Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:32 pm
τι σχεση εχει ο λεσορ με τον γουοκαπ ρε παιδια?

ο λεσορ μετα την ευρωλιγκα πηρε αυξηση 1 εκατ ενω ο γουοκαπ μια τυροπιτα και ενα μιλκο
Γουόκαπ : προσφορά από Ντουμπάι, δε τον αφήνει η ομάδα
Λεσόρ : προσφορά από Νικς, δε τον αφήνει η ομάδα

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:40 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 1:57 pm
Τον ολυμπιακό τον γδέρνουν όταν πάει να πάει να πάρει παίκτη ή τρώει πόρτα όπως στην περίπτωση του τζειμς και του φρανσισκο και άλλων

Αλλά ο Ολυμπιακός πρπει να γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα να πάρει δυο κιλά φέτα για τον γουοκαπ.. γιατί οι Άραβες δεν έχουν λεφτά .. ας μας δώσουν τσάμπα τον μούσα … εκεί είμαι σίγουρος δεν θα υπάρχει τι ζητάει ο παίκτης δεν γίνεται να στον δώσει έτσι το Ντουμπάϊ 😂

Εντωμεταξύ που να έλεγε ο ολυμπιακός δεν πας πουθενά έχεις συμβόλαιο όπως κάνει ο παο ..

Επίσης το ντουμπαι εχει ομάδα για φ4.. πανέξυπνη ιδέα να τους δυναμώσουμε κιαλλο τσάμπα
Από την μια τον βγάζετε τον Θωμά άσουτο, άμπαλο, τουβλατζή και τα σχετικά από την άλλη θέλετε να τον κρατήσουμε ως 4ο γκάρντ να σκουπίζει την κερκίδα, να ανανεώσει και με λογικό ποσό στα 1.6 για να μην πάει στον ΠΑΟ του χρόνου και να μην τον δώσουμε και στην Ντουμπάι που έγινε διεκδικήτρια. Άρα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη (ps. Shaq μην το πάρεις προσωπικά, να αφορμή το σχόλιο σου γράφω και για τους υπόλοιπους).

Όσον αφορά το δεδικασμένο που λέμε και οι δικηγόροι, προφανώς και έχει λογική ως επιχείρημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άμα δώσουμε τον Ουόκαπ τώρα ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου απαραίτητα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).
Εδώ δεν πέρασε καθόλου όμως το θέλω του παίκτη, σα να μπερδεύεσαι λίγο αγαπητέ. Ο Χεζόνιας ο καρναβαλάκος πλήρωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το buy out που είχε συμφωνήσει με Ρεάλ και μετά έφυγε. Δεν του έκανε κανένας σκόντο επειδή απλά του κάπνισε να φύγει. Το ίδιο είχε κάνει και με Καμπάτσο η Ρεάλ που είναι παιδί από τα σπλάχνα της. Τον έστειλε να πάρει δάνειο 3εκ (αν θυμάμαι καλά) για να φύγει.
Στην περίπτωση του Οσμαν αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Παο δεν ήθελε να δώσει πολλά λεφτά στον Όσμαν, του είπαν αν θες μείνε κέρδισε τη θέση και βλέπουμε. Κλαιν μάιν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:41 pm

Και ότι είχε όνειρο το ΝΒΑ και ότι θα το κυνηγαγε στο μέλλον κι όλα αυτά ναι ,από τη πρώτη συνέντευξη που έβαλα τα λέει
Πότε δεν είπε όμως πως θέλει να φυγει η πως ο Παναθηναϊκός δε τον σέβεται διότι δε τον ανταμείβει κλπ.Παντα κλείνει λέγοντας πόσο καλά είναι εδώ.Αυτο είναι βασική διαφορά στο τι δείχνει να θέλει ο παίκτης τον χρόνο της συνέντευξης
Ο ένας λέει ότι έχει ένα στόχο αλλά οκ θα δουμε τι θα έρθει κι άλλος λεει πως θέλω σεβασμό κι ανταμοιβή
Άμα δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη διαφορά δεν έχει νοημα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:44 pm

yawn.brigade έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:32 pm
τι σχεση εχει ο λεσορ με τον γουοκαπ ρε παιδια?

