Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

euroleague
Reactions: 952
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 29, 2025 8:55 am

prime7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 1:01 am
Τέτοια σιγή ιχθύος ούτε σε νεκροταφείο. Μιλάμε δεν ακούγεται ούτε ένα όνομα,κανείς δεν ξέρει τίποτα. Οι δημοσιογράφοι τον έχουν πιει καργα φέτος και δεν έχουν πέσει μέσα σε καμία πρόβλεψη/πληροφορία. Είναι τεράστια η περιέργεια όλων μας τελικά τι παίκτη/παίκτες θα πάρει η ομάδα. Απλά τίμιο ή παικταρά/ταλέντο.
Αν ήταν να πάρουμε κάποιον μέτριο θα είχανε φέρει τον Φόρεστ πακέτο με τον Χολ από Μπασκόνια, αφού είναι φανερό ότι ο Κερεχετα ξεπουλάει. Όπως έγινε και με Βιλτόζα πέρυσι δλδ, που πήραμε το μέτριο νωρίς.

Για να αργούμε, πιθανότατα έχουν κυκλώσει τους παιχτες, απλά αυτοί έχουν επιλέγει να περιμένουν κάτι από NBA. Δεν πιστεύω ότι απλά περιμένουμε μήπως βγει στην αγορά κάτι καλό χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι αυτός.

Πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουμε την σεζόν έτσι όπως είμαστε, πάρα να πάρουμε τώρα παίχτη από Ευρώπη μεριά.

Και στους ψηλούς το ίδιο έγινε: δεν περιμέναμε το κάτι πολύ καλό από NBA και πήραμε το «μέτριο» από Ευρώπη.

Άρα θέλω να πιστεύω ότι η η υπομονή που έχουμε κάνει όλοι εδώ μέσα θα ανταμειφθεί.

Αυτό ότι δεν παίζουν λεφτά πάντως δεν ισχύει. Αν δεν έχεις φράγκα δεν ανανεώσεις Φουρνιέ από τώρα με τρία χαρτιά για τρία χρόνια.

Τώρα αν ο Μπόστον ή κάποιος άλλος θέλει να έρθει Ευρώπη και ζητάει NBA out και πάνω από 2.5 τον χρόνο, εκεί σωστά και δεν θα κινηθούμε γι αυτόν και ας είναι παιχταράς.

Δεν γίνεται να έρθει hot prospect και να πάρει παραπάνω από Φουρνιέ την πρώτη του σεζόν. Αυτός που θα έρθει θα είναι πίσω από Φουρνιέ, Έβανς, Ουόκαπ στο ροτεισον και θα πρέπει να ανταγωνιστεί Λι και Ντόρσει για τον χρόνο του.

1
1 Εικόνα
Jeight

a1greece
Reactions: 554
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 29, 2025 10:15 am

Το θεμα ειναι οτι ο Μπαρτζωκας δισταζει να εμπιστευτει παικτες απο το NBA διοτι η προσαρμογη στην ευρωπη θελει χρονο ειδικα για τους guard και στον Ολυμπιακο δεν υπαρχει το περιθωριο να ξεκινησει μετρια την σεζον.

Εγω πιστευω οτι πρεπει ν ρισκαρει αλλα το θεμα ειναι τι πιστευει εκεινος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1932
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 29, 2025 11:03 am

Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιούλ 28, 2025 11:00 pm
Ο φουρνιε αν ηξερε ελληνικα θα εφτιαχνε και λογαριασμο εδω μεσα και θα σχολιαζε σε τακτικη βαση.
Ο τυπος παρακολουθει τα παντα,τρωει τα παντα και δεν του ξεφευγει τιποτα.
Αραζει με πιτογυρα και σερφάρει στο X να δει αν γραψανε καμια νεα παπατζα.
Es-tu magicien, mon cher ami ?

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 952

Τρί Ιούλ 29, 2025 11:26 am

Jeight έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι ο Μπαρτζωκας δισταζει να εμπιστευτει παικτες απο το NBA διοτι η προσαρμογη στην ευρωπη θελει χρονο ειδικα για τους guard και στον Ολυμπιακο δεν υπαρχει το περιθωριο να ξεκινησει μετρια την σεζον.

Ναι αλλά φέτος φαίνεται ότι θα το κάνει. Απλά ψάχνει τον κατάλληλο. Αν ήταν να πάρουμε παίκτη από Ευρώπη θα το είχαμε κάνει ήδη.

3
3 Εικόνα
Christofis

nba
Reactions: 1519

Τρί Ιούλ 29, 2025 11:29 am

Jeight έγραψε:

Πρεπει να ρισκαρει χωρις πιεση ομως. Θεωρω φετος οτι δεν την εχει καθως το ροστερ ειναι συμπληρωμενο και αρκετα καλο και αναβαθμισμενο αν σου βγει ο Εβανς. Εβανς στο 70% ειναι μια σκαλα τουλαχιστον ανωτερος του Γκος, Ο ντορσει μπαινει με αλλη ψυχολογια ειδικα αν κανει και καλο ευρομπασκετ, ο Φουρνιε δεν ερχεται σαν τελειωμενος αλλα ως ο ηγετης της ομαδας. Ο λι για μενα ειναι ξεκαθαρη αναβαθμιση σε συγκριση με τον Βιλντοζα ο οποιος σε εμας ηταν τουλαχιστον ασταθες στο σουτ δηλαδη το μονο πραγμα που υπερτερει του Λι.

Εβανς, Γουοκαπ, Λι, Ντορσει, Φουρνιε, Μακκισικ, Λαρεντζακης, Νετζηπογλου ειναι ολοι παικτες που για μικρο χρονικο διαστημα μπορουν να δωσουν λυσεις στα γκαρντ χωρις να φανει κενο.

Ε ας παρει τον χρονο του και να φερει την καλυτερη δυνατη περιπτωση(Μποστον ή Χειζ :P ) και ας του δωσει και χρονο να προσαρμοστει καθως η αγορα στην ευρωπη ειναι στειρα επιλογων. Ας φτιαξει τον δικο του Τζειμς, Λαρκιν και σια

2
2 Εικόνα
Jeight

a1greece

Τρί Ιούλ 29, 2025 11:45 am

Μωρε εγω συμφωνω με ολους σας και ελπιζω να περιμενει τα κοψιματα τον Σεπτεμβρη και να μην βιαστει. Το θεμα ειναι τι ακριβως παικτη ψαχνει απο κει? Παικτη iso scorer που να μπορει να παιξει pick n roll? Γιατι περα απο τον εβανς και σε μικροτερο βαθμο τον φουρνιε αλλον γκαρντ να παιζει πικ δεν εχουμε.

Αν εχει καποιος καποια πληροφορηση για τα χαρακτηριστικα του παικτη που ψαχνουμε καλοδεχουμενα γιατι εχουμε παει απο Μπαπ σε Φρανσισκο σε Μπατλερ και δεν ξερω εν τελει τι κοιταμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions: 338
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 29, 2025 11:48 am

Εγώ νομίζω δε ψάχνει καθαρό 1

Παίκτη με ικανότητα στ 1vs1 θέλει που θα λειτουργήσει κι ως 2ος πολος δημιουργιας(αν κι εν δυνάμει στο στιλ Μπι όλοι μπορεί να δημιουργησουν)
Νομίζω το βασικό είναι το 1vs1 όταν η motion σκαλωνει

0
Rivers15

senior
Reactions: 242

Τρί Ιούλ 29, 2025 1:06 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 8:55 am
prime7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 1:01 am
Τέτοια σιγή ιχθύος ούτε σε νεκροταφείο. Μιλάμε δεν ακούγεται ούτε ένα όνομα,κανείς δεν ξέρει τίποτα. Οι δημοσιογράφοι τον έχουν πιει καργα φέτος και δεν έχουν πέσει μέσα σε καμία πρόβλεψη/πληροφορία. Είναι τεράστια η περιέργεια όλων μας τελικά τι παίκτη/παίκτες θα πάρει η ομάδα. Απλά τίμιο ή παικταρά/ταλέντο.
Αν ήταν να πάρουμε κάποιον μέτριο θα είχανε φέρει τον Φόρεστ πακέτο με τον Χολ από Μπασκόνια, αφού είναι φανερό ότι ο Κερεχετα ξεπουλάει. Όπως έγινε και με Βιλτόζα πέρυσι δλδ, που πήραμε το μέτριο νωρίς.

