Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπον φρανσισκο στον παναθηναικο να μην τσακωνομαστε , οκ ;
Μετα λογικα θα κανει αιρμπολ οταν θα παιζει οφ μπολ . Σαν τον σορτς . Σωστα ;
Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι αν παιρνει καθαρα σουτ σε τρανζισιον η οφ μπολ καταστασεις θα φτασει κοντα στο 50% το ποσοστο του οταν σε σουτ μετα απο ντριπλα και με αμυνα εχει 40% .
Γενικα καλο θα ειναι να παει σε καποιο παουερ χαους ο φρανσισκο κι ας μην ερθει σε εμας . Ενδιαφερον θα εχει .
Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι αν παιρνει καθαρα σουτ σε τρανζισιον η οφ μπολ καταστασεις θα φτασει κοντα στο 50% το ποσοστο του οταν σε σουτ μετα απο ντριπλα και με αμυνα εχει 40% .
Γενικα καλο θα ειναι να παει σε καποιο παουερ χαους ο φρανσισκο κι ας μην ερθει σε εμας . Ενδιαφερον θα εχει .
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σακ πες αλήθεια. Πέρσι τον Ιούνιο που ο Μπαρτζώκας πήγε να πάρει Φρανσίσκο, πρώτον περίμενες εσύ ότι ο Ντόρσεϊ θα είναι παίκτης των 17 πόντων και των 3 ασίστ; Και μη μου πεις ότι με 3 καλές εμφανίσεις στους τελικούς, ναι το περίμενες. Γιατί αυτές οι τρεις εμφανίσεις ήταν αρκετές απλά για να πούμε "άντε ας μείνει μιας και έχει και διαβατήριο". Περίμενες μήπως ότι ο Φρανσίσκο θα ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα; Γιατί αν ναι δε θα γκρινιάζαμε για Μίσιτς το καλοκαίρι, θα γκρινιάζαμε για Φρανσίσκο.
Θέλω να πω ότι άλλο το στάτους που είχε ο Φρανσίσκο τον Ιούνιο, άλλο τώρα. Και κυρίως άλλο το στάτους που είχε ο Ντόρσεϊ τον Ιούνιο, άλλο τώρα. Ο Φρανσίσκο των Ιούνιο δε θα ερχόταν στον Ολυμπιακό με το στάτους που έχει τώρα στην αγορά. Και φαντάσου ότι τώρα έχει "προστεθεί" και ο Ντόρσεϊ στην κουβέντα.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΥΓ: μακινταιρ στα αποδυτηρια του ολυμπιακουcoach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:16 pmΛοιπον φρανσισκο στον παναθηναικο να μην τσακωνομαστε , οκ ;
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρωτα απο ολα ο Σακ το καλοκαιρι οταν αποκαλυφθηκε οτι καναμε κρουση για Σισκο μονο αμοιβη για επικηρυξη δεν εβαλε στο τιμ γιατι αυτο σημαινει οτι δεν θα ειχαμε Μισιτς....Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:20 pmΣακ πες αλήθεια. Πέρσι τον Ιούνιο που ο Μπαρτζώκας πήγε να πάρει Φρανσίσκο, πρώτον περίμενες εσύ ότι ο Ντόρσεϊ θα είναι παίκτης των 17 πόντων και των 3 ασίστ; Και μη μου πεις ότι με 3 καλές εμφανίσεις στους τελικούς, ναι το περίμενες. Γιατί αυτές οι τρεις εμφανίσεις ήταν αρκετές απλά για να πούμε "άντε ας μείνει μιας και έχει και διαβατήριο". Περίμενες μήπως ότι ο Φρανσίσκο θα ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα; Γιατί αν ναι δε θα γκρινιάζαμε για Μίσιτς το καλοκαίρι, θα γκρινιάζαμε για Φρανσίσκο.
Θέλω να πω ότι άλλο το στάτους που είχε ο Φρανσίσκο τον Ιούνιο, άλλο τώρα. Και κυρίως άλλο το στάτους που είχε ο Ντόρσεϊ τον Ιούνιο, άλλο τώρα. Ο Φρανσίσκο των Ιούνιο δε θα ερχόταν στον Ολυμπιακό με το στάτους που έχει τώρα στην αγορά. Και φαντάσου ότι τώρα έχει "προστεθεί" και ο Ντόρσεϊ στην κουβέντα.
Για να θυμομαστε ολοι ποσο ρευστα ειναι τα πραγματα...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδια τον φρανσισκο πηγε να τον ξαναπαρει λιγο πριν τον μορις ενω ηδη εκανε παπαδες και ο ντορσει και ο φρανσισκο..εντωμεταξυ εχει γραψει και η AS αλλα και μερικα αλλα εγκυρα μεσα οτι ειμαστε μεσα στους διεκδικητες του... καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα σας
ο λογος που απομακρυνεται σαν λυση ειναι τα λεφτα και ο πλειστηριασμος..οχι σαν φιτ..