ο λεσορ μετα την ευρωλιγκα πηρε αυξηση 1 εκατ ενω ο γουοκαπ μια τυροπιτα και ενα μιλκο
δεν εγινε καμια προσφορα απο νικς

επισης ειναι διαφορετικο να θελει καποιος να δοκιμασει στο νβα που θα παρει πιο λιγα απο ευρωπη για να κανει το αποθημενο του με καποιον που θελει να φυγει να παει σε αλλη ομαδα ευρωλιγκας επειδη δεν τον πληρωνει ο οσφπ

η υποθεση με το νβα δεν ηταν με την καμια τοσο προχωρημενη οσο ειναι του γουοκαπ με το ντουμπαι

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:47 pm

Ρε μάγκες να πούμε ότι η διοίκηση του Παο δεν είναι τόσο ανάλγητη και αχάριστη σαν του ολυμπιακού να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω? Κουράστηκα...

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:50 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:47 pm
Ρε μάγκες να πούμε ότι η διοίκηση του Παο δεν είναι τόσο ανάλγητη και αχάριστη σαν του ολυμπιακού να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω? Κουράστηκα...
Σορρυ ,δίκιο έχεις αλλά δεν ξεκίνησα εγω τις ατοπες συγκρίσεις. Ουδέποτε έγραψα κάποια συγκριση

Προσωπικά έχω μια άποψη συγκεκριμένη για τη συγκεκριμένη περίπτωση

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:56 pm

big_lebowski έγραψε:
Και ότι είχε όνειρο το ΝΒΑ και ότι θα το κυνηγαγε στο μέλλον κι όλα αυτά ναι ,από τη πρώτη συνέντευξη που έβαλα τα λέει
Πότε δεν είπε όμως πως θέλει να φυγει η πως ο Παναθηναϊκός δε τον σέβεται διότι δε τον ανταμείβει κλπ.Παντα κλείνει λέγοντας πόσο καλά είναι εδώ.Αυτο είναι βασική διαφορά στο τι δείχνει να θέλει ο παίκτης τον χρόνο της συνέντευξης
Ο ένας λέει ότι έχει ένα στόχο αλλά οκ θα δουμε τι θα έρθει κι άλλος λεει πως θέλω σεβασμό κι ανταμοιβή
δεν είπε ότι θα το κυνήγαγε στο μέλλον, είπε ότι είχε προσφορά αλλά ο Παναθηναϊκός άσκησε βέτο. και ότι το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και να πάρει προσφορές από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ. είναι ξεκάθαρη δήλωση ότι δεν ήταν στόχος του το να ανανεώσει πρόωρα.

ούτε ο Γουόκαπ δήλωσε ότι θέλει να φύγει, είπε μάλιστα ότι του αρέσει εδώ αλλά θέλει να είναι κάπου που τον σέβονται και τον πληρώνουν. δήλωση που σίγουρα αφήνει ένα παράθυρο "δώστε μου όσα θέλω για να μείνω". δεν υπάρχει δήλωση του Γουόκαπ "στον Ολυμπιακό δε με σέβονται" ή "θέλω να φύγω".

η ουσία, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι ότι και οι δύο θα ήθελαν να φύγουν αλλά δε τους άφησαν/αφήνουν οι ομάδες τους. το αν περνάνε καλά και πόσο καλά δεν έχει σημασία για αυτό που συζητάμε.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 3:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

επισης ειναι διαφορετικο να θελει καποιος να δοκιμασει στο νβα που θα παρει πιο λιγα απο ευρωπη για να κανει το αποθημενο του με καποιον που θελει να φυγει να παει σε αλλη ομαδα ευρωλιγκας επειδη δεν τον πληρωνει ο οσφπ

η υποθεση με το νβα δεν ηταν με την καμια τοσο προχωρημενη οσο ειναι του γουοκαπ με το ντουμπαι
πού το ξέρεις αυτό; το είπε η πιάτσα; :P

αν δεν είχε πρόταση για ποιο λόγο άσκησε βέτο ο Παναθηναϊκός; προληπτικά;

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:03 pm

yawn.brigade έγραψε:

ούτε ο Γουόκαπ δήλωσε ότι θέλει να φύγει, είπε μάλιστα ότι του αρέσει εδώ αλλά θέλει να είναι κάπου που τον σέβονται και τον πληρώνουν. δήλωση που σίγουρα αφήνει ένα παράθυρο "δώστε μου όσα θέλω για να μείνω". δεν υπάρχει δήλωση του Γουόκαπ "στον Ολυμπιακό δε με σέβονται" ή "θέλω να φύγω".

