Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 03, 2026 12:45 pm

Ξεκάθαρο ειναι, στον κανονισμο για υο FFP:
“Once a registration request for a professional contract is validated by the Company, its registration will be in place for the entirety of its term"

Δεν σε αναγκάζει κανένας να τον κάνεις register άλλα άπαξ και
τον κανείς δεν μπορείς να μην τον υπολογίσεις ως την λήξη του συμβολαίου ή την πώληση του.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 1:29 pm

Conan1982 έγραψε:
“Once a registration request for a professional contract is validated by the Company, its registration will be in place for the entirety of its term"

τον κανείς δεν μπορείς να μην τον υπολογίσεις ως την λήξη του συμβολαίου ή την πώληση του.
Με αυτή την λογική ο Τζόζεφ δεν θα έπρεπε να μετράει και του χρόνου το συμβόλαιο του; Αφού τον δηλώσαν πέρυσι. Φέτος δεν φαίνεται δηλωμένος όμως.

Ντιακιτέ με τα χίλια ψηφίσω και εγώ. Ότι ακριβώς μας λείπει αρκεί να αποκτηθεί ένα sniper στο τρία (Πουλακιδας;).

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 03, 2026 1:56 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 1:29 pm
Conan1982 έγραψε:

Με αυτή την λογική ο Τζόζεφ δεν θα έπρεπε να μετράει και του χρόνου το συμβόλαιο του; Αφού τον δηλώσαν πέρυσι. Φέτος δεν φαίνεται δηλωμένος όμως.

Ντιακιτέ με τα χίλια ψηφίσω και εγώ. Ότι ακριβώς μας λείπει αρκεί να αποκτηθεί ένα sniper στο τρία (Πουλακιδας;).
Ναι αυτο με τον Τζοζεφ ειναι περιεργο, ισως τελικα να μην ηταν opt-out της ομαδας αλλα οψιον ανανεωσης (6 μηνες + 1 χρονο)

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 2:48 pm

Παιδια για Γουοκαπ ακομη δεν φευγει. Δεν ξερω που το ειδατε αλλα η πηγη μου λεει οτι δεν υπαρχει κατι νεο. Επισης αν υπηρχε κατι νεο ο Στεφανου 2 μερες μετα θα ειχε πει κατι;

Η ομαδα εχει κυκλωσει 3 περιπτωσεις παικτων η μια απο ΝΒΑ αυτη που μιλαμε μαζι του εδω και 1,5 μηνα και την κρατανε σαν επτασφραγιστο μυστικο. Ο ενας ειναι παικτης απο Ιταλια με πληρωμη buyout και ο αλλος απο eurocup

Λες να ειναι ο Trendon Watford και νανεπεσε μεσα ο Παπατζανι; Αλλα αυτος ειχε ακουστει για Βαλενθια ή Παρτιζαν αν θυμαμαι καλα

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Αύγ 03, 2026 2:57 pm

Trendon Watford το basketnews λέει ότι κλείνει στην Βαλένθια απορώ ποιον θα πάρουμε στο τέλος ή θα είναι μεγάλη χαρά ή μεγάλη ξενερα κάτι ενδιάμεσο δεν βλέπω

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 3:13 pm

Kostas89 έγραψε:
Trendon Watford το basketnews λέει ότι κλείνει στην Βαλένθια απορώ ποιον θα πάρουμε στο τέλος ή θα είναι μεγάλη χαρά ή μεγάλη ξενερα κάτι ενδιάμεσο δεν βλέπω
Μάλλον για μεγάλη ξενέρα πάμε όπως το κόβω. @Christofis η πηγή σου δεν μας τα λέει καλά, πότε πήραμε για παίκτη από Eurocup για να πάμε τώρα;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 03, 2026 3:21 pm

Ο Κλεμπερ που ειχε ακουστει για Ευρωπη δεν εχει υπογρσψει πουθενα.

Απο την αλλη βεβαια ειναι 4 που μπορει να βοηθησει και 5

Που θα βρει χρονο με 3 σεντερ μπροστα ;

Και μετα θες και 3

Μπα

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 3:32 pm

Kostas89 έγραψε:
Αυτο το παλικαρι ο Σικμα που να βρισκεται αραγες... :roofl:

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 3:35 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 3:13 pm
Kostas89 έγραψε:
Μάλλον για μεγάλη ξενέρα πάμε όπως το κόβω. @Christofis η πηγή σου δεν μας τα λέει καλά, πότε πήραμε για παίκτη από Eurocup για να πάμε τώρα;
Μεχρι προσφατα ουτε απο nba- gleague ειχαμε παρει με μπαρτζωκα προπονητη (και γενικα οι παικτες που εχει φερει ο μπι απο την αλλη ακρη του ατλαντικου χωρις ευρωπαικη εμπειρια μετριωνται στα δαχτυλα του ενος χεριου) αλλα φεραμε κ απο gleague και απο nba γιατι δεν υπηρχαν αλλες επιλογες.. Δηλαδη και τωρα αν δεν υπαρχουν αλλες (καλυτερες) επιλογες στο budget που διαθετουμε και απο eurocup θα παρουμε και απο κινα και δεν ξερω απο που αλλου.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 03, 2026 3:51 pm

να περιμενουν καναν https://www.basketball-reference.com/pl ... rdo01.html ?