Για να αργούμε, πιθανότατα έχουν κυκλώσει τους παιχτες, απλά αυτοί έχουν επιλέγει να περιμένουν κάτι από NBA. Δεν πιστεύω ότι απλά περιμένουμε μήπως βγει στην αγορά κάτι καλό χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι αυτός.

Πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουμε την σεζόν έτσι όπως είμαστε, πάρα να πάρουμε τώρα παίχτη από Ευρώπη μεριά.

Και στους ψηλούς το ίδιο έγινε: δεν περιμέναμε το κάτι πολύ καλό από NBA και πήραμε το «μέτριο» από Ευρώπη.

Άρα θέλω να πιστεύω ότι η η υπομονή που έχουμε κάνει όλοι εδώ μέσα θα ανταμειφθεί.

Αυτό ότι δεν παίζουν λεφτά πάντως δεν ισχύει. Αν δεν έχεις φράγκα δεν ανανεώσεις Φουρνιέ από τώρα με τρία χαρτιά για τρία χρόνια.

Τώρα αν ο Μπόστον ή κάποιος άλλος θέλει να έρθει Ευρώπη και ζητάει NBA out και πάνω από 2.5 τον χρόνο, εκεί σωστά και δεν θα κινηθούμε γι αυτόν και ας είναι παιχταράς.

Δεν γίνεται να έρθει hot prospect και να πάρει παραπάνω από Φουρνιέ την πρώτη του σεζόν. Αυτός που θα έρθει θα είναι πίσω από Φουρνιέ, Έβανς, Ουόκαπ στο ροτεισον και θα πρέπει να ανταγωνιστεί Λι και Ντόρσει για τον χρόνο του.
Δεν ειναι και απαραιτητο αυτο.
Πουλησε τον Ρογκαβοπουλο με ενα ποσο που δεν θα το εβλεπε ουτε στο ονειρο του απο μη ελληνικη ομαδα ενω το συμβολαιο του παικτη ληγει σε 1 χρονο. Εξαιρετική επιχειρηματική κινηση.
Επισης πουλησε τον Χολ ενω εχει τον καπως παρομοιο Diop.
Δεν ειναι απαραιτητο πως θα πουλησει και τον βασικο του play maker ή τελος παντων δεν ξερουμε ποσα ζηταει για να το κανει. Και αμφιβαλλω πως ο Ολυμπιακος και να ηθελε τον Φορεστ θα πληρωνε buyout 1+ μυριο.
Μπορει απλα να θελαμε να πληρωσουμε μεχρι 500-700 χιλιαρικα, ειπε καμια τρελα ο αλλος και δεν προχωρησε.
Μια χαρα παικτης ειναι ο Φορεστ αν θελουμε κλασικο 1. Τωρα αν ψαχνουμε παικτη σκορερ και καλο στο 1 v 1 ας παμε να φερουμε καναν απο το nba με την ελπιδα πως θα βγει.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1344
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 29, 2025 3:45 pm

Βρε θα θα βγει το όνειρο και θα κάνουμε πρόταση στον Φραντζέσκο. Θα δείτε...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7415
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 29, 2025 4:01 pm

εγω παντως για τον φορεστ δεν εδινα πανω απο 800χιλ γενικα,οχι αυτο να ταν το μπαι αουτ του :lol:

θα βγουν για ευρωπη παικταραδες μετα τον αυγουστο..καπου πηρε το ματι μου οτι ψαχνεται και ο αμιρ κοφι τωρα να ρθει.Ειδικα αν ψαχνουμε 2/3ρι αθλητικο με προσωπικη φαση δεν παιζει να μην βρουμε.. Ασσο απο την αλλη δεν ειναι τοσο ευκολο ειδικα αν δεν εχει ευρωπαικη εμπειρια οπως ο χειζ.

1
1 Εικόνα
Christofis

nba
Reactions: 1519

Τρί Ιούλ 29, 2025 4:18 pm

shaq7 έγραψε:
εγω παντως για τον φορεστ δεν εδινα πανω απο 800χιλ γενικα,οχι αυτο να ταν το μπαι αουτ του :lol:

θα βγουν για ευρωπη παικταραδες μετα τον αυγουστο..καπου πηρε το ματι μου οτι ψαχνεται και ο αμιρ κοφι τωρα να ρθει.Ειδικα αν ψαχνουμε 2/3ρι αθλητικο με προσωπικη φαση δεν παιζει να μην βρουμε.. Ασσο απο την αλλη δεν ειναι τοσο ευκολο ειδικα αν δεν εχει ευρωπαικη εμπειρια οπως ο χειζ.
Χθες βρεθηκα με ενα φιλο με ακρες μεσα στην ομαδα. Αυτος που μου εδινε τις πληροφοριες για Μισιτς οτι ασχοληθηκαμε και οχι αυτα που μαθαινα απο τους φιλους μου τους εβραιους. Μετα το καζο με το Χολ που μου ελεγε το απογευμα οτι δεν ασχολουμαστε και την αλλη μερα εκλεισε του ειπα οτι δεν τον ξαναπιστευω. Αυτος επεμενε που λες οτι θα παμε και για ψηλο και για κοντο και οτι Δεν τον νοιαζει τον κοουτς ειπε να ειναι ασσος φτανει να εχει προσωπικη φαση και καλο χειρισμο της μπαλας(στυλ μακκισικ). Καλα για ονοματα που μου ειπε δεν θα τα αναφερω καν καθως οπως σας ειπα εφαγε ενα μικρο Χ απο μενα τουλαχιστον για φετος μεχρι να αποδιξει το αντιθετο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7415
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 29, 2025 4:26 pm

να παμε τωρα για ψηλο δεν εχει νοημα ..εχουμε μιλου χολ κωτσο βεζε πιτερς..Δεν χωραει αλλος και δεν προκειται να ρθει σοβαρος παικτης..ο μιλου εντωμεταξυ εχει χασει κιλα απο κατι στορι που ειδα..
Το ρισκο που εχει παρει η ομαδα με τον χολ ειναι οτι αν ο μιλου μεινει εξω πανω απο μηνα θα πρεπει να βρουν βασικο σεντερ..

Η αμερικη ειναι γεματη απο σκορερ με καλο χειρισμο και προσωπικη φαση..ειδικα αν εχουμε και 2εκ μπορουμε να φερουμε τρελο παικταρα στα κοψιματα.Τον ντορσει ομως τι τον κρατησαμε?εχει τα στοιχεια που υποτιθεται ψαχνουμε.. να ψαχναμε ασσο το καταλαβαινω...2ρι σκορερ με 3π ενω εχεις τον ντορσει και τον φουρνιε οχι..

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2381
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιούλ 29, 2025 5:15 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Χθες βρεθηκα με ενα φιλο με ακρες μεσα στην ομαδα. Αυτος που μου εδινε τις πληροφοριες για Μισιτς οτι ασχοληθηκαμε και οχι αυτα που μαθαινα απο τους φιλους μου τους εβραιους. Μετα το καζο με το Χολ που μου ελεγε το απογευμα οτι δεν ασχολουμαστε και την αλλη μερα εκλεισε του ειπα οτι δεν τον ξαναπιστευω. Αυτος επεμενε που λες οτι θα παμε και για ψηλο και για κοντο και οτι Δεν τον νοιαζει τον κοουτς ειπε να ειναι ασσος φτανει να εχει προσωπικη φαση και καλο χειρισμο της μπαλας(στυλ μακκισικ). Καλα για ονοματα που μου ειπε δεν θα τα αναφερω καν καθως οπως σας ειπα εφαγε ενα μικρο Χ απο μενα τουλαχιστον για φετος μεχρι να αποδιξει το αντιθετο.
Πες ρε κανα ονομα

Σιγά, χαβαλές να γινεται

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2381
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιούλ 29, 2025 5:18 pm

O Coffey μου φαίνεται πολυ δυσκολο να ρθει

Μακάρι

2
2 Εικόνα
Jeight

a1greece

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:04 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εξαρταται τι εννουμε ακρες στην ομαδα. Αν εχει καποια συνδεση με Μπαφε τοτε μπορει να υπαρχει καπνος. Αν ειναι φυσικοθεραπευτης η φροντιστης ε ποσα να ξερει ο ανθρωπος. Απ οσο θυμαμαι εχεις ενα γνωστο απο το ιατρικο τιμ που σου λεει για Εβανς. Αν ειναι ο ιδιος δεν νομιζω το παλλικαρι να εχει inside info για μεταγραφες.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”