@Dimmitz νομίζω πως ακόμα και αν δεν δώσουμε σημασία σε τίποτα άλλο και απλώς αναλογιστούμε ότι όπως έγραψε ο
@SbioTech, ο N'Diaye ήταν στην αγορά κανά μήνα πριν και ανανέωσε με Βιλερμπάν και δεν ασχοληθήκαμε, ενώ πάμε τώρα και σκάμε και buyout, ε αυτό και μόνο δείχνει κίνηση έκτακτου μπαλώματος (αν δε σου αρέσει η λέξη πανικός) και όχι κίνηση κατόπιν στόχευσης.
Τώρα τα άλλα επιχειρήματα σου τα ακούω, αλλά έχω σοβαρές διαφωνίες. πχ:
- Δεν γίνεται να μην έχουν σημασία οι βολές ειδικά σε τέτοιον παίχτη. Πόσα φάουλ θα του κάνουν στο fast break που είναι και δυνατός εκεί, μόνο και μόνο για να τον κόβουν και να τον στέλνουν στη γραμμή;
- Καλός on ball αμυντικός είναι επειδή έχει μακρυά χέρια και μπορεί να τα τοποθετήσει καλά, όμως αν τον παίξει κάποιος με πλάτη, θα τον βάζει μέσα στα καλάθια για πλάκα. Ευτυχώς το post παιχνίδι από το 4 δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά πλέον, ακόμη και αν η ευρωλίγκα έχει ακόμα παίχτες ικανότατους σε αυτό.
- Στην πεντάδα με CMM-Montero-Φουρνιέ-N'Diaye -ένα από τα πεντάρια μας που λες ως παράδειγμα, έχεις να απειλούν από μακρυά ο Φουρνιέ και ο Montero, δηλαδή δεν ρισκάρεις να αφήσεις αυτούς ελεύθερους. Σταθερός τρίτος πόλος στο σουτ δεν υπάρχει, ο CMM θα είναι με τη μέρα του. Άσχημο δεν το λες, αλλά δεν θεωρώ ότι θα ανοίγει τόσο εύκολα το γήπεδο για τα όργια σε pick n roll, transition και alley-hoop που αναφέρεις.
Φυσικά δεν με ενδιαφέρει να έχω δίκιο, μακάρι να είμαι σε όλα λάθος και να ρολάρει η ομάδα όπως πρέπει επιθετικά. Απλώς όπως είμαστε τώρα, αυτό θεωρώ πως δε θα γίνει άμεσα και χωρίς προσφαφαιρέσεις παιχτών μέσα στη σεζόν.