3 πιο πολυ βεβαια , μπομπα σουτερ επιθεση και μετριος αμυνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 03, 2026 3:54 pm

Ο γουοτφορντ είναι λέει σαν τον κι.. εμείς θέλαμε τον κι άλλα όχι τον γουοτφορντ.. ελπίζω να μην πνίγονται πάλι σε μια κουταλιά νερό όπως πέρσι με τους άσσους..δηλαδή να αφήσαμε τον Κόλσον για να πάρουμε από γιουροκαπ θα ναι κάπως

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Αύγ 03, 2026 3:58 pm

Ας έρθει παίχτης άσημος, αρκεί να κουμπώνει σωστά και να μας είναι χρήσιμος. Δε θα αντέξω περίπτωση Μενσα νο2 για αναπληρωματικό 4άρι.

Για το 3 δεν αγχώνομαι επί της παρούσης. Καθαρά προσωπική μου αίσθηση είναι ότι μέσα στη σεζόν θα έχουμε Ντιαλό.

@Christofis γιατρέ αν δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει κάποια στιγμή ότι είχαμε κλείσει Φλιώνη για έξτρα διαβατήριο; Διαβάζω ότι είναι κοντά στο να ανανεώσει με ΑΕΚ. Νομίζω η περίπτωση του συνδέεται και με αυτή του Γουόκαπ αλλά και του Λάρε.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 03, 2026 4:02 pm

Αυτή η καθυστέρηση για 4αρι εμένα μου δείχνει δυο πράγματα, η έχουν βρει τον παίκτη που θέλουν και υπάρχει κάποια διορία η ότι δεν καίγονται ιδιαίτερα για την θέση και δουλεύουν μερικές περιπτώσεις.

Για 3αρι δεν νομίζω ποτέ ότι ενδιαφέρθηκαν καθώς ο Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά Παπανικολάου και λίγο φουρνιε πέρα από Γουόρντ.
Η διαίσθηση μου αυτά λέει.

Ξανα τονίζω μακάρι να μην υπάρχει ούτε σαν σκέψη να πάμε για αρχή με δεύτερο 4αρι τον Παπανικολάου.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Αύγ 03, 2026 4:09 pm

tokalytero3d έγραψε:
Αυτή η καθυστέρηση για 4αρι εμένα μου δείχνει δυο πράγματα, η έχουν βρει τον παίκτη που θέλουν και υπάρχει κάποια διορία η ότι δεν καίγονται ιδιαίτερα για την θέση και δουλεύουν μερικές περιπτώσεις.

Για 3αρι δεν νομίζω ποτέ ότι ενδιαφέρθηκαν καθώς ο Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά Παπανικολάου και λίγο φουρνιε πέρα από Γουόρντ.

Ξανα τονίζω μακάρι να μην υπάρχει ούτε σαν σκέψη να πάμε για αρχή με δεύτερο 4αρι τον Παπανικολάου.
Ο Παπανικολάου έπαιξε πέρυσι 14 λεπτά η χρονιά βγήκε γιατί υπήρχε ο shaqαρος φέτος με τον 36στα37 Παπανικολάου και τον ward που απέδειξε την χρονιά που μας πέρασε ότι είναι ευπαθείς έχασε 2 μήνες σχεδόν φέτος...το να πάμε έτσι ακόμη και ο φούρνιε να ανέβει στο 3 πιστεύω θα είναι καταστραφικο και πάλι θα τρέχουμε να κλείνουμε τις τρύπες του ρόστερ τον Γενάρη όχι ότι μας χάλασε την χρονιά που μας πέρασε αλλά δεν είναι κάθε χρόνο του Αϊ Γιαννιού

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas89 την Δευ Αύγ 03, 2026 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:11 pm

tokalytero3d έγραψε:

Αν ψαχνουμε 4ρι η αναζητηση μονο ευκολη δεν ειναι. Καθώς:
- δεν υπαρχουν πολλα 4αρια στην αγορα ετσι κι αλλιως
- ποσοι απο αυτους θα θελουν να ερθουν να παιξουν πισω απο τον σασα.
- ποιο ειναι το μπατζετ μας για τη θεση και τι περιορισμους φερει αυτο.

Αν καποιοι ειναι ακριβοι, αλλοι δεν θελουν να ερθουν να παιζουν πισω απ τον σασα και αλλοι δεν κανουν του προπονητη, μπορει να εχει ως αποτελεσμα το να μην εχει βρεθει παικτης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”