ο φρανσισκο δεν με χαλαγε απο το περιστερι κιολας..αλλα οταν σου λενε απο μισιτς πας σε φρανσισκο που δεν ειχε αποδειξει τιποτα ειναι βαρυ..εντωμεταξυ ουτε τωρα ξερουμε οτι θα πιασει ο φρανσισκο,δεν τραβαω τα βυζια μου μαζι του,απλα δειχνει η καλυτερη επιλογη την δεδομενη στιγμη.
ο φρανσισκο δεν με χαλαγε απο το περιστερι κιολας..αλλα οταν σου λενε απο μισιτς πας σε φρανσισκο που δεν ειχε αποδειξει τιποτα ειναι βαρυ..εντωμεταξυ ουτε τωρα ξερουμε οτι θα πιασει ο φρανσισκο,δεν τραβαω τα βυζια μου μαζι του,απλα δειχνει η καλυτερη επιλογη την δεδομενη στιγμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Απρ 08, 2026 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μόνο που αυτοί οι παίκτες για να παίξουν καλά, πρέπει να νιώθουν και καλά στο γήπεδο. Θέλουν ρυθμό, θέλουν αυτοπεποίθηση. Ο Σορτς φταίει ξαφνικά που δεν αποδίδει στον Παναθηναϊκό; Εντωμεταξύ σε ματς που έλειπε ή δεν έπαιξε πολύ ο Ναν, όπως στο ΣΕΦ στο πρωτάθλημα ή στη Μαδρίτη, ο Σορτς έκανε παπάδες. Άλλο λοιπόν το δεν αποδίδω επειδή δε βρίσκω ρυθμό. Με σημαδεύει η αντίπαλη επίθεση και ο προπονητής με βγάζει αμέσως γιατί δεν έχει δίπλα αμυντικούς να με καλύψει. Κι άλλο το δεν αποδίδω επειδή φταίω και είμαι παραλίας. Ο Σορτς ανήκει ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:16 pmΛοιπον φρανσισκο στον παναθηναικο να μην τσακωνομαστε , οκ ;
Περίμενε εσύ τον Φρανσίσκο να πάει στον Παναθηναϊκό και να γίνει σποτ σουτερ Άλεκ Πίτερς που θα περιμένει στη γωνία και θα σουτάρει 50%.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ σας διάβαζα, δεν έγραφα τότε. Θέλατε όλοι ΒεφουμιαJeight έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:21 pmΠρωτα απο ολα ο Σακ το καλοκαιρι οταν αποκαλυφθηκε οτι καναμε κρουση για Σισκο μονο αμοιβη για επικηρυξη δεν εβαλε στο τιμ γιατι αυτο σημαινει οτι δεν θα ειχαμε Μισιτς....Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:20 pm
Σακ πες αλήθεια. Πέρσι τον Ιούνιο που ο Μπαρτζώκας πήγε να πάρει Φρανσίσκο, πρώτον περίμενες εσύ ότι ο Ντόρσεϊ θα είναι παίκτης των 17 πόντων και των 3 ασίστ; Και μη μου πεις ότι με 3 καλές εμφανίσεις στους τελικούς, ναι το περίμενες. Γιατί αυτές οι τρεις εμφανίσεις ήταν αρκετές απλά για να πούμε "άντε ας μείνει μιας και έχει και διαβατήριο". Περίμενες μήπως ότι ο Φρανσίσκο θα ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα; Γιατί αν ναι δε θα γκρινιάζαμε για Μίσιτς το καλοκαίρι, θα γκρινιάζαμε για Φρανσίσκο.
Για να θυμομαστε ολοι ποσο ρευστα ειναι τα πραγματα...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι λογικά τον Ιανουάριο η 4-5η Ζαλγκίρις θα έδινε τον Φρανσίσκο που δε τον έδινε ασυζητητί το καλοκαίρι. Κι όλα αυτά επειδή το έγραψε η "έγκυρη" (και ισπανική δεν πάνε μαζί) AS.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:25 pmΡε παιδια τον φρανσισκο πηγε να τον ξαναπαρει λιγο πριν τον μορις ενω ηδη εκανε παπαδες και ο ντορσει και ο φρανσισκο..εντωμεταξυ εχει γραψει και η AS αλλα και μερικα αλλα εγκυρα μεσα οτι ειμαστε μεσα στους διεκδικητες του... καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα σαςο λογος που απομακρυνεται σαν λυση ειναι τα λεφτα και ο πλειστηριασμος..οχι σαν φιτ..
Και αντε πες ότι έγινε αυτό. Τώρα που είναι ελεύθερος δε τον θέλει, θέλει Κοντι Μίλερ.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι τωρα με την χρονια που κανει αν δεν σηκωσει καπως το τροπαιο εχει ριξει την τιμη του..που δεν ηταν και για τοσα,η χαποελ δινει οτι της κατεβει στο κεφαλι για να πανε εκει οι παικτες.
Αν τον εδινε η χαποελ με μια αποζημιωση και ερχοταν με 3 σε μας θα τον προτιμουσα ,αυτο λεω..απλα πρεπει να ρθουν μαζι και μαντροσκυλα στο 3-4
Αν τον εδινε η χαποελ με μια αποζημιωση και ερχοταν με 3 σε μας θα τον προτιμουσα ,αυτο λεω..απλα πρεπει να ρθουν μαζι και μαντροσκυλα στο 3-4

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο