Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 09, 2026 5:42 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 12:38 pm
Μόνο ...ταπεινό χαμομηλάκι είναι αποδεκτός χαρακτηρισμός! Στο τέλος θα καταντήσει να θέλει να παίξει και για τα στατιστικά του.
κοιτα αν παιζει για τα στατιστικα του και δινει ενα τριπλ νταμπλ το βρασυ ας παιζει για τα στατιστικα του.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Απρ 09, 2026 5:57 pm

Pani7.0 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 5:17 pm
papp7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 9:23 pm
Στα δικά μου μάτια θες ο άσσος σου να δημιουργεί, να σκοράρει δημιουργώντας τη δική του δράση και το βασικότερο να έχει σουτ μετά απο ντρίμπλα, στην άμυνα αρκεί να μπορεί να πιέσει τον χειριστή πάνω στην μπάλα και να του ''κόβει'' όταν παίζει στη weak side μετά τις περιστροφές να χαλάει τις γωνίες της πάσας, να μπορεί να κάνει κάποιο ντιφλεξιον ή έστω να βάζει σε σκέψη τον πασέρ.
Αρά για εμένα στο debate Σίσκο-Μακινταιρ , διαλέγω Σίσκο.
Όσον αφορά τον Ντόρσει και την συνύπαρξη, είναι ένα μοντέλο που θα μοιάζει με το αντίστοιχο Σλούκας-Ντόρσει-Βεζε, φυσικά και θέλει προσαρμογή κτλ. Σαν φιτ ο Σίσκο είναι καλύτερος και δίνει περισσότερα πράγματα που μας λείπουν από ότι ο Κόντι. Ακόμη και αν δεν είναι ο Σίσκο ο εκλεκτός, για εμένα το ένα γκαρντ πρέπει να του μοιάζει σε χαρακτηριστικά.
Μου άρεσε πολύ αυτό το σχόλιο φίλε papp αλλά δεν κατάλαβα πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Μάκινταιρ δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις.

Νομίζω ότι τα κάνει όλα αυτά σε ικανοποιητικό βαθμό και επιπλέον δεν θα έρθει να διαταράξει τις ισορροπίες που δημιουργεί η συνύπαρξη των Ντόρσευ, Σάσα και Φουρνιέ.
Mε βάση το τι έχω δει από τον παίκτη (τα παιχνίδια του) και τους αριθμούς/δείκτες του, μας τα χαλάει στο σουτ και ειδικά στο σουτ μετά από ντρίμπλα που για εμένα είναι το σημαντικότερο στοιχείο που θέλουμε και ως εκ τούτου deal breaker.
Επιπλέον έχοντας δει στο full court press,παγίδες, πίεση πάνω στον χειριστή ή καλύτερα σε αυτόν που αναλαμβάνει να μεταφέρει τη μπάλα σε πόσα λάθη και πόσο εύκολα υποπίπτουν οι Φουρνιε,Ντορσει,Γουορντ, μου δείχνει οτι θα χρειαστεί να παίζεις με δύο χειριστές ταυτόχρονα για ασφάλεια, δεν μπορώ να δω το δίδυμο Γουοκαπ-Μακιντάιρ, μπορώ όμως να δω δίδυμο Γουόκαπ με Σισκοειδές.
Ο μόνος λόγος να δω τον Μακινταιρ με θετικό πρόσημο είναι να έρθει μαζί με ένα τύπου Φρανσίσκο , αυτό όμως προϋποθέτει τον Γουόκαπ ως 3ο. Αυτό θα το ακούσω, αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι στον άσσο εκτός από έναν σαν τον Φρανσίσκο, θες κάποιον σαν τον Μπάμπ δηλαδή αξιόπιστο σουτ καλή άμυνα και να μπορείς να τον βάλεις από το 1 έως το 3 σε σχήμα με 3 γκαρντ. Το Σίσκο-Μπαμπ-Γουοκαπ εμένα μου φαίνεται πολύ λειτουργικό με αρκετό versatility.
Δεν είναι κακός παίκτης ο Κόντι, απλά δεν είναι για ομάδα που υπάρχει ο Γουόκαπ. Τουλάχιστον για εμένα.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 09, 2026 6:06 pm

και ο ροντεν που γραφουν αρκετοι δεν μου φαινεται κατι συγκλονιστικο..εχει καλα νουμερα,φαινεται οτι εχει προοπτικη αλλα δεν ειναι οτι ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα στην ευρωλιγκα..και παιζει σε ομαδα που τον ευνοει.

για μενα τον ντιαλο πρεπει να παρουμε με απο πισω τον γουορντ..ουτε ο γουορντ εχει δειξει οτι μπορει να σταθει βασικουρα στον ολυμπιακο και ουσιαστικα δεν εχει αντιπαλο φετος.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 09, 2026 6:17 pm

Για 3ρι αν θες βασικουρα πας στο Ντιαλο
Μετά από αυτόν αν θες αμυντικό πολυεργαλειο ,glue guy τύπου Τζεριαν =Κόλιν Μαλκολμ
Αν θες σκορ κ τρίποντο (2-3 να guardιζει δλδ περισσοτερο) = Στερλινγκ Μπραουν

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 6:37 pm

shaq7 έγραψε:
και ο ροντεν που γραφουν αρκετοι δεν μου φαινεται κατι συγκλονιστικο..εχει καλα νουμερα,φαινεται οτι εχει προοπτικη αλλα δεν ειναι οτι ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα στην ευρωλιγκα..και παιζει σε ομαδα που τον ευνοει.

για μενα τον ντιαλο πρεπει να παρουμε με απο πισω τον γουορντ..ουτε ο γουορντ εχει δειξει οτι μπορει να σταθει βασικουρα στον ολυμπιακο και ουσιαστικα δεν εχει αντιπαλο φετος.
Κοίτα εξαρτάται από 2 παράγοντες.
1. Αν θες να στηρίξεις Ward και να τον πλαισιώσεις με κάποιον που έρχεται για να μοιραστούν τη θέση
2.Αν στο 4 πίσω από τον Σάσα θα πας σε Blosom
τότε ο Ρόντεν είναι μια χαρά.
Αν όμως ψάχνεις παίκτη για μπροστά από τον Ward και δεν πας για 4αρι τότε προφανώς all in για Ντιαλό. Γιατί ο Ντιαλό είναι παίκτης που θα πάρει πολύ χρόνο γιατί δίνει πολλά μπρος πίσω και ειδικά σε εμάς θα είναι x factor και glue guy.
Για εμένα αν μπορείς να πάρεις Ντιαλό, χθες!

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 6:47 pm

αμα θες να στηριξεις γουορντ γιατι δεν το κανεις απο φετος? :lol: παιζει 20λ αυτος και 12 ο μακισικ 14 ο παπ..αμα ερθει ο ροντεν πχ παλι στο 20λ θα μεινει ο γουορντ ,μην πεσει κιολας σε χρονο..ο αλλος βαραει 40% τρ..

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 7:09 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 6:47 pm
αμα θες να στηριξεις γουορντ γιατι δεν το κανεις απο φετος? :lol: παιζει 20λ αυτος και 12 ο μακισικ 14 ο παπ..αμα ερθει ο ροντεν πχ παλι στο 20λ θα μεινει ο γουορντ ,μην πεσει κιολας σε χρονο..ο αλλος βαραει 40% τρ..
Δεν διαφωνώ απλά λέω οτι έχει να κάνει με το τι θες, ενδεχομένως να υπάρχει και η σκέψη , δεύτερη χρονιά στην ομάδα θα αποδώσει περισσότερο.

Μέχρι φέτος
Pani7.0

junior
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 7:18 pm

O Ντιαλό πάντως δεν είναι ελεύθερος και προφανώς αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Μονακό.

Υπάρχει περίπτωση να στρώσει η κατάσταση εκεί. Αλλά ακόμα κι ετσι, αν είναι να πληρώσουν μονο έναν παίκτη, φαντάζομαι αυτός θα ναι ο Ντιαλο.

Υποθέτω αυτά τα γνωρίζουν στην ομάδα και γι αυτό βολιδοσκοπούν και πιο εφικτά σενάρια. Επειδή υπάρχει και ο κίνδυνος να κυνηγάμε εμείς τον Ντιαλό όλο το καλοκαίρι και στο μεταξύ να χαθούν όλοι οι καλοί φόργουορντς και να μείνουμε με τον Ντιαλό στο χέρι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 7:23 pm

καλα αν τον εχουν απληρωτο θα μπορει να σπασει το συμβολαιο για πλακα..γενικα αν θελει να φυγει θα φυγει..τωρα αν βρεθει επενδυτης και υπαρχει προξεκτ κτλ και θελει να μεινει ο ντιαλο εκει οκ..αμα ομως ειναι διαθεσιμος για μενα δεν το σκεφτεσαι καν.Φοργουορντ υπαρχουν πολλα παντως δεν θα ψαχνεις με το τουφεκι.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Απρ 09, 2026 9:48 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 7:23 pm
καλα αν τον εχουν απληρωτο θα μπορει να σπασει το συμβολαιο για πλακα..γενικα αν θελει να φυγει θα φυγει..τωρα αν βρεθει επενδυτης και υπαρχει προξεκτ κτλ και θελει να μεινει ο ντιαλο εκει οκ..αμα ομως ειναι διαθεσιμος για μενα δεν το σκεφτεσαι καν.Φοργουορντ υπαρχουν πολλα παντως δεν θα ψαχνεις με το τουφεκι.
Καλά δεν τον βλέπω να μένει εκεί γιατί πολύ απλά και αυτός είναι απλήρωτος. Επενδυτές, περισσότερες πιθανότητες δίνω να βρεθούν στην Μύκονο παρά στην Μονακό που να ρίξουν λεφτά σε μια ομάδα χωρίς βάση οπαδών. Οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες πλην Ολυμπιακού και Μπάρτσα είναι πλήρης στο 3, με την Μπάρτσα να δίνει πλέον ταβάνι 2,5 εκ σε συμβόλαια (και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάρει Σίσκο).

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 09, 2026 11:11 pm

Τι παει να πει βασικουρα στο 3? Ειναι βασικουρα ο Παπ φετος? Σκαρτα 14 παιζει. Ο Ward ειναι ουσιαστικα το βασικο 3 του Ολυμπιακου, δεν εχει σημασια ποιος ξεκιναει τα παιχνιδια.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 11:42 pm

shaq7 έγραψε:

Αλλοι παικτες εντελως. Ο ενας 2-3 ιδιος με τονν Γουορντ ως τρεχαντηρι με καλυτερο τριποντο. Οτι πρεπει για αντιΜακκισικ. Μην ξεχνας ειναι η πρωτη του χρονια ευρωπη.

Ο Ντιαλο ειναι 3-4 πιο δυνατος, πιο ασταθες τριποντο. Οτι πρεπει για αντιπιτερς και αντιπαπανικολαυ μαζι.

Ο ενας δεν αναιρει τον αλλο. Αν ηταν να πάρεις εναν μονο τοτε συμφωνω πας σε Ντιαλο καθως αυτον εχεις αναγκη παραπανω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 11:46 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αλλοι παικτες εντελως. Ο ενας 2-3 ιδιος με τονν Γουορντ ως τρεχαντηρι με καλυτερο τριποντο. Οτι πρεπει για αντιΜακκισικ. Μην ξεχνας ειναι η πρωτη του χρονια ευρωπη.

Ο Ντιαλο ειναι 3-4 πιο δυνατος, πιο ασταθες τριποντο. Οτι πρεπει για αντιπιτερς και αντιπαπανικολαυ μαζι.

Ο ενας δεν αναιρει τον αλλο. Αν ηταν να πάρεις εναν μονο τοτε συμφωνω πας σε Ντιαλο καθως αυτον εχεις αναγκη παραπανω.
για αρχη πρεπει να φυγει ο μακισικ για να ειναι αντι..σιγα μην φυγει,ηδη παιζει 12λ και ακομα δεν εχουμε παει στα κρισιμα που παιρνει φωτια..

εμεις θελουμε και αλλο 3ρι να κατεβαινει 2?ειδικα αν παρεις ασσο που παιζει και ταυτοχρονα με γουοκαπ δεν χωρανε αλλοι στο 2.

μαρεσει σαν παικτης μην παρεξηγηθω απλα αν υπαρξει περιπτωση ντιαλο ειναι τρελο να μην τον παρεις.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Απρ 09, 2026 11:51 pm

Oπως εχουν πει ηδη πολλοι... ο Rhoden ειναι Ward 2.0
Ιδιο στυλ παιχνιδιου, ιδια προσφορα με πιο σταθερο τριποντο.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 12:26 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 11:46 pm
Christofis έγραψε:

για αρχη πρεπει να φυγει ο μακισικ για να ειναι αντι..σιγα μην φυγει,ηδη παιζει 12λ και ακομα δεν εχουμε παει στα κρισιμα που παιρνει φωτια..

εμεις θελουμε και αλλο 3ρι να κατεβαινει 2?ειδικα αν παρεις ασσο που παιζει και ταυτοχρονα με γουοκαπ δεν χωρανε αλλοι στο 2.

μαρεσει σαν παικτης μην παρεξηγηθω απλα αν υπαρξει περιπτωση ντιαλο ειναι τρελο να μην τον παρεις.
Ο Σακ παίζει δωδεκα λεπτα αλλα απο ποτε; Ο Σακ θα πρεπει να παει πισω στο ροτεισιον και να μην δωδεκαδατος αλλα τιμιτικο μελος και ας φυγει οποτε θελει. Με βαλενθια ηταν εκτος απο αποφαση Κοουτς.

Και ομως θελουμε διπλοθεσιτες. Ο Ροντεν δεν
Θα παιζει δυο αλλα τρια. Δυο θα παιξει οταν λειψει ο Φουρνιε ή ο Ντορσει. Ο ντιαλο θα παιξει 4 και λίγο 3 και παραπανω 3 οταν θα λειψει ο Γουορντ.

Γενικα καλο ειναι να υπαρχουν διπλοθεσιτες. Δυο φοργουορντ θα παρουμε σιγουρα(εδω θα ειμαστε) ασχετως αν θα μεινει φυγει ο Σακ και ο Παπ.

Τωρα αν πρεπει να διαλεξεις παιρνεις Ντιαπ ξεκαθαρα. Απο εκει και περα ο Ροντεν θα κανει παπαδες οπου παει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”