Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 03, 2026 7:22 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 7:05 pm
Eνταξει δε θα διαλύονται ομάδες κάθε εβδομάδα και η Βιλερμπάν δεν έχει κάτι άλλο πλην Gach
Από EL τελειώσαν οι επιλογές, μένουν οι free agents και αν γίνει κάνα waive
Για Ντιαλο κ Χεζονια αργότερα δε το βλέπω προσωπικά,δε νομίζω να φτάνετε σε ύψος συμβολαίων τέτοιων που θα βρουν εάν επιστρέψουν τον Δεκέμβριο
Επιλογές πάντα υπάρχουν. Αυτές οι θέσεις είναι εύκολες, δεν ψάχνεις για leading guard. Ήδη σήμερα η Βαλένθια έκλεισε τον Watford. Παίκτες όμως ο Σμίτς δεν έχουν κλείσει ακόμα, γενικά δεν ανησυχώ καθόλου. Το πολύ πολύ να πάρουν ένα κορμί τύπου Σμίτς και να πάνε για κάτι καλύτερο μέχρι τον Δεκέμβριο. Κάτι καλό θα γίνει waive μέχρι τότε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 03, 2026 7:31 pm

αμα παρουμε εναν παικτη η λογικη λεει οτι εχουμε να δωσουμε 3-3.5..γιατι κατω απο 1.5 παικτη δεν βρισκεις και η αλλη επιλογη ειναι να παρουν 2 των 1.5εκ..ισα ισα στο καπ ερχεται καλυτερα να παρεις εναν με 3.5

το θεμα ειναι τι θα βρεθει και ποτε..αν βρουν εναν καλο με 2-2.5 τωρα ε ναι πολυ δυσκολα θα δωσουν αλλα 3..δεν θα χωραει και σαν ρολος μετα.Αν παρουν εναν με 800χιλ ε μετα χωραει και ενα βαρυ συμβολαιο

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 7:47 pm

υπαρχει και η επολογη του eurocup. ok μπορω να δεχτω οτι για το 3 θελουμε παικτη βασικο αλλα για πισω απο Σασα (η ακομα και για αντι σασα για μικρο χρονικο διαστημα ) μπορεις να επιβιωσεις και με παικτη eurocup ιδιαιτερα αν στελεχωνεται απο ευρωλιγκατους. (μιλαμε για πανω ραφι eurocup οχι για κανενα αμπαλιδη)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 7:50 pm

οσο για το σαλαρυ καπ αν φερεις καποιον εξτρα , η λογικη λεει οτι αν δεις οτι μπορεις να ενισχυσεις ενα ροστερ 25 εκατομμυριων και να μην καψεις τη χρονια λογω μιας ελλειψης ,φερνεις παικτη και πληρωνεις το (Μ)πεναλτυ.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 03, 2026 8:18 pm

Αυτός ο Γουότφορντ διέψευσε για συμφωνία με την Βαλένθια μήπως παίζει κάτι με μας

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:21 pm

tokalytero3d έγραψε:
Αυτός ο Γουότφορντ διέψευσε για συμφωνία με την Βαλένθια μήπως παίζει κάτι με μας
Μακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχι

Εγω ειπα δυο πληροφοριες. Δεν μου είπαν ονοματα. Οπως ειπε ο @TuTiS απτο eurocup μπορει να ειναι ο garth αλλα νομιζω απο βιρτους ειναι ο Αλστον Τζουνιορ. Αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη καθως δεν πηρα ξεκαθαρα ονοματα αλλα επειδη πεταξα καποια ονοματα ψιλογελασε με νοημα ο φιλος μου και για αυτο το υποθετω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Αύγ 03, 2026 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 03, 2026 8:23 pm

Christofis έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Μακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχι
Ούτε εγώ τον ξέρω.
Ρε μπερυ τι είναι είπαμε 3αρο4αρι; Σουτάρει; Άμυνα παίζει;

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:27 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 3:58 pm
Ας έρθει παίχτης άσημος, αρκεί να κουμπώνει σωστά και να μας είναι χρήσιμος. Δε θα αντέξω περίπτωση Μενσα νο2 για αναπληρωματικό 4άρι.

Για το 3 δεν αγχώνομαι επί της παρούσης. Καθαρά προσωπική μου αίσθηση είναι ότι μέσα στη σεζόν θα έχουμε Ντιαλό.

@Christofis γιατρέ αν δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει κάποια στιγμή ότι είχαμε κλείσει Φλιώνη για έξτρα διαβατήριο; Διαβάζω ότι είναι κοντά στο να ανανεώσει με ΑΕΚ. Νομίζω η περίπτωση του συνδέεται και με αυτή του Γουόκαπ αλλά και του Λάρε.
Πλωτας φιλε μου.
Αν θα ερθει φετος θα εξαρτηθει απο τον Γουοκαπ

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:29 pm

Christofis έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Εγω ειπα δυο πληροφοριες. Δεν μου είπαν ονοματα. Οπως ειπε ο @TuTiS απτο eurocup μπορει να ειναι ο garth αλλα νομιζω απο βιρτους ειναι ο Αλστον Τζουνιορ. Αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη καθως δεν πηρα ξεκαθαρα ονοματα αλλα επειδη πεταξα καποια ονοματα ψιλογελασε με νοημα ο φιλος μου και για αυτο το υποθετω.
Ο Άλστον Τζούνιορ είναι ωραία και safe επιλογή μ. Ο ορισμός του ρολίστα.

Εμένα με ψήνει αυτός αρκετά. Μοιάζει πολύ με Πίτερς στο στυλ και είναι μακρύς και πιο γρήγορος.

Το σημαντικότερο είναι ότι παίζει και 3 και 4, αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 03, 2026 8:43 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 8:23 pm
Christofis έγραψε:

Ούτε εγώ τον ξέρω.
Ρε μπερυ τι είναι είπαμε 3αρο4αρι; Σουτάρει; Άμυνα παίζει;
4αρι βασικα που μαλλον μπορει να βοηθαει και στο 3

Εγω 4 τον εχω δει παντως

Σουτ ασταθης .Παιρνει λιγα 3ποντα
Αμυνα οκ οχι σουπερ

https://www.basketball-reference.com/pl ... otr01.html

Trendon Watford is a versatile 6'9", 237-pound combo forward known for his high-IQ playmaking, ballhandling, and creative scoring out of the pick-and-roll and post

.Strengths

Offensive Versatility: Comfortable initiating offense, bringing the ball up the floor, and running pick-and-rolls as a forward.Scoring Touch: Creative finisher around the basket utilizing ball fakes, floaters, and eurosteps, paired with solid post-up moves.Size and Length: Possesses great positional size and a wide wingspan that aids in rebounding and contesting shots in the open floor.High Motor/Feel: Understands how to draw contact, initiate fouls, and cut effectively off the ball.

Weaknesses

Perimeter Shooting: Inconsistent and reluctant shooter from beyond the arc and the midrange, capping his floor-spacing value.Lateral Quickness: Can struggle defensively when switched onto elite, explosive guards and quick perimeter wings.Defensive Consistency: Tends to lose focus or ball-watch off the ball rather than maintaining tight situational awareness.Decision Making: Can occasionally over-dribble or force tough shots instead

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:47 pm

@Dimmitz

Παιζει και 3 ; ελαφρυ 4 τον θυμαμαι με καλο σουτ

Ειχε ξεκινησει πολυ καλα πρωτο γυρο και μετα επεσε οπως και ολη η Βιρτους

https://www.proballers.com/basketball/p ... on-derrick

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:52 pm

berry έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 8:47 pm
@Dimmitz

Παιζει και 3 ; ελαφρυ 4 τον θυμαμαι με καλο σουτ

Ειχε ξεκινησει πολυ καλα πρωτο γυρο και μετα επεσε οπως και ολη η Βιρτους

https://www.proballers.com/basketball/p ... on-derrick
Ε άρα τικάρει τα κουτάκια. Ο Watford λένε ότι δεν είναι τόσο καλός off ball, θέλει την μπάλα στα χέρια. Οπότε δεν νομίζω να πάμε γι αυτόν.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:53 pm

Να βιντεακι να παρετε μια μυρωδια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Αύγ 03, 2026 8:57 pm

RedEmperor έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 5:49 pm
Both Gach πώς πάει από σουτ? Γιατί ο ένας small forward που έχουμε ο Γουορντ δεν έχει καθόλου σταθερό σουτ 3 πόντων. Απαραίτητο για μένα το άλλο 3αρι να έχει αξιόπιστο σουτ
Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 8:58 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 8:29 pm
Christofis έγραψε:

Ο Άλστον Τζούνιορ είναι ωραία και safe επιλογή μ. Ο ορισμός του ρολίστα.

Εμένα με ψήνει αυτός αρκετά. Μοιάζει πολύ με Πίτερς στο στυλ και είναι μακρύς και πιο γρήγορος.

Το σημαντικότερο είναι ότι παίζει και 3 και 4, αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.
ύψος 2.07 και 44,7% στο τρίποντο σε 132 προσπάθειες;

δε τον θυμάμαι καν στη Βίρτους αλλά #φέρε

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”