Επιλογές πάντα υπάρχουν. Αυτές οι θέσεις είναι εύκολες, δεν ψάχνεις για leading guard. Ήδη σήμερα η Βαλένθια έκλεισε τον Watford. Παίκτες όμως ο Σμίτς δεν έχουν κλείσει ακόμα, γενικά δεν ανησυχώ καθόλου. Το πολύ πολύ να πάρουν ένα κορμί τύπου Σμίτς και να πάνε για κάτι καλύτερο μέχρι τον Δεκέμβριο. Κάτι καλό θα γίνει waive μέχρι τότε.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 7:05 pmEνταξει δε θα διαλύονται ομάδες κάθε εβδομάδα και η Βιλερμπάν δεν έχει κάτι άλλο πλην Gach
Από EL τελειώσαν οι επιλογές, μένουν οι free agents και αν γίνει κάνα waive
Για Ντιαλο κ Χεζονια αργότερα δε το βλέπω προσωπικά,δε νομίζω να φτάνετε σε ύψος συμβολαίων τέτοιων που θα βρουν εάν επιστρέψουν τον Δεκέμβριο
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αμα παρουμε εναν παικτη η λογικη λεει οτι εχουμε να δωσουμε 3-3.5..γιατι κατω απο 1.5 παικτη δεν βρισκεις και η αλλη επιλογη ειναι να παρουν 2 των 1.5εκ..ισα ισα στο καπ ερχεται καλυτερα να παρεις εναν με 3.5
το θεμα ειναι τι θα βρεθει και ποτε..αν βρουν εναν καλο με 2-2.5 τωρα ε ναι πολυ δυσκολα θα δωσουν αλλα 3..δεν θα χωραει και σαν ρολος μετα.Αν παρουν εναν με 800χιλ ε μετα χωραει και ενα βαρυ συμβολαιο
το θεμα ειναι τι θα βρεθει και ποτε..αν βρουν εναν καλο με 2-2.5 τωρα ε ναι πολυ δυσκολα θα δωσουν αλλα 3..δεν θα χωραει και σαν ρολος μετα.Αν παρουν εναν με 800χιλ ε μετα χωραει και ενα βαρυ συμβολαιο
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
υπαρχει και η επολογη του eurocup. ok μπορω να δεχτω οτι για το 3 θελουμε παικτη βασικο αλλα για πισω απο Σασα (η ακομα και για αντι σασα για μικρο χρονικο διαστημα ) μπορεις να επιβιωσεις και με παικτη eurocup ιδιαιτερα αν στελεχωνεται απο ευρωλιγκατους. (μιλαμε για πανω ραφι eurocup οχι για κανενα αμπαλιδη)
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχιtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:18 pmΑυτός ο Γουότφορντ διέψευσε για συμφωνία με την Βαλένθια μήπως παίζει κάτι με μας
Εγω ειπα δυο πληροφοριες. Δεν μου είπαν ονοματα. Οπως ειπε ο @TuTiS απτο eurocup μπορει να ειναι ο garth αλλα νομιζω απο βιρτους ειναι ο Αλστον Τζουνιορ. Αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη καθως δεν πηρα ξεκαθαρα ονοματα αλλα επειδη πεταξα καποια ονοματα ψιλογελασε με νοημα ο φιλος μου και για αυτο το υποθετω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Αύγ 03, 2026 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ούτε εγώ τον ξέρω.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:21 pmΜακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχιtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:18 pmΑυτός ο Γουότφορντ διέψευσε για συμφωνία με την Βαλένθια μήπως παίζει κάτι με μας
Ρε μπερυ τι είναι είπαμε 3αρο4αρι; Σουτάρει; Άμυνα παίζει;
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλωτας φιλε μου.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 3:58 pmΑς έρθει παίχτης άσημος, αρκεί να κουμπώνει σωστά και να μας είναι χρήσιμος. Δε θα αντέξω περίπτωση Μενσα νο2 για αναπληρωματικό 4άρι.
Για το 3 δεν αγχώνομαι επί της παρούσης. Καθαρά προσωπική μου αίσθηση είναι ότι μέσα στη σεζόν θα έχουμε Ντιαλό.
@Christofis γιατρέ αν δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει κάποια στιγμή ότι είχαμε κλείσει Φλιώνη για έξτρα διαβατήριο; Διαβάζω ότι είναι κοντά στο να ανανεώσει με ΑΕΚ. Νομίζω η περίπτωση του συνδέεται και με αυτή του Γουόκαπ αλλά και του Λάρε.
Αν θα ερθει φετος θα εξαρτηθει απο τον Γουοκαπ
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Άλστον Τζούνιορ είναι ωραία και safe επιλογή μ. Ο ορισμός του ρολίστα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:21 pmΜακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχιtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:18 pmΑυτός ο Γουότφορντ διέψευσε για συμφωνία με την Βαλένθια μήπως παίζει κάτι με μας
Εγω ειπα δυο πληροφοριες. Δεν μου είπαν ονοματα. Οπως ειπε ο @TuTiS απτο eurocup μπορει να ειναι ο garth αλλα νομιζω απο βιρτους ειναι ο Αλστον Τζουνιορ. Αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη καθως δεν πηρα ξεκαθαρα ονοματα αλλα επειδη πεταξα καποια ονοματα ψιλογελασε με νοημα ο φιλος μου και για αυτο το υποθετω.
Εμένα με ψήνει αυτός αρκετά. Μοιάζει πολύ με Πίτερς στο στυλ και είναι μακρύς και πιο γρήγορος.
Το σημαντικότερο είναι ότι παίζει και 3 και 4, αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
4αρι βασικα που μαλλον μπορει να βοηθαει και στο 3tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:23 pmΟύτε εγώ τον ξέρω.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:21 pm
Μακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχι
Ρε μπερυ τι είναι είπαμε 3αρο4αρι; Σουτάρει; Άμυνα παίζει;
Εγω 4 τον εχω δει παντως
Σουτ ασταθης .Παιρνει λιγα 3ποντα
Αμυνα οκ οχι σουπερ
https://www.basketball-reference.com/pl ... otr01.html
Trendon Watford is a versatile 6'9", 237-pound combo forward known for his high-IQ playmaking, ballhandling, and creative scoring out of the pick-and-roll and post
.Strengths
Offensive Versatility: Comfortable initiating offense, bringing the ball up the floor, and running pick-and-rolls as a forward.Scoring Touch: Creative finisher around the basket utilizing ball fakes, floaters, and eurosteps, paired with solid post-up moves.Size and Length: Possesses great positional size and a wide wingspan that aids in rebounding and contesting shots in the open floor.High Motor/Feel: Understands how to draw contact, initiate fouls, and cut effectively off the ball.
Weaknesses
Perimeter Shooting: Inconsistent and reluctant shooter from beyond the arc and the midrange, capping his floor-spacing value.Lateral Quickness: Can struggle defensively when switched onto elite, explosive guards and quick perimeter wings.Defensive Consistency: Tends to lose focus or ball-watch off the ball rather than maintaining tight situational awareness.Decision Making: Can occasionally over-dribble or force tough shots instead

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
@Dimmitz
Παιζει και 3 ; ελαφρυ 4 τον θυμαμαι με καλο σουτ
Ειχε ξεκινησει πολυ καλα πρωτο γυρο και μετα επεσε οπως και ολη η Βιρτους
https://www.proballers.com/basketball/p ... on-derrick

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε άρα τικάρει τα κουτάκια. Ο Watford λένε ότι δεν είναι τόσο καλός off ball, θέλει την μπάλα στα χέρια. Οπότε δεν νομίζω να πάμε γι αυτόν.berry έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:47 pm@Dimmitz
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:49 pmBoth Gach πώς πάει από σουτ? Γιατί ο ένας small forward που έχουμε ο Γουορντ δεν έχει καθόλου σταθερό σουτ 3 πόντων. Απαραίτητο για μένα το άλλο 3αρι να έχει αξιόπιστο σουτ

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ύψος 2.07 και 44,7% στο τρίποντο σε 132 προσπάθειες;Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:29 pmΟ Άλστον Τζούνιορ είναι ωραία και safe επιλογή μ. Ο ορισμός του ρολίστα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 8:21 pm
Μακαρι. Δεν τον πολυ εχω δει. Αλλα αν κανει του αρχισκαουτερ @berry μας δεν θα πω οχι
Εμένα με ψήνει αυτός αρκετά. Μοιάζει πολύ με Πίτερς στο στυλ και είναι μακρύς και πιο γρήγορος.
Το σημαντικότερο είναι ότι παίζει και 3 και 4, αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.
δε τον θυμάμαι καν στη Βίρτους αλλά #φέρε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο