φ4. Αυτο δεν θα το εκανε ουτε η αλμπα.

1
1 Εικόνα
Jeight

a1greece
Reactions: 542
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:58 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:58 pm
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:53 pm

Η πρωτη προταση σου ειναι λαθος. Εγω και παλι εβανς θα επαιρνα. Ειναι κ;λυτερος σουτερ απο μαλεντον και απειρως καλυτερο φιτ απο σορτς
δεν λεω τον παικτη της ζαλγκιρις.λεω τον τωρινο εβανς με τον τραυματισμο που εχει να παιξει 1.5χρονο.αν διαλεγες τον τωρινο εβανς και οχι μαλεντον ή σορτς κομπλε διαφωνω οριζοντιως και καθετως αλλά it's ok.οταν ηταν υγιης κι εγω εβανς θα διαλεγα...τωρα ουτε με σφαιρες
Τον τωρινο εωανς δεν τον ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω. Αλλοι τον ξερουν και τον βλεπουν καθημερινα.

0
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:03 pm

Delpo1987 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:47 pm
basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:19 pm

οι ευκαιριες που πηρε ο ντορσει μπροστα σε αυτες του γκος στην αρχη της σεζον που βρεξει-χιονισει βαρουσε 20+λεπτα ο γκος ειναι φτερο στον ανεμο.Σε καθε λαθος ο μπαρτζωκας τον πετουσε εξω.μην μιλησω για τον χρονο συμμετοχης γουοκαπ αναλογικα με αυτα που προσφερει.το θεμα ειναι να φερεις ασσο για να μπορει να συνδυαζεται ειτε με ντορσει ειτε με φουρνιε.αν φερεις 2αρι και στον ασσο μου βαζεις γουοκαπ δεν εχει νοημα.
ειτε σου αρεσει ειτε οχι η ομαδα εχει πληρωσει 500-600χιλ σε εβανς για να μην παιξει ουτε 1 παιχνιδι φετος,1.8 εκ σε φαλ που δεν θα παιξει,500χιλ σε μακισικ που θα εχει 0 λεπτα,400χιλ σε λαρυ που θα εχει 0 λεπτα,1εκ σε λι που θα εχει 0-5λεπτα
Κατα τα άλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΙΤΣ :hammer:
Αλλο να μην δωσεις τιποτα σε φαλ και αλλο να του σκασεις 1.8εκ.η ομαδα δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.υπαρχει και μεση λυση και διακανονισμοι.τοσα εκατομμυρια εχει παρει και η προσφορα του σε κρισιμα ματς ειναι....αναξιες σχολιασμου
Καμία μέση λύση δεν υπάρχει , ο αθλητής τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε για την ομάδα , η ομάδα θα τιμήσει το συμβόλαιο της . Τώρα αν τον κοστολόγησε σωστά ή όχι όταν του έκανε την ανανέωση είναι άλλη κουβέντα !
Για τα μηδέν λεπτά του Μακισικ μην παίρνεις όρκο !
Για τον Ντορσει έχεις άδικο ο τύπος ήταν προκλητικά αδιάφορος δεν του έφταιγαν τα λάθη που έκανε μόνο μπροστά πίσω παίζει να τον περνούσα και εγώ !
Ο Λαρεντζακης ναι ίσως να μην έχει ρόλο φέτος , αλλά του χρόνου ίσως σταματήσει ο Παπ και δεν είναι ότι φυτρώνουν στα δέντρα τα ελληνικά διαβατήρια , εκτός και αν γίναμε λαρτζ ξαφνικά και δε μας νοιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα !
1]για τον φαλ διαφωνουμε κομπλε
2]αν εχει σοβαρο ρολο ο μακισικ στυλ 10+λεπτα κατι θα εχει παει πολυ λαθος
3]εγω απο τον ντορσει θυμαμαι και κατι 20αρες στο πρωταθλημα και μετα ευρωλιγκα δεν ακουμπουσε.και εν παση περιπτωσει παικτες με το ταλεντο του ντορσει οταν η ομαδα στερειται ταλεντου οπως φετος κανει και υπομονη ισως αρκετη.δεν τους παρκαρεις για να παιζει ο γκος,ο γουοκαπ,ο λι,ακομα και ο βιλντοζα.ο ντορσει μπορει να σε ξελασπωσει και το απεδειξε και το πιστευα ακομα κι αν δεν το εκανε.οι υπολοιποι 4 δεν θα σε ξελασπωσουν στα δυσκολα ποτε.με τρανο παραδειγμα τον γκος που οχι μονο δεν μπορει στα δυσκολα αλλά ειχε υπογραψει ηδη πριν απο φαιναλ φορ[κοινως αλλου το μυαλο]
4]το ελληνικο πρωταθλημα με ενδιαφερει αλλά κανενας λαρεντζακης δεν θα ειναι κομβικος για το πρωταθλημα.ο 12ος παικτης μου θα ειναι και αν.αυτην την στιγμη εχω 7 ελληνες και αν μεινουν ολοι δεν αποκλειω να κοβεται αυτος.κοινως στο ελληνικο πρωταθλημα 12ος παικτης και αν,και ευρωλιγκα εκτος αποστολης.αν ο 12ος παικτης στην ελλαδα ηταν ο μπουρνελες ξερω γω θα αλλαζε κατι?τωρα ειναι καλα που εχεις παικτη 400χιλ να ειναι ουσιαστικα ανενεργος?

0
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:05 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:58 pm
basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:58 pm

δεν λεω τον παικτη της ζαλγκιρις.λεω τον τωρινο εβανς με τον τραυματισμο που εχει να παιξει 1.5χρονο.αν διαλεγες τον τωρινο εβανς και οχι μαλεντον ή σορτς κομπλε διαφωνω οριζοντιως και καθετως αλλά it's ok.οταν ηταν υγιης κι εγω εβανς θα διαλεγα...τωρα ουτε με σφαιρες
Τον τωρινο εωανς δεν τον ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω. Αλλοι τον ξερουν και τον βλεπουν καθημερινα.
ξερεις τι με ανησυχει?οτι αυτοι που τον βλεπουν ειναι οι ιδιοι που εβλεπαν στον σικμα τον αναπληρωματικο του βεζενκοφ και πως θα μοιραζει τις ασσιστ του σλουκα... :roofl:
τεσπα προχωραμε

2
2 Εικόνα
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:15 pm

Παντως εδω που εχουμε φτασει και με τον κινδυνο να μας κουβαληθει κανα ανεκδοτο παλι μηπως να κοιτουσαμε λονι γουοκερ.ασσος δεν ειναι αλλά δεν ξερω πως θα λειτουργουσε ενα διδυμο λονι γουοκερ-φουρνιε,μηπως μας βοηθουσε.νβα δυσκολο να επιστρεψει.δεν δινουν πολλες ευκαιριες εκει.βλεπε πετρουσεφ,βλεπε ναν.ακομα και με συμβολαιο με νβα αουτ ισως αξιζει καθως οι πιθανοτητες επιστροφης ειναι ελαχιστες και μπορει αν γουσταρει να σου βγει νεος ναν.εχει τρομερα στοιχεια.θα προτιμουσα να ηταν προς τον ασσο αλλά επειδη ταλεντο εχει μπορει να λειτουργουσε και συστημα με αυτον στον 1[να παιζουμε χωρις καθαρο ασσο].αλλωστε ουτε ο λαρκιν,ουτε ο μισιτς,ουτε ο σλουκας,ουτε ο γκαρντ,ουτε ο ναν ηταν καθαροι ασσοι αλλά μια χαρα τα καταφερναν στα δυσκολα.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 943

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:17 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:48 pm
μονο εγω εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει μπατζετ για παικτες σαν τον λονι γουοκερ?Με κανα μυριο που θα διαθετουμε αντε να ρθει ο λιουντμπεργκ που αφηνει η παρτιζαν.
Το ότι ο ΠΑΟ πετάει τα μυρια δεξιά και αριστερά σαν να είναι φυστίκια, δεν σημαίνει ότι μπορούν να το ακολουθήσουν και οι άλλες τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας.

Θεωρείς οτι είναι τυχαίο οτι ο Λονι έκλεισε με 3 χαρτιά στην Μακάμπι και δεν πήγε Ρεάλ, Φενερ ή κάπου άλλου;

Από που και ως που κοστολογείται ο Λονι 3 χαρτιά; Έχει κάνει κάτι στην καριέρα του ώστε να τα δικαιολογεί; Στο NBA από οτι φαίνεται δεν τον θέλουν ενώ είναι μικρός, απο Ζαλγκίρις πέρασε και δεν ακούμπησε. Τον είδαν και Ευρώπη όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες, αν ήταν περίπτωση Ναν θα είχε υπογράψει σε καμία Ρεάλ.

Εμείς, προσωπικά, για ποιο λόγο να κινηθούμε και για άλλο δυάρι; Έχουμε ήδη 5 παίκτες εκεί. Αν ο Λονι ερχόταν με 1.5 χαρτί εκεί να το συζητήσουμε.

Με λίγα λόγια, δεν νομίζω οτι είναι θέμα μπάτζετ, αλλά περισσότερο οτι δεν πληρώνουμε υπεραξία για παικτες γενικότερα και για παικτες που δεν χρειαζόμαστε (πχ δυάρι).

2
2 Εικόνα
modernam

senior
Reactions: 41

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:23 pm

shaq7 έγραψε:

Ξανασκέφτομαι αυτό που είπες ... και διαβάζω ότι πέρασε το 6 +2 στην Ελλάδα.

Ο Σακ αυτή τη στιγμή είναι ο 9ος ξένος ενώ αν γίνουν και άλλες 1-2 μεταγραφές ξένων θα είναι ο 11ος.

Άρα ... η τα έχουν τελείως χαμένα ... η μας ετοιμάζουν kinder έκπληξη ....

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:31 pm

modernam έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:23 pm
shaq7 έγραψε:

Ξανασκέφτομαι αυτό που είπες ... και διαβάζω ότι πέρασε το 6 +2 στην Ελλάδα.

Ο Σακ αυτή τη στιγμή είναι ο 9ος ξένος ενώ αν γίνουν και άλλες 1-2 μεταγραφές ξένων θα είναι ο 11ος.

Άρα ... η τα έχουν τελείως χαμένα ... η μας ετοιμάζουν kinder έκπληξη ....
απο την στιγμη που το 6 δεν εγινε 7 δεν αλλαζει κατι πρακτικα.σε 6 παικτες ξενους πρεπει να υπολογιζεις στους τελικους.ειτε 6+2 ειτε 6+12 δεν εχει διαφορα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”