Μπα, το να τον σέβονται και να τον πληρώνουν μάλλον για την Ντουμπάι μιλούσε.
Γιατί στον Ολυμπιακό προφανώς τόσα χρόνια ούτε σεβασμό είδε, ούτε λεφτά πήρε, απλα τον έχουμε αλυσοδεμενο και τον αναγκάζουμε να υπογράφει συμβόλαια με το στανιό

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:08 pm

yawn.brigade έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
δεν είπε ότι θα το κυνήγαγε στο μέλλον, είπε ότι είχε προσφορά αλλά ο Παναθηναϊκός άσκησε βέτο. και ότι το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και να πάρει προσφορές από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ. είναι ξεκάθαρη δήλωση ότι δεν ήταν στόχος του το να ανανεώσει πρόωρα.

η ουσία, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι ότι και οι δύο θα ήθελαν να φύγουν αλλά δε τους άφησαν/αφήνουν οι ομάδες τους. το αν περνάνε καλά και πόσο καλά δεν έχει σημασία για αυτό που συζητάμε.
Σορρυ αλλά τότε μου απαντάς σε άλλα πράγματα
Διότι εγώ σαφώς λέω πως ο καθένας στη στιγμή της δήλωσης δείχνει άλλη διάθεση.Αλλο λέει ο ένας άλλο ο αλλος.Ο ένας είναι ευχαριστημένος ο άλλος όχι.Ο ένας λέει πόσο ευχαριστημένος είναι ο άλλος ζητάει σεβασμό.Κι εξαρχής (πριν αρχίσουν οι άσχετες συγκρίσεις) έγραψα ότι πως ειναι σημαντικό αν θέλει η όχι ο παίκτης να μείνει (η έστω αν είναι ικανοποιημένος ΚΑΙ με αυτή τη προοπτική)
Επίσης εφόσον συγκρινεις περιπτώσεις και τις θεωρείς ίδιες, φαντάζομαι πως αν (χτυπά ξυλο) ο Γουοκαπ εντός της χρονιάς τραυματιστεί κανα 5μηνο ,θα πρέπει να του προτείνει ο Ολυμπιακός αύξηση με 3ετη επέκταση σωστά?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:23 pm

big_lebowski έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Επίσης εφόσον συγκρινεις περιπτώσεις και τις θεωρείς ίδιες, φαντάζομαι πως αν (χτυπά ξυλο) ο Γουοκαπ εντός της χρονιάς τραυματιστεί κανα 5μηνο ,θα πρέπει να του προτείνει ο Ολυμπιακός αύξηση με 3ετη επέκταση σωστά?
ο λεσορ πηρε επεκταση στα 28 του ενω τοτε ηταν στο πικ του και νομιζανε οτι σε 5-6 μηνες θα γυρισει ο ιδιος..στηριξατε ολη την χρονια σε αυτον πιστευοντας οτι θα γυρισει και θα ειναι οπως ηταν..

το να κανουμε 3ετη επεκταση σε 35χρονο παικτη με ιστορικο και αλλου σοβαρου τραυματισμου ειναι σαν να συγκρινεις μηλα πορτοκαλια..

κυριολεκτικα ο ολυμπιακος υπεγραψε τον εβανς με 3ετες ενω ειχε κοψει το γονατο του..και μετα τον ξανακρατησε αφου μια χρονια απλα του εκανε φυσιοθεραπειες.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:24 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:58 pm
τουλουμπα έγραψε:

πού το ξέρεις αυτό; το είπε η πιάτσα; :P

αν δεν είχε πρόταση για ποιο λόγο άσκησε βέτο ο Παναθηναϊκός; προληπτικά;
Δεν το ήξερες ο Παο μόνο παιρνει απο nba δεν δίνει. :D
https://paopantou.gr/wall-sports-o-pana ... uestrbouk/

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:24 pm

big_lebowski έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Σορρυ αλλά τότε μου απαντάς σε άλλα πράγματα
Διότι εγώ σαφώς λέω πως ο καθένας στη στιγμή της δήλωσης δείχνει άλλη διάθεση.Αλλο λέει ο ένας άλλο ο αλλος.Ο ένας είναι ευχαριστημένος ο άλλος όχι.Ο ένας λέει πόσο ευχαριστημένος είναι ο άλλος ζητάει σεβασμό.Κι εξαρχής (πριν αρχίσουν οι άσχετες συγκρίσεις) έγραψα ότι πως ειναι σημαντικό αν θέλει η όχι ο παίκτης να μείνει (η έστω αν είναι ικανοποιημένος ΚΑΙ με αυτή τη προοπτική)
ο ένας είναι ευχαριστημένος γιατί τραυματίστηκε σοβαρά και ο Παναθηναϊκός του έκανε επέκταση συμβολαίου με αύξηση. χαίρω πολύ, γιατί να μην είναι; το λέει και ο ίδιος ότι έφυγε η ανασφάλεια από το κεφάλι του και μπράβο στον Παναθηναϊκό που το έκανε*.

προ τραυματισμού το ένα καλοκαίρι ήθελε να πάει στους Νικς αλλά άσκησε βέτο ο Παναθηναϊκός και σκοπός του για το επόμενο ήταν να μείνει ελεύθερος και να πάρει προτάσεις από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ. δεν είπε πουθενά ότι ήθελε πρόωρη επέκταση επειδή περνούσε τέλεια.

δεν είναι ίδιες περιπτώσεις γιατί υπάρχει ο σοβαρός τραυματισμός στη μέση και η εκ των πραγμάτων αλλαγή στα θέλω των παικτών.

ίδιες είναι μόνο από την άποψη ότι και οι δύο ήθελαν να φύγουν και δε τους άφησαν οι ομάδες τους (του ενός ακόμα παίζεται), δε λέω ότι είναι ίδιες στα πάντα ούτε ότι θα πρέπει να είναι και η εξέλιξη τους ίδια.

*και αντίστοιχα να πούμε και ένα μπράβο στον Ολυμπιακό που σεβάστηκε την (προ)συμφωνία με τον Κίναν Έβανς, παίκτη που δεν ήταν καν στην ομάδα και είχε και χειρότερο τραυματισμό.

glenrice90

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:28 pm

Τα περισσότερα παιδιά που είναι υπέρ Γουοκαπ είναι Παναθηναϊκοί, που δε δείχνει απαραίτητα οπαδικο angle, αλλά προφανώς δε θυμούνται τους χειρισμούς των Αφων και του κλαμπ γενικά με την ίδια λεπτομέρεια που θυμούνται τα δικά τους (και είναι λογικό).

Εξαιρετικό παράδειγμα ο Κιναν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:37 pm

ο ολυμπιακος εχει αν οχι το καλυτερο ονομα σαν οργανισμος σιγουρα ενα απο τα καλυτερα..ενα σορο ακυροι παικτες το δηλωνουν αυτο απο δω και απο εκει..και οσοι ερχονται και παιζουν σταζουν μελι για την διαχειριση και την ζωη που εχουν εδω..δεν υπαρχει καν αντιλογος σε αυτο.
Το οτι ο γουοκαπ θελει 2.5εκ αλλιως θελει να τον αφησουμε τσαμπα να παει στο ντουμπαι ειναι να χαμε να λεγαμε..ο θωμας ειναι παραλογος εδω..και δεν εχει και τιποτα να το στηριξει,οκ νιωθει αδικημενος..δικαιωμα του..αυτο δεν βαραινει καπου τον ολυμπιακο.Αν ειναι ετσι να πει και ο μιλου αφηστε με να παω χαποελ μου δινουν 5εκ,ξερω οτι εχω συμβολαιο και με θελετε αλλα στα @@ μου..μου δινουν παραπανω λεφτα αρα πρεπει να με αφησετε να παω